Spannendverhaaltje.nl

Zwoele Zomernacht 1

-
21-10-2010
Het is al een week of twee heerlijk zomerweer. We brengen onze vrije tijd veelal door in onze mooie tuin en op de veranda achter onze woning. Als ’s ochtends de zon opkomt straalt het heerlijk naar binnen in onze slaapkamer. Vandaag gaat Tim, mijn man, ATB’en met vrienden en heb ik de dag helemaal voor me zelf. Vanavond komt Heleen, m’n oude schoolvriendin, bij ons eten en borrelen. Alle ingrediënten voor een heerlijke dag zijn aanwezig.

Na wat werkjes in en om huis heb ik uren lekker liggen zonnen en lezen. Tegen een uur of vier hoor ik een auto op de oprit. Dat moet Heleen zijn. Ik ga het trapje van de veranda af en loop om het huis. Heleen staat al naast haar auto en zwaait naar me. “Hey liefff…. Ooooowww wat ben ik blij je weer te zien”. Ze zoent me op mijn mond en klemt me stevig tegen zich aan. Jemig wat heeft die meid een lekker lijf. Het vele sporten en haar vrije leventje doet haar zichtbaar goed. Haar gebruinde kop, lange blonde haren en het strakke lijf in het zwarte jurkje maken me een beetje jaloers.

Ik loop hand in hand met Heleen naar de veranda. Ik ben zo blij dat m’n vriendinnetje er is. Lekker kletsen, een goed glas wijn, lekker eten en dan de heel nacht genieten van de heerlijk zomeravond. Mijn dag kan al bijna niet meer stuk. Heleen en ik drinken een heerlijk koel wit wijntje. De kaas en olijven die ze meegebracht heeft zijn overheerlijk. “Gisteren gekocht in Venetië” zegt Heleen. We kletsen honderd uit en de tijd vliegt. Zo rond een uur of zes belt Tim. Hij is onderweg naar huis en vraagt wat we straks willen eten. Heleen en ik overleggen even en besluiten dat hij maar iets verrassends van de Japanner mee moet brengen. Naar verwachting zal Tom om een uur of zeven terug zijn met het eten. In tussentijd genieten we van de wijn en kletsen we over van alles en nog wat.

Als Tim thuis komt is zijn begroeting naar Heleen wat koeltjes en is hij vooral bezig het eten op tafel te krijgen en laat hij ons onze gang gaan. Het eten is heerlijk, de rijstwijn hakt er flink in. Ik heb veel te snel gedronken vandaag en te weinig gegeten. Als ik de tafel afruim zie ik dat het al bijna negen uur is. We drinken onze koffie op het terras en genieten van een glas cognac. Het is perfect. Het gezelschap, het eten, de drankjes en de sfeer. Ik geniet enorm. Als ik naar het toilet ga merk ik pas echt dat de drankjes te veel zijn geweest. Ik voel me draaierig en heb moeite om recht te lopen. Heleen ligt in een deuk als ze het ziet. Ze lacht hard en Tim doet graag mee. Ze hebben beide erg veel schik zo te zien.

Ik besluit om mijn bed op te zoeken en zeg “hey lieffies, ik ga plassen en dan slapen… het is mij wat te veel geworden, kletsen jullie maar lekker door. Morgen brunchen we om een uur of elf”. Ik zoen Heleen en Tim. Zijn heerlijk tongzoen voelt in mijn toestand blijkbaar nog beter. Eenmaal in de slaapkamer doe ik de deuren naar de veranda op een kier. Ik vraag Tim nog even of hij straks goed afsluit. Als ik in bed lig kan ik hun stemmen horen. Ze zitten amper een meter of drie bij me vandaan. Ik hoor ze kletsen over vroeger op school. Langzaam verdwijnen de stemmen weg en val ik in slaap.

Hoe lang ik heb geslapen weet ik niet, ik kan de wekker niet zien en heb geen gevoel van tijd. Op de veranda hoor ik Tim en Heleen zachtjes praten. Ik ruik de sigaret van Heleen. Ik draai me iets op mijn zij zodat ik door de openstaande deuren naar de veranda kan kijken. Tot mijn verbazing ligt Tim onderuitgezakt in de bank. Heleen ligt tegen zijn arm met haar hoofd op zijn schouder. Ik zie haar lange vingers met strak gelakte nagels de sigaret naar haar lippen brengen. Ze inhaleert diep en geeft daarna de sigaret door aan Tim. Even heb ik het gevoel dat ik droom. Rookt mijn Tim samen met Heleen? Ik draai wat verder op mijn zij zodat ik ze nog beter kan zien. Tim’s linker hand streelt Heleens borst door de dunne stof van haar jurkje. De vingers van haar linker hand strelen de binnenkant van zijn bovenbeen. Ik zie haar langzaam met haar nagels door de stof van zijn jeans krassen. De bobbel in zijn broek verraadt zijn toestand.

