Spannendverhaaltje.nl

Zwanger van haar schoonvader

-
21-10-2010
Jaap zou een klusje opknappen bij zijn zoon en schoondochter omdat hij een stuk handiger is dan zijn zoon. Hij pakt zijn gereedschapskist uit de auto en loopt naar de deur. Hij hoeft niet aan te bellen want Ellen, zijn schoondochter doet al open. Omdat het nog aardig vroeg is loopt zij nog in haar kort nachthemd. Wanneer hij de gereedschapskist neer heeft gezet wordt hij hartelijke begroet door haar waarbij zich aardiger tegen hem aandrukt.
Hij voelt haar stevigen borsten drukken en hij legt zijn handen op haar billen. Mijn zoon boft het toch maar met zo mooie vrouw zegt hij en houd haar nu op een afstand door zijn armen te strekken en bekijkt haar goed. Hij kan haar donkere tepels en tepelhoven goed zien, je ziet er lekker uit meid, zegt hij.

Nou Alex , dat is zijn zoon, denkt er schijnbaar anders over, zeg ze, hoe zo vraagt Jaap, nou hij raakt mij haast niet aan laat staan dat wij veel neuken zegt ze. O sorry hoor, het komt er maar zo uit, zegt ze nu met een kleur maar het is wel zo. Voor dat Jaap kan reageren drukt Ellen zich tegen hem aan en begint te huilen. Jaap legt zijn handen op haar billen en trek haar nog eens stevig tegen zich aan en zijn handen gaan op ontdekkingstocht en hij voelt geen slipje. Zij loopt in haar blote kontje en wat voor kontje hij voelde heerlijk ronde billen en Ellen voelt wat hards tegen haar buik drukken.
Zie dit mis ik nu zo en je moet weten dat ik graag zwanger wil worden, ik ben al met de pil gestopt maar ik krijg geen flinke beurt van hem, nee mijn man gaat liever met zijn vrienden naar de kroeg en wanneer hij dan thuis komt wordt er niet geneukt al lig ik spiernaakt in ben
Haar hand glijd tussen hun in en zij knijpt in de harde lul van haar schoonvader, ik wou dat ik dit elke dag zou voelen, zei ze heerlijke een dikke paal die ik zou pijpen voordat hij mij zou neuken, mag ik het bij jou doen, vroeg ze en zij wacht niet op een antwoord maar laar zich zakken en maakt zijn broek open. Voordat zij de paal in haar mond neemt gooit zij haar ponnetje uit en Jaap kan lekker bij haar volle borsten pakken en in haar grote tepels knijpen en wanneer hij dat doet kreunde Ellen.

Kom zegt ze even later laten wij naar bed gaan ik moet een beurt hebben en je moet spuiten pa, wanneer je zoon geen kind wil maken moet jij het doen en vanavond moet je nog een keer komen want ik wil Alex met een kut vol zaad opwachten.
Het duurt niet zo lang voordat Jaap zijn snikkel diep en hart in haar kut ramde en hij komt gelijk er flink diep in want zij is klieder nat. O eindelijk kreunde ze wat heerlijk om zo gebruikt te worden, ram maar diep door beuk maar flink en dat gebeurd en zo kom Ellen voor de eerste keer heerlijk klaar en spuit Jaap niet lang daarna zijn eerste lading in haar onbeschermde kut
Ellen wil wel meer maar Jaap zegt dat hij zijn zaad wil opsparen voor de beurt die zij 's avonds zal krijgen dan zal je kut flink vol zitten meisje zegt hij en dan gaat hij toch maar aan de klus beginnen waar hij voor gekomen is. Onder het koffie drinken zegt hij dat Alex het wel van zijn moeder zal hebben, dat ik nog een kind bij haar gemaakt hebt is nog een wonder want zij is ook een koude kikker terwijl ik wel van lekker vaak wil neuken
Dan kom je toch lekker bij mij, zegt Ellen alleen al die gedachten zorgt dat mijn kutje al weer geil is, bekent zij en Jaap voelt even in haar slipje en ja hoor ze is weer drijfnat.

Die avond is Jaap er op tijd en ellen wacht hem op in een kort jurkje en laat zien dat zij weer geen slipje aan heeft en zij zit al snel met zijn paal te spelen en zij geile elkaar lekker op
Ellen heeft aan Alex gevraagd hoe laat hij thuis wilde komen, nou tegen elf uur had hij gezegd want morgen moet ik op tijd op en dan hout hij zich aan de tijd, zegt ze. Dan zal ik jouw tegen half elf een beurt geven, zegt Jaap, dan is je kut flink vol wanneer hij komt, o heerlijk zegt zij want hij zal mijn kut uit moeten likken en ik zal zijn smoel onder jouw zaad en mijn kut vet drukken die klootzak en zo krijgt Ellen weer de volle laag en spuit Jaap zijn zak flink leeg in haar heerlijke strakke kutje.

