Spannendverhaaltje.nl

Zwemmen met mijn team

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lotte meer verhalen van Lotte Hier ben ik weer, de 18jarige biseksueel Lotte, met mijn nieuwste ervaring. Zoals bekend uit mijn eerste verhaal, train ik nu wekelijks mee met Dames 1, en ben ik sinds de winterstop ook bankspeler bij dit team, wat inhoudt dat je zo vaak mee mag spelen met ze, terwijl ik ook nog steeds met de meisjes junioren kan en mag meespelen. Ik wordt helemaal opgenomen in Dames 1, en ik wordt door iedereen dan ook gezien als voltallig lid van de selectie. Bij Dames 1 is een jaarlijkse traditie (althans, zo is mij verteld) om na de feestdagen van kerst en Oud en Nieuw, met het hele team baantjes te trekken in het zwembad, om toch weer enigszins in goede conditie te komen voor de tweede competitie helft. Zo stond ook het zwembad dit seizoen weer op het programma, en ook ik werd meegevraagd om mee te gaan. Het hele team, dus ook mijn vriendinnetje Meike, had al ingestemd om (afgelopen) donderdagavond te gaan zwemmen, en dus kon ik niet achterblijven en stemde meteen in, ondanks dat ze me hadden gewaarschuwd dat het wel zwaar zou worden. Conditioneel behoor ik tot de beteren van het team, dus mij konden ze in dit geval niet bang maken. Voor degene die erg geďnteresseerd zijn, Meike en ik hebben sinds onze vorige seksfeest, geen seks meer gehad, maar we zijn nog betere vriendinnen geworden, en bellen elkaar (als stelletje oude mutsen) dagelijks over van alles en nog wat. Op donderdagochtend, toen ik wakker werd, kon ik maar aan 1 ding denken en dat was het zwembad ’s middags ondanks dat ik onzeker was over wat ik aan zou moeten doen: mijn badpak, of mijn bikini? Het eerste wat ik van plan was om te doen, na het stage lopen op de basisschool, was Meike bellen om te vragen wat de standaard was: badpak, of bikini. Ik wou niet negatief opvallen, zoals jullie eigenlijk wel van me verwacht zijn! Er leek maar geen einde te komen op deze dag, ik wou het liefst dat ik naar huis ging, zodat ik me op kon gaan maken voor het zwembad. Maar goed, het is niet anders, ik moest door deze dag heen, en uiteindelijk was dan de verlossende bel: tijd om naar huis te gaan!
Vanavond 19:00 hadden we met het team afgesproken in het zwembad en ik had afgesproken dat Meike me zou ophalen om 18:45, aangezien het kleine (ik geloof redelijk privé, dus niet zo’n tropisch zwembad) zwembad praktisch naast mijn huis staat. Toen ik thuis kwam was het inmiddels 16:45, dus ik had redelijk wat tijd over. Ik had snel mijn moeder begroet en was vervolgens naar boven gerend, en belde Meike terwijl ik mijn tas in de hoek van de kamer gooide. Ze vertelde me eerst over haar schooldag, die lekker kort was omdat er een aantal leraren ziek waren, waarop ik vroeg wat ik aan moest doen? “Niks”, zei Meike grinnikend over de telefoon, “dan ben je namelijk het mooist”. Ik lachte, en herinnerde me dat we elkaar zo al de hele week aan het opgeilen waren. We moesten maar snel weer eens seksen, dacht ik. Serieus vervolgende Meike haar verhaal en vertelde me dat de helft van het team altijd een bikini aandeed, en de andere helft een badpak. Ze vertelden me dat de drie oudere dames binnen ons team gegarandeerd in badpak zouden gaan, terwijl ook Kim (het wat molligere meisje uit het eerste verhaal) en Angelique meestal in badpak gingen. Imke (over wie Meike en ik nog wel eens over fantaseren) was een twijfelgeval, maar Petra, Leila, Ellemieke en Daan zouden gehaaid in bikini verschijnen. En Meike zelf zou ook in bikini gaan, zei ze. Meike moest vervolgens eten en hing dus op, zodat ik nog even de tijd had om een beslissing te maken wat ik aan zou doen. Ik herinnerde welke namen in welke categorie behoorde, en maakte zo mijn eigen kleine analyse: de wat minder mooie vrouwen (ofwel oud, ofwel wat dikker) gingen allemaal in badpak, de meiden die er wat mooier qua lichaam uitzagen zouden in bikini gaan, wat op zich logisch klonk. De keuze was dus makkelijk gemaakt en ik pakte mijn sporttas en vulde deze met mijn handdoek, mijn shampoo, en mijn fel groene bikini. Mijn bikinibroekje was zo’n ding met touwtjes, waarin het lijkt alsof er enkel een lapje stof zit voor je kont en je venusheuvel, maar dus wel vrij veel bovenbenen laat zien. Mijn bikinitopje had ook touwtjes die je van de achterkant (zowel bij mijn nek als in het verlengde van mijn borsten) vastgeknoopt moest worden. Hierin kon je vrij veel van mijn borsten zien.