Ze kijkt hem aan, hun lippen tuiten en vinden elkaar. Er volgt een hartstochtelijke zoen. Ze tongen lang en likken daarna elkaars lippen. Tim trekt Heleen naar zich toe, ze ligt nu half op hem en zoent zijn blote borst. Langzaam en heel geraffineerd stroopt Tim het jurkje van Heleen wat op. Ik verwacht elk moment haar slip te zien. Ik zie alleen billen, geen slip, geen string alleen haar heerlijk strakke billen. Ze zijn bruin, ze zont dus ook nog es naakt. Ik sta versteld van mijn vriendin. Tim zijn vingers strelen de lippen van Heleen, ze neemt ze even in haar mond. Ik zie zijn vingers glimmen van haar speeksel. Ze weet precies wat hij gaat doen. Zijn natte vingers strelen haar op haar intiemste plekje. Ze kreunt en likt langs Tim zijn lippen. Haar hand maakt de riem van Tim´s jeans los. De harde bobbel in zijn strakke jeans springt te voorschijn. De lange dikke penis wordt tevoorschijn gehaald en voorzichtig gestreeld. Ik zie hoe Mike zijn ogen sluit en geniet van haar spel met zijn penis. Ze neemt hem in haar mond, haar tong streelt langs zijn eikelrand, hij kreunt van geilheid.

Minuten lang likt en sabbelt ze aan zijn harde paal. Ze streelt zijn ballen en masseert met één vinger het dammetje tussen zijn balzak en zijn sterretje. Steeds dieper en dieper neemt ze zijn paal in haar mond. Haar speeksel druipt langs zijn ballen. Een “deep throat” heb ik hem nog nooit kunnen geven. Ik zou het wel willen, maar telkens als ik het probeer begin ik te kokhalzen. De tranen springen in mijn ogen “verdomme, dat is mijn vent, en zij neemt hem diep achter in haar keel”. Tim pakt haar ruw bij haar haren en neukt haar diep achter in haar keel. Haar gorgelend geluid doorbreekt de stilte van de vroege nacht. Tim laat haar los en duwt haar op haar rug. Zijn hand trekt het ritsje op haar rug los. Het jurkje valt op de grond. Haar grote en goed gevormde borsten worden op hun plek gehouden door een subtiel BH’tje. Het ziet er zo mooi uit maar ik kan er niet echt van genieten. Boosheid, jaloezie en verdriet schieten door mijn hoofd. Mijn buik voelt vreemd, mijn tepels zijn hard geworden en ik voel dat ik toch wel een beetje opgewonden ben geraakt.

Mike zoent en likt het lichaam van Heleen. Hij zoent haar op plekken waar hij mij nog nooit heeft gezoend. Zijn vingers glijden soepel door haar natte schaamlippen. De ring die hij laatst van me heeft gekregen glinstert in het lamplicht. Mijn ring in haar kutje, ik kan mijn ogen niet geloven. Hun lichamen kronkelen en raken steeds verder in elkaar verstrengeld. Weer zie ik hoe Heleen zijn harde paal masseert en af en toe even in haar mond neemt. Tim is groot geschapen en heeft vooral in het begin van ons seksleven wel wat problemen met zich meegebracht. Tim houdt van hard en diep neuken, ik ben meer van het rustige werk. Zo langzamerhand weten we precies op elkaar in te spelen en hebben we het super fijn. Nu twijfel ik toch wel even, hoe kan mijn man nu zo opgaan in een andere vrouw, en dan ook nog eens mijn beste vriendin?

Tim ligt languit op zijn rug op de bank, de soepele kussen maken het hun comfortabel. Heleen gaat boven hem zitten met haar rug naar hem toe. Langzaam laat ze zich op zijn neuklat glijden, centimeter voor centimeter slokt ze zijn enorme paal op. Zijn ballen duwen tegen haar billen. Vol ongeloof zie ik dat hij helemaal wordt opgeslokt door haar grotje. Dan begint ze ritmisch op en neer te wippen met haar kontje. Ze neukt Tim terwijl hij zijn handen om haar borsten klemt en in haar tepel knijpt. Ik hoor haar ophitsend tegen hem praten.
“Toe lekkertje, zet je paal maar rechtop dan kan ik je lekker neuken”. Mike hijgt en Heleen glimt van de zweet. Een kreetje van pijn, hij knijpt hard in haar borsten. Weer hitst ze hem op “zal ik door gaan lieffie, zal ik je daar klaar laten komen”. Een vinger van Mike duwt tegen het sterretje van Heleen. Ze zegt “ja toe maar, kom daar maar naar binnen”. Langzaam zie ik twee vingers in haar kontje verdwijnen. Ze stopt met haar bewegingen en gaat op hem zitten, ze trekt haar benen op en balanceert met zijn pik in haar kutje op zijn kruis. Zijn handen omklemmen haar heupen en hij trekt haar naar zich toe. Nog dieper dringt hij door in haar onderlijf. Ze kreunt “oooooohhh Timmm… toe…. dieper… ik wil je nog dieper ….”.

