Spannendverhaaltje.nl

Zondagmorgen

-
21-08-2010
De wekker gaat. Verdorie, vergeten het ding uit te zetten. Hoe laat is het eigenlijk? Oh, 9 uur. Hm, wel vroeg om op zondagochtend op te staan. Maar goed, ik ben nu toch wakker, dus ik sta maar op. De zon piept door een kiertje van het gordijn in de slaapkamer, dus het is mooi weer. Gelukkig, dan kan ik misschien straks richting het bos om te mountainbiken. Om Iris, mijn vriendin, niet wakker te maken, stap ik voorzichtig uit bed. Dat is wel een nadeel; de slaapkamer is wat te klein voor ons bed. Ik slaap dus aan de muurkant en moet er aan het voeteneind uitstappen. Maar goed, als ik rustig doe wordt ze niet wakker. Blijkbaar heeft ze de wekker niet gehoord, want ze slaapt gewoon door. Je zou een kanon bij haar af kunnen schieten, dan hoort ze het nog niet als ze diep in slaap is. Dat was vooral handig op Lowlands vorig jaar, omdat we nogal ‘luidruchtige’ buren bleken te hebben ;)! Ik trek een t-shirt, sokken en mijn ochtendjas aan en ga naar de woonkamer. Daar wordt ik begroet door de kat, die naar buiten wil. Dus dat doe ik dan maar, dan moet ze straks maar eten. Ik heb wel honger, dus ik ga naar de keuken en zet het koffiezetapparaat aan. Brood is er gelukkig voldoende, want we hebben gisteren boodschappen gedaan. Snel smeer ik wat brood en zodra de koffie klaar is, schenk ik een kop in. Teruggekomen in de kamer blijkt Iris nog niet wakker te zijn, dus ik ga op de bank zitten met de zaterdageditie van de krant. Die is zo dik, dat ik het hele weekend nodig heb om hem door te ploegen.
Maar goed, dan heb ik in elk geval wat te lezen tijdens het ontbijt. Een half uurtje later komt Iris met een slaperig hoofd de kamer binnen. “Oh, je bent al op!” zegt ze. Ze komt naar de bank en geeft me een kusje op mijn mond. “Ik ga ontbijt maken. Is er nog koffie?” vraagt ze. “Ja, ik heb voor twee gezet, dus er is genoeg!” zeg ik. “OK, dan zie je me zo weer!” zegt Iris en ze zet koers richting de keuken. Ik kijk haar na. Onder haar t-shirt, dat wat te kort is, draagt ze alleen een zwart stringetje. Ik laat mijn blik over haar stevige, ronde billen naar beneden glijden. Ze loopt het liefst op blote voeten, wat door de vloerverwarming in ons huis geen probleem is. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel sexy. Even later komt ze met haar ontbijt terug de kamer in. “De jam is op!” pruilt ze, “Had je dat niet even kunnen zeggen?” Eigenlijk had ik er niet ééns op gelet, maar de supermarkt is helaas op zondag gesloten. Iris zet de radio aan en de kamer wordt gevuld met muziek. We zitten zwijgzaam op de bank, terwijl zij eet en ik in de krant een artikel over een film zit te lezen. Ineens voel ik Iris’ blote voet langs mijn been omhoog glijden. Ik laat de krant wat zakken en kijk haar aan. “Hm, wat zit je haar leuk!” zegt ze met een knipoogje. “Ja ja, ik moet weer naar de kapper.” brom ik. Ik ga wat verzitten en leg mijn ene been op de driezitsbank. Terwijl ik weer in de krant duik, trekt Iris mijn sok uit en begint mijn linkervoet te masseren. Hm, lekker, denk ik. Even later trekt ze ook mijn tweede been op de bank, trekt mijn andere sok uit en begint ook die voet te masseren. Dit is helemaal niet erg. Gelukkig heb ik me de avond daarvoor, toen we terugkwamen van een nogal rokerig feestje, gedoucht, dus mijn voeten zijn schoon. Opeens voel ik Iris’ voet tussen mijn benen richting mijn kruis glijden. Ik kijk weer over de krant heen en zie Iris een quasi-onschuldig glimlachje op haar gezicht toveren. “Blijf maar lekker zitten. Ik verwen je wel even!” lacht ze.
