Spannendverhaaltje.nl

Zwoele Zomernacht 2

-
21-10-2010
Tim ligt nu al bijna een kwartier in bed. Ik voel zijn warme lijf en ruik zijn zweet. Zo af en toe rui is het parfum van Heleen nog om hem heen hangen. Ik lijk wel gek dat ik hem zomaar zonder wat te zeggen bij me in bed heb laten kruipen. Ze hebben niet gemerkt dat ik wakker was en weten dus ook niet dat ik avontuurtje volledig mee heb gekregen.

Ondanks het feit dat ik aangeschoten heb bed opzocht ben ik al weer een paar uur nuchter. Ik heb volledig scherp wat er zich afgespeeld heeft. Mijn man is vreemd gegaan met mijn beste vriendin en ik heb alles kunnen zien en horen. En nu, nu ligt hij amper een half uur later bij mij in bed en probeert hij me op te warmen om met me te vrijen. De radertjes in mijn hoofd tollen rond. Ik heb een plannetje. Ik zal ze versteld doen staan waar ik toe in staat ben. Ik zal ze beide een lesje leren.

Als Tim mijn borsten streelt schuif ik wat heen en weer. Mijn billen duw ik tegen zijn kruis en ik voel hem regeren. Al sik m'n hoofd draai hoor ik hem fluisteren “hmmmm lekker lijf… ben je wakker”. Ik zeg niets maar knijp even licht in zijn bovenbeen. Hij trekt me tegen zich aan en ik voel zijn hand over mijn buik strelen. Zijn vingers graven door mijn schaamhaar en zoeken mijn klitje. Tim lijkt weinig geduld te hebben en gaat recht op zijn doel af. Zo ken ik hem. Even strelen, dan zijn pik tegen mijn billen en daarna mijn been optillen om langzaam in mijn kutje te komen. Weinig voorspel, laat staan het zoenen en knuffelen zoals hij bij Heleen deed. Nee, mijn Tim heeft nog nooit zo met me gevreeën zoals hij dat met Heleen deed.

Deze keer laat ik het niet zo ver komen. Vannacht komt deze meneer niet meer in mijn kutje. Ik voel zijn vingers door mijn schaamlippen glijden. Ik pak zoals gebruikelijk zijn hand beet om wat langer van zijn strelen te genieten. Deze keer duw ik wat harder op zijn hand dan normaal. Tim merkt het niet, net zo min als het feit dat m’n kutje al flink nat is. Ik doe mijn benen wat verder uiteen en zijn hand glijdt soepel op en neer en bewerkt langzaam mijn binnenste en buitenste schaamlippen. Mijn eigen vingers helpen een handje en voorzichtig kneed ik mijn eigen gevoelige borsten. Ik voel hoe Tim zijn onderbroek opzij schuift. Het warme vlees glijdt soepel langs mijn billen. Een hand tilt mijn been wat op zo dat zijn lid langzaam in richting van mijn schaamlippen kan gaan. Zijn vingers spreiden mijn schaamlippen. Ik voel dat hij op het punt staat op zijn harde penis in mijn grotje te steken.Dan draai ik me iets om, ik lig nu op mijn buik en kijk naar hem. Zijn vragende ogen kijken indringend aan. In het schemerdonker kan ik het net zien. Ik fluister “ben nog een beetje zweverig, doe maar niet”. Zijn zuchten klinkt beladen. Ik hoor en voel zijn teleurstelling. Ik fluister “spijt me, zal ik je pijpen”. Tim zegt niets, zijn sterke armen draaien me om en voor dat ik het door heb heeft hij zijn harde paal al tegen mijn lippen gezet. Ik ruik zijn geilheid, of zal het van Heleen zijn? Zal ik haar ruiken, de vrouw die zojuist deze harde paal in haar kontje had? Voorzichtig neem ik Tim in mijn mond. Ik knaag een beetje aan zijn eikel en lik daarna zijn stam. Mijn vingers strelen zijn ballen en ik voel zijn paal steeds harder worden. Ik weet wat hij fijn vindt. Langzaam laat ik zijn enorm stijve penis tussen mijn lippen door glijden. Met mijn draai ik rondjes langs zijn eikelrand. Twee handen duwen mijn hoofd steeds verder over zijn genotstaaf. Ik kan geen kant op en merk dat Tim geiler is dan ooit. Hij duwt het ding diep achter in mijn keel. Ik begin te kokhalzen, hij houdt me vast en ik voel dat hij gaat komen. Dan komt hij klaar. Ik doe verbaasd tegen hem en vraag “doe ik het fout, je komt amper klaar, ik proef je sperma niet”. Tim zegt niets en draait zich om, ik hoor hem zeggen “misschien heb ik mijn dag ook niet”.

