Spannendverhaaltje.nl

Zo'n kans krijgen we nooit meer

-
16-08-2010
Het begon allemaal met een echtelijke ruzie tijdens een familiebijeenkomst. Iedereen kon meegenieten van onze heftige woordenstrijd: haar ouders, twee broers, haar zus en alle aanhang. Ik werd zo kwaad dat ik de deur uitliep. Ik beende woedend door het dorp, toen ik voetstappen achter me hoorde. Ik keek om en daar kwam Jeanne aanlopen. Het iets jongere zusje van mijn Eveline sloeg een jas om tegen de motregen en kwam naast me lopen.
Ze sloeg een arm om me heen en siste: “Wat kan het toch een kreng zijn. Altijd al geweest.” We liepen nog een stukje verder, tot ze me staande hield, beide armen om me heen sloeg en me begon te kussen. Ze drukte haar lichaam dicht tegen me aan. Maar mijn hoofd was vol woeste gedachten, al ebden die langzaam weg door haar troostende woordjes. We liepen samen terug naar het huis van mijn schoonouders. Ik moest er regelmatig aan terugdenken. Waarom was ze me achterna gelopen? Waarom had ze me zo heftig gekust? Elke keer als we elkaar zagen, voelde ik een onbestemde spanning.
Bij elke verwelkoming en afscheid drukte ze zich tegen me aan, zodat ik haar borsten kon voelen. En haar kussen waren meer dan hartelijk. Ik voelde me er soms wat ongemakkelijk onder, want ik wilde niet dat Eveline iets zou merken. Ze was jaloers, zeker op Jeanne. Ze zei altijd dat ze vriendjes probeerde af te pakken door haar borsten in de strijd te gooien. En het moet gezegd worden: mijn Eveline was een mooie meid, maar Jeanne leek duidelijk meer op voorraad te hebben.
Omdat mijn schoonouders in Friesland waren gaan wonen, logeerden we af en toe een weekend bij hen. Ze hadden een eigen verdieping voor gasten, met drie slaapkamers en een eigen badkamer. Bij familiebijeenkomsten sliepen Jeanne en haar André er vaak ook. Zij wonen net als Eveline en ik in de Randstad. Op een ochtend vorig jaar gebeurde er iets opmerkelijks. Ik liep naar boven. Op de trap zag ik de deur van de kamer van Jeanne en André open staan. Zij was net onder de douche geweest en stond in haar blootje, met haar rug naar me toe.
Ze wilde net haar bh aandoen. Ik aarzelde even. Wat zag ze er geweldig uit! Slank en strak, haar lange blonde haar kwam bijna tot haar billen. Ze had lange benen en was heerlijk bruin, op de afdruk van een bikinibroekje na. Blijkbaar merkte Jeanne mijn aanwezigheid op de trap en ze keek om. Ze drukte het niemendalletje tegen haar borsten aan. Om haar mond verscheen een glimlach en haar ogen keken me mysterieus aan. Of was het ondeugend? Vanaf dat moment moest ik vaak aan dat mooie lijf van Jeanne denken, ook als ik vrijde met Eveline.
Toen voltrok het drama zich. Mijn schoonvader kreeg veel te jong een acute hartstilstand, terwijl we toevallig allemaal thuis waren. Vreselijke paniek natuurlijk. Omdat mijn moeder een jaar eerder was overleden, werd ik als vanzelfsprekend degene die alles regelde. Omdat we allemaal een eigen bedrijf hebben, moesten André, maar ook mijn Eveline terug naar huis. Jeanne wilde haar moeder bijstaan met van alles en nog wat. En ik bleef om de voorbereidingen van de crematie te regelen. Het was een hectische tijd. Mensen over de vloer, veel tranen, intense en emotionele gesprekken. Eveline was helemaal van de kaart geweest en daarom was het maar goed dat zij terug was.