Net toen ik mijn tas had dicht geritst hoorde ik mijn moeder roepen dat we moesten eten, en ik haastte me naar beneden voor een lekker bord spaghetti. Na het eten was het al bijna tijd dat Meike me op zou halen, dus pakte ik mijn tas van boven, en wachtte beneden terwijl ik tv zou gaan kijken. Niet veel later belde Meike aan (iets te vroeg) en we besloten naar het zwembad te gaan. We waren zoals gewoonlijk niet de eerste want dat waren de drie oudere dames, die altijd de eerste waren. Langzaam bij langzaam kwam iedereen, en alleen Petra bleek achteraf niet te komen vanwege ziekte. Met zijn elven gingen we dan het zwembad in, en iedere meid pakte een ander kleedhokje (had ook eigenlijk niks anders verwacht) en zo ging ook in mijn hokje in, en kleedde me om. Ik was als eerste bij de kluisjes, (dus als eerste omgekleed) en zag langzaam alle dames uit de hokjes komen. En ik moest zeggen dat Meike wel heel goed had opgelet want ze had bijna alle voorspellingen goed: de veteranen, Kim, Angelique en ook Imke kwamen de hokjes uit met een badpak, terwijl de overigen stuk voor stuk in bikini aankwamen wandelen. Meike had een bloedgeile oranje bikini aangetrokken, die een beetje wegdeed van oranje ondergoed. Haar oranje bikinitopje deed haar mooie ronde borsten mooi uitkomen, terwijl het oranje broekje leek op een doorschijnend broekje, waar jammer genoeg schijn bedroog. Je kon helaas niks zien, maar ook haar strakke bilpartij kwam mooi naar voren in haar broekje. Ik werd een beetje geil terwijl ik naar deze mooie meid keek (die me dus nog steeds opwindde…) en voelde mijn tepeltjes groeien. Aangezien ik de nu wat hardere tepels toch wat gęnant vond ten opzichte van de andere dames, haastte ik me naar de toilet en riep tegen de meiden dat ze wel alvast konden gaan. De meiden liepen vervolgens naar het bad, terwijl ik mezelf even wou afkoelen, en wachtte net zo lang tot ik het gevoel had dat mijn tepels niet meer duidelijk zichtbaar waren, wat gelukkig vrij snel was. Vervolgens haastte ik me naar het zwembad en zag de dames in het bijna lege zwembad hun baantjes zwemmen. Ik dook erin en begon mijn doel (kilometer zwemmen binnen 45 minuten) in dit 25 meter bad, en keek naar de klok om te zien wanneer ik mijn 40 baantjes af gezwommen zou moeten hebben.
