Spannendverhaaltje.nl

Zomaar een doordeweekse avond

-
21-08-2010
Aan het begin van de avond zette ik mijn strijkplank buiten op het terras en begon de was weg te strijken die er al een poosje lag. Frank was er toch niet en dan kon ik dit vervelende klusje mooi even doen. Toen ik bijna klaar was hoorde ik een stem. “Alsjeblieft buurvrouw, hier is de koffie terug die we laatst geleend hebben”, riep de buurman tegen me. Ik liep naar het hek dat onze tuinen van elkaar scheidt en pakte de bus met koffie van hem aan. “Even kijken of je ‘m niet helemaal leeg gemaakt hebt”, zei ik lachend en haalde de deksel eraf. “Oh, het valt mee, jullie hebben zowaar nog wat over gelaten.” Ik keek de buurman aan en hij reageerde quasi gepikeerd dat hij wel wilde betalen voor het gebruikte deel. “Da’s een strak plan”, zei ik uitdagend. “Hoeveel moet het zijn dan?” vroeg hij. “Och, betaal me maar in natura!” flapte ik eruit en keek hem lachend aan. “Oké, deal. Wanneer komt het je uit”, reageerde hij op zijn beurt gevat. “Nou, ik sta nog te strijken. Ik moet nog even dit rokje dat ik aan heb strijken zodat ik het morgen naar het werk aan kan, maar daarna heb ik wel even tijd”, lachte ik. Omdat het nog erg warm was die avond had ik mijn korte rokje en witte blouse van het werk aangehouden. Enkel de beha had ik onder de blouse uitgetrokken omdat deze door de warmte een beetje begon te zweten. Ik zag nu pas de buurman geïnteresseerd naar mijn boezem staren en werd me ervan bewust dat de redelijk doorschijnende blouse behoorlijk wat van mijn ferme D-cup liet zien. Ik draaide me om en liep terug naar mijn strijkplank. “Tot zo dan”, hoorde ik hem nog roepen en ik lachte wat voor me uit.
Terwijl ik nog wat kleine spulletjes weg streek liet het korte gesprek van zo-even me niet los. Wat zou de buurman doen? Zou hij werkelijk komen? Misschien voor de grap? Of….misschien ook niet? Ik voelde een opwindende kriebel door mijn buik trekken bij de spannende gedachte die ik had. Ik lachte weer in mezelf en besloot de strijkplank binnen te zetten zodat ik mijn rokje even uit kon doen om te strijken.
Ik maakte de rits van het rokje open en liet het ding op mijn enkels zakken waarna ik het oppakte en op de strijkplank legde. Nu stond ik slechts op mijn hoge hakken en in mijn string en blouse met de rug naar de geopende deur van de bijkeuken toe. Ik was overduidelijk hitsig en kon het niet nalaten om even met m’n hand in mijn slipje te gaan. Langzaam gleed ik over mijn kale sneetje heen en voelde dat ik een beetje vochtig was. Ik haalde mijn hand terug en besloot in een opwelling mijn blouse open te maken. Als Max dan zou komen, zou er in ieder geval geen twijfel over kunnen bestaan of ik het meende of niet. Nauwelijks had ik dit gedaan of ik kreeg er al spijt van. Dit zou wel erg provocerend zijn. Ik wilde net beginnen met de knoopjes weer dicht te maken of ik hoorde voetstappen op het terras. Ik schrok en het bloed steeg direct naar mijn hoofd. Ik voelde mijn hart in m’n keel kloppen en de twee of drie seconden die het slechts duurde voordat de voetstappen stil hielden achter me schoten er van allerlei dingen door mijn hoofd. Wat bijvoorbeeld als dit Max niet was, maar bijvoorbeeld mijn schoonvader of een andere bekende? Dan stond ik er toch mooi op! Lang hoefde ik echter niet te twijfelen want de bekende stem van Max zei: “Hallo hier ben ik dan om een rekening te vereffenen.” Zonder me om te draaien ging ik verder met het strijken van mijn rokje en zei hem dat ik bijna klaar was. “Mooi uitzicht”, zei hij en legde vrijpostig zijn handen op mijn blote billen. De ernst van zijn bezoek was overduidelijk!! Terwijl ik m’n rokje van de plank pakte, draaide ik me onder zijn strelende handen uit en liep naar de wasmand. Daar legde ik netjes het rokje op de stapel reeds gestreken kleren neer.