Misschien dat zij door haar werk even aan iets anders kon denken. Haar zusje was – net als ik opmerkelijk rustig. Ze was de hele dag druk in de weer met koffie en papieren zakdoekjes, haar moeder en andere mensen troostend, een rots in de branding. Die avond stuurde ze mijn schoonmoeder met een slaappil vroeg naar bed. Jeanne en ik gingen samen aan de keukentafel zitten om uit een wirwar van paperassen de adressen voor de rouwkaarten te verzamelen. Eén fles rode wijn was zo op, en de tweede werd uit een kastje getoverd. Om een uur of één waren we klaar.
Jeanne ging naar boven en ik ruimde de afwasmachine in. Toen ik de trap opliep, was het al stil boven. Ik kleedde me uit en in mijn T-shirt en een boxer ging ik mijn tanden poetsen. Even later kwam Jeanne de badkamer binnen. Ze had een vormeloze, veel te grote herenpyjama met streepjes aan. De broekspijpen en mouwen had ze omgeslagen. Ondanks alles grinnikte ik een beetje. Zij moest ook lachen en zei: “Ja, niet zo flatteus hè?” Ze leunde tegen de muur van de badkamer en keek naar me.Ik zette de elektrische tandenborstel in zijn houder en draaide me gespannen om.
Ik wist niet zo goed wat ik met deze situatie aan moest. Waarom was ze naar de badkamer gekomen? Moest ze ook haar tanden nog poetsen? Of naar de wc? “Ik wil je nog even welterusten zeggen,” zei ze. “En je bedanken voor wat je allemaal voor ons doet.” Ik knikte alleen maar. Ze ging verder: “Wat voel jij nou? Je bent zo rustig en goed bezig met van alles te regelen. Maar ik heb nog geen traan bij je gezien. Jij moet toch ook verdriet hebben?” Ze kwam een stapje dichterbij en sloeg haar armen om me heen. Haar grote blauwe ogen keken naar me omhoog. Mijn mond voelde droog aan. Ik wist me niet zo goed raad met deze verwarrende situatie.
Wat moest ik doen? Ze begon mijn gezicht te kussen en haar lichaam vleide zich tegen dat van mij aan. Haar handen gleden strelend over mijn T-shirt. Ik wist niet wat me overkwam. Haar vader was gisteren toch overleden? Maar mijn lichaam aarzelde niet. Ik voelde iets groeien, of ik wilde of niet. Ik bewoog mijn bekken heel voorzichtig wat naar achteren, zodat ze het niet zou merken. Ze hield op me te kussen en keek opnieuw naar me met die prachtige ogen. Weer met die mysterieuze blik die ik me zo goed herinnerde. Ik voelde me week worden.
Maar wat moest ik? Misschien wilde ze me inderdaad alleen welterusten zeggen, of bedanken. Als ik nu iets verkeerd deed, zou ik me belachelijk maken of een enorm probleem veroorzaken. De reactie van Jeanne nam elke twijfel weg. Haar lippen kwamen weer naar voren en drukten zich op die van mij. Hartstochtelijk drong haar tong zich tussen mijn lippen. Ze duwde me met mijn rug tegen de tegels en haar onderlichaam zocht mijn zwelling op. Langzaam begonnen de streepjes van haar pyjama rondjes te draaien tegen mijn ongewenst groeiende pik. “Jeanne, dat kan toch niet...”, stamelde ik nog. Ze drukte haar wijsvinger tegen mijn lippen. “Niets zeggen...” Er was geen houden meer aan.
Ik gaf mijn zwakke verzet definitief op, toen haar vingers onder mijn T-shirt gleden en afdaalden naar mijn bilnaad. Ik drukte haar bovenlichaam aarzelend tegen me aan. Mijn vingertoppen zochten een weg tussen al die pyjamastof en begonnen haar rug te strelen. Ik voelde haar tepels tegen mijn borst verharden. Mijn handen dwaalden onder het pyjamajasje naar haar zij en zochten haar heupen op. Ze reageerde met kleine bewegingen en ik voelde een nagel tussen mijn billen glijden. Onze monden en tongen leken voor elkaar gemaakt. Eveline hield jammer genoeg niet zo van tongen, maar haar zusje des te meer.
