Spannendverhaaltje.nl

Zo jong en zo lekker

-
16-08-2010
Stephanie was een mokkel van 18 jaar en het toptalent van de tenniswereld. Ze maakte indruk op de baