Spannendverhaaltje.nl

Zwoele straf

-
25-10-2010
Ik werkte tot vorige zomer in een sjiek kleding-magazijn voor dames in een grote stad. Mijn soms toch vervelende taak van beveiligingsagent was niet echt de beste keuze en steeds onopvallend moeten rondkijken of er niets gejat werd, was best wel vermoeiend ook. Gelukkig stonden er ook veel bewakingskamera's, zodat een gedeelte van de dag kon doorgebracht worden achter de monitoren, vanop een gemakkelijke zetel.

Het fijne aan mijn job was wel dat je al-dan-niet stiekem, heel de dag dames kon bekijken en er nog voor betaald werd ook. Vooral in de zomer als het lekker warm was, gaaf dit extra voordelen in natura, zoals het ook die ene speciale dag het geval was.
Ik liep wat doelloos door de gangen, toen mijn oog viel op een jong knap ding van zo'n 16 jaar. Prachtige blonde gekrulde lokken vielen rond een snuitje om u tegen te zeggen. Stralend blauwe ogen keken guitig en lief de wereld in, terwijl er een onschuldige glimlach rond haar lippen speelde.
Een spannend topje benadrukte een onderzittend kanten behaatje, waar duidelijk een stel ontwikkelde borstjes onder priemden, die heerlijk opwipten bij elke stap.
Rond een kontje met hemelse rondingen zat een kort plooirokje, waar een paar eindeloos lange welgevormde benen onderuit kwamen, die eindigden in een paar witte sokjes en roze schoentjes.
Ondanks de airconditioning steeg mijn temperatuur behoorlijk, mijn tong plakte aan mijn gehemelte en mijn ogen werden droog, toen ik al dat moois in me opnam. Het leek wel een prinsesje dat recht van school in mijn speeltuin stapte! Mijn fantasie schoot gelijk op hol, toen ik me voorstelde wat ik daar allemaal mee zou willen doen.

Toen ze stopte aan de stand van de reukwaren, was ik zo gefascineerd door haar betoverend uiterlijk, dat ik pas tot de werkelijkheid terugkeerde, toen ze stiekem een duur flesje in haar handtas wegmoffelde. Door al die dure parfums was die stand extra beveiligd met 2 kamera's, waar ze dan ook recht voor stond. Die diefstal was dus wel degelijk op tape vastgelegd.
Toen ze even later richting uitgang dirigeerde, haastte ik me voorbij de kassa en hield haar terwijl goed in het oog. Ze wandelde nonchalant voorbij de kassa en wou via de deur naar buiten glippen.
Daar pakte ik haar echter bij een arm en wenkte een kassierster. Samen openden we haar handtas en stelden de diefstal vast. Het gezichtje dat daarjuist nog straalde, was nu een hoop ellende!

Zoals de regels voorschreven, bracht ik haar naar het bureel van ons diensthoofd, om de zaak verder te regelen. Toen ik bij hem binnenstapte met dat lekker stuk, vielen mijn baas zijn ogen bijna uit hun kassen en likte hij veelzeggend met zijn tong langs zijn lippen.
Het meisje was ondertussen helemaal van de kaart en liep te jammeren "ik zal het nooit meer doen, zeg het niet tegen mijn ouders" en dergelijke meer.
Mijn baas, Harry, bekeek haar heel streng en zei dat hij dat wel aan de politie overliet. Gelijk vroeg hij bars haar identiteitskaart, terwijl hij mij een knipoog gaf.

"Petra, ik zie dat je 16 bent en blijkbaar de dochter van een bekend politicus!"
Het meisje knikte alleen maar en begon dan weer "kan je het voor deze ene keer niet zo laten, asjeblieft meneer! Geen politie en laat ook aub mijn ouders erbuiten. Wat kan ik doen om het weer goed te maken?"
Er kwam een tevreden grijns op Harry zijn gezicht en zijn ogen begonnen gevaarlijk te glinsteren.
"Kijk meisje", zei hij minzaam, "diefstal is een ernstig vergrijp dat we niet kunnen dulden. Als je wil dat we geen aangifte doen, dan zal je ons moeten toestaan dat we je grondig fouilleren, zodat we zeker zijn dat je niet nog meer gejat hebt en ergens weggestopt."
"Be-be-betekent dat dan dat je me he-he-helemaal gaat aftasten?", vroeg ze met een klein stemmetje.
"Ja, het is dat of de politie, die trouwens ook fouilleert".