Mijn vingers reisden verder en daalden af naar de zachte glooiingen van haar billen, niet gehinderd door de wijde stof van die malle herenpyjama. Zachte kneepjes in dat zalige vlees deden hun werk, want haar ademhaling versnelde. Haar vingers maakten een eigen ontdekkingstocht. Eén hand bewoog in een tergend tempo naar de voorkant van mijn boxer om eindelijk bij die inmiddels formidabele zwelling aan te komen. Alleen een dun stofje scheidde haar hand nog van mijn hunkerende pik. Mijn lichaam sidderde onder de voorzichtige aanraking. Ik hield mijn adem in, terwijl haar vingers langzaam de lengte van mijn pik opmaten. Wat een geil gevoel!
Terwijl ik met één hand haar linker bil bleef kneden, verhuisde de andere onder het pyjamajasje naar de voorkant van haar lichaam. Heel even nog aarzelde ik: Kon ik dit wel maken? Maar ze verzette zich niet en mijn vingers kropen centimeter voor centimeter omhoog. Haar huid voelde glad aan. Heel langzaam sloop mijn hand omhoog. Toen mijn vingertoppen eindelijk haar borst bereikten, voelde ik een lichte trilling door haar lijf gaan. Mijn hand sloot zich om een prachtig gevormde ronding. Haar tepel was keihard en stak misschien wel een centimeter fier rechtuit.
Ik kneep er zachtjes in en voelde steken in mijn stuitje. Ze was even bewegingloos geweest bij de zoektocht naar haar tepel en had ademloos gewacht tot ik mijn doel bereikte. Toen ik de borst met mijn handpalm begon te kneden, rilde ze even en hervatte toen haar eigen avontuur. Haar vingers sloten zich om de nog steeds bedekte bobbel in mijn boxer en begonnen die langzaam te kneden. Haar andere hand kroop omhoog naar mijn rechter tepel en ik verbeeldde met dat die net zo hard was als de hare. Zo gingen we nog even door met het verkennen van elkaars lichamen onder de stof van onze schaarse kledingstukken.
Toen gingen de remmen los. Terwijl onze monden en tongen onafscheidelijk bleven, begon ik met mijn vrije hand de knopen van haar pyjamajasje los te knopen. Dat ging nog niet eens zo gemakkelijk, maar eindelijk viel het jasje open. Ik maakte me los van haar lippen en duwde Jeanne wat naar achteren zodat ik haar beter kon bekijken. Zij keek me strak aan met haar blauwe ogen. Wat een schitterende borsten had ze. Ze waren groter en steviger dan die van Eveline. Haar tepels stonden op een gezwollen donkere tepelhof en priemden uitdagend in mijn richting. Ik boog mijn hoofd en proefde met het puntje van mijn tong haar linker tepel, en daarna de rechter.
Ik hoorde een zacht gekreun toen ik de laatste tussen mijn lippen nam en met mijn tong zachtjes begon te masseren. Heel voorzichtig zoog ik er een beetje aan. Jeanne rilde over haar hele lijf. Ze kroelde door mijn haar en duwde mijn hoofd dichter tegen haar borst aan. Mijn mond maakte een rondedansje om de tepel en zoog er telkens even aan. Mijn hand sloot zich om de andere borst en begon die voorzichtig te kneden en rond te draaien. Jeanne leunde tegen de tegels van de badkamerwand, sloot haar ogen en maakte zachte, steunende geluidjes terwijl ik haar gek makende borsten bevoelde, draaide, kuste, zoog, beet, likte en af en toe een tepel over de huid van mijn gezicht liet glijden.
