Spannendverhaaltje.nl

Zuigen onder het bankje

-
16-08-2010
Nu moet het ongeveer een jaar geleden zijn. Ik was toen 18. Net voor onze examens liet onze leerkracht ons toe om tijdens zijn les even naar een video te kijken. Dolgelukkig begaven we ons naar het daarvoor bestemde lokaal. Willekeurig namen we plaats. Ik kwam naast het mooiste meisje van onze klas te zitten, Eva. Een speling van het lot. Zij bracht jongens het hoofd op hol zonder dat het haar bedoeling was. Ook ik werd het slachtoffer van haar schoonheid. Nog voor ze iets deed waren mijn hormonen al volop actief. Ze nam rustig plaats, en glimlachte vriendelijk in mijn richting. Ik bloosde en knikte behoedzaam terug. Leuk h, een film bekijken tijdens de les, zei ze. Vooral met zon schoonheid naast me flitste door mijn gedachten. Niets zeggen dacht ik bij mezelf anders begin je weer te stotteren en kraam je wartaal uit.
Zo gedacht zo gedaan. Maar dit had blijkbaar een omgekeerd effect op de schoonheid. Hoe langer ik zweeg hoe meer ze mijn aandacht wilde trekken. Langzaam wreef ze over mijn bil. Roder kon ik waarschijnlijk niet meer worden, gelukkig kon niemand dit opmerken in het verduisterd klaslokaal. Heel traag liet ze het gave puntje van haar tong over haar karmijnrode lippen glijden. Het bracht bij mij een tinteling van jewelste teweeg. Ik lachte bedeesd. Wat ben je goed geschapen fluisterde ze in mijn oor. Onopvallend keek ik naar mijn kruis daar zag je inderdaad goed hoe de vorm van mijn stijve pik zich duidelijk aftekende in min spannende broek. Al wat ik nu tegen haar zeg, kan ze toch moeilijk als pervers beschouwen als ze mij uit mijn tent aan het lokken is, dacht ik.
Al mijn moed bij elkaar rapende vroeg ik haar of ze eens wilde voelen hoe hard hij wel was. Nu was het haar beurt om te blozen. Met een klein knikje maakte ze me duidelijk dat ze dat wel wilde. In plaats van mijn pik met broek en al vast te nemen knoopte ze mijn broek los. Vlug rond mij kijkend viel het me op hoe boeiend die film wel moest zijn, want niemand had oog voor het gebeuren onder de bank. Met haar rechterhand, want ze zat links van mijn, nam ze mijn pik uit mijn broek en keek naar mijn glimmende eikel. Met haar tong in haar mond imiteerde ze een pijpbeweging. Ik verleende haar mijn toestemming maar fluisterde er haar wel bij dat ze het wat rustig aan moest doen. Zo gezegd zo gedaan. Alsof ze alle tijd had van de wereld nam ze mijn penis in haar zachte mondje.
Traag likte ze rond het randje van mijn eikel. Van genot sloot ik enkele seconden mijn ogen om nog intensiever te genieten. Ze was heel bedreven en gedreven in het zuigen. Ze was niet meer te houden. Met haar linkerhand kneep ze in mijn balzak met haar rechterhand hield ze mijn stijve vast. Haar hoofdje zat volledig onder de bank verstopt. Nog steeds keek ik zorgvuldig of niemand onze bezigheid in de gaten had. Plots merkte ik op hoe Annelies, die in schoonheid zeker niet moest onder doen voor Eva, ons aan het bekijken was. Vreemd genoeg gaf mij dit een nog geiler gevoel. Ze bleef kijken, en alsof ze mijn wilde plagen liet zij nu ook het puntje van haar tong over haar lipjes glijden. Het was alsof zij genoot van het feit dat ik aan het genieten was. Ik was nu letterlijk op mijn lippen aan het bijten om niet te hoeven schreeuwen want Eva was mij nu met een onhoudbare vaart aan het zuigen.
Plots begon mijn pik te schudden en te beven. Het teken dat ik ging komen. Eva bleef maar doorgaan en met een ongelooflijke kracht spoot ik het warme goedje haar donzige mondje in. Ze slikte en keek me in de ogen. Ik veegde nog vlug een klodder zaad uit haar mondhoek. Annelies lachte in mijn richting. Vervolgens draaide Eva haar hoofd naar het TV-toestel en keek de documentaire uit alsof er niets gebeurd was. Met andere woorden hoe een dagje school een belevenis kan zijn.
Aantal keer gelezen:
806
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)