"Frans" zei hij tegen mij, "wil je zo goed zijn de juffrouw even te fouilleren op verborgen voorwerpen!"
Nu was ik door die hele 'vertoning' van Harry al zowat in alle staten, mijn fantasie had ongeveer alle scenario’s overlopen die je je kan bedenken, maar toen mijn baas me die opdracht gaf, begon mijn broek toch echt te klein te worden om mijn wapen te herbergen, dat ondertussen serieus op oorlogssterkte aan 't komen was.
Ik plaatste Petra haar handen op mijn baas zijn bureel, waardoor die een bescheiden blik kon werpen in haar topje. Petra liep rood aan, maar durfde toch niet te reageren. Ik pakte haar ondertussen onder haar armen door gelijk bij haar tieten en begon mijn onderzoek naar verborgen voorwerpen. Door de dunne stof van het topje en haar bh heen voelde ik al direkt haar tepeltjes, die gelijk hard werden van mijn zoekende handen. Harry volgde het onderzoek met scherpe blik en keek naar het snuitje, dat hem rood van schaamte en tegelijk bleek van ellende, onzeker aankeek.

"Baas, ik voel hier iets hard zitten, maar ik weet niet wat ze hier verstopt heeft". "Dat zullen we dan even verder moeten onderzoeken meisje. Doe je topje en je bh uit!"
Het kind zakte bijna door haar benen van schaamte en probeerde hem ervan te overtuigen dat ze niets verstopt had onder haar kleding. Toen Harry haar herinnerde aan de politie, begreep ze dat ze geen keuze had. Langzaam en bijna ineengekrompen deed ze haar topje uit en legde het op het bureau.
"Je ziet dat ik niets verstopt heb, mag ik nu gaan?", vroeg ze timide.
Als antwoord plaatste ik haar handen terug op tafel, waardoor mijn baas een rijkelijk uitzicht kreeg op haar jonge melkwinkel, wat hem zichtbaar behaagde.
"Frans, maak die bh los en weg daarmee! Ik wil zeker zijn dat er niets in verstopt zit."
Maar al te graag voldeed ik aan zijn verzoek en deed de bh uit, waardoor een koppel overheerlijke tietjes tevoorschijn kwamen, zachte ronde melkpotjes met sierlijke tepelhoven, bekroond met een juweel van een tepel.

Mijn baas kon het niet laten en greep de stevige tietjes vast en begon haar gelijk stevig te melken, terwijl hij me opdroeg het fouilleren verder te zetten.
Dat moest hij me geen twee keer zeggen. Ik hurkte neer, waardoor ik een prachtig uitzicht kreeg onder haar rokje, dat door haar voorover gebogen bovenlichaam nog een stuk korter leek. Langzaam en plagend schoof ik mijn handen langs haar perfecte benen omhoog, tot ik haar broekje bereikte.
"Neen, asjeblieft, niet doen, ik verberg echt niets", probeerde Petra nog, terwijl ze zich bijna dood schaamde dat ze daar met haar blote borsten stond, die Harry nog steeds gretig kneedde, terwijl een andere man onder haar rokje zat en op het punt stond haar meest intieme delen te ontbloten.
Maar noch Harry, noch ikzelf dachten er in de verste verte over om ons dit genoegen te ontzeggen.
Toch kon ik het niet nalaten om eerst met een vinger tussen haar beentjes door over haar poesje te glijden, haar venusheuvel stevig te masseren, om dan met mijn duim naar achter te glijden en die diep tussen haar billen te duwen. Het kind kon, ondanks haar schaamte, een diepe genietende zucht niet onderdrukken. Dit zette mijn baas ertoe aan om haar tepels tussen duim en wijsvinger te nemen en ze stevig draaiend even flink te rekken. Petra begon nu onsamenhangend en hijgend "Stop, niet doen, laat me gaan" te brabbelen. Of ze dat echt meende betwijfel ik, want ik voelde aan de vochtige plek in haar broekje, dat de natuur al volop zijn werk deed.