Haar blote voet is inmiddels bij mijn boxershort aangekomen en met haar tenen begint ze zachtjes over mijn kruis te wrijven. Haar andere voet beweegt zich naar de knoop van de band waarmee mijn ochtendjas dichtgeknoopt zit. Met haar vaardige tenen trekt ze hem los en slaat hem met haar voet open. “Lik mijn tenen eens?” vraagt ze. Ik laat de krant op de grond glijden en pak haar voet vast. Ik laat mijn tong een kringetje draaien over haar voetzool en neem even later haar grote teen in mijn mond. Ondertussen is Iris nog steeds met haar andere voet in mijn kruis bezig, waardoor er een grote bobbel in mijn boxershort ontstaat. “Stop maar, tijd voor wat anders!” zegt ze. Ze komt naast me zitten, geeft me een kusje op mijn mond, laat haar hand naar mijn kruis glijden en trekt de rand van mijn boxershort naar beneden. Mijn penis springt de vrijheid tegemoet en Iris neemt hem meteen in haar hand. “Ga er maar voor zitten, ik ga je heerlijk verwennen!” zegt ze. Meteen daarna voel ik haar hand op mijn ballen en likt ze van beneden naar boven langs de onderkant van mijn lul. Het puntje van haar tong tipt zachtjes de punt van mijn eikel, voor ze haar lippen om mijn penis sluit. Ik leg mijn hoofd in mijn nek, terwijl Iris me begint te pijpen. Ik voel haar tong en lippen langs mijn schacht naar beneden glijden en als ze weer omhoog beweegt, zuigt ze zachtjes aan mijn knalharde staaf. Haar ene hand is ondertussen met mijn ballen bezig, terwijl ze met de andere met mijn boxershort klooit. Ik licht mijn billen iets op, zodat ze hem uit kan trekken en op de grond kan gooien. Dan verdwijnt haar andere hand onder mijn kont en streelt ze met haar vinger mijn bilspleet. Ze draait een kringetje rond mijn anus, terwijl ze me steeds harder pijpt. Ik begin te hijgen, zo heerlijk is het. Dat merkt ze en ze stopt met pijpen. Met haar hand masseert ze vervolgens mijn penis, die stijf rechtop staat. “Hou hem eens even stijf?” vraagt ze, terwijl ze me loslaat. Na een kusje op mijn mond verdwijnt ze naar de slaapkamer, terwijl ik mezelf zachtjes bevredig.
Even later komt Iris helemaal naakt terug de woonkamer in. Gelukkig is het gordijn in de kamer nog dicht, want anders zouden de overburen zó naar binnen kunnen kijken. In haar handen heeft ze een flesje babyolie en een tube, waarvan ik de herkomst niet thuis kan brengen. Ook heeft ze een grote badhanddoek meegenomen. “Zo, kleed je maar helemaal uit. Dan leg ik vast deze handdoek neer!” zegt ze. Ik doe mijn sokken, mijn ochtendjas en mijn t-shirt uit en leg ze op de bank. “Kom maar hier, dan mag je me masseren!’ zegt Iris, terwijl ze op de bank op de handdoek gaat liggen. Ik wrijf mijn handen stevig tegen elkaar, pak de fles met babyolie en giet een flinke scheut over Iris’ bovenlijf. Snel zet ik de fles weg, leg mijn handen op haar borsten en wrijf ze zachtjes, maar stevig in met de babyolie. Haar tepels worden hard onder de aanraking en ze legt haar handen achter haar hoofd, terwijl ze haar ogen dichtdoet om nog intenser te kunnen genieten. Zo masseer ik een tijdje lekker door, waarbij haar schouders, borst, borsten, buik en bovenbenen ruimschoots aan bod komen. Ze glimt prachtig door de olie, in het licht dat door de dichte gordijnen naar binnen schijnt. Ze draait zich om en ik krijg uitzicht op haar gladde, gespierde rug en een paar geweldige billen, die rond en stevig zijn door het vele paardrijden. “Geen olie tussen mijn billen laten lopen, daar heb ik wat anders voor!” zegt ze. “OK, is goed!” zeg ik. Ik laat een flinke scheut olie op haar rug lopen en wrijf hem lekker in. Ik masseer haar rug, schouders en nek en raak zo nu en dan de zijkant van haar borsten aan, die al lekker glad aanvoelen. Vervolgens komen haar billen en bovenbenen aan de beurt, waarna ik ook haar kuiten en voeten nog even insmeer en masseer. “Hier, gebruik dit maar voor mijn bilspleet, dat lijkt me beter dan olie!” zegt Iris, terwijl ze de geheimzinnige tube aangeeft. ‘Sensilube’ staat erop: Glijmiddel! “Die olie irriteert, da’s vervelend.” zegt ze verontschuldigend, “maar ik wil wel dat je me tussen mijn billen kunt opgeilen.” Iris is enorm gevoelig voor aanrakingen tussen haar billen en dan vooral in de buurt van haar anus, die supergevoelig is voor aanrakingen. Ik laat dus wat van het glijmiddel tussen haar billen lopen, zet de tube weg en begin zachtjes te masseren. Het voelt meteen gladder aan dan de babyolie, zodat mijn vingers bijna meteen uitschieten richting Iris’ kut. Daar is het inmiddels behoorlijk vochtig, voel ik, maar ik verleg mijn aandacht weer naar haar strakke bilspleet, waar ik achterelkaar mijn middelvingers doorheen haal, van de ingang van haar vagina, over haar anus naar haar stuitje. Iris kreunt en spant haar billen aan, precies op het moment dat ik haar anus weer aanraak.