De klok gaf aan dat het 19:15 was, dus om 20:00 moest ik klaar zijn. Ik ging (iets te) haastig van start en na 25 minuten kreeg ik een inzinking, en kwam ik er achter dat ik iets te enthousiast was begonnen. Gezellig was dit zwemfeest niet echt te noemen, alle dames hadden zo hun doel gesteld en iedereen ging vol overtuiging zwemmen en bij het tegenkomen werd er amper of nog veel vaker niet, met elkaar gesproken maar gewoon keihard doorgezwommen. Uiteindelijk zou ik mijn doel halen, maar aangezien ik het wel weer eens lekker vond om te zwemmen bleef ik ook na het behalen van mijn doel, en bekaf te zijn, gewoon doorzwemmen. Om 20:15 gingen de drie veteranen als eerste richting de kleedkamers, terwijl de anderen (onbekende mede-zwemmers) ook rond die tijd naar huiswaarts keerden. Na de drie veteranen, verlieten ook Kim, Angelique, Leila en Ellemieke het zwembad en dat betekende dat er rond 20:30 nog maar 4 dames (en 2 oude badmeesters) in het hele zwembad over waren, namelijk Imke, Daan, Meike en ikzelf. Ik voelde de geilheid terug komen in mijn lichaam wanneer ik dacht aan een heel zwembad alleen voor 4 vrouwen, waarvan er 2 al een aantal keer met elkaar gevreeën hebben, terwijl ze samen over een andere had gefantaseerd. Ondanks dat ik bekaf was, bleef ik doorzwemmen, nu afhaken zou een streep zetten door mijn fantasieën, maar vervelend genoeg bleken de andere meiden er maar geen genoeg van te krijgen, en dus kon ik morgenochtend rekenen op spierpijn, zo beredeneerde ik. Het was inmiddels 20:48 (1 badmeester was inmiddels ook al vetrokken) en er was nog altijd geen teken van vermoeidheid bij de anderen. Het was in ieder geval wel een stuk gezelliger geworden nu het wat rustiger was, ik zwom continue met Meike en we hadden het de hele tijd over een jongen uit Meike’s klas, die van alles deed om Meike te versieren, maar die maar totaal geen indruk kon maken op Meike. Imke was de hele tijd gezellig aan het kleppen met Daan, en wanneer de twee groepen elkaar tegen kwamen onder weg werd er wat gegrapt.
Zo ongeveer om 20:52 kon ik mijn spieren niet meer bewegen en gaf dit aan aan Meike, en bleef hangen aan de zwembad rand. Meike vond het ook wel mooi geweest en bleef samen met mij hangen aan de rand, wachtende op de andere twee dames die ook al aan hadden gegeven dat dit hun laatste baantje zou zijn. Eindelijk aangekomen bij de rand bleven we met zijn vieren nog even hangen, en kort daarop besloten we maar te gaan omkleden, tot de vreugde van de badmeester die duidelijk graag naar huis wou. We liepen naar de douche ruimte en gingen douchen, terwijl ik pijn had bij elke stap die ik deed. Eenmaal onder de douche zeiden we tegen elkaar dat we wel een lange douchebeurt hadden verdient, en we zouden ons dan allerminst haasten. Ik stond naast Meike, die er toch nog redelijk fris uitzag na deze conditie uitputtingstest, en stond tegenover Imke en Daan, wat me de kans gaf om hun lichamen toch wat beter te bestuderen. Daan was de oudste van ons 4 (ik geloof 24) en had een mooi strak klein lichaam en had kort blond haar, wat normaal gesproken wild in allemaal plukken zat, maar na het zwemmen plat op haar hoofd lag. Ik vond haar niet bepaald een knap gezicht hebben, maar ze was absoluut niet lelijk om te zien. Ze had een roze bikini aan, met witte bolletjes, en ik schatte haar zo in op een cup B, net als ik. Qua karakter was het ook een echte wildebras, en zei altijd precies wat ze voelde en daardoor had ze dit seizoen al geregeld ruzie gehad met zowel de coach als scheidsrechters. Imke daarentegen leek het totaal tegenovergestelde van Imke, en was karakter heel erg ingetogen en zelfs een beetje verlegen. Praten deed ze weinig, en op de training kwam het geregeld voor dat ze ene hele training lang haar mond niet open deed. Qua figuur was ze een beetje lang, en deed ze een beetje slungelig voor. Wat mij zo aansprak aan haar was haar bloedmooie kop, met blonde haar en mooie blauwe ogen.