"Petra, ik krijg kramp van zo gehurkt te zitten, ik wil dat je op je knieën op het bureau gaat zitten, zodat ik je beter kan onderzoeken", zei ik.
Het lieve kind kon niet anders dan gehoorzamen en zette zich op handen en knieën op tafel. Hierdoor kreeg Harry haar heerlijke peertjes zowat in zijn gezicht, zodat hij gelijk zijn tanden in een keihard tepeltje zette, wat haar een verschrikt gilletje ontlokte, samen met genietend zuchten.
Ik had intussen een prachtig uitzicht op een lekker geil stel billen, omdat ik haar rokje maar meteen diskreet verwijderd had.
"Dan zullen we nu eens kijken of je hier niets verstopt hebt, want hier lijken er wel een paar goeie plaatsen voor", zei ik langs mijn neus weg. Terwijl sjorde ik mijn loeiharde paal in een makkelijker houding, want die was door al die hete toestanden zowat dwars door mijn broek een weg naar buiten aan 't boren.

Ik keek nog even genietend naar het supergeile plaatje: een droom van een meisje zat op haar knietjes op mijn baas zijn bureau, terwijl die haar roompotjes bijna compleet leeg zoog. Haar kontje stak fier de lucht in, enkel nog schaars bedekt door een ondertussen kletsnat broekje, dat door mijn toedoen bijna helemaal in haar reet geperst zat, zodat haar schaamlipjes met dons reeds buitenboord staken.
"Meneer, wil je asjeblief stoppen, ik schaam me zo", piepte ze met een klein maar zwoel stemmetje.
"Neen meisje, ik ga nu je doosje en je poepertje onderzoeken op verborgen voorwerpen! Dan had je maar niet moeten stelen! Of wil je er toch de politie bij?"
Dat wou ze toch liever niet, dus pakte ik haar broekje bij de elastiek en trok het tergend langzaam naar beneden.
Nou moe, wat ik toen te zien kreeg bracht mijn hormonen helemaal aan de kook. Een klein glinsterend kutje keek me op een spleetje aan, terwijl een perfekt roze sterretje de feest compleet maakte.
Mijn baas had ook zo zijn vermoedens over dit prachtige uitzicht en liet met een plof een tiet uit zijn mond vallen, waardoor haar tietje vervaarlijk terugveerde, en kwam ook even achterom kijken. Ik beval Petra haar benen te spreiden, wat ze echter niet deed. Mijn baas had het echter anders begrepen en gaf haar een pets op haar blote billen, waarop ze verschrikt een knie een beetje verzette. Nog een pets zorgde ervoor dat ze twee mooie karmijnrode billetje had ... en dat ze haar knie nog meer verplaatste. We keken nu tegen een gesloten kontgaatje aan en een hunkerend kutje dat al op een twijfelend kiertje stond. "En nu op je ellebogen leunen" zei Harry, waardoor we ook haar melkbollen vol in beeld kregen en haar kontje nog meer omhoog kwam.

Het water liep me in de mond terwijl mijn baas met een vinger tussen haar lipjes verdween en ijverig in haar grotje naar gestolen waren begon te zoeken. Het popje hijgde hierbij zo hard dat ik vreesde voor luchttekort, dat ik vlug voorkwam door haar deinende tietjes te grijpen en ze stevig te kneden.
Toen mijn baas met zijn andere hand haar klitje stevig tussen zijn vingers rolde, werd het Petra teveel en kwam ze kreunend en steunend klaar. Het meisje gloeide van de doorstane emoties en vernedering, terwijl haar hete spleetje nog nazinderde van het genot. Maar veel respijt kreeg ze niet, want ik had nog meer werk.
Ik stak mijn wijsvingen in haar natte pruimpje en deed het nazicht van mijn baas nog eens dunnetjes over - alhoewel ik geen enkel gestolen voorwerp kon vinden - waardoor het lieve kind alweer zwaar begon te hijgen en te genieten.
Toen zette ik mijn vinger tegen haar aars en zei "nu zullen we eens kijken of je hier niks verstopt hebt". Als de weerlicht sprong Petra van tafel en probeerde zich te verschuilen in een hoekje van het bureel. "Neen, dat nooit, je weet echt wel dat ik niks te verbergen heb, ik heb niets anders gestolen!", riep ze vertwijfeld.