Toen draaide ik me weer om en liep terug. Hierbij viel mijn blouse open en staken mijn ferme blote borsten naar voren. Max keek er verlekkerd naar en stapte op me af. Met een snelle beweging liet hij de blouse van mijn schouders glijden zodat ik nu alleen nog maar in mijn kleine slipje stond. Hij trok me tegen zich aan en kuste me plots vol op de mond. Mijn keiharde tepels drukten hierbij tegen zijn borst, ik voelde de harde bobbel in zijn korte broek tegen mijn venusheuvel drukken en ik werd botergeil! Ik kuste gewillig terug en al vlug vonden onze tongen elkaar. Na een poosje heftig zoenen duwde ik hem van me af en deed een stapje terug. Ik keek naar de dikke bult in zijn broek en maakte de knoop van zijn broek los. “Kom, doe die maar uit, dan zal ik ‘m even strijken. Door dat tegen elkaar aan rijen is ’tie een beetje in elkaar gaan zitten.” Ik liet me op mijn knieën voor hem zakken en trok zijn broek naar beneden. Meteen daarna trok ik ook zijn short naar beneden en zijn stijve lid sprong naar voor. Ik bestudeerde even zijn netjes geschoren lid en nam hem in de hand. Langzaam trok ik eraan en bewoog toen mijn hoofd ineens naar voren om hem in m’n mond te nemen. Mijn mond gleed over de dikke paarse kop en ik proefde de geile smaak van zijn lul. Heet als ik was begon ik hem langzaam te pijpen. Max kreunde goedkeurend en greep me bij mijn haren. Met zijn handen bepaalde hij het ritme en zijn lul schoof gestaag in en uit mijn mond. Lang liet hij me echter niet m’n gang gaan en plots trok hij zijn lul terug. “Even pauze, hoor. En daarbij, ik kwam hier om jou te betalen en niet jij mij”, zei hij. Ik keek omhoog en lachte. “Da’s waar”, zei ik.
Ik kwam overeind en nam zijn broek van de vloer. Ik legde het ding op mijn strijkplank en begon ‘m te strijken. Max kwam nu achter tegen me aan staan en nam van achter mijn tieten in z’n handen en begon die te kneden. Hij plukte aan mijn tepels en deze werden zo hard dat je er naar mijn gevoel een jas aan op zou kunnen hangen! Na een poosje zakte hij met zijn handen naar beneden en verdween er mee in mijn stringetje. “Hm, een behoorlijk natte bende hier”, kreunde hij. “Lijkt me dat dit broekje even moet drogen.” Hij haakte zijn vingers achter de zijkantjes en stroopte het dingetje van mijn billen. Het viel op de grond en ik stapte eruit. Max bracht opnieuw zijn handen op mijn kale poesje en begon voorzichtig draaiende bewegingen rondom mijn klitje te maken. Al gauw stond ik te trillen op mijn benen en duwde ik mijn kont hard tegen zijn dikke stijve lul, die tussen mijn billen lag, aan. Heel even dacht ik eraan dat de keukendeur nog open stond en dat we zomaar betrapt konden worden; hetzij door de achterburen die toevallig naar binnen zouden kijken, of door iemand die bij ons op bezoek kwam. Maar ik was nu zo ver heen dat het me allemaal niks uitmaakte, en ik alleen nog maar klaar wilde komen! Max had inmiddels een vinger in mijn kutje geschoven en terwijl hij deze vlug in en uit stootte wreef hij steeds krachtiger over mijn genotknobbeltje. Ik voelde mijn orgasme opkomen en kreunde dat hij vooral door moest gaan. “Harderrrrr”, bracht ik er op het laatst uit en toen explodeerde ik en het orgasme overspoelde me volledig. Max bleef doorgaan en meteen daarna kreunde ik: “Ohhh, shit! Er komt er nog een aan! Harder, sneller Max… Ik kom weerrrr” Een tweede, bijna even intens orgasme als het eerste had me in z’n greep. Ik voelde mijn knieën knikken en was blij dat Max me zo stevig vast had, anders was ik vast en zeker onderuit gegaan. Buiten adem stond ik na te hijgen en toen ik voelde dat ik weer op eigen kracht kon staan, draaide ik me om. Ik keek mijn buurman aan en vroeg hem toen: “Wat denk je dat Jolanda hiervan zal vinden?” Hij haalde zijn schouders op: “Och, die vindt dit wel geil hoor. Jolanda is niet zo eenkennig en we hebben het er al vaak over gehad dat wanneer de situatie zich voor één van ons zich een keer voor zou doen, we er meteen op in zouden springen. Nou, nu is het zo ver en ik heb haar net gezegd dat ik hierheen ging om misschien wel mijn fantasie te verwezenlijken!”