Normaal gesproken heeft ze twee van die Pipi Langkous (ondeugende) staartjes in, maar nu had ze het los hangen. Ze had weinig borstvolume en ze moest dan ook wel cup A hebben. Vandaag had ze een lichtblauwe waterachtige badpak aan, wat maar weinig van haar borsten weggaf. Mijn conclusie was dan ook 4 mooie vrouwen bij elkaar, en weer voelde ik mijn tepeltjes groeien. Na toch vrij lang onder de douche gestaan te hebben bewogen we ons weer gezamenlijk naar de kleedhokjes maar zagen daar (alsof mijn gebeden werden verhoord) dat de ruimte inmiddels afgesloten was. Er hing ook een bord met de tekst daarop dat ze aan het schoonmaken waren, en dat er vriendelijke verzocht werd om om te kleden in de groepkleedruimtes. We zouden dus nu met zijn vieren naakt in een kleedhok komen te staan, en ik voelde mijn tepels nog groter groeien, en zag al snel dat Meike hetzelfde gefantaseerd moest hebben (haar tepels sprongen nu uit haar oranje bikinitopje). In de kleedkamer zou ik mijn nieuwste geile avontuur beleven… In de kleedkamer ging ik naast Meike zitten en recht tegenover Imke , die op haar beurt weer naast Daan zat. Uit het niets vroeg Daan ons zonder gene of we het koud hadden, en wees naar onze boezems. Ik bloosde van schaamte, en ik zag ook Imke vreemd opkijken, maar nog zonder iets te gezegd te kunnen hebben begon Meike met praten: “eerlijk gezegd zijn Lotte en ik biseksueel, en vallen dus ook op mooie vrouwen”. Mijn kop explodeerde van schaamte, en ook Imke keek weg en voelde zich dus duidelijk niet op haar gemak. “Hoe kon ze dat nou zeggen”, dacht ik, maar alsof het niet was wat er net werd gezegd, trok Daan haar bikinitopje uit, en vroeg: “OK dan, potjes, wat vinden jullie van mijn borsten?”. Meike keek zeer aandachtig naar de borsten en voelde zich duidelijk niet ongemakkelijk, terwijl Imke, die overigens naast Daan zat, nog roder werd en alles probeerde om maar niet naar de borsten te kijken. Ik voelde de tweestrijd: aan de ene kant vond ik het helemaal niet prettig, maar aan de andere kan kon ik toch mijn ogen niet van haar afhouden en voelde mijn kutje wat vochtiger worden.
Ik zag ook dat de tepels van Daan omhoog stonden, en terwijl ik dit observeerde, riep Meike dat ze het hele mooie ronde borsten vond, en dat ook de tepels er mochten wezen, en voegde er vervolgens doodleuk aan toe: “en wat vindt jij Lotte?”. Ik stotterde wat en vertelde dat ik het helemaal met Meike eens was, aangezien ze natuurlijk wel gelijk had. Daan lachte wat, en had beduidend absoluut geen problemen met deze hele situatie, en draaide zich vervolgens naar Imke, en vroeg: “en wat vindt jij?”. Imke keek nu vol naar de borsten en zei dat het wel mooie borsten waren, maar voegde daar wel bij dat ze toch wat onwennig voelde in de hele situatie. Daan lachte wat, en liep topless naar Meike toe, die dus recht tegenover haar zat. Ik keek even naar Imke, en zag dat ze nu toch wel elke stap van Daan volgde, en terwijl ik terugkeek naar Daan, zag ik haar Meike vol op de lippen zoenen voor enkele seconden, terwijl ze de handen van Meike vast pakte. Het enige wat ik kon bedenken was:supergeil, terwijl ik toch dacht dat ik ieder moment kon ontwaken uit mijn droom. Na de zoen, wou Meike wat zeggen, maar nog voordat ze haar eerste woord uit kon spreken, had Daan haar rechter wijsvinger op haar mond gelegd, en vertelde haar dat het nu even geen tijd van woorden was, waarna ze richting mij bewoog. Ik voelde de geilheid opstomen in mijn lichaam, en kon mezelf bijna