Spannendverhaaltje.nl

Zwemmen met Janneke

-
21-08-2010
Het was ergens in de zomervakantie van het afgelopen jaar. Ik was bij mijn ouders thuis, omdat ik geen zin had om de hele zomervakantie op mijn kamer te zitten in het noorden van het land. Ik had net mijn vakantie met vrienden erop zitten, we waren twee weekjes gaan kamperen in ItaliŽ. Toen ik terug kwam had ik ze twee dagen gezien voordat zij weer weggingen. Ik had ze met de auto naar Brussel gebracht, vanwaar ze naar het zonnige Egypte af zouden reizen. Mij niet gezien, zeker in de zomer is het daar veel te warm. Maar ik had er geen problemen mee dat ze wel weg gingen, ik had nu lekker het rijk voor me alleen, en daar had ik dan ook al goed gebruik van gemaakt. Al de hele week had ik zowat bezoek van vrienden en lagen we overdag wat in ons zwembad en dan aan het einde van de dag wat barbecuen en een paar biertjes drinken. Erg relaxed dus, en het weer liet het ook prima toe.
Maar vandaag zou anders worden dan de afgelopen dagen. Ik zou niet bezoek krijgen van mijn vrienden maar van mijn vriendin. Een meisje dat ik eerder dat jaar had leren kennen. Zelf woonde ze niet op kamers maar nog steeds bij haar ouders, het was niet zover reizen naar de school waar ze op zat. Ze was deze week ook teruggekomen van vakantie en we hadden afgesproken dat ze enkele dagen bij mij zou komen logeren. Ik zou haar om 12 uur ophalen op het station, het was nu pas 11 uur, dus ik schonk mezelf nog een koud glas cola en in ging nog even in de tuin zitten. Rond kwart voor twaalf nam ik de auto en ging naar het station. Ik liep naar het perron waar ze zou aankomen en wachtte af. De trein arriveerde en al snel zag ik haar blonde haar tussen de stroom reizigers. Ik liep naar haar toe en gaf haar een zoen. Ik pakte haar tas over en we liepen gezellig kletsend naar de auto en reden weer naar huis.
Thuis aangekomen ging Janneke even naar de wc, terwijl ik al een glaasje fris voor haar inschonk. Toen ze terug kwam nam ze een flinke slok en we liepen naar buiten. We gingen onder de parasol naast het zwembad liggen en ik liet haar aan het woord. Ze begon te vertellen over de vakantie, wat ze allemaal had gedaan en gezien. Ik vond het niet zo heel boeiend allemaal, ik was met mijn gedachten ergens anders. Ik had echt zin om haar weer eens lekker te verwennen, het was inmiddels al weer een week of 3 geleden dat we elkaar gezien hadden. Toen ze op een gegeven moment even stil viel om wat te drinken stelde ik voor om te gaan zwemmen. Ze stemde toe en stond op. Mijn ouders hebben een vrijstaand huis, de buren wonen enkele honderden meter verderop, dus ik zwom altijd naakt als ik alleen was. Ik vind het wel een relaxed gevoel, zo zonder kleren in het water. Ik stond ook op en liep naar Janneke toe. ďZal ik je een beetje helpen?Ē vroeg ik. Ze stemde toe en ik gaf haar een lekkere tongzoen. Ondertussen begon ik de touwtjes van haar truitje open te trekken, ze had zoín ding aan dat aan de achterkant dicht zat geregen.