Ik lig nog bijna een uur te peinzen. Hoe zal ik dit morgen oppakken, wat moet ik doen. Of moet ik alles doodzwijgen. Het zijn allemaal vragen die door mijn hoofd schieten. Ik besluit dat ik morgen gewoon af zal wachten. Kijken wat ze beiden doen en vooral afwachten hoe Heleen morgen reageert als Tim naar voetbal is. Daarna val ik in slaap. Het is een heerlijke droom. Warme armen om me heen. Het bloed wat door mijn lichaam kolkt. Ik voel me opgewonden. De handen die me strelen laten me dingen voelen die ik nog nooit gevoeld heb. Het is heerlijk.

Ik wordt wakker door de eerste zonnestralen die langs het gordijn de kamer in komen. De vogels fluiten heerlijk en het belooft weer een mooie dag te worden. Ik kijk op de wekker en zie dat het al bijna 9 uur is. Tim slaapt nog diep en ligt verstrengeld in het laken. Even heb ik de neiging om hem aan te raken. Dan, denkend aan vannacht, besluit ik voorzichtig uit bed te gaan. Eerst douchen, dan koffie en dan zie ik wel weer. Even geen Tim. Ik nog niet goed om gaan met het idee dat ik straks mijn beste vriendin aan moet kijken met de weet dat ze vannacht stiekem seks met mijn man heeft gehad. Als ik in mijn badjas de woonkamer door loop om naar de badkamer te gaan zie ik Heleen op de bank zitten. Ze lacht naar me en zegt “hey schoonheid, ook al wakker”. Dan staat ze op en loopt op me af en zoen me op mijn wang. Ze draagt een wit overhemd. Als ik er naar kijk zegt ze “sorry, heb ik van de lijn gepikt, had geen badjas”. Het is een shirt van Tim. Verdomme, nu loopt ze ook al in zijn shirt. Wat ze nog meer van hem inpikken?

Het douchen is heerlijk, het water klettert vanuit de stortdouche op mijn schouders. Even denk ik geluid te horen in de badkamer, maar door het kletterende water lijkt het dat ik me vergist heb. Als ik om kijk wordt bevestigd dat ik het toch wel goed gehoord had. Heleen is de badkamer binnen gekomen en staat naar me te kijken. Gebiologeerd kijkt ze hoe ik me douche. Ze glimlacht naar me en stapt op me af. In haar witte overhemd stapt ze naast me onder de warme stralen. “oooooooohhhhwww… heerlijk…” hoor ik kaar zeggen. Het doorweekte shirt plakt op haar natte lichaam. Haar grote borsten en harde tepels staan recht voor uit. Ik heb me zelf niet meer in de hand en pak haar borst beet. Heleen kijkt me aan en glimlacht. Onze hoofden buigen zich naar elkaar toe en onze lippen rake elkaar. IK zoen haar op haar mond. Ze zoent terug en trekt me tegen zich aan. Mijn handen helpen haar uit het natte shirt en strelen haar lichaam. Haar lange vingers met de mooi gelakte nagels strelen mijn schaamstreek. Ik sta te duizelen van spanning. Minuten lang betasten we elkaar en strelen we elkaar.

