Spannendverhaaltje.nl

Zoals opgedragen

-
16-08-2010
Al een tijdje heb ik contact met een dominante dame. deze contacten verlopen voornamelijk via de mail en een enkele keer via msn. Deze dame geeft mij opdrachten die ik moet uitvoeren en waar ik dan bewijs van moet leveren in de vorm van een geschreven verslag of foto's. Ik heb al een dag elke keer dat ik in de auto zat mijn lul uit mijn broek moeten halen. Elke keer dat ik een busje of vrachtwagen inhaalde was er een kans dat iemand me zou zien. Ook heb ik, terwijl ik met de dame op msn zat in moeten loggen op een gay contact site. De dame was ook ingelogd en gaf me opdracht wat k moest doen. Ik voelde me toen echt haar sletje en werd daar zo geil van.
Op een gegeven moment vroeg ze me of ik vrijdagavond om een uur of 9 iets te doen had. Ik schrok hier van omdat ik niet verwacht had dat ze me live zou gaan zien. Ik zei van niet waarop ik de opdracht kreeg me bij een metrostation in de buurt van Rotterdam moest melden. Zij zou te herkennen zijn aan een zwarte BMW. Ik moest een broek aan met een rits en zonder boxer eronder. Verder maakte het mijn meesteres, zo moest ik haar inmiddels noemen, niet uit wat ik aan zou hebben. Op de afgesproken tijd arriveerde ik op het metrostation. Toen ik het station uitliep zag ik een zwarte BMW staan. Mijn meesteres zat achterin. Zij wees op de bestuurdersplek. Ik stapte in. De meesteres gaf me opdracht te gaan rijden. Ze zei niets behalve als ik links of rechtsaf moest slaan.
Na een tijdje kwamen we in de buurt van het vliegveld. Ik werd nou toch wel wat bang en ja hoor, ik moest richting de homo ontmoetingsplaats langs de A13 rijden. De meesteres gaf me aan te stoppen. Ze vroeg of ik echt haar sletje wilde zijn en dat als ik nu ja zou zeggen ik moest doen wat zij zei. Ik gaf aan dat ik het echt wilde. Rij maar door dan sletje. Bij de parkeerplaats aangekomen zei ze streng. Hier rechts sletje. Zet hem maar achteraan rechts. Toen ik dit gedaan had zag ik dat er al heel wat auto's stonden. Nu doe je het raam open sletje, zei ze. Ze droeg mij op mijn broek los te maken en op mijn enkels te laten zakken. Ik deed dit. Toen gaf ze me een papier wat ik met een plakbandje aan de deur moest hangen. Hierop stond dat ik haar slet was en dat iedereen wlkom was om me te bekijken.
Al snel stond de eerste man naast de auto, de meesteres droeg me op mijn shirt uit te trekken waardoor ik volldig te bekijken was door de man. De man vond het gek dat er een vrouw achterin zat maar leek zich niet te schamen. Hij maakte zijn broek open. De meesteres zei tegen me dat ik de deur open moest maken en de man moest zuigen. Terwijl ik de man pijpte hoorde ik de meesteres hijgen. Op het moment dat hij kwam trok hij zijn lul uit mijn mond en spoot me onder. Dankje slet, zei hij en liep weg. In mijn ooghoek zag ik de meesteres met zichzelf spelen. Al snl kwamen meer mannen naar de auto toegelopen. Een voor een moest ik ze zuigen. De meesteres leek steeds geiler te worden en speelde bijna aan de lopende band met zichzelf.
Na ongeveer een uur pijpen en ondergespoten te worden zei de meesteres dat we gingen omdat ze nog een verrassing in petto had. Ik moest mijn shirt weer aantrekken. Ik voelde het zaad overal plakken. De meesteres gaf me weer opdracht te gaan rijden. Ze liet me naar een huis in de buurt rijden. Hier aangekomen stapte ze uit en gaf me opdracht te volgen. Toen ik haar aankeek zei ze. Broek omhoog maar nit vast. En binnen laat je hem gelijk weer zakken! Toen ze aanbelde deed een vrouw open. Ze grijnsde gemeen toen ze me zag, kom binnen slet, zei ze.
Aantal keer gelezen:
568
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)