Spannendverhaaltje.nl

Zwartrijden

-
05-07-2011
Het was laat, de trein had al wat vertraging gehad en toen ik eindelijk op het station van Amersfoort mijn verbinding richting Rotterdam had was het al 23.30. Ik stapte in een bijna lege 1ste klas coupe en plofte neer op de bank, de trein zette zich langzaam weer in beweging. Even later arriveerde we in Utrecht. Het was niet echt druk meer en de buitendeur bleef dan ook gesloten. Ik besloot mijn stropdas los te maken en de bovenste knoop van mijn blouse. Vlak voor vertrek hoorde ik de deur van mijn treinstel openen en zag de conducteur instappen. Aangezien ik de enige was in het treinstel was hij na het controleren van mijn kaartje ook direct weer vertrokken. Het was even stil en rustig en ik staarde de nacht in. Opeens ging de deur van mijn coupe open en twee dames stonden giechelend in de gang. "is de conducteur hier al langs geweest?", vroegen ze. Ik knikte en de dames vroegen of ik er bezwaar tegen had als ze bij mij kwamen zitten, ik keek de twee aan ze zagen er best leuk uit en besloot dat ik wel gezellig vond om de rest van de reis wat gezelschap te hebben om mee te kletsen. Ze stelde zich voor als Anne en Natasja. "rijden jullie zwart of grijs" vroeg ik ze, toen ze tegenover me plaats hadden genomen. "zwart", zei Anne met een pruillipje, maar je gaat ons toch niet verraden hoop ik. Dat valt te bezien, lachte ik terug. Natasja schopte hierop haar schoenen uit en legde haar voeten naast me op de bank. Langzaam liet ze haar linkervoet tegen mijn been glijden en duwde deze steeds verder richting mijn kruis. Ze keek me aan met hele onschuldige maar o zo ondeugende ogen. Anne keek haar vriendin aan en zoende haar op haar mond. Natasja beantwoorde haar kus hartstochtelijk en voor ik er erg in had zaten de twee elkaar vol te tongzoenen. Natasja's voet gleed over de bobbel die inmiddels in mijn broek was ontstaan en keek me uitdagend aan. Anne glimlachte en trok het truitje van Natasja iets omhoog. Haar buik werd ontbloot en Anne's hand gleed omhoog richting haar borsten. Ik zag de reactie van Natasja toen Anne zachtjes haar jonge borsten begon te kneden. Natasja pakte hierop de borsten van haar vriendin beet en door de dunne stof van haar T-shirt zag ik de tepels hard worden. Anne sloot haar ogen en Natasja duwde haar naar achteren in haar stoel. "Als ik hier nu mijn vriendin klaar vinger", zei Natasja, "ga je dan niet naar de conducteur?" Ze keek me geil aan en kwam op mij af gekropen. Langzaam liet ze haar vingers over de bobbel in mijn broek glijden. "Of moet ik daar meer knelpunten voor wegnemen," zei ze met haar lippen bijna op de mijne. Ik zoende haar op haar mond, mijn handen legde ik op haar truitje en kneep zachtjes in haar jonge borsten. "Dat was niet de afspraak", lachte ze me toe en tikte me op mijn vingers.