Als ik de douche uit doe en een handdoek pak droogt ze me spontaan af. Het voelt heerlijk, wat zou het fijn zijn om dit ook eens met Tim te doen. Ik pak nog een handdoek en begin haar ook af te drogen. Voorzichtig dep ik haar glad geschoren kutje droog. Even raak ik haar schaamlippen met mijn vingers aan. Voor het eerst van mijn leven betast ik de intieme plek van een andere vrouw. De spanning jaagt door mijn lijf als ik haar heerlijke borsten in mijn handen neem. Ik masseer haar en neem voorzichtig een tepel in mijn mond en sabbel er op. Heleen streelt mijn kutje en fluistert “lijkt me heerlijk om je lekker te scheren liefje”. Ze zoent me weer op mijn mond en streelt mijn billen. Haar lange nagels krassen door het witte vlees van mijn billen. Dan fluistert ze “heb je wel eens met een vrouw gevreeën”. Ik schud mijn hoofd, ze glimlacht en zegt “lijkt me heerlijk met je”.Tim staat aan de badkamerdeur en vraagt wanneer hij binnen mag komen. Heleen heeft hem blijkbaar op slot gedaan toen ze binnen glipte. Ze antwoord “hey, ik mag toch wel wat privacy”. Tim lacht en roept “tuurlijk, ik wacht wel even”. Zodra we de badkamer uit lopen stapt Tim naar binnen. Hij kijkt amper naar ons en gaat zich snel douchen. Ik loop nog even met Heleen naar de logeerkamer. Eenmaal binnen neemt ze me in haar armen en begint me weer te zoenen. Dan vraag ik haar “was je dit gisteren ook al van plan”. Ze antwoord “nee, maar toen ik je onder de douche zag staan wist ik het, ik wil met je vrijen. Jij bent de vrouw waar ik de vrouwenliefde mee wil verkennen”. Ik kijk haar aan en streel haar wang, ze lacht. Ik zoen haar op haar mond en zeg “wacht maar totdat Tim naar voetbal is”. Dan loop ik de kamer uit en kleed ik me snel aan om de brunchtafel klaar te zetten.

De sfeer tijdens het brunchen is super. Heleen kletst aan één stuk en Tim doet vrolijk mee. Ik bespeur bij beiden geen spoor van hun nachtelijk avontuur en volgens mij hebben geen van beide door dat ik alles heb gezien en gehoord. Tim gaat om een uur of één naar voetbal en vraagt nog even aan Heleen of ze er vanavond nog zal zijn als hij terug komt. Ze haalt haar schouders op en zegt “geen idee, ik geef je alvast een zoen voor het geval ik vertrokken ben”. De haastige zoen op zijn wang lijkt in geen enkel opzicht op de zoenen die ze elkaar afgelopen nacht gaven. Dan draait Tim zich om en loopt de kamer uit, hij vergeet me te zoenen. Heleen kijkt me aan en haalt haar schouders op. Even later horen we hem de oprit af rijden. Ik begin de tafel af te ruimen. Als ik de spullen op het aanrecht zet komt Heleen achter me staan. Haar armen slaat ze om me heen en ze zoent me in mijn nek. Ze zegt “kom”.

Aan haar hand loop ik mee naar onze slaapkamer. Eenmaal binnen gaat ze weer achter me staan. Haar slanke handen maken de knoopjes van mijn blouse los en strelen mijn borsten. Voorzichtig wrijft ze over mijn harde tepels terwijl ze me hartstochtelijk in mijn nek zoent. Een hand glijdt langs de boord van mijn broek en kriebelt in mijn schaamhaar. Langzaam zakken de vingers af naar mijn poesje. Ik zweet als een gek en heb enorme hartkloppingen. In mijn oor fluister ze “mag ik je kutje kaal scheren”. Ik zeg niets maar knik instemmend. Dan draait ze me plotseling om en duwt me achterwaarts op het bed. Ze stort zich op me en begint me te zoenen om daarna mijn broek en slip uit te trekken. Dan vraagt ze waar ze de scheerspullen kan vinden. Ik wijs naar een kastje aan de muur. Een paar minuten later voel ik het scheerschuim uit de spuitbus op mijn buik en schaamstreek. Met haar hand wrijft ze het in om daarna met een soepele beweging het scheermes langs mijn intiemste plekjes te laten gaan. Het lijkt wel alsof ze het dagelijks doet, zo soepel gaat het. Ik draai me op mijn buik zodat ze ook de laatste haartjes aan de achterkant kan verwijderen. Met een handdoek wordt ik schoon gewreven. De bodylotion die ze daarna gebruikt is heerlijk koel en zacht, het voelt heerlijk.

