Spannendverhaaltje.nl

Zweedse vakantie

-
26-10-2010
Deze zomer stonden we op een mooie Zweedse camping. Volop rust en prachtige natuur in de omgeving. Elke avond ging ik de natuur in om de mooiste wilde dieren te zien.
Toen we net stonden kwam er een nederlands gezin naast ons staan, vader, moeder zoon en dochter Nina. Pa ging iedere dag een beetje vissen en de rest van de familie moest het mar zelf uitzoeken. Nina was prachtig, net 16 en veel zin om wat te ondernemen. Ze was dan ook eerg geinteresseerd in mijn tochten. Ik hadwat schroom haar mee te vragen, je weet maar nooit hoe ouders reageren als een getrouwde vent hun dochter mee wil nemen. Maar gelukkig was moeder het gezanik in de caravan zat en zei Nina dat ze wel met me mee kon. Dit was voor mij niet tegen dovemansoren gezegd.
Die avond trokken we erop uit en zagen elanden, reeen. herten en bevers. Na enkele uren besloten we wat te drinken en gingen op een afgelegen bospad staan. Hier raakten we aan de praat over alle moois in de natuur waarbij ik het niet nalten kon ook over haar lichaam opmerkingen te maken. Ze werd verlegen van mijn opmerkingen over haar uiterlijk en toen ik haar vertelde dat ze me erg opwond kreeg ze een kleur. Ons gesprek liet haar kennelijk ook niet onberoerd. Ze kroop wat dichter tegen me aan waarbij ik mijn hand om haar middel heen sloeg. Stiekum begon ik haar te strelen zonder dat ze tegenstribbelde. Mijn opwinding werd steeds groter en mijn lul harder. Langzaam veroverde ik terrein vanaf haar navel, die door het truitje zo mooi ontbloot was tot de rand van haar BH tje. Hoewel de borsten niet groot waren droomde ik ervan de tepeltjes in de mond te nemen dus ging ik voorzichtig over de stof van haar BH heen. Ik voeltde hoe hard de tepeltjes werden en zachtjes begon ze te kreunen zodat ik de moed verzamelde om haar te zoenen.
Langzaam gingen mijn lippen naar haar nek en steeds dichter naar haar mond. Bij haar mond liet ze me gewillig gaan en gleed mijn tong naar binnen. Wild zoenden we en dit was voor mij het teken alle remmen los te gooien.
Onder haar shirt haakte ik het BHtje los waarna de tietjes als bevrijd vrij sprongen. Omdat ze geen tegengas gaf lichte ik haar shirt op en begon de tetjes hartstochtelijk te veerwennen. Ik merkte dat het haar vreselijk opwond en mij nog meer. Hierna trok ze zelf haar shirt uit en kon ik de prachtige liefdesappels bewonderen. Wat waren ze mooi en stevig. Zulke lieve kleine tietjes met harde knoppen had ik nog nooit beet gehad. Ninan kreunde en had duidelijk nog niet veel ervaring en liet alles over zich heen komen. Langzaam vleidde ik haar neer op de deken waarop we zaten. Mijn mond zocht een weg over haaar hele lcihaam en ze kreunde steeds harder. Initiatief in mijn richting was er nog niet maar wat kon me dat schelen met zoŽn godin in mijn armen. Met hete adem blies ik op haar kruis. Voorzichtig schokte ze met haar nog zo ranke heupen.



Haar broek kon ik zo van het kontje trekken waarna ik zicht kreeg op een prachtig lichtbehaard kutje. Al kussend op haar benen en steeds dichter bij de gouden driehoek kon ze niet anders als har benen openen. Mijn tong bewoog zich steeds meer naar haar heerlijkheid en dartelde eromheen zonder haar nog echt te likken. Ze kon het bijna niet meer houden en kwam gillend klaar toen ik op dat moment mijn tong op haar klitje plaatste.
Snel tok ik mijn shirt en broek uit terwijl ze na lag te genieten en voor ze er erg in had lag ik naakt naast haar ne kuste haar weer op haar mond waarbij ze haar eigen geil moest kunnen proeven.
Weer ging mijn aandacht naar haar prachtige tietjes uit waarbij mijn naakte lichaam zich over haar heen boog. Door de geiligheid spreiden haar benen zich als vanzelf. en toen ik haar mond weeer kuste zat mijn lul vanzelf bij haar voorzichtig open staande kutje. Voorzichtig bewoog ik hem tijdens het zoenen over haar klitje en toen ze weer bijna klaar kwam kon ik me niet langer houden perste ik hem, niet bewust van mijn daad, in een keer naar binnen. Ze gilde van pijn. Toen pas besefte ik dat ze nog maagd was. Maar mijn lul zat er al tot de wortel in. Langzaam liet ik Nina aan de forse indringer wennen en verdwenen de tranen uit haar ogen. Eens moest ik toch weer in beweging komen en voorzichtig trok ik een stukje terug. Hoewel ze nog wel wat vertrok van pijn wende het wel en kon ze ook langzaam aan een beetje genieten. Voorzichtig pompte ik in het strakke kutje heen en weer en omdat ik niet wist hoe vertrouwd het was haar vol te spuiten trok im me op tiijd terug.
Met een indringer minder in haar prille lijf had ze weer wat moed en kon ik haar mond richting mijn lid sturen. Deze dikke, met haar eigen met maagdenbloed besmeurde snikkel nam ze zonder mankeren in haar mond en begon vol overgave te pijpen. Toen kon ik het niet meer houden en wijdde ook haar mondje in door het barstensvol te spuiten. De klodders dropen langs haar kin hoewel ze ook het nodige doorslikte.
Zo geil geneukt had ik nog nooit. Op de weg terug gaf ze aan dat ze nog nooit iets met jongens had gehad maar nu verschikkleijk opgeonden was geraakt en het toen over zich heen liet komen, letterlijken figuurlijk. Haar kutje deed nog steeds pijn van mijn onvoorzchtigheid maar ze voelde zich zo goed.
Op de camping zijn we beiden gaan douchen en hebben iedereen verteld dat het zo leuk was samen en we veel gezien hebben. Helaas stonden we nog maar drie dagen daar en heb ik haar in die avonden nog uitgebreid mogen inweiden in de vleselijke liefde. Toen moesten we verder en hebben we elkaar niet meer gezien
Aantal keer gelezen:
1187
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)