Spannendverhaaltje.nl

Zusje Astrid ( Met Brenda 03 )

-
25-10-2010
BESTE LEZER… DIT IS EEN VERVOLGVERHAAL, LEES EERST DEEL 1 EN 2...

Brenda en Astrid stopten met hun vochtige spelletje en keken me aan. “Wat is de bedoeling broer?”, vroeg Astrid mij. “Sorry, maar ik moet ook effe aftappen, ben zo terug”, antwoordde ik. “Oh maar daarvoor hoef je niet weg hoor… Toch Bren?”, antwoordde Astrid mij. Brenda keek me met een verschrikkelijk geile blik aan en ik kon mijn oren niet geloven hoe ze reageerde op Astrid’s antwoord: “Nee hoor, daar kunnen wij je ook wel vanaf helpen” Brenda knipoogde naar me.

“Wat denk je Bren, zou hij wel kunnen pissen met zo’n harde lul?”, vroeg Astrid aan haar vriendin. “Laten we maar eens kijken wat hij kan.”, was Brenda haar reactie. Brenda was nu ook degene die het voortouw nam. Ze stond op vanachter Astrid en kwam voor me staan… Ze keek me recht in de ogen en even later voelde ik hoe ze m’n lul vastpakte. “Deze harde knaap gaat zo leeglopen…”, fluisterde ze.

Brenda zakte door haar knieën en nam plaats voor m’n lul. Ik keek naar beneden en zag hoe ze me langzaam begon af te trekken. Bij elke beweging die ze maakte voelde ik de druk op mijn blaas toenemen maar ik kon niet anders dan genieten van het heerlijke gevoel dat Brenda me gaf. “Pijp me even Brenda”, vroeg ik op een geile toon. Meer aanleiding had Brenda niet nodig… Ze ging direct met haar hoofd naar m’n lul en ik voelde hoe ze m’n eikel in haar warme mond nam en me vervolgens begon te pijpen alsof het een ijsje was.



Astrid kwam naast Brenda zitten… “Kom op schat, pijp die lul maar lekker”, fluisterde Astrid op een geile toon in Brenda’s oor. Voor mijn gevoel had Brenda het gehoord… Het leek wel of ze nog beter haar best deed om het maximale uit m’n lul te halen. Terwijl Brenda smakkende geluiden zat te maken tijdens het pijpen van m’n genotsstaaf begon Brenda op haar in te praten…

“Neem die lul lekker in je mond, kom op!”, zei Astrid op een commanderende toon. “Pijp hem hard, toe! Pijp hem!” en met meer van dat soort kreten zat mijn zusje haar beste vriendin aan te moedigen om mij te plezieren. “Wil je ‘m laten pissen Bren?”, vroeg Astrid….


Brenda leek wel in trance maar voor heel even haalde ze mijn lul uit haar mond om Astrid antwoord te geven: “Ja, ja! Ik wil zien dat hij pist!”

Astrid wist genoeg, stond op en kwam achter me staan… “Stop eens even met pijpen en pak z’n lul eens even goed vast Bren”, vroeg Astrid. Brenda verminderde haar pijptempo en liet mijn lul uit haar mond glijden. Ze likte nog een paar keer mijn eikel en de volle lengte van m’n penis maar daarna deed ze wat Astrid haar had gevraagd: Brenda pakte met 1 hand m’n lul beet.

“Daar gaat ie Bren”, zei Astrid op een geile toon… Ik voelde hoe Astrid haar handen op mijn blaas legde en direct een flinke druk begon uit te oefenen. Ondanks mijn stijve leuter begon ik te plassen, terwijl Brenda m’n lul vast hield. Ik merkte hoe de warme straal uit m’n eikel begon te stromen en zag ook hoe ik daarmee Brenda’s benen raakte. Brenda schrok aanvankelijk maar dit was een kwestie van een paar seconden. Door haar geiligheid leek ze direct gewend aan het gevoel en het idee dat er iemand over haar heen stond te plassen.