Mijn baas maakte hier korte metten mee, nam haar twee polsen op haar rug bijeen, ging op zijn stoel zitten en legde het knappe grietje met haar blote kontje omhoog over zijn knieën. Terwijl hij met een hand haar polsen vasthield, petste hij met zijn andere op haar blote billetjes.
"En als je nu nog eens wegloopt, dan hebben we nog meer verrassingen", zei hij. Haar kontje gloeide nu helemaal mooi op en toen hij haar beval terug in de vorige houding op het bureel te gaan zitten, gehoorzaamde ze aarzelend maar gedwee. Nadat ik haar benen terug wat uit elkaar getrokken had, sopte ik mijn vinger terug in haar neukspleetje en begon haar terug minutieus te onderzoeken. Het meisje kronkelende in alle richtingen van het genot en zuchtte diep en genietend. Toen het sap bijna van mijn hand afliep plaatste ik mijn wijsvinger terug tegen haar roze sterretje, waardoor ze weer wegtrok.
Mijn baas greep onder haar lichaam naar een tetter en sloeg haar met de andere hand vlak op haar kontje. Ik gebruikte haar verrassing door mijn duim in haar pruim te steken en tegelijk mijn kletsnatte vinger in een keer in haar poepholletje te rammen. Met een verschrikte kreet wist ze zich los te rukken en vluchtte ze weer in een hoekje.

"Okee, nu is het genoeg geweest", zei mijn baas. Hij deed zijn broeksriem uit, bond daarmee haar polsen op haar rug en maakte de riem vast aan een uitstekende haak aan de muur.
Petra stond nu weerloos ver voorovergebogen door haar hoog opgetrokken polsen en haar kontje stak parmantig achteruit.
"Frans, en nu ga je eens uitgebreid controleren of er in dat kleine holletje van haar nog iets verstopt zit", zei hij bevelend. Ik had even meer zin om haar op mijn beurt eens eindelijk een goeie melkbeurt te geven, zoals ze daar stond met alles in de aanbieding, maar het vooruitzicht op een super onderzoeksbeurt achter in dat roze sterretje trok me al evenzeer.

"Zo meid, dan maar weer even de vingers insmeren in je lekkere neukholletje en dan ga ik je kontgaatje uitgebreid onderzoeken". Petra probeerde op alle manieren te ontkomen aan de vernederende behandeling, maar veel ruimte had ze niet. Toen Harry dan ook nog haar jonge volle uiertjes optrok, kon ze geen kant meer op.
Ik kon niet nalaten om met mijn nagel langs haar kittelaar te krassen, waardoor de rillingen over haar rug liepen en ze terug hijgend begon te kreunen. Toen ik er een tweede en daarna derde vinger bij inwurmde, smeekte ze om naar huis te mogen gaan, maar dan had ik wel andere plannen. Toen mijn vingers glommen van het geile sap en Petra ongeveer van de kaart was van geile wellust, kneep ik met mijn andere hand onverwacht in haar kittelaar, terwijl mijn glibberige middenvinger plagend langzaam tot aan m'n hand in haar kontje schoof.
Het bloedhete wijfje schreeuwde het uit van frustratie enerzijds, maar kon niet ontkennen dat ze uitzinnig genoot van al dat onderzoekswerk. Haar melkerij stond in lichterlaaie door Harry die haar toeters hoog optrok, waardoor ze vlammende genotscheuten door haar gevoelige tepeltjes voelde schieten. Haar kittelaar gloeide fel onder mijn genadeloos plagende behandeling en haar aarsje tintelde van mijn pompende vinger ... en mijn jongeheer riep vertwijfeld om aandacht.
Het smoorhete dieveggetje zag alle sterren aan het firmament dansen en toen ik mijn duim onverwacht terug in haar heerlijke neukinstallatie plofte, spatte heel haar hemel uit elkaar en kwam ze lang en uitzinnig klaar, waarbij stralen van gloeiend vuur langs haar rug op en neer liepen.

Met knikkende knieën en een knalrode kop van alle opwindende vernederingen, vroeg ze of ze nu eindelijk naar huis mocht, want dat we nu toch echt wel wisten dat ze niets meer verborgen had.
Tegelijk keek ze verlangend en met likkende lippen naar de grote bobbels in onze broeken.
Mijn baas, die nog heel wat plannen had en zijn namiddag nog even gezellig wilde verder zetten, vroeg wat hij dan met de opnames van de diefstal moest doen. Of hij die aan haar vader zou bezorgen.
"Neen, alstublieft niet doen, dan vermoord hij mij ... en eigenlijk wil ik nu eindelijk eens een stevige paal op sommige plaatsen voelen!".
"Kijk", zei hij, "omdat jij gewillig meewerkt met ons, houden we ze hier opgeborgen en krijgt niemand ze te zien. Als jij echter uit de biecht klapt, dan kunnen we ze ook aan de pers geven en kan je papa zijn carrière ook wel vergeten".
Terwijl Harry haar het fijne van de zaak bijbracht, kon ik niet nalaten om haar eindelijk ook eens lekker bij haar sappige tietjes te pakken en heerlijk zachtjes te kenden, waardoor ze helemaal geen haast meer had om weg te komen en vergenoegd met haar kontje begon te draaien.