Al snel lag haar truitje op de grond. Ze had geen bh aan onder haar truitje, dus haar heerlijke mooie ronde borsten kwamen meteen in de open lucht. Met beide handen omvatte ik haar borsten en begon ze zachtjes te masseren. Janneke was inmiddels al bezig me uit mijn shirt te helpen, ik liet haar borsten even los zodat ze het over mijn hoofd kon trekken. Hierna zakten haar handen naar mijn broek en ze begon die los te knopen. Al snel lag ook deze op de grond en ik had alleen nog mijn boxershort aan. Ik stopte nu met het strelen van haar borsten en trok haar rokje over haar heupen naar beneden. Ze had een klein wit stringetje aan, dat haar kruis maar net bedekte. Ik zakte door mijn knieŽn en trok ook haar laatste kledingstuk uit. Haar mooie kaalgeschoren poesje bevond zich nu op kleine afstand van mijn gezicht. Ik drukte een zacht kusje op haar kutje en kwam weer recht. Mijn lul stond inmiddels al halfslap en ook Janneke merkte dit. Ze lachte en pakte het elastiek van mijn short en haalde het over mijn lul heen zodat ik nu ook naakt in de tuin stond. Ik greep haar vast en gaf haar een duw, zodat ze onverwachts in het water viel. Ze gilde en verdween onder water.
Toen ze weer boven water kwam begon ze als een gek te spetteren, zodat ik ook half nat werd. Dit vind ik nooit zo prettig, dus ik sprong achter haar aan het water in. Wat een heerlijke verkoeling. Ik zwom naar de overkant van het zwembad en bleef daar aan de rand hangen. Janneke kwam naar me toe gezwommen en sloeg haar armen om mijn nek. Ze drukte zich tegen me aan en begon me te zoenen. Wat had ik haar gemist de afgelopen weken. Haar zachte aanraking, haar heerlijke kussen. Ik voelde mijn pik stijf worden in het lauwe water. Ook Janneke voelde dit, want ze liet een arm in het water zakken en begon mijn lichaam te verkennen. Toen ze tussen mijn benen kwam pakte ze mijn lul vast en begon er zachtjes aan te trekken. Ik was echt geil, ik genoot al van haar aanraking alleen. ďGa maar eens op de rand zittenĒ zei ze. Ik duwde mezelf op de rand en zette mijn handen achter me neer, zodat ik er een beetje op kon leunen.
Janneke sloeg haar lange haren over haar schouder en kwam wat dichter naar de rand. Ze opende haar mond en likte over mijn lul. Ze likte van boven naar beneden. Wat een heerlijk gevoel. En het zag ook zo geil uit, in het water kon ik een beetje vertekend haar mooie borsten zien. Ze werden een beetje platgedrukt tegen de rand van het zwembad. Na enkele likjes liet ze dan eindelijk mijn lul in haar mond glijden en begon ze me lekker te pijpen. Het was te merken dat ze het lekker vond, want ze pijpte me zoals altijd vol enthousiasme. Wat dat betreft had ik het toch maar getroffen met deze lekkere meid. Met haar ene hand trok ze me zachtjes af, terwijl ze aan het topje van mijn lul zoog en met de andere hand masseerde ze mijn ballen. Ik genoot met volle teugen, maar na enkele minuten maakte ik haar duidelijk te stoppen.
Ik liet me weer naast haar in het water glijden en pakte haar bij haar middel. Ik tilde haar op de rand en spreidde haar benen. Ik zette haar voeten op mijn schouders, zodat ze nu wijdbeens voor me zat. Haar poesje had ze helemaal kaalgeschoren, en het glinsterde in het felle zonlicht nu het nat was van het water. Maar niet alleen van het water was ze nat, ik zag dat haar lipjes een beetje opgezwollen waren en een enigszins open stonden. Ik zoende haar in haar lies, en ze maakte een stuitrekking. Ze kon er niet zo goed tegen als ze gekieteld werd. Dit keer was ze wel heel ongeduldig, want ze maakte korte metten met mijn geplaag door me bij mijn haar te pakken en tegen haar kruis aan te drukken. Ik begon meteen haar spleetje te likken. Zoals ik van haar gewend was begon ze al snel te kreunen, ze was van het luidruchtige type, maar ik heb er geen problemen mee, het wind me wel op als ze een beetje kreunt en steunt. Al snel liet ik ook een vinger haar poesje inglijden en begon haar rustig te vingeren. Nu begon ze ook mee te bewegen, ik voelde haar voeten wat drukken op mijn schouders en haar kontje iedere keer een beetje van de grond komen. Ik wist nu uit ervaring dat het niet lang meer zou duren voordat ze een spetterend orgasme zou krijgen. Nog geen minuut later voelde ik haar heftig kronkelen en onwillekeurige bewegingen maken. Hijgend kwam ze klaar, en ik likte door, haar lekkere sappen stroomden langs mijn kin. De smaak hiervan maakte me haast gek, ik wilde haar nu pakken.