Ze draaide zich met haar kontje naar mij toe en begon zich op haar vriendin te concentreren. Anne had inmiddels haar jeans al los geknoopt en duwde haar kontje van de bank zodat Natasja haar broek kon verwijderen. Natasja zette haar handen aan de binnenzijde van Anne's broek en trok haar jeans en slip van haar billen. Ze keek me over haar schouder aan en liet me het natte kutje van haar vriendin zien. ze speelde met haar vingers door haar schaamlippen en ik kon zien dat Anne al goed nat was van haar spel. Natasja draaide zich tussen mijn benen zodat haar kontje omhoog stak in mijn richting. ze had een leren zwarte broek, die strak om haar billen zat. Anne draaide iets op de bank tegenover mij zodat ik goed zicht kreeg op haar natte kutje. Natasja speelde inmiddels met twee vingers met haar schaamlippen en trok ze zachtjes uit elkaar en stak langzaam haar kleine tongetje bij haar vriendin naar binnen. Anne reageerde direct met een goedkeurende kreun. Haar handen speelde door haar T-shirt met haar borsten. Langzaam trok ze haar shirt steeds iets hoger waardoor ik zicht kreeg op een paar mooie ronden meiden borsten met van geilheid keiharde tepels. Anne keek me geil aan en knipoogde naar me. Ze stak twee vingers in haar mond en zoog er even op. Ze sloot haar ogen en kreunde nu wat harder en haar ademhaling verzwaarde. Ik keek naar haar poesje en zag dat Natasja inmiddels twee vingers bij haar vriendin had ingebracht. Natasja liet haar vingers snel en diep in en uit het gleufje van Anne glijden. Door het gehele tafereel was ik zo enorm geil geworden dat mijn broek openknoopte. Langzaam begon ik me af te trekken. Anne keek me aan en glimlachte, ze pakte het gezicht vast van Natasja en duwde deze opzij zodat zei mijn handelingen kon zien. Natasja kreunde goedkeurend en duwde haar kontje in mijn richting. Met mijn linkerhand streelde ik over haar billen en liet mijn vingers over haar kruis glijden, ik hoorde haar gesmoord kreunen. Anne kreunde steeds luider en kondigde haar orgasme aan, Natasja richtte zich iets op en bood mij een volledig aanblik op haar vriendin. Inmiddels duwde Natasja 3 vingers het druipende grotje van haar vriendin in en deze bokte van pure lust hard op haar vingers. Anne kreunde en gilde het uit toen haar orgasme zijn hoogte punt bereikte en duwde de vingers van Natasja diep in haar knijpende kutje. Langzaam keerde Anne weer tot de werkelijkheid en keek me aan. "Was dat voldoende om ons niet aan te geven?" vroeg ze. Ik voelde de hand van Natasja aan de binnenzijde van mijn been en twee tellen later voelde ik haar dunne vingers zich om de stam van mijn lul krullen. "Of moeten we hier ook nog wat mee doen?" zei ze glimlachend.

Ze zoende mijn eikel. Anne kwam naast haar zitten en duwde haar mond over mijn lul, ik sloot mijn ogen en genoot van de sensatie. 2 vrouwen aan mijn voeten, wat een droom. Anne pijpte me steeds sneller en de hand van Natasja trok me af. Ik kreunde, lang kon dit niet duren. Ik voelde mijn orgasme naderen en voelde toen een enorme druk op mijn lul. Natasja kneep mijn lul onderaan bijna fijn. Zo snel gaan we niet spuiten, zei ze. Ik voelde mijn orgasme bijna direct wegebben door de pijn en keek haar een beetje boos aan. Snel draaide ze zich om en liet haar leren broek naar benedent glijden. Anne kroop direct achter haar en duwde haar vriendin met haar knieŽn op de bank. Anne streelde met haar vingers over de gladde schaamlippen van Natasja, welke direct kreunend liet weten dat ze hiermee niet op mocht houden. Natasja's hand gleed over haar buik tussen haar benen en spreidde met haar vingers haar schaamlippen open. Anne liet haar vingers over haar gladde roze lipjes glijden en duwde twee vingers bij haar vriendin naar binnen. Natasja reageerde weer met een kreun en keek me nu schuin aan. Haar tong likte langs haar lippen en geil vroeg ze me om haar te neuken. Dit liet ik me natuurlijk niet twee keer vragen en stond op van de bank. Langzaam nam ik achter haar plaats en Anne omvatte mijn lul en begeleidde deze bij haar vriendin naar binnen. Door het schokken van de trein voelde ik al een sensatie in mijn onderbuik opbouwen. Langzaam begon ik haar te neuken daar in die treincoupť, Anne speelde met haar klitje van haar vriendin. Natasja kreunde het uit en gilde dat ze klaar kwam, " ja neuk me, kom op" zweepte ze mij op. Ondertussen nam Anne haar klitje vol tussen haar lippen en zoog er hard op. Dit was teveel voor Natasja en haar orgasme ontlaadde zich explosief. Nog nooit had ik een vrouw zo zien klaar komen. Haar sappen werden explosief naar buiten geduwd en het spoot er uit. Enorm geil geworden van al het gebeuren kondigde bij mij ook het orgasme zich aan. De trein ging langzamer rijden en we reden het station van Rotterdam binnen. We kleedde ons snel aan en bij het verlaten van de trein zoenden beide dames me nog even vol op mijn mond. Ze verdwenen even snel als ze waren gekomen.
Aantal keer gelezen:
1157
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)