Spannendverhaaltje.nl

Zo werd het die dag toch nog warm.

-
16-08-2010
Ze streelde opnieuw met haar handen door mijn haar. Ze drukte haar mooie borsten tegen me aan. Nu liet ik echt alles varen. Wat wil je, een vrouw van 45 die eruit ziet om op te vreten. Ik begon haar op haar mond te kussen. Al snel flitste haar tong in mijn mond. Ik begon haar al snel wild terug te tongen. Mijn handen liet ik over haar rug glijden, om via haar ruggenwervel naar beneden te glijden. Mijn handen vonden haar billen, welke ik dan ook vol overgave begon te kneden. Ik liet mijn handen achterlangs in haar broekje glijden en streelde haar naakte billen. Trok ze een beetje uit elkaar en streelde haar sterretje. Ik bracht mijn handen weer omhoog en begon haar borsten te kneden. Ze waren mooi van vorm en nog lekker stevig. Ik trok haar bikini topje omlaag zodat haar borsten er boven uit kwamen. Zachtjes nam ik de tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze rond. Ik voelde de tepels verstijven. Miranda leek dit wel lekker te vinden, want ze beet zachtjes in mijn tong. Ik haakte haar topje los zodat deze op de grond viel. Nu zag ik haar borsten helemaal. En zoals ik al gevoeld had, hadden ze nog niet de neiging om te gaan hangen. Ik streelde nu haar borsten helemaal. Bracht mijn tong naar beneden en nam een tepel in mijn mond. Miranda kreunde het uit van genot. Toen de beide tepels lekker stijf stonden, drukte ik haar achterover in de tuinstoel, waarop ze net nog lag te zonnen. Ik streelde haar taille en gleed verder naar beneden, totdat ik bij haar broekje aankwam. Ik pakte de elastiek aan beide kanten van en trok het stukje stof van haar heupen. Een mooi onderhouden bos schaamhaar kwam tevoorschijn. Ik trok het broekje tot op haar enkels, waarna ze het zelf uitschopte. Kussend ging ik van haar navel naar beneden. Totdat ik bij haar schaamstreek aankwam. Met mijn neus beroerde ik haar schaamhaar. Diep snoof ik de geur op die uit haar kut kwam. Ze rook anders dan haar dochter. Veel volwassener. Toch was het geen uitgelebberde kut. Alles zat nog mooi strak op zijn plaats. Miranda drukte mijn hoofd verder naar beneden. Ik begreep haar bedoeling en begon vol goede zin haar kut uit te likken. Ik gleed met mijn tong tussen haar lippen door, en beroerde haar klit. Een eerste vinger gleed in haar kut, al snel gevolgd door een tweede en derde. Miranda lag te kronkelen onder mijn vingers. Al snel kondigde haar eerste orgasme zich aan. Ze kreunde het uit en liet een grote hoeveelheid vocht over mijn vingers lopen, welke ik gretig aflikte. Toen ze weer een beetje op adem was zei ze Nu is het jou beurt` Ze begon aan mijn broek te frunniken. We ruilde van plaats zodat ik nu in de stoel zat. Al snel lag mijn broek op de grond gevolgd door mijn shirt en boxer. Ze nam mijn op springen staande lul in haar mond en begon met lange halen te pijpen.