Ze duwt haar kontje wat omhoog en ontspant tegelijk, zodat mijn door het glijmiddel glibberige middelvinger bijna voor de helft in haar aarsje verdwijnt. “Ooh. Lekker!” kreunt ze, terwijl ze haar kont meer omhoog duwt. Mijn vinger verdwijnt nóg dieper in haar, waarna Iris zachtjes met haar aars mijn vinger begint te berijden. Mijn lul schiet door dit geweldige uitzicht (en gevoel) direct omhoog en raakt de vochtigheid van Iris’ kut. “Oh, neuk me!” kreunt ze. Ik positioneer me tussen haar benen, spreid ze en laat haar, met mijn vinger nog in haar aars, langzaam over mijn keiharde penis zakken. Diep verdwijn ik in haar vochtige grot, tot mijn ballen aan toe, die nat worden door het druipende sap. Ze komt langzaam weer omhoog, houdt even in en zakt weer omlaag. Het lijkt wel of ze me melkt, heerlijk! Zacht soppend begint ze wat tempo te maken. Ik laat mijn vinger uit Iris’ anus glijden en pak haar op en neer wippende tieten vast. Zachtjes knijp ik in de keiharde tepels, terwijl ze met haar handen op de leuning van de bank een nieuwe positie inneemt. Ik ga op mijn knieën achter haar zitten en begin haar met stevige, lange halen te neuken. “Ooh ja, heerlijk! Ga door, ga door!” schreeuwt ze, “Aaah, ja! Ja!” Ik pak haar billen vast en neuk haar hard en diep, terwijl mijn balzak tegen haar clitoris kletst. Ze begint te zweten en ik voel dat ze bijna klaarkomt. Ze kromt haar rug, legt haar hoofd in haar nek en schreeuwt: “Dieper! Dieper! Ik kom, neuk me keihard!” Ik laat mijn linkerhand van voren tussen haar benen glijden en vind haar opgezwollen clitoris, waar ik stevig overheen begin te wrijven. Iris laat een schreeuw horen, ik voel haar verkrampen en een golf warm plakkerig geil spoelt langs mijn ballen naar beneden. Ik hou me in om maar niet klaar te komen, hoewel het moeilijk is als je partner zó’n heftig orgasme heeft. “Ga door, ik wil je voelen!” klinkt het geil, terwijl we blijven bewegen. Toch laat ik mezelf uit Iris glijden, want ik krijg zere knieën. “Ga jij maar eens op de bank zitten!” zegt ze. Ze gaat met haar rug naar me toe op mijn schoot zitten, zet haar voeten op mijn knieën, spreidt mijn benen, pakt mijn nog steeds keiharde lul vast en zet hem voor haar aarsgaatje. Ze ontspant en mijn eikel verdwijnt in haar anus, waarna ze zich er langzaam overheen laat zakken. Oef, wat krap! En verschrikkelijk warm. Ik pak haar billen vast en voel plakkerige restjes kutsap, vermengd met het glijmiddel dat nu zorgt dat ik zo makkelijk in haar aarsje gekomen ben. Ik til Iris op en laat haar weer zakken en zo bewegen we steeds iets sneller en dieper. Dit is pas de derde keer dat we anaal neuken, maar oh, wat is het lekker! “Schat, ik kom!” zeg ik tegen Iris. “Toe maar, spuit me maar vol!” zegt ze en ze knijpt haar kringspier stijf om mijn lul heen. Schokkend kom ik en mijn zaad vult Iris’ aars.
Ik laat mijn slap geworden lul uit Iris’ anus glijden. Zwetend liggen we tegen elkaar aan op de bank uit te hijgen. “Is dit voor herhaling vatbaar?” vraagt Iris. “Jazeker.” zeg ik ademloos en kus haar op haar mond. Haar tong kringelt zich om de mijne. “Goed zo,” zegt ze als we ophouden met zoenen, “dit smaakt naar meer.”
Aantal keer gelezen:
859
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)