niet meer houden, en nog voordat ik echt besefte wat er allemaal gebeurde, stond ik te tongzoenen met Daan, die hetzelfde ritueel met mij uithaalde (oftewel, pakte mijn handen vast, zoende me voor enkele seconden, en legde daarna haar vinger op mijn mond, ondanks dat ik niet van plan was iets te zeggen, en ja hoor, ging nu ook richting Imke (die met een mond open, net als Meike, elke stap van Daan nauwkeurig volgde) die ze ook vol op de bek pakte, zonder dat Imke tegenstribbelde. Daarna liep ze naar haar plekkie, en zei: “zo, potjes, nu mogen jullie weer praten…Wat vonden jullie van die zoen?”. Meike riep vervolgens dat ze het niet meer kon houden, en dat ze zin had in seks, en trok zo haar bikini topje van haar lichaam, waarna haar tieten er echt uitsprongen van geilheid, en liep naar Daan toe, en begon haar wederom vol te zoenen, terwijl ze met haar handen de geile tepels en tieten van Daan lekker aan het masseren was. Daan liet zich verwennen, en genoot overduidelijk. Na tientallen seconden gekeken te hebben naar het schouwspel, keek ik eerst naar Imke, die haar ogen uit haar lijf keek, en besloot vervolgens gewoon mee te gaan doen met Daan en Meike.
Ik liet mijn topje gewoon aan, die zou zo wel van mij lichaam gerukt worden (zo beredeneerde ik) en hurkte achter Meike, en rolde het bikinibroekje van Meike naar beneden, zodat Meike nu als enige in helemaal naakt was. Vervolgens ging ik haar kont likken, wat voor mij een totaal nieuwe ervaring was, maar wel erg lekker was. Ik zag ook dat Meike erg genoot, en inmiddels ook het broekje van Daan naar beneden had getrokken (en was vervolgens gaan zitten), om haar zodoende te beffen. Ik zag het kleine streepje bij de kut van Daan, en zag ook hoe Meike haar heerlijk verwende. Daan kreunde lekker en duwde het hoofd van Meike bijna in haar kutje, terwijl ik naast de kont likken, nu ook af en toe tikjes op haar billen aan het geven was, wat zei blijkbaar ook flink geil vond. In mijn gedachte dacht ik aan een locomotief, waarin drie meiden elkaar aan het verwennen waren, althans ik moest en zou straks echt aan de beurt komen. Ik ging nog even door met het verwennen van Meike’s bilpartij, en niet veel later hoorde ik Daan keihard klaarkomen, waarna ook mijn kutje wat meer begon te soppen. Als een soort seksverslaafde liet Meike Daan voor wat het was, en draaide zich meteen om richting mij, en riep dat ik nu aan de beurt zou zijn. Ik zag Daan zittend bijkomen, en tegelijkertijd voelde ik dat Meike mijn touwtjes van mijn bikini had losgeknoopt, zodat mijn beha los aan mijn armen hingen. Ik schudde mijn bikinitopje af en Meike begon nu mijn stijve tepeltjes te likken, en gleed langzaam naar beneden richting mijn kutje. Ze trok nu ook mijn bikinibroekje uit, en begon me nu te beffen. Ik voelde haar tongetje lekker in me draaien, en dacht nog steeds dat ik aan het dromen was. Na een aantal seconden me gebeft te hebben, was Daan inmiddels bijgekomen en legde haar handdoek op de grond, en zei tegen me dat ik hier maar op moest gaan liggen, omdat liggend gebeft worden makkelijker en lekkerder was! Ik ging liggen, en Meike duwde mijn benen weid zodat ze mijn hele kutje tot haar (lik)bereik had, en ging verder met mij te beffen. Ik voelde haar tong mijn clitje likken, en begon steeds harder te kreunen. Terwijl Meike me aan het beffen was, ging Daan op haar knieën naast me zitten, en begon mijn tepels te likken, en gaf me af en toe een lekkere zoen, waarna ze weer verder ging met me te likken.