Ik gunde haar niet veel tijd om weer bij zinnen te komen, maar ik pakte haar vast en trok haar het water in. Ik nam haar hand en zwom richting de trapjes van het bad. We hebben zoín zwembad met van die brede trappen aan een kant, waar je als het ware het water in kunt lopen. Janneke had al door wat ik wilde en liep enkele trapjes op hoog. Ze ging op haar knieŽn ging ze op een trede zitten, haar kontje net boven het water. Ik boog me iets voorover en likte haar kutje tussen haar billen door. Ik kroop ook wat treden hoger, zodat ik met mijn lul recht voor haar kontje hing. Ik zorgde dat mijn lul weer glad werd met wat speeksel en zette hem tegen haar kutje aan. Janneke was zo geil dat ze haar kontje iets naar achter duwde en mijn lul met het topje haar kutje binnenging. Hierna weer terug en weer op en neer. Heerlijk als je het mij vraagt, een beetje plagerig neuken eigenlijk. Maar niet voor al te lang, dus ik drukte op een gegeven moment ook door zodat mijn lul helemaal in het geile kutje van mijn vriendin schoof.
Zo neukte ik haar enkele minuten doggy-style, waarbij ze weer de nodige kreuntjes produceerde. Ik trok mijn lul terug ui haar warme hete kutje en zei haar naar het ligbed te lopen. Ze liep het water uit, en ik kon een goede blik op haar naakte lichaam werpen. Ik liep achter haar aan naar het ligbed en ze ging op haar rug liggen, met haar billen op de rand. Op mijn knieŽn ging ik voor haar zitten en ik drukte met mijn lul haar schaamlipjes weer uit elkaar. Bijna als vanzelf gleed hij tot aan mijn ballen haar kutje in. Ik voerde het tempo weer beetje bij beetje op totdat we weer in een lekker ritme neukten. Ze stak haar arm omhoog en duwde een vinger in mijn mond. Ik snapte de hint en likte haar vingers. Ze hield ze onder mijn mond en ik liet er wat speeksel op lopen. Hierna liet ze haar arm weer zakken en begon over haar poesje te wrijven. Hierbij voerde ze het tempo ook langzaam op totdat ze op hetzelfde ritme als onze neukbewegingen kwam. Toen ze op een gegeven moment steeds sneller met haar vingers over haar kutje flitste wist ik dat ze weer klaar ging komen. Toen ze haar hoogtepunt bereikte kneep ze haar kutspieren samen, waardoor ze lekker om mijn pik sloot. Dit zorgde ervoor dat ik ook niet langer mijn orgasme uit kon stellen, en ik begon haar harder te neuken toen ik vanuit mijn ballen het sperma omhoog voelde kruipen. In een paar flinke stralen spoot ik mijn zaad in haar kutje.
Na nog een tijdje op en neer bewegen in haar nu wel erg natte kutje was mijn lul zodanig verslapt dat hij er uit floepte. Janneke tilde haar hoofd op van het ligbed en keek me geil aan. ďDaar zat ik nu al tijden op te wachten, wat heb ik dit gemist.Ē Ik vertelde haar dat ik ook genoten had en stelde voor om ons even af te douchen. Dat vond ze geen slecht idee, en ze stond op om achter me aan te lopen naar het poolhouse, waar een verfrissende douche op ons wachtte.
Aantal keer gelezen:
438
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)