Ik had nog nooit zulke stevige tepels gevoeld! Ik richtte me op en we zoenden steeds heftiger. Haar hand zocht mijn harde paal weer op en mijn adem stokte, toen zij begon aan een nieuwe fase in deze overspelige vrijpartij. Ze kneep hard in de nog steeds met mijn boxer bedekte pik. Toen gleden haar beide, opmerkelijk koele handen langs de band van mijn broekje naar achteren, over de tintelende blote huid van mijn heupen. Daar schoven haar handen in de boxer en begonnen mijn billen te kneden. Een paar vingers maakten nu en dan uitstapjes naar de zachte huid van de achterkant van mijn dijen. Telkens als ik dacht dat ze mijn ballen zou aanraken, trok ze geniepig terug.
Eén hand gleed langzaam naar voren, diep in de boxer, langs mijn heupen, en vervolgens naar de voorkant van mijn linkerbeen. Eindelijk bereikte haar pink de zijkant van mijn scrotum. De boel stond strak gespannen rond mijn ballen. Een diepe zucht ontsnapte aan mijn mond, toen meer vingers op die plek arriveerden. Haar hand woog eerst de linker, toen de rechter bal. De tweede hand kwam ook naar voren en schoof mijn boxer naar beneden. Nu was het haar beurt om achteruit te wijken, om goed naar me te kunnen kijken.
Mijn pik was eindelijk bevrijd en stond – keihard en een beetje trillend – recht overeind. Ik wist dat ik geen kleintje had, maar ik verbaasde me ook over de grootte van mijn ding. “Wat een joekel”, zei Jeanne toen ze hem voorzichtig bevoelde. “Echt, zo’n grote heb ik nog nooit gezien.” steunde ze en zakte op haar knieën. Ze begon mijn ballen kusjes te geven. Af en toe nam ze een stukje van mijn scrotum tussen haar lippen, of likte de huid met het puntje van haar tong. “Wat een fantastische eikel heb je,” fluisterde ze. Ze moest eens weten dat ik die aan haar zus had te danken.
Door de heftige seks met Eveline in het begin van onze relatie was mijn huigje ingescheurd. Daardoor lag mijn paarse eikel altijd vrij en dat maakte nogal indruk op vrouwen. Jeanne beroerde het paarse ding met haar tongetje en dat zorgde voor lustscheuten tot ver achter mijn scrotum. Er verscheen een klein druppeltje. Zij likte het weg om vervolgens de hele bovenkant van mijn pik in haar mond te nemen en er zachtjes op te zuigen, terwijl ze tegelijkertijd met haar tong kringetjes draaide. Wat een sensationeel gevoel leverde dat op.
Eveline wilde me jammer genoeg maar zelden pijpen en maakte er niet veel werk van. Jeanne vond het wél lekker. Ze zoog mijn pik steeds dieper haar mond in en als ze hem weer liet terugglijden, duwde ze haar tong telkens tegen het topje van mijn eikel. Ik werd bijna gek van opwinding. Zachtjes bewogen mijn handen door haar lange blonde haar, meedeinend met haar soepele bewegingen. “Stop,”kreunde ik. “Waarom?” vroeg ze. Maar ze kwam toch overeind, al lieten haar beide handen mijn gloeiende pik niet los. “Ik wil nog niet klaar komen,” antwoordde ik, diep ademhalend. “Ik wil eerst jou zien.” Nu was het mijn beurt om op mijn knieën te zakken.