"Luister meisje, mijn pik staat zowat op ontploffen ondertussen, en bij Frans zal het niet veel beter zijn! Als jij zin hebt om ons nu eens zalig te pijpen, dan houden we de tapes in de kast en weet verder niemand hiervan."
Petra was duidelijk tevreden met deze regeling, alhoewel het idee van een eerste pijpbeurt haar toch nog een beetje vreemd leek en anderzijds eindeloos deed trillen van verlangende afwachting, want haar doosje stond ook alweer bijna op springen en daar wou ze toch best ook nog wel wat stijf en warm vlees in krijgen.
Om haar uit die onzekere toestand te helpen, en omdat ik ondertussen al meer dan gloeiend heet stond, vond ik niet beter dan mijn paal eindelijk te bevrijden en stopte ik hem zonder aankloppen zachtjes in haar dampende kutje, terwijl ik een duim helemaal in haar kontje draaide. Ze riep blij verrast luidkeels "aa", waardoor Harry zijn bevrijde keiharde trots zonder pardoes recht in haar open mondje tot aan haar amandelen stak. De stilte die even volgde was immens, maar toen begon ze dapper te pijpen en te proesten door die dikke knoest van Harry in haar mond.
Door al dat lekkere warme mannenvlees kneep ze haar pruim, die ik ondertussen gezwind aan 't doorvogelen was, met kracht toe. Hierdoor molk ze mijn knuppel in rekordtempo naar een hoogtepunt en spoot ik mijn hete room diep in haar overheerlijk knijpende neukholletje.

Harry had haar ondertussen wat minder diep zijn staalhard heet vlees laten proeven en gaf het ritme aan door haar telkens bij haar lekkere melkbollen naar zich toe te trekken.
Het lieve kind, dat waarschijnlijk nog niet veel seks had gekend, keek met verwilderde ogen hoe die lange neukstaaf in en uit haar mondje schoof maar snoof genietend door haar neus, nu haar doosje eindeloos lekker gevuld was, heerlijk aanvoelde en tintelde als nooit tevoren..
Maar Harry wou eigenlijk wat meer en kwam achterom, duwde mij weg, schoof zijn boorhamer op zijn beurt in haar kletsnatte spleet en begon haar ritmes te neuken, terwijl hij haar billen opwarmde met speelse klapjes. Ondanks haar eerst aanwezige weerzin in de behandeling, was al haar opgekropte geilheid en nood aan seks losgebarsten en genoot ze van de heerlijke behandelingen, die enerzijds wel vernederend en soms wat pijnlijk aan de billetjes waren, maar haar anderzijds uitzinnig maakten van genot.
Het voelde gek genoeg heerlijk om door ons twee zo gedomineerd en onderworpen te worden, terwijl ze ook nog eens in haar volle naaktheid en in uitdagende, weerloze houdingen schaamteloos met haar intiemste delen tentoongesteld zat.

Ik had ondertussen de voorkant gevonden en stak opgewonden mijn neukerd in haar geile pijpmondje, dat ze gretig opende. Toen ik over haar heen boog en haar jonge uiertjes greep, was ze even verrast, waar mijn baas gebruik van maakte om zijn keiharde lul vlot in haar kleine aarsje te boren. Verrast door de aanval op haar kleine kanaaltje, beet ze bijna mijn joekel af, maar de kik die dit gaf en het uitzicht op haar uitgeboorde grotje was teveel voor mijn overprikkelde hersenen en vlaag na vlaag schoot ik in haar keel, wat ze allemaal zo goed mogelijk doorslikte.
Daardoor gaf dat reactie op haar poepgaatje dat ze dichtkneep, waardoor ook mijn baas fluitend en snuivend lading na lading in haar darmen afvuurde. Het hete sperma dat langs alle kanten haar lichaam binnendrong, het gepulk aan haar op springen staande tetters, haar pruimpje dat zo heerlijk stoomde en haar kontje dat zinderde van het neukgeweld, deden ook haar potjes overkoken en met een gesmoorde zucht kwam ze zelf ook weer uitgebreid klaar, waarbij ze alle registers opentrok en zich huilend en schokkend van genot liet gaan. Eindeloze golven van oeverloos warme golven raasden door haar jonge hete lichaam, dat zo folterend heerlijk had kennis gemaakt met al deze vormen van seksuele drift en totale onderwerping.

