Spannendverhaaltje.nl

Zwembadsex is heerlijk

-
21-08-2010
Aangekomen bij de beide dames, Lisa en Rachelle, werden we onthaald op een kop koffie. Mijn vrouw en ik zaten naast elkaar op de bank, Lisa en Rachelle zaten tegenover ons op twee stoelen. Mijn mond viel al open toen ik zag dat beide dames op hun gemak wijdbeens in hun stoel zaten, niets aan de verbeelding overlatend. Onder hun mini rokjes pronkten zonder schroom twee kaal geschoren kutjes, iets wat mijn vrouw, die bisexueel is, niet ontging. Haar lippen likkend keek mijn vrouw mij aan, maar ik kon niets uitbrengen. In mijn jeans voelde ik wel resultaat. Mijn lul werd stijf bij de aanblik van de glad geschoren gleufjes, iets wat mijn egaa niet ontging. Ook Lisa en Rachelle merkten op één of nadere manier dat er iets van geiligheid in de lucht hing. Nog voordat wij aan de koffie konden nippen, namen de dames naast ons plaats. Lisa zat naast mijn vrouw, Rachelle naast mij. Zonder een woord te zeggen kuste Lisa mijn vrouw vol op haar mond, terwijl ook Rachelle zich niet onbetuigd liet. Haar hand ging richting mijn kruis en een veelbelovende blik voorspelde genoeg geiligheid.
Mijn vrouw tongde met Lisa en ik werd geiler en geiler, hetgeen Rachelle zeker niet ontging. Zonder moeite en schaamte trok ze de ritsluiting van mijn jeans open. Mijn inmiddels keiharde lul sprong eruit. Myrna, mijn vrouw, zat al halfnaakt en genoot van Lisa, die met haar tepels speelde. Binnen no time zaten we met ons vieren geheel naakt. Het idee dat ik met drie dames, waarvan twee lesbisch waren en één bi, wel eens een avontuur zou kunnen gaan beleven dat zijn weerga niet kende, maakte mij supergeil. Na wat verkenning stelde Lisa voor om in het zwembad plaats te nemen. De dames beschikken over een royaal zwembad dat ingegraven in hun tuin ligt, onzichtbaar voor de omringende buren. Aarzelen hoefden we niet en binnen no time zaten we met ons vieren in het zwembad.
Door het zicht wat ik had, drie dames die geiler dan geil waren, stond mijn lul op springen. Zes heerlijke tieten, met harde tepels, staarden mij aan. Lisa nam het initiatief en begon aan de tepels van mijn vrouw te sabbelen. Zij liet zich niet onbetuigd en zocht onder de waterspiegel naar het kale kutje van Lisa. Rachelle begon over mij heen te kronkelen, haar hand ging naar mijn pijnlijk harde lul. Ze greep mijn pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Een loom gevoel maakte zich van mij meester. Lisa mocht zich verheugen op fors vingerwerk van mijn vrouw, die haar kutje aardig bewerkte. Rachelle dook onder water en ontfermde zich over mijn lul. Ik masseerde haar tieten, waarvan de tepels ongekend hard waren.
Na enig gestoei besloten de dames mij te negeren en namen plaats op de rand van het zwembad. Wijdbeens gezeten had ik het uitzicht op drie geweldige kale kutjes. De drie dames lieten geen enkel moment onbenut en vingerden er op los, zowel bij zichzelf als bij elkaar. Het enige wat mij restte, was de hand aan mijzelf te slaan. Met lome bewegingen begon ik aan mijn pik te trekken. Lang hoefde ik dit echter niet te doen. De dames besloten hun geile aanval geheel op mij te richten. Rachelle kwam met haar kale gleuf boven mijn gezicht zitten, terwijl Lisa zich met haar mond op mijn pijnlijk harde pik stortte. Mijn vrouw nam mijn ballen in haar mond.
Of de buren het gehoord hebben weet ik niet, maar ik kwam behoorlijk luidruchtig klaar, tot groot genoegen van de dames. Nog nagenietend bleef ik in het zwembad hangen, maar de dames wilden meer. Aan elkaars tepels likkend, kutjes vingerend en geile spelletjes wisten de dames een hoogtepunt te bereiken. Toen ik dacht dat het gedaan was, bleek het drietal nog meer te willen.
Gezeten op de rand van het zwembad dacht ik dat ik wel alles had gehad, maar niets bleek minder waar. De drie heerlijke meiden hadden het voorzien op mijn, inmiddels, verslapte pik. Frontaal gingen de dames in de aanval. Rachelle zoog aan mijn pik alsof haar leven ervan af hing, Lisa nam mijn ballen in haar mond en mijn vrouw parkeerde haar drijfnatte gleuf zonder pardon boven mijn gezicht. Ik begon aan haar kut te likken alsof mijn leven ervan af hing. Rachelle beet gemeen in mijn pik, maar ook Lisa liet zich niet onbetuigd door hard aan mijn ballen te zuigen. Een gigantisch orgasme sloeg me bijna knock out. Mijn vrouw drukte haar geile spleet tegen mijn mond, waardoor ik bijna stikte. Ook zij kwam klaar op een manier die ik nog nooit had beleefd. Rachelle en Lisa wisten van geen ophouden. Rachelle pijpte mijn harde lul op een manier die ik niet kan beschrijven. Lisa bleef aan mijn ballen zuigen, eigenlijk op een pijnlijke manier. Het tweede orgasme kwam eraan. Mijn hete zaad spoot in het rond, tot groot genoegen van de dames.
Volledig uitgeput viel ik in aan de rand van het zwembad in slaap. De drie dames hebben, zo hoorde ik achteraf, nog veel plezier met elkaar gehad.
Aantal keer gelezen:
1380
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)