Mijn handen doken onder de loshangende panden van de pyjama en zochten haar heupen. Ze beefde toen ik haar zachte huid aanraakte. Langzaam schoof ik de broek naar beneden. Ik keek naar de plek waar haar schaamhaar moest verschijnen. Maar dat kwam niet. De broekrand daalde tot haar venusheuvel. Die leek wel van een jong meisje! Waanzinnig nieuwsgierig trok ik de broek verder naar beneden. Geen haartje te zien, alleen een bloot, roze kutje. Wat een fantastische ontdekking! Nog nooit had ik een kale kut mogen aanschouwen. Een paar seconden lang keek ik gefascineerd naar het wonder voor mijn ogen. Ik bracht mijn gezicht vlak voor haar roosje en ik ving een verrukkelijke zweem op van een geur die ik nooit eerder had geroken.
Even sloot ik mijn ogen, ik kwam nog wat dichterbij en kuste haar geschulpte spleetje voorzichtig met getuite lippen. Ik voelde weer een lichte trilling door haar lijf gaan en ging met mijn tong aan de slag. Eerst maakte ik kringetjes over haar onderbuik, haar dijen, het gebied tussen haar kut en haar bovenbenen. Langzaam maar zeker bewoog ik naar het centrum van haar genot. Haar venusheuvel voelde heerlijk glad. Als terloops raakte ik af en toe het randje van haar vagina aan, de gekrulde lipjes en het kleine ronde knopje dat hongerig naar buiten piepte.
Ik hoorde zachte kreetjes boven me. Met volle mond omvatte ik haar hele kut en begon er beurtelings aan te zuigen en er tegenaan te blazen. Mijn tong gleed door al die verborgen inhammen en over heuveltje, dook diep in haar natte binnenste, om zich dan weer schielijk terug te trekken in zijn eigen schulp. Ik gleed met mijn wijsvinger over al dat lekkers, waardoor hij drijfnat werd. Toen zocht ik een weg naar het binnenste van haar kut, op zoek naar het verborgen lustplekje dat bij elke vrouw elke dag wel ergens anders lijkt te zitten.
Ik voelde de ribbeltjes en toen aan de bovenkant een klein wegduikend erwtje. Jeanne liet overduidelijk merken dat ik op de plaats van bestemming was. Voor mij volstrekt onverwacht, kwam ze intens klaar. Haar hele lijf schokte wild en ze slaakte een oerkreet die zelfs een schoonmoeder met duizend slaappillen wakker kon krijgen. Ik schoot overeind en drukte mijn mond op de hare om het geluid te smoren. Het bloed klopte achter mijn oren van opwinding en ik begon haar wild te kussen. Haar mond, haar ogen, haar oren, haar lelletjes, haar nek. Ik beroerde met mijn tong de steil overeind staande nekhaartjes, tot ze langzaam maar zeker weer bij haar positieven kwam.
Ze zuchtte diep en pakte mijn pik die zo mogelijk nóg harder was geworden. Met één hand kneedde ze mijn ballen, terwijl de andere mijn schacht op en neer bewoog. Mijn handen gleden over al die nieuwe zusterlijke ontdekkingen, haar scherpe tepels, haar volle borsten. Ze knepen in die hartige billen en beroerden haar verrukkelijke kut. Ik hield het niet langer. Ik scheurde het pyjamajasje bijna van haar lijf en Jeanne trapte de broek in een hoek van de badkamer. Ik schopte mijn boxer uit, terwijl zij het T-shirt over mijn hoofd sleurde. Mijn handen schoven onder haar billen en ik duwde haar naakte lijf omhoog tegen de tegels van de badkamerwand.
Mijn pik zwiepte tegen haar onderbuik en zij greep hem begerig vast en bracht hem zo goed en zo kwaad als het ging in stelling voor haar neukgaatje. Voorzichtig liet ik haar kut over mijn pik zakken. Even nog genoten we doodstil van dat magische moment. Mijn pik klopte diep in haar en haar kut maakte bijna onmerkbaar zuigende bewegingen. Ik voelde mijn en haar hart heftig kloppen. Ik begon te stoten. Eerst langzaam, dan sneller en sneller. Door haar gewicht verdween mijn lul tot aan mijn scrotum in haar kut. Om hem vervolgens weer terug te trekken, tot hij bijna ontsnapte. Ik voeldeh aar clitoris bij elke stoot mijn onderbuik toucheren.