Minuten later, toen we alledrie wat bekomen waren, maakte Harry haar los, maar beval haar om terug op handen en ellebogen op zijn bureau te gaan zitten. Ze had blijkbaar de smaak te pakken, want vlot als een volleerd slavinnetje voldeed ze aan zijn verzoek en zette zich overheerlijk in stelling, waarbij ze uitdagend met haar kontje draaide en haar tietjes daarbij bangelijke bewegingen liet maken. Ze hunkerde naar meer en was nu bereid om alles te doorstaan, wat haar deze heerlijke gevoelens had leren kennen.
En zo zaten we na te genieten, terwijl we een knap jong grietje vlak voor onze neus hadden, met haar blote kontje heel onderdanig recht de lucht in en een paar ongelooflijk mooie tieten binnen handbereik.
En omdat ik nu toch de kans schoon had om zulk lekker stuk te dirigeren, beval ik haar om haar benen nog verder uit elkaar te zetten, zodat haar lieve spleetje vriendelijk glimlachend naar ons lonkte. Ik beloonde haar uitstekende medewerking door zachtjes over haar lipjes te strelen, haar klitje te plagen en uitdagend een vinger tegen haar rozetje te plaatsen.

Terwijl Harry verstrooid met haar tietjes speelde, legde hij haar uit dat ze voortreffelijk meegewerkt had en hij voorlopig geen melding zou doen.
Ik had ondertussen terug haar kittelaartje bereikt en begon dat ritmisch te melken, terwijl ik een viltstipt in haar kontje had geduwd en hier rondjes mee draaide. Het lieve kind begon hierdoor weer hartsgrondig te zuchten en te steunen en haar gehijg werd alsmaar luider en zwoeler.
Terwijl Harry nog wat leuterde over die tapes, vond ik dat het tijd werd dat ik ook eens in haar kontje op bezoek ging! Dus viltstift eruit en een duim erin om de zaak te controleren, wat ze nu met plezier toeliet en zelfs haar kontje zelf achteruit duwde. Toen zette ik mijn terug tot oorlogssterkte gezwollen stamper tegen d'r rozetje, pakte haar bij de billen en trok haar over mijn naaipaal. Harry was zo vriendelijk om haar stevig bij haar tetters te pakken en haar daarmee voor en achter te bewegen, waardoor de volle lengte van mijn naaigerief in en uit haar kontje schoof. Om nog meer kracht te kunnen zetten, pakte ik haar bij haar lange gouden haren en trok haar telkens stevig achterwaarts.
Toen Harry haar ook nog bij haar tepels pakte en haar hiermee stuurde, laaide haar passie opnieuw hoog op en kwam ze opnieuw knijpend en snuivend klaar, waardoor ik ook weer mijn hete kruit afvuurde, terwijl de hele wereld op mijn paal leek rond te draaien.

We hebben haar in die onderdanige houding nog vijf minuten laten zitten, waarbij ze zichtbaar genoot van onze belangstelling voor haar blote prachtlichaam, terwijl we onze stangen proper maakten en opborgen. Toen mocht ze zich aankleden, wat ze met zichtbare tegenzin deed, maar haar slipje hebben we wel gehouden.
Na de afspraak dat ze elke week minstens een keer moest langskomen, om de tapes in de kast te houden, zijn Petra en ik samen het flesje parfum gaan terugbrengen naar de stand.
Ik nam haar daarna mee achter een stand, waar ik haar vroeg om diep voorover te buigen met haar handen op haar enkels, zodat ik makkelijk aan haar blote kontje onder het korte rokje kon.
Ze voldeed volgraag aan mijn verzoek, snoof van anticipatie op wat komen ging en kirde van genot toen ik de steel van een kleine plumeau in haar lekkere kontje stak, terwijl ik met mijn duim haar natte kutje bewerkte. Zo is ze in stilte - er was nog volop volk in de winkel - nog twee keer klaar gekomen.

Na een zacht kneepje in een lekkere tiet gaf ze me een wellustige zoen en heb ik haar laten gaan, terwijl ik al vooruit dacht aan de volgende keer dat ze langs zou komen!
Aantal keer gelezen:
933
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)