Spannendverhaaltje.nl

Zondagmiddag

-
16-08-2010
Mijn ouders waren weg,waar naartoe wist ik niet. Mijn zus, ze is 2 jaar ouder, was ook niet thuis. Ik glipte mijn zus der slaapkamer in om is effe lekker op mijn gemak in der kamer te snuffelen. Ik ging achter haar buro zitten en trok is een laatje open. Er lag van alles in maar niks interessants. Ik keek wat in haar kamer, haar bed was nog niet opgemaakt en in de hoek stond haar tas.
Ik ging met haar tas op schoot op bed zitten en keek is wat ze er allemaal in had zitten. Op de trap hoorde ik bekende voetstappen, mijn zus, ze was thuis. Ik schrok me wild ik kon niet meer terug naar mijn kamer want ze zou me zeker zien. Vlug kroop ik onder haar bed om me te verschuilen. Ik keek vanonder het bed haar kamer in en zag dat ik in een grote spiegel die tegen de muur stond gewoon alles nog kon zien. De spiegel stond tegen over het bed en ik kon mezelf ook zien. Ik kroop iets meer naar achter, ik kon de spiegel nog zien maar zelf was ik onzichtbaar.
De deur zwaaide open en mijn zus kwam binnen. Met een smak plofte ze op het bed en het scheelde maar weinig of ik werd geplet. In de spiegel zag ik haar zitten. Ik hoefde alleen maar mijn arm uit te strekken en ik kon haar voeten aanraken. Ze deed haar schoenen uit. Ik probeerde heel stil te blijven en durfde bijna niet te ademen. Eerst is wat makkelijks aantrekken zei mijn zus tegen der zelf. Ze stond op en zette de radio aan. Nog steeds kon ik via de spiegel alles volgen. Ze kleedde zich uit. Ik was weleens jaloers op mijn zus. Op haar grote borsten en haar mooie lingerie. In haar slipje en behaatje bekeek ze zichzelf even in de spiegel.
Haar handen maakten achter haar rug het behabandje los. Daar waren ze de borsten die ik zelf ook zo graag zo groot wilde hebben. Ze trok haar slipje uit en liep naar de kast. Op dat moment ging haar telefoon. Hoi met Sandra hoorde ik mijn zus zeggen. Ik hoorde haar vertellen dat ze alleen thuis was. Wie ze aan de lijn had wist ik niet natuurlijk. Het gesprek ging duidelijk weer nergens over. Mijn zus was ondertussen in haar blote kont op de burostoel gaan zitten. Ze hing op en de bel van de voordeur ging. Snel trok ze een badjas aan en rende naar beneden.
Ik bedacht me even wat ik zou doen maar me zus kwam alweer boven gevolgd door een voor mij onbekende jongen. Midden in de kamer begonnen ze heftig te zoenen met elkaar. Hoe laat komen je ouders thuis vroeg de jongen, nog lang niet joh zei mijn zus. Ze trok de jongen zijn T shirt uit hij deed zijn schoenen en zijn broek uit. Toen mijn zus uiteindelijk haar badjas uitdeed ging ook zijn onderbroek uit. Hij had een grote halfstijve piemel. Ze begonnen weer te zoenen en ik zag hoe hij aan haar billen zat. Mijn zus ging op haar knieen zitten en hij bleef staan ik kon nog net even zien dat zijn piemel nu helemaal stijf was.
Vol verbazing zag ik hoe mijn zus die piemel kuste en hem in haar mond deed. Wat mijn zus bij hem deed vond hij duidelijk erg lekker want hij maakte kreunende geluiden. Beneden hoorde ik de kamerdeur, Sandra riep mijn moeder terwijl ik haar naar boven hoorde komen. Vlug onder het bed siste Sandra ze trok zelf haar badjas aan en verstopte zijn kleding onder de dekens. Net voordat de deur openging zat Sandra achter haar buro. Ben je wat aan doen kind hoorde ik mijn moeder vragen. Nee hoor mam, hoezo antwoorde mijn zus.
Kom je even beneden dan ik heb zo wat leuks meegekregen van tante Annet. Terwijl Sandra achter mijn moeder aanliep lag ik onder het bed oog in oog met een onbekende blote jongen. Toen de deur dichtviel vroeg hij wat ik hier deed. Oh niks zei ik ik lig hier zo vaak. We kwamen onder het bed vandaan en ik had het er warm van gekregen. Je bent net zo mooi als je zus en hij deed een stap dichterbij. Zijn piemel was nog steeds hard. Dus jij hebt zeker net wel gezien wat je zus aan het doen was he.
Ik knikte, als jij niet wilt dat ik vertel dat jij onder het bed lag dan moet jij dat nu bij me doen. Ik zat dus weer duidelijk met een groot probleem. Ik knielde net als mijn zus voor hem neer en proefde aan zijn piemel. Hoewel ik dacht dat dit wel heel vies zou zijn viel het allemaal wel mee. Je pijpt net zo lekker als je zus. Kom is hier, ik stond op en ging vlak voor hem staan. Neuk je ook net zo lekker als je zus fluisterde hij. Uit schaamte keek ik naar beneden maar zijn hand zat al tussen mijn benen. Oh dat voelt lekker.
Ik had een jogging broek aan die hij met een ruk omlaag deed. Ik moest eruit stappen en hij duwde me op bed. Nu kwam hij bovenop me liggen. Ik zal je geen pijn doen hoor zei hij nog. Ik voelde hoe hij zijn piemel tegen mijn spleetje aanduwde. Het was best een knappe jongen en ik vond het ook niet meer zo heel erg. Ik werd ook al een beetje nat vanonder en voelde hoe het eerste stukje van zijn harde piemel in me ging. Heel langzaam bleef hij bewegen en ik werd steeds natter. Ieder stukje wat hij dieper in me kwam ging makkelijker.
Dit is echt lekker fluisterde hij weer en begon nu echt te neuken. Zonder de verwachtte pijn voelde ik hoe zijn piemel steeds weer diep in me kwam. Hij begon me ook te kussen en voelde me zijn hand onder mijn t shirt. Ik kreeg een heerlijk gevoel zo lekker zo intens. Hij begon sneller te bewegen en kreunde in mijn oor. Ik begreep dat hij het gevoel ook gehad moest hebben. Hij ging van het bed af en zocht zijn kleren onder de dekens. Toen hij weer was aangekleed wist hij zonder geluid weg te komen. En mijn zus, die zat nog steeds beneden.
Aantal keer gelezen:
908
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)