Het was een verschrikkelijk intense aanraking. Ik kromde mijn rug, mijn ballen zwollen op en een lichte kramp kroop vanuit mijn diepste naar boven. Toen, even plotseling als de eerste keer, begon het lijf van Jeanne opnieuw te kronkelen. Ze kreeg weer een orgasme. Deze keer geluidloos, maar onmiskenbaar. Drie seconden later kwam ik ook tot een uitbarsting. Met een ongekende kracht. Eindeloos lang voelde ik elektrische scheutend oor mijn pik trekken. Mijn zaad explodeerde heel diep tegen haar baarmoeder. We keken elkaar hijgend aan. Haar ogen waren intens blauw en keken me weer aan met die vreemde, diepe blik. We zoenden elkaar met gesloten ogen.
Zonder hartstocht nu, maar wel met een intens gevoel van bevrediging. Mijn slinkende pik gleed uit haar nakloppende kutje en ikl iet haar voorzichtig op de grond zakken. We namen elkaar in de armen en zoenden, en zoenden, eindeloos lang. ik voelde dat Jeanne kippenvel kreeg. Ook ik voelde plotseling de kilte van de nacht in de badkamer. “Wat zullen we doen?” vroeg ik schaapachtig, en ik zocht naar haar pyjamajas. Ze zei niets, maar trok me mee naar haar slaapkamer. “Ik wil niet alleen slapen vanavond,” fluisterde ze. "Zo'n kans krijgen we misschien nooit meer." We vielen in elkaar gekronkeld op bed. Mijn mond begon te schrijnen van het aanhoudende zoenen.
Maar we konden er geen genoeg van krijgen. Onze handen gleden rusteloos over elkaars nieuwe, spannende lijven. Ik ontdekte een superzacht plekje tussen haar billen en haar bovenbeen. Geen haartje dat de aanraking belemmerde. Ik wist niet dat een kaal kutje zoveel nieuwe sensaties kon geven. Toen ik haar daar streelde, lag ze een paar tellen doodstil. Ook zij voelde blijkbaar nieuwe lust opwellen, want ze trok haar been op en legde die over mij heen, zodat ik nog beter bij al dat lekkers kon. Met het puntje van mijn vinger zocht ik achterlangs naar haar kutgaatje.
Ze reageerde onmiddellijk met minuscule, draaiende bewegingen van haar onderlijf. Nu kon ik er beter bij. Ik voelde de vochtige warmte. Voorzichtig kroop mijn eerste vingerkootje naar binnen. Ik voelde haar samentrekken en toen weer ontspannen, zodat ik nog iets dieper naar binnen kon. Mijn draaiende vinger deed zijn werk. Met een diepe zucht kwam ze overeind. Ze draaide me op mijn rug, deed mijn benen uit elkaar, en kroop ertussen. Ze pakte mijn verslapte piemel en begon hem zachtjes te masseren. Hij reageerde direct en begon weer te groeien.
Jeanne boog nieuwsgierig voorover om mijn eikel nog eens goed te bekijken. Ze stroopte de huid zo ver mogelijk naar beneden en likte een vers druppeltje voorvocht weg. Haar tong kon toveren, want in een mum van tijd priemde mijn eikel weer kaarsrecht richting het plafond, alsof er die nacht nog niets was gebeurd. Mijn schoonzusje keek gefascineerd naar het gevaarte in haar handen. Ondertussen had ik het volle zicht op haar borsten, die prachtig uitkwamen toen ze voorover boog om mijn pik te bewerken. Met één hand tilde ik haar linker borst op, terwijl ik met de vingers van mijn andere hand zachtjes haar rechter tepel omsingelde. Ze waren echt langer dan die van Eveline. En harder. Ik draaide het knopje voorzichtig tussen mijn vingertoppen.