Blijf jij maar in bed liggen, zegt Jaap en laat het niet uit je heerlijk zaaddoos lopen maar drukt en in de smoel van mijn zoon en dat gebeurd.
Jaap is mooi op tijd weg wanneer Ellen Alex hoort thuis komen en hij komt naar boven. Ze hoort al wel dat hij weer te veel gezopen heeft en hij kijkt niet eens naar haar dat zij naakt ligt Zij krijgt snel een kusje en hij wil slapen maar zij komt overeind en kruip naar zijn hoofd. Je moet likken zegt ze ik wil je toch even diep door mijn scheur voelen gaan. Hij probeerde er onderuit te komen maar zij pakt zijn hoofd goed vast en perst haar vette zaadkut op zij mond, likken klootzak zegt ze en drukt haar kut leeg en hij moet slikken. Wanneer ze van hem af komt zit zijn hele gezicht onder het vet, wat ben jij nat zegt hij nog even en dan draait hij zich om en valt in slaap. Ellen speelt met haat vette kut en klitje en komt nog een keer klaar en dan valt zij in slaap.

De volgende dag komt Jaap weer lang en Ellen ontvangt hem in haar badjas en wanneer die open wappert ziet hij dat zij naakt is. Zijn hand glijd tussen haar benen en een paar vingers glijden in haar kutje die weer nat is. Ja zo voelt een gezonde vrouw zegt en hij en zij knijpt in zijn lul. En zo een een gezonde kerel zegt zij. Wanneer ze in bed liggen te neuken verteld zij hoe het is gegaan en hij neukt haar door het bed heen.

Een paar maanden later weten ze dat Jaap raak heeft gespoten Ellen is zwanger en zij wordt alleen maar geiler en kan zich moeilijk in bedwang houden wanneer jaap er is.
Zo gebeurt het dat op een zaterdagavond, wanneer Jaap met Ester, zijn vrouw bij Ellen en Alex op bezoek zijn dat Ellen bij hem op schoot gaat zitten. Nou nou zegt Ester jullie kunnen wel gek op elkaar zijn vindt jij dat goed Alex, vraagt zij. O het kan mij niets schelen wat ze doe maak jij je er drukt om, vraagt hij aan zijn moeder, nee hoor wanneer ze mij maar met rust laten, zo denk ik er ook over zegt hij. Nou wij zullen jullie wel met rust laten hoor, zegt Ellen maar wij willen meer wacht maar en wij gaar de kamer uit. Even later komt zij de kamer binnen in een geil setje, haar tepels komen flink boven de cups uit en Jaap ziet dat zij haar kutje heeft geschoren, waar de dag ervoor nog een aardig plukje kuthaar zat was alles nu glad. Wat heeft dit te betekenen, vraag Ester dat zullen we jullie laten zien, zegt Ellen en zij trekt Jaap overeind en maakt zijn broek open en trek die met zijn slip uit. Daar staat hij meteen harde paal.

De rest is ook zo uit en Ellen gaat op de bank liggen en zegt neuke pa neuk je schoondochter want je zoon doet het niet en voor de ogen van Ester en Alex krijg zij een geile beurt en kreunt zij het uit, ja zo moet ik genaaid worden daar heb ik mijn kut voor gekregen neuken pa ik ben zo geil. Ester en Alex kijken stom verbaasd toe maar protesteren niet en dan komt Ellen klaar en gilt het uit, ik ben zo geeeeeeeiiiiiiiil spuiten pa spuit je schoondochter vol o wat geiiiiil zo veel zaad.

Jaap spuit zo veel dat het door haar bilnaad loopt wanneer hij zijn paal er weer uit trekt.
Dan gaat Ellen voor Alex staan en pakt zijn hand en houd die onder haar kut en perst het zaad er uit en wanneer het meeste er uit is pakt ze zijn hand en laat die door het gezicht van haar schoonmoeder gaan. Kijk dat is zaad wat ik van je zoon niet krijgt en wat pa te veel heeft en ik zal nog wat zeggen tegen jullie ik ben zwanger en jullie moeten maar raden van wie en tot de verbazing van Ellen en Jaap wordt dat maar zo aan genomen, maar dit zal nog een vervolg krijgen
Aantal keer gelezen:
1668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)