Heleen neemt mijn hand en leidt hem naar mijn glad geschoren kutje. Het voelt vreemd. Nog nooit was ik zo kaal. Normaal scheer ik het wel een beetje, maar kaal, dat had ik nog nooit eerder. Heleen kijkt me aan en zoent me. Ze zakt op haar knieën en zoent mijn schaamlippen. Haar zachte lippen op mijn kale kutje voelt sensationeel. Ze likt me terwijl haar wijsvinger rondjes draait rond mijn genotsknopje. Haar tong graaft diep in mijn grotje als ik haar lange haren beet pak. Ze lacht en vraagt “is het lekker lieffie”. Ik voel haar natte vinger in mijn bilnaad voorzichtig tegen mijn sterretje duwen. De tong en vinger maken me gek. Samen schuiven we op het bed. Met wat bodylotion masseert ze mijn kontje, langzaam laat ze haar vinger dieper en dieper in mijn kontje glijden. Dit onbekende maar heerlijke gevoel windt me enorm op. Mijn kutje brandt van verlangen. Ik wil meer, ik wil haar in me voelen. Ze vingert me en zoent mijn borsten. Het duurt maar heel even, dan kom ik klaar. Voor het eerst van mijn leven wordt ik bevredigd door een vrouw.

We zijn in elkaars armen in slaap gevallen. De blonde lange haren van Heleen liggen op mijn borst. Ik zie haar rustig adem halen en streel haar rug. Langzaam gaan haar ogen open en kijkt ze me aan. Ze glimlacht naar me en fluistert “wil je me beffen”. Mijn mond omklemt haar schaamlippen terwijl mijn tong haar grotje verkent. Ze streelt door mijn haar en kreunt hard. Ik herinner me haar geluidjes nog van vannacht toen ze seks had met mijn man. Langzaam schuif ik weer in haar armen. Als ik aan haar oorlel sabbel begint ze te lachen en kronkelt ze door het bed. Verstrengeld in de lakens vinden onze warme lichamen elkaar weer. Ik ga op haar liggen en leg mijn hoofd op haar borst. Met één vinger prik ik in haar grote borst en masseer ik haar tepel. Mijn andere hand masseert haar sterretje, ik raak opgewonden van het idee dat ik met een vrouw lig te vrijen en haar op lig te geilen alsof ze m’n vaste bedpartner is.

Vannacht en zojuist weer had ik de indruk dat ze wel een beetje een kinky inslag heeft. Haar rood gelakte nagels, haar uitdagende blik in combinatie met haar make-up en het uitdagende parfum wekken verwarring. En dan het roken. Telkens als de spanning iets oploopt steekt ze een sigaret op die vervolgens op een uitdagende wijze rookt en liefst nog deelt met een ander ook. Ik weet niet hoe het kan, maar het heeft iets geils, het is sexy maar ook wel een beetje hoerig.Ook nu heeft ze weer een sigaret opgestoken en aan haar lippen gezet. Mijn hand gaat naar haar mond en ik neem de sigaret over. Ze kijkt me geil aan als ik hem tussen mijn lippen zet en diep inhaleer. Dan komen haar lippen op de mijne en zuigt ze langzaam de rook uit mijn mond. Ze neemt de sigaret weer over en inhaleert demonstratief om daarna de rook in mijn gezicht te blazen. Ik zoen haar en streel haar. We roken samen en genieten van de intimiteit en vooral van de spanning die van ons af spat. Heleens hand gaat naast het bed, een geopende fles rosé komt tevoorschijn, ze zet hem aan haar lippen en neemt een grote slok. Als onze lippen elkaar weer vinden sijpelt de rosé langs mijn lippen en wang. Ze lacht en neemt nog een slok. Deze keer zet ze haar mond op mijn borst en laat te langzaam de koude drank over mijn lijf lopen. Ik sta stijf van opwinding. Even denk ik aan Tim, waarom doen wij dit soort spelletjes nooit. Dan weer gaat mijn aandacht naar Heleen. De koude vloeistof loopt uit haar mond langs mijn schaamlippen en billen. Haar tong streelt mijn kutje. De alcohol prikt een beetje en ik raak opnieuw opgewonden.