Haar hoofd knikte achterover van genot, terwijl ze zachtjes gromde. Jeanne klom over me heen terwijl ze mijn stijve pik weer in de richting van haar neukgaatje dirigeerde. Ze wiegde zachtjes met haar bovenlijf, waardoor haar borsten geil meebewogen. Ze zakte iets voorover, zodat ik met mijn mond bij haar rechterborst kon komen. Ik nam de tepel eerst voorzichtig tussen mijn lippen, toen nam ik hem tussen mijn tanden, terwijl ik van links naar rechts bewoog. Weer gromde ze, diep van binnen uit. Ik richtte mijn heupen op om mijn pik in haar kut te krijgen. Maar ze manoeuvreerde zo dat alleen het puntje naar binnen kon.
Zachtjes kwam ze omlaag en dan weer een stukje omhoog. Ik probeerde telkens door te stoten, maar ze liet het niet toe. Haar kutje was drijfnat en mijn eikel produceerde malle sopgeluidjes tussen haar opgezwollen schaamlippen. Heel lang hield ze dit kat-en-muisspel niet vol. Langzaam zakte ze over mijn lange, gloeiende paal die haar hele vagina vulde tot hij echt niet dieper kon. Toen hield ze zich doodstil. Ik deed hetzelfde. Mijn pik klopte van spanning, bijna vacuüm gezogen door subtiele samentrekkingen van mij onbekende spiertjes.
Opnieuw voelde ik het hete sperma uit de diepste krochten van mijn scrotum opstijgen, weer injecteerde ik haar met een ongekende zaadlozing. Opnieuw voeren er rillingen door mijn hele lijf, en weer produceerde ik onbestemde, onderaardse geluiden. Mijn pik plopte uit haar druipende kut, toen ze zich losmaakte en met haar onderlijf naar boven kroop om haar glimmende, gapende grotje in de buurt van mijn mond te brengen. Een mix van haar vocht en mijn sperma balsemde mijn lippen en ik begon haar schoon te likken.
Haar schaamlippen en haar clitoris reageerden heftig op elke beweging van mijn tong die dan weer rondjes maakte rond haar clitoris, dan weer diep naar binnen gleed en in alle hoekjes en gaatjes doordrong. Mijn bovenlip duwde ritmisch tegen haar dik opgezwollen klit. Ik voelde haar onderlijf verstrakken. Ik ging in hetzelfde tempo met dezelfde bewegingen door om de trance niet te doorbroken. Tot er plotseling een waterval over mijn gezicht kletterde en ik voor het eerst van mijn leven een vrouwelijke ejaculatie over me heen kreeg.
Jeanne schokte met haar hele lichaam, haar borsten dansten alle kanten op en ze piepte, gierde, miauwde en siste voor mijn gevoel minutenlang tijdens een onvoorstelbaar lang en intens orgasme. Ik drukte mijn hand tegen haar mond om het geluid te dempen, tot ze uitgeput haar snel ademende borsten op mijn bovenlijf drapeerde en haar hoofd in de holte van mijn schouder legde. “Gosh Gerard, wat doe je in hemelsnaam toch met me...“ We lagen minutenlang in elkaars armen zonder iets te zeggen, volledig uitgeput.
Toen draaide Jeanne haar hoofd in mijn richting, en keek me weer aan met die diepe blik. “Hier heb ik jaren over gefantaseerd,” fluisterde ze in mij oor. “Ik heb altijd gedacht dat het nooit zou gebeuren. Maar de werkelijkheid is geiler dan mijn wildste dromen.” Ik trok haar tegen me aan. “Zou het ooit nog eens gebeuren?” vroeg ik. Ze haalde haar schouders op en drukte opnieuw haar vochtige lippen op mijn mond. Onze tongen versmolten in een kus die pas eindigde in een diepe slaap.
Aantal keer gelezen:
869
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)