Brenda begon met haar hand om mijn lul de richting van de straal te sturen. Langzaam bracht ze mijn lul iets hoger en zag ik dat ik inmiddels over haar buik stond te plassen. Ik besloot haar zelf wat aan te moedigen aangezien Astrid haar handen ( letter en figuurlijk ) vol had om mijn blaas te bewerken.

“Ohhh Brenda… Nu op je tieten richten, laat me zien hoe ik daar over je heen pis”. Brenda reageerde meteen… Met haar hand dirigeerde ze de stand van m’n lul richting haar borsten en ik zag hoe mijn warme straal tegen haar tieten kletste. Het was echt geil om te zien hoe dat warme vocht dan langs zo’n schitterend vrouwenlichaam naar beneden druipt, richting het hooi.

Er leek voor mijn gevoel geen einde aan te komen: Langzaam maar zeker liep mijn blaas leeg en verdween het vocht over Brenda’s geile lichaam. Astrid haalde haar hand van mijn blaas en ging naast me staan terwijl ik de laatste druppels uit m’n lul perste…

Brenda zat nog gehurkt voor ons en Astrid rukte me zachtjes aan de kant. “Dan heb ik hier nog een toetjes voor je Bren”, zei m’n zusje. Astrid deed een klein stapje naar voren en plaatste haar kutje praktisch tegen Brenda’s gezicht. “Hmmmm, lik me…”m, fluisterde Astrid. Brenda had de boodschap begrepen: Haar hoofd ging richting het hete roze vlees van Astrid en met het puntje van haar tong begon Brenda m’n zusje te beffen. Eerst met kleine likjes maar al gauw zag ik hoe Brenda’s tong Astrid’s volledige kutje aan het aflikken was.



Astrid reageerde heftig kreunend op het beffen. Met twee handen pakte ze Brenda’s hoofd beet en drukte deze strak tegen haar vochtige kutje aan. En Brenda? Die likte alsof het een ijsje was… Heerlijk om te zien hoe je eigen zusje gewoon afgelikt wordt door haar beste vriendin.

Het was tijd om de rollen om te draaien… “Mijn beurt om jou te verwennen schat”, zei Astrid tegen Brenda. “Ga eens op je handen en knieën zitten… Dan lik ik je van achteren. “ Brenda was duidelijk nog steeds in de mood. Ze draaide zich snel om en liet haar handen in knieën in het hooi zakken. Dit zag er van achteren echt zo lekker uit!!!


Astrid deed wat ze beloofd had. Ze ging met haar hoofd naar Brenda haar kruis en stak haar tong uit… Bij de eerste aanraking van Astrid’s tong op Brenda’s schaamlippen reageerde Brenda’s lichaam met een schok. Haar kutje was schijnbaar erg gevoelig…. Astrid begon het warme gleufje van Brenda heerlijk te likken waarop Brenda met gehijg antwoordde…

Na enige tijd stopte Astrid met beffen en ik zag hoe ze haar rechterhand naar de hete opening van Brenda bracht. Zonder enig probleem stopte Astrid ( alweer ) 2 vingers in het kutje van haar beste vriendin. Met licht gekromde vingers masseerde Astrid Brenda’s G-Spot waardoor alle remmen los leken te zijn. Brenda’s gehijg ging snel over in hard gekreun, alsof ze door 10 mannen tegelijk werd geneukt.

“Ja, verdomme! Vinger m’n kut, vinger m’n kut!”, schreeuwde Brenda door de schuur. Astrid had hier zeker geen moeite mee en ze bleef Brenda’s kutje masseren. “Als je dit al lekker vind Bren, dan krijg je nu de bonus”, sprak Astrid haar beste vriendin hijgend toe…



Terwijl mijn zusje haar vingers niet uit Brenda’s kutje haalde ging ze met haar hoofd weer richting Brenda’s achterkant…Van heel dichtbij zag ik hoe Brenda haar tong weer uitstak maar dit keer met een ander doel… Met uiterste precisie plaatste Astrid het puntje van haar tong op Brenda’s kontgaatje. Brenda’s lichaam reageerde in eerste instantie geschrokken maar met een kort “Geniet ervan Bren” van mijn zusje gaf Brenda zich over aan hetgeen er ging gebeuren…
Aantal keer gelezen:
845
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)