Ik kon me geluk niet op: twee vrouwen waren me aan het verwennen, en met die gedachte in mijn hoofd kwam ik nog sneller klaar dan normaal. Mijn kutvocht spoot er nu uit (ten minste zo ervaarde ik dat), terwijl Meike nog steeds met haar mond bij mijn kut bezig was. Ik krijste het uit van het genot, en op dat moment dat Meike me duidelijk hoorde klaarkomen, kwam haar hoofd omhoog, en ik zag het vocht van mijn poesje over haar hele hoofd verspreid, terwijl ze me supergeil aankeek. Terwijl ik aan het bijkomen was, pakte Daan Meike vol op haar natte bek, terwijl ze elkaar tieten vastgrepen. Ze knepen in elkaars borsten alsof hun leven er van af hing, terwijl ik vol geilheid de twee meiden aan het bekijken was. Op het moment dat Daan de kus beëindigde, riep Meike dat ze nu klaar wou komen, terwijl bijna tegelijkertijd Daan hard uitriep of we tijdens dit avontuur niet iemand vergeten waren!? Door al onze geilheid, waren we Imke totaal vergeten, en direct nadat Daan luid de vraag had gesteld keken we als drie bloednieuwsgierige meisjes in de richting van Imke, die al die tijd achter ons had gezeten. Ik was toch benieuwd of Imke er nog zou zitten, of dat ze wellicht toch al was vertokken omdat het haar te veel was geworden, en terwijl ik omkeek zag ik dat ze toch (had ik niet verwacht) was blijven zitten, en hoe…Aangezien ik nog op de grond lag, viel het me al meteen op dat haar badpak niet meer strak om haar lichaam zat, maar als een hoopje om haar voeten was uitgedaan, zodat de lange Imke nu de vierde meid was die helemaal naakt in deze kleedkamer was. Ik keek langzaam naar boven op het lichaam van Imke en zag (terwijl mijn kut nu wel een waterval van sap leek) dat haar linker wijs en middelvinger in haarkutje zaten, terwijl ze met haar rechterhand haar rechter borstje aan het knijpen was. Terwijl Meike, Daan en ik met zijn drieën bezig waren geweest, had Imke zich dus gewoon zitten vingeren, terwijl wij er niks van hadden gemerkt! Toen ik nog verder naar boven keek zag ik dat Imke’s ogen gesloten waren, dus ze had geen idee dat wij met zijn drieën naar haar aan het turen waren. Ik hoorde Imke zachtjes kreunen, en zag Meike opstaan en richting Imke lopen, die nog steeds met haar ogen dicht zat. Vlak voordat Meike bij Imke aangekomen was, was Imke inmiddels klaargekomen en gilde ze het uit, en deed tegelijk haar ogen op. Ze zag ons kijken, en glimlachte naar ons, en stopte ondeugend haar twee vingers die daar voor nog in haar kut gezeten hadden in haar mond.