Ik legde mijn handen op haar hoofd en gaf haar het ritme aan. Terwijl ze me aan het pijpen was streelde ze met haar vingers onder mijn zak. Dit was een gevoel wat ik nog nooit had meegemaakt.Telkens liet ze even mijn lul uit haar mond ontsnappen om vervolgens steeds een van mijn ballen in haar mond te nemen. Waarna ze weer begon te pijpen. Dit kon ik echt niet lang volhouden. Ik kondigde haar dat ook aan, maar ze bleef gewoon doorgaan. Enige tellen later spoot ik voor de tweede keer die dag een grote hoeveelheid sperma in een vrouw. Gulzig slikte ze alles door. Daarna likte ze mijn hele stam schoon. Ze vergat zelfs niet het pisgaatje af te likken. Uitgeput zakte ik achterover. Lust je iets te drinken vroeg Miranda, nadat ze haar mond aan een handdoek had afgeveegd. Nou doe maar een biertje zei ik, dan neem ik er ook een zei ze, dat hebben we wel verdiend. Zo naakt als ze was liep ze heupwiegend het woonhuis in om de drankjes te gaan halen. Even later kwam ze terug met de biertjes, welke we ons dan ook lekker lieten smaken. Dat was lekker, zei ze en zetten met een flinke tik het flesje op het tafelblad. Wat, vroeg ik. Het biertje of dat andere. Allebei. Ik heb het er wel warm van gekregen, zei ze. Ze stond op en dook met een sierlijke duik in het in de achtertuin gelegen zwembad. Snel dook ik haar achteraan. We stoeide wat in het water. We probeerde elkaar onder te duwen en spetterde elkaar nat. Even later kroop Miranda terug op de rand van het bad om even uit te rusten. Ik zwom naar haar toe en ging tussen haar benen aan de rand hangen. Het water drupte uit haar kut. Grote druppels water hingen in haar schaamhaar. Toen ik ze met mijn vingers aanraakte vielen ze terug in het bad. Nadat zo een beetje alle druppels eraf waren streelde ik met mijn vingers weer tussen haar lipjes. Zo zat ik haar weer een beetje op te geilen. Met haar voeten was ze opzoek gegaan naar mijn lul die zich daar nog ergens onder water bevond. Ze nam hem tussen haar tenen en begon me zo lekker af te trekken. Mijn lul groeide weer tot het formaat dat ze zo graag wilde hebben. `Nu wil ik je eindelijk wel eens in me voelen`zei ze. Ik klom en de kant en begeleide haar naar een deken die daar op het grasveld lag. Ik legde haar achterover en kroop snel tussen haar benen. Op een arm steunend geleide ik mijn harde roede in haar kut. Toen de eikel tussen haar lippen zat liet ik me met een plof op haar vallen. `Oh ja, Eindelijk` kreunde ze. Ik begon haar met lange halen te neuken. Haar schaamhaar raakte mijn buik, wat een kriebelend gevoel gaf.
Ik nam een tepel in mijn mond en begon er als een baby aan te zuigen. Na een paar minuten draaide ik haar om, zodat ze op handen en knien voor me op de deken zat. Haar kontje stak ze parmantig in de hoogte. Haar billen uitdagend in mijn richting. Ik vind het heerlijk om een vrouw op zijn hondjes te neuken. Ik bracht mijn lul opnieuw in haar kut. Tegelijk streelde ik haar sterretje. Ik maakte mijn vinger nat en drukte hem naar binnen. Dit was voor Miranda te veel en ze kwam kreunend klaar. Zelf bleef ik door stoten. Telkens als ik in haar stootte sloegen mijn ballen tegen haar venusheuvel. Ze kneep zo zalig met haar lippen rond mijn lul dat ik mijn orgasme weer voelde aankomen. Niet veel later spoot ik in haar kutje. Het was minder dan de voorgaande keren, maar wat wil je, dit was al mijn derde keer die dag. Toen ik me uit haar terug trok kon je een slurpend geluid horen. En een draad sperma verbond mijn lul met haar kut. Miranda pakte met haar vingers het uit haar kut druipende sperma en likte deze van haar vingers. Uitgeput liet ze zich voorover op de deken vallen. Dit was echt geweldig zei ze. Het is lang geleden dat ik zon beurt heb gehad. Ik ging naast haar liggen en streelde haar hele lichaam. Ze legde haar hoofd op mijn borst en ik speelde met haar tieten. `Je bent echt geweldig`zei ze. Zit er vanavond thuis iemand op je te wachten vroeg ze. `Niet echt`antwoordde ik. `Kom dan vanavond langs. Mijn man is toch voor twee weken op zakenreis naar het buitenland.` `Graag zei ik. `En als je er dan toch bent, kun je gelijk mijn dochter nog het een en ander bijbrengen.` Ja wat wil je dan dat ik doe. Ik kleedde me aan en reed terug naar de zaak. Na me daar afgemeld te hebben en een paar dagen vrij genomen te hebben reed ik naar mijn huis, pakte wat spullen en kleren bij elkaar en reed weer snel terug naar Miranda en Isabelle. Wat daar verder nog gebeurde is voor een volgende keer.
Aantal keer gelezen:
902
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)