Ik was nog steeds geil en nu ik wist dat niet alleen Frank en ik zo vrij in de opvattingen met betrekking tot seks waren, maar ook onze eigen buren, wist ik dat ik vrij spel had. Ik maakte de buitendeur op slot en ging naar de woonkamer. De rolgordijnen waren gelukkig nog dicht vanwege de zon die nog steeds op de voorkant van ons huis scheen en dus kon niemand ons vanaf de straat zien. Ik ging wijdbeens op de tafel zitten en nodigde Max uit tussen mijn benen te komen zitten. “Kom, laat me nog ‘ns lekker komen”, kreunde ik en liet me achterover zakken. “Ik wil je proeven”, zei Max, knielde voor de tafel en bracht zijn mond op mijn glibberige kutje. Ik voelde zijn tong over de gehele lengte van mijn sneetje glijden en ik kon niet voorkomen dat ik begon te kronkelen onder zijn hete tong. Kreunend van genot lag ik op de tafel terwijl hij me afwisselend likte over mijn klitje en dan zijn tong weer in mijn doos stak. Soms voelde ik zijn tong over mijn sterretje glijden en slaakte ik goedkeurend een gilletje. Max pakte nu met zijn beide handen mijn heupen vast en trok me met kracht tegen zijn mond aan. Gericht liet hij zijn tong over mijn kittelaartje draaien en niet lang daarna voelde ik mijn derde hoogtepunt door mijn lichaam golven! Ik kwam overeind en terwijl ik op mijn ellebogen steunde zei ik: “Nu heb je me toch echt teveel betaald voor die koffie. Ik moet je wisselgeld geven…” Ik sprong van de tafel af en trok hem aan zijn hand mee de trap op. Ik ging hem voor naar onze slaapkamer en ging op mijn knieën op bed zitten. Uitdagend stak ik mijn kontje achteruit en kreunde: “Kom, neuk me! Steek die harde staaf van je in mijn hete kutje!” Max had geen verdere aanmoediging nodig en nam achter mij plaats. Hij zette zijn kop tegen mijn lippen aan en schoof in een keer tot aan zijn ballen bij me naar binnen. Met lange halen begon hij in me te stoten terwijl ik mijn hand tussen mijn benen bracht en nogmaals mijn klitje masseerde. Tot mijn eigen, maar vooral Max’ verbazing voelde ik dat ik weer klaar ging komen. Toen het zover was schreeuwde ik het uit en kon ook Max zich niet langer houden. Ook hij kreunde nog eens hard en toen slingerde hij met kracht zijn hete zaad in mijn onderlichaam! Nadat we uitgeraasd waren namen we even een douche en gingen we naar beneden.
We zochten onze kleren op en snel trok Max de zijne aan. “Ik vertrek, voordat Frank thuis komt”, zei hij. “Goed”, antwoordde ik, “en als je nog eens wat wilt lenen dan horen we het wel!”
Max kon nauwelijks de bocht om zijn geweest toen ik de deur achter me hoorde open gaan en Frank binnen stapte. Ik had de blouse nog in de hand en had enkel mijn slipje aan. Ik keek Frank uitdagend aan. “Ik kwam Max tegen op onze oprit”, zei hij en keek me met geile ogen aan. “Wil je me vertellen wat er gebeurd is?” Ik zweeg, trok mijn blouse over mijn blote borsten heen en knoopte hem langzaam dicht. Toen pas antwoordde ik: “Oké.” Ik trok Frank mee naar de bank en deed mijn verhaal terwijl hij opgewonden toehoorde en zich door mij liet ‘helpen’.
Aantal keer gelezen:
837
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)