Spannendverhaaltje.nl

Zwemmen

-
16-08-2010
Op een warme dinsdagmiddag ging ik met een stel vrienden zwemmen. We waren met Jaap, zijn vriendin Maaike, haar zus Ester, Ruiger en ik. We kleedden ons om en we liepen richting het buitenbad. Naast het zwembad legden we onze spullen neer en spreidden onze handdoeken uit. Maaike en Ester hadden beide een nieuwe bikini gekocht en die mochten wij uitgebreid bekijken.
De jongste van de zusjes had niet al te grote, stevige borstjes en verder een mooi figuurtje. Esters borsten waren iets groter dan die van Maaike en ze had een superlekker strak kontje. Het eerste wat we deden was een zak chips openen en wat drinken. Na een poosje zo in de warme zon te hebben gelegen, vond het Maaike het te warm worden en vroeg of we mee het water in gingen. Dit vonden we best en we sprongen het water in, behalve Ester. Ze was een beetje een koukleum en ging eerst op het randje zitten.
Ik zwom naar haar toe, pakte haar benen vast en trok haar zo het water in. Ze gilde even, maar zwom toen gelijk achter me aan om me terug te pakken. Ze haalde me in en pakte me bij mijn benen vast. Zo trok ze me onder water en probeerde me daar te houden. Dit lukte haar niet en ik kwam weer boven water. Ik pakte haar vast en trok haar naar me toe. Er ontstond een bepaalde spanning en we keken elkaar diep in de ogen aan. Ze maakte hier een einde aan, trok zich los en probeerde me weer onder water te duwen. Zo gingen we nog een poosje door.
Ondertussen waren de andere drie aan het gooien met een bal. Nadat we nog een tijdje hadden gezwommen en toen Ester en ik niet meer achter elkaar aan zaten besloten we om weer richting onze handdoeken te gaan. We gingen weer liggen en Jaap en Ruiger begonnen zichzelf in te smeren met zonnebrand-olie. Ik smeerde mezelf ook in en vroeg aan Ester of ze mijn rug wilde doen. Dit wilde zij wel doen, maar alleen als ik haar daarna ook in zou smeren. Ze pakte de fles en spoot wat olie in haar handpalm. Ze begon voorzichtig mijn rug in te smeren en begon zelfs een beetje te masseren. Ik vond het heerlijk en genoot met gesloten ogen.
Toen ze klaar was moest ik haar gaan in smeren. Ik dacht dat ik alleen haar rug in hoefde te smeren, maar ze vroeg of ik haar helemaal wou insmeren. Dat wilde ik wel en ze ging eerst op haar buik liggen zodat ik haar rug kon insmeren. Nadat ik haar hele achterkant grondig had doorlopen ging ze op haar rug liggen zodat ik een prachtig zicht had op haar heerlijke, mooie lichaam. Ze sloot haar ogen en zei dat ik kon beginnen. Ik begon met haar buik en voelde een rilling door haar lichaam trekken. Ik smeerde haar buikje goed in en stootte daarbij iets tegen de onderkant van haar borsten. Ze keek even op en lachte lief.
Haar buik was klaar en ik ging nu haar hals doen. Haar hele hals werd goed ingesmeerd en ik ging even in het spleetje tussen haar borsten. Daarna waren haar benen aan de beurt. Haar hele benen kregen een goede beurt. Ik zag dat ze haar lichaam een beetje heen en weer bewoog toen ik de binnenkant van haar dijen masseerde. Toen ik klaar was gingen we lekker liggen bakken in de zon. Na een poosje hoorden we iemand hallo roepen en het bleek het buurmeisje van Ruiger te zijn. Ze mocht er best wezen en ze was 18 jaar, even oud als Ruiger dus.
Ze vroeg of Ruiger mee ging zwemmen en dat deed hij. Jaap en Maaike gingen met ze mee, zodat Ester en ik dus alleen waren. We keken elkaar aan en weer sprong er een vonkje over. Ik boog mijn gezicht langzaam naar de hare en kuste haar op haar mond. Ik trok mijn gezicht terug, maar zij liet dit niet toe en begon me weer te zoenen. Langzaam probeerde zij haar tong bij mij naar binnen te duwen en ik opende mijn mond iets. Ik had nog nooit zo met een meisje gezoend, maar ik vond het heerlijk. Onze tongen speelde lief met elkaar en ik streelde haar rug.
We stonden op en liepen naar een paar bosjes waar niemand ons kon zien. We gingen liggen en we begonnen weer te zoenen. Onder het zoenen ging ik met mijn hand over haar prachtige borsten en kneep er iets in. Ze vond het heerlijk en begon steeds wilder te zoenen. Ze deed zelf het topje van haar bikini uit en zo kwamen er twee zeer mooie, ronde borsten te voorschijn. Dit was voor mij ook de eerste keer dat ik in het echt borsten zag. Ik raakte ze aan en begon ze te zoenen en te strelen. Langzaam begon zij mij ook overal te strelen. En nadat ze grondig mijn borst had gehad ging ze met haar hand mijn zwembroek in en pakte mijn piemel vast.
Ze begon hem te masseren en ik genoot met teugen. Ik voelde dat ik ging komen, deed mijn piemel uit mijn broek en spoot de bosjes vol. Ik deed mijn piemel weer terug in de bosjes en het was nu tijd om haar te verwennen. Ik keek haar lief aan en begon haar borsten weer te strelen. Langzaam ging ik met een hand naar beneden, maar bleef haar borsten kneden. Ik zocht de rand van haar zwembroekje en ging langzaam naar binnen. Ik kriebelde wat door haar schaamhaar en ze gaf aan dat ze het lekker vond door een beetje heen en weer te bewegen. Ik ging nog verder naar beneden met mijn hand en zocht een opening. Deze was snel genoeg gevonden en ik ging heel langzaam met een vinger naar binnen. Ze sloot haar ogen en ze genoot van het heerlijke gevoel.
Ik ging verder naar binnen met mijn vinger en begon langzaam heen en weer te bewegen. Ik stopte er een tweede vinger bij en verhoogde het tempo een beetje. Dit was ook aan Ester te merken, want ze begon heel zacht te kreunen. Na een poosje zo te hebben gevingerd begon ze steeds sneller te ademen en kwam ze klaar. Ze moest zich inhouden om niet te veel lawaai te maken. Ik haalde mijn vinger uit haar lichaam en gaf haar nog een heerlijke tongzoen. Haar broekje was ondertussen helemaal nat geworden en dat was duidelijk te zien.
Zo kon ze niet terug lopen, dus klom ze op mijn rug en zei dat we weer het zwembad in gingen. Met haar op mijn rug liepen we naar het zwembad. Toen we daar heen liepen, liepen we langs de handdoeken en wat we daar zagen...
Aantal keer gelezen:
392
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)