Tim duwt Heleen opzij, op haar buik en met haar knieën op de grond ligt ze nu op de bank. Tim gaat boven haar staan en spuugt in haar bilnaad. Dan zie ik tot mijn verbazing dat hij zijn eikel tegen haar sterretje zet. Ze kijkt even opzij, dan hoor ik haar zeggen “toe ventje… neuk me daar maar, toe maar, spuit je zaad maar in mijn kontje”. Tim probeert mij al tijden in mijn kontje te neuken, ik durf het niet. Nu zie ik hem al weer iets doen bij een andere vrouw, iets wat ik hem misschien ook wel had moeten geven. Tim staat met één been op de grond en de ander op de bank over haar heen. Zijn neuklat perst in een hoog tempo in en uit haar kontje. Ik hoor Heleen weer ophitsend tegen hem praten “toe maar vent…. neem maar wat je wilt, het is helemaal voor jou lieverd…”. Aan Tim zijn lichaam kan ik zien dat hij gaat komen. Zijn spieren over zijn hele lijf lijken aan te spannen.

De oerkreet herken ik uit duizenden. Die is van mijn man die klaar komt. Dit keer niet bij mij maar bij een andere vrouw. We hebben het er nooit over gehad, vreemdgaan. Het kwam niet in me op. Ik zag er geen reden voor. En nu, nu ligt hij zomaar te seksen met mijn beste vriendin. Zullen ze dit al eerder hebben gedaan of doet hij het ook wel eens met een ander? Ik heb geen idee. Mijn gedachten dwaalden even af bij al deze vragen. Nu ik weer naar hen kijk zie ik de klodders sperma uit haar kontje druipen. Hij laat een heel spoor achter op haar billen. Ze draait zich om en neemt zijn natte penis in haar mond. Ze likt hem schoon. De sperma op haar billen smeert op de kussens van onze bank. Hij streelt haar door haar blonde haren en gaat naast haar op de bank zitten.

Ze zoenen elkaar op de mond, Tim streelt haar borsten. Ik hoor hem vragen “zal ik je vingeren of beffen”. Ze schudt haar hoofd en zegt “nee, je mag naar me kijken als ik masturbeer”. Ze steekt een sigaret op en inhaleert diep. Met haar vrije hand streelt ze haar schaamlippen. Ik hoor haar soppen. Af en toe neemt ze de sigaret weer tussen haar lippen en blaast ze de rook uit. Het ziet er geil en bijna een beetje hoerig uit. Ik zie dat het Tim niet koud laat. Zijn pik is al weer hard aan het worden. Hij weet doorgaans niet van ophouden, laat staan als ze hem zo opgeilt. Even later speelt ze met twee handen met haar kutje, de sigaret hangt dan tussen haar lippen. Dit lijkt wel een pornofilm denk ik bij mezelf. Ze gooit de sigaret weg en duwt Tim op zijn rug en gaat op haar knieën boven hem zitten met haar kutje op zijn mond. Ik hoor haar commanderen “toe lik me klaar”.

Tim likt als een bezetene aan haar klitje terwijl Heleen met één hand zijn penis masseert. Met haar andere hand duwt ze zijn hoofd in haar schaamstreek. Dan gaat ze iets omhoog zodat haar kutje vrij komt van zijn mond. Haar hand verkrampt om zijn penis als ze spuitend klaar komt. Reflexmatig draait Tim zijn hoofd weg. Haar sappen belanden op zijn wang. Met haar hand wrijft ze het weg. Dan laat ze zich weer op zijn mond zakken en zegt “lik me schoon”.

Hoe lang ik heb liggen kijken naar het schouwspel weet ik niet, het leek wel uren. Ik ben verward en verdrietig, maar ook opgewonden. Nog nooit heb ik zo’n seksspel van dichtbij gezien. Alleen was het vreemd om te zien dat mijn man zo dichtbij zo extreem vreemd durfde te gaan. Ik zie dat Heleen opstaat, haar jurkje pakt en over haar schouder hangt. Ze steekt weer een sigaret op, grijpt haar BH en schoenen en loopt weg zonder iets te zeggen. Ik hoor dat ze de trap op gaat naar de logeerkamer. Vlug draai ik me om. Tim zal zo de slaapkamer wel binnen komen. Ik doe net alsof ik slaap.

Tim kruipt in bed en schuift tegen me aan. Ik ruik zijn deodorant en wat parfum. Blijkbaar wil hij haar geur verhullen. Zijn onderbroek schuurt tegen mijn rug als hij me in zijn armen neemt. Hij zoent me in mijn nek. Ik kreun even om aan te geven dat ik hem heb opgemerkt. Zijn handen op mijn kleine borsten voelen anders dan anders. Alleen al het idee dat hij een andere vrouw heeft bemind maakt dat ik anders op hem reageer. Ik voel zijn harde kloppende penis tegen mijn onderrug. Zal hij dan echt opgewonden zijn van het idee dat hij met twee vrouwen in één nacht seks kan hebben? Ik doe net alsof ik slaap en reageer nog niet op de kleine signaaltjes die hij afgeeft.
Aantal keer gelezen:
761
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)