Heleen weet heel goed wat ze doet. Ik heb het gevoel dat haar opmerking “jij bent de vrouw waarmee ik de vrouwenliefde wil verkennen” een beetje een smoesje was. Dit kan haast niet de eerste keer zijn dat ze dit zo doet, daarvoor speelt ze het veel te geraffineerd. Ik ga volledig op in haar spel. Het lijkt wel, alsof ze me betoverd heeft. Mijn geilheid verlegt alle grenzen die ik me ooit zelf opgelegd heeft en Heleen helpt letterlijk een handje om nog verder te gaan. Ik voel haar vingers door mijn schaamlippen graven eerst één dan twee en daarna voel ik er wel tien of misschien wel honderd. Mijn hoofd slaat op hol en ik begin geile woordjes tegen haar te roepen. Ik hoor me zelf dingen zeggen die ik nog nooit over mijn lippen heb gekregen. Heleen kijkt me aan en lacht als ze me hoort zeggen “toe lik me geile teef, lik mijn kutje en kom in me”. Haar hand vouwt samen en ik voel haar vingers in me glijden. Langzaam, heel langzaam rekt ze mijn grotje op. Een scheut bodylotion doet dienst als glijmiddel. Dan voel ik voor het eerst van mijn leven een vuist in mijn kutje.

Haar ranke hand glijdt soepel in en uit mijn grotje. Het voelt strak, af en toe doet het pijn. Maar mijn geilheid overheerst en ik roep “ja, ja…..ja…. neuk me zo, neuk me zo, maak me klaar toe…..”. De vinger tegen mijn sterretje maken me nog wilder. Minuten lig ik te schokken en schudden in bed. Dan kom ik klaar. Ik schreeuw als nooit te voren. Ik roep haar naam, ik roep “ooooh Heleen laat me nooooit meer los, noooit”.

Even later liggen we in elkaars armen. Ze zoent me op mijn hoofd. Ik voel me loon en moe. Alle energie is uit mijn lichaam gezogen door die enorme vrijpartij. Heleen blijft me strelen in mijn nek, langs mijn kin en zegt lieve woordjes. “toe maar lieffie, slaap maar lekker… droom maar lekker over ons spel….”. Uren later wordt ik wakker. Het is al avond. De gordijnen zijn dicht, alles is opgeruimd, van Heleen ontbreekt ieder spoor. Haar auto staat niet meer op de oprit, haar spulletjes zijn weg. Ik loop de keuken in om wat te drinken te pakken. Op de koelkast zie ik een briefje onder een magneet.

Er staat “het was een heerlijk weekend, jullie zijn super vrienden, ik hoop dat ik weer eens mag komen logeren” KUS! Heleen”. Ik lees het briefje wel tien keer. Dan realiseer ik me dat ze echt geen idee heeft dat ik haar ook met Tim heb gezien. Het briefje hang ik terug, de tekst is zo neutraal dat Tim of ik er beide van alles van kunnen maken. Ik besluit dat ik Tim straks even wat uit zal horen. Ik verwacht dat ik hem wel over kan halen om Heleen uit te nodigen voor het tuinfeest volgende maand. Ik kan al bijna niet wachten om haar weer te zien.
Aantal keer gelezen:
759
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)