Spannendverhaaltje.nl

Zoals opgedragen - vervolg

-
16-08-2010
Ik loop naar binnen en zoals opgedragen laat ik gelijk mijn broek zakken. Alles uit sletje, zegt de vrouw die nu achter me staat. Ik doe alles uit. De vrouw draagt me op achter me aan te lopen. Mijn meesteres blijft achter. Boven aangekomen word ik een kamer in geleid. In de kamer staan allerlei dingen. Een stoel zoals bij een gynaecoloog, een soort tafel met allerlei haken, haken aan het plafond en een kruis. Aan het kruis hangt een vrouw. Ze kijkt geil en angstig tegelijk. Het is een vrouw van een jaar of 45 met grote tieten. Ik word geil van de blik. De vrouw die bij me is ziet mijn pik groeien en begint te lachen. Wat zie ik slet, zegt ze. Ik durf niks te zeggen. Hierkomen zegt ze en wijst naar de tafel.
Bukken slet, ik moet voorover over de tafel bukken. De vrouw zet mijn handen en voeten vast aan de poten van de tafel. Zo sta ik daar, voorovergebogen. Dus jij dacht dat je zo maar een stijve mocht krijgen slet. Ik word nu wel een beetje bang. De vrouw zegt dat ze daar wel een leuke oplossing voor weet. Ze loopt naar een kast in de kamer en pakt er iets uit. Een vacuumpomp met buis. Ze roept iets naar beneden wat ik niet versta. Ze zet vervolgens de buis op mijn harde pik en zuigt m vacuum. Dan krijg ik een blinddoek op. Zo moet ik blijven staan, af en toe maakt iemand het vacuum grter waardoor harder aan mijn pik getrokken word. Ik hoor inmiddels stemmen van de vrouw en de meesteres maar heb het idee dat er nog iemand is.
Dan word mijn blinddoek af gedaan. Ik kijk en zie een man en de 2 vrouwen. De vrouwen hebben allebei een voorbinddildo voor. De vrouw een gewone maat maar mijn meesteres een grote. Ook de vrouw aan het kruis heeft een voorbinddildo voor. Ze heeft klemmen op haar tepels en aan haar rode gezicht zie ik dat ze met haar bezig geweest zijn. Ze heeft een bal in haar mond en kreunt alleen. Als ik alles gezien zegt de vrouw dat ik aan de beurt ben nu. De tafel waarop ik lig staat op wieltjes en de vrouwen rijden mij met mijn kont richting de vastgebonden vrouw. Ik voel de voorbinddildo van de vrouw tegen mij kont. Dan duwen ze de tafel steeds iets dichterbij waardoor ik de dildo in mijn kontje voel glijden. Het doet pijn maar maakt me tegelijk geil. Ik ga geneukt worden door een vastgebonden vrouw.
De vrouwen kijken er geil bij. Als de dildo er helemaal inzit komt de man voor me staan. Mond open slet, zegt de vrouw. Ik open mijn mond en de man steekt zijn pik in mijn mond. Een klein stukje maar. De man blijft stilstaan. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar dan voel ik de vrouwen de tafel vastpakken. Ze schuiven de tafel in de richting van de man. Hierdoor gaat de dildo van de vastgebonden vrouw wat minder diep maar tegelijkertijd glijd de lul van de man diep mijn mond in. Ik kokhals maar kan niks. De vrouwen beginnen nu de tafel heen en weer te bewegen. Tegelijk word ik geneukt en krijg ik de lul diep in mijn keel. Ik moet zuigen en word genomen. Ik begin wat te wennen en word erg geil. De man blijkbaar ook want hij begint te kreunen. Dan zegt hij voor het eerst iets. I
k mocht een week niet komen van mijn meesteres en dat mag ik straks allemaal in jouw keel spuiten, zegt hij. Gelijk begint hij nog harder te kreunen. De vrouwen gaan steeds sneller en dan voel ik de eerste klodder zaad diep in mijn keel. De vrouwen stoppen zodat ik alles door kan slikken. Dikke klodders zaad in mijn keel. De vrouwen lachen. Dan word ik naar de stoel gereden. Ik ben al het zaad nog aan het verwerken als ik een soort gag met kunstpik op mn mond krijg. Dezelfde truc word herhaald alleen nu moet ik de vrouwen nemen. Ze nemen een voor een plaats in de stoel. De kunstpik word naar binnen geduwt en de anderen bewegen de tafel waardoor ik de vrouwen neuk met mijn mond. Mijn meesteres is de tweede die ik neem.
Op het moment dat ze komt trekt ze me aan haar haren naar zich toe en ze komt spuitend klaar. Heel mijn gezicht zit eronder. Dan halen de vrouwen het vacuum van mijn pik en maken mij los. Ik moet op de stoel plaatsnemen. Ik krijg een beloning zeggen de vrouwen. Ik word vastgelegd. Dan word de slavin losgemaakt. Zuig dit slaafje klaar slavin, zegt de vrouw. En alles doorslikken!! De vrouw begint te zuigen. Ik ben zo geil geworden dat ik al snel kom. De vrouw zuigt me helemaal leeg. Dan word ik losgemaakt en mag ik douchen. Als ik klaar ben staat mijn meesteres te wachten. Loop maar mee naar beneden zegt ze. We hebben nog 1 verrassing maar ik wil eerst dat je daar goed over nadenkt.
Aantal keer gelezen:
589
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)