Ik werd geil van Imke en stopte mijn rechter wijs en middel vinger in mijn kutje en begon mijn clitje te masseren. Tegelijkertijd hoorde ik Meike, die inmiddels naast Imke stond, met Imke praten, en iets later zag ik dezelfde vingers van Imke die dus eerder in haar kutje en haar mond had gezeten, nu in het kutje van Meike gestopt werden, waarna Meike de borstjes van Imke vastpakte. Ik genoot van het schouwspel en liet mijn vingers iets sneller in mijn kutje heen en weer bewegen rond mijn clit, terwijl ik nu ook Daan zag opstaan en richting de andere twee zag lopen. Ik hoorde haar roepen dat Meike er voor had gevraagd (doelend op het dat ze wou klaarkomen), en ging op haar hurken voor Meike staan, en dus naast Imke (die dus Meike aan het vingeren was), en begon het kutje van Meike, ondanks de vingers die hierin zaten, te likken. Het zag er allemaal erg ingewikkeld uit, maar geil was het zeker. Meike brak dan ook het record (althans ik heb geen idee hoe lang/kort Imke zichzelf had staan vingeren) en kwam binnen no-time, waarschijnlijk omdat ze al drie meiden had zien klaarkomen, en een paar minuten later (toen de meiden nog steeds met elkaar aan het zoenen waren, en elkaar aan het betasten waren) kwam ik voor mijn tweede keer, door mijn eigen vingerbeurt, stomend klaar. Ik besloot me nu ook bij de drie meiden toe te voegen waarop Daan riep dat dit het geilste avontuur van haar ooit was geweest, en riep dat het lekker zou zijn om dit avontuurtje af te sluiten door elkaars kutje een lik te geven. Ik vond het een fantastisch avontuur, want ik wou al die kutsapjes wel proeven. Zoals de echte leidster van de avond beaamde, begon Daan, terwijl Meike, Imke en ik in een driehoek naast elkaar stonden. Daan bukte eerst bij Meike en zei al dat ze haar kutje al had geproefd, en gaf een lik van beneden naar boven, en bewoog vervolgens naar Imke. Ze had Imke’s kutje nog niet geproefd en nam daarom wat meer tijd dan ze bij Meike had gedaan. Haar mond werd tegen het kutje aangeplakt, en na zo’n 30 seconden, en wat gehijg van Imke, kwam ze ‘eruit’, en zei dat ze een lekker kutje had, en bewoog nu naar mij, waar ik dezelfde procedure als Imke zou krijgen.
Ik voelde haar tong erg diep in me heen en weer draaien, en ook ik kon mijn hijgen niet verbergen. Ik voelde vervolgens de tong teruggetrokken worden, en ze vertelde me dat ik een lekker zoet kutje had. Vervolgens nam Daan de plek van Meike in, en nu was het dus de beurt van Meike. Meike had het kutje van mij en Daan al geproefd en nam enkel wat meer tijd bij Imke. Vervolgens was het dan mijn beurt, en geloof het of niet, ik had dus nog vanavond nog niemands poesje geproefd. Meike had ik natuurlijk wel eens gebeft, en ik plaagde haar wat door hard aan haar poes te zuigen, wat een grappig geluid maakte. Bij Daan en Imke nam ik meer de tijd, en die poesjes zou ik dan ook flink lang likken. Ik proefde dat Imke’s kutje niet heel erg vochtig was geworden, dus ik gleed heen en weer om haar toch wat meer te laten soppen. Daan was door en door nat, en bij haar proefde ik dan ook de lekkere sap. Als afsluiting van deze geile avond, mocht Imke onze kutjes proeven, en de geile meid nam hiervoor dan ook de meeste tijd. Het leek dan ook bijna alsof ze iedereen nog een keer wou klaarkomen, en dat lukte haar dan ook bij Daan, die als eerste aan de beurt was. Daarna was Meike aan de beurt en na een minuut of twee en veel gehijg, stopte Imke dan ook met Meike, en ging nu naar mij. Ik voelde haar tong binnen komen, en merkte dat ze hier niet zo ervaren mee was dan de andere twee meiden. Haar tong voelde wat onwennig, alsof ze op een verkentocht was. Na een minuut had ze dan mijn clitje gevonden en die begon ze dan te likken wat wel razend geil was. Na wat gekreun van mij en geile blikken van de andere twee meiden, haalde dan nu ook Imke haar tong uit mijn lipjes vandaan, en als slot knuffelden we met zijn vieren wat, zodat 8 tieten tegen elkaar geknepen werden, waarna we ons gingen om kleden. Dit was bij verre mijn geilste avontuur tot zover, en ik denk er nog geregeld aan terug, terwijl ik mezelf klaar vinger. Het is nog maar twee dagen geleden, maar ik heb mezelf dus al 5 keer nat gevingerd terugdenkend aan het zwembad avontuur. Maar goed, ik kijk nu al uit naar de eerst volgende training, of eigenlijk mijn eerst volgende avontuur met 1 of meerdere meiden…En zodra er weer iets geils is gebeurt, zijn jullie natuurlijk de eerste die het komen te lezen! Liefs, Lotte
Aantal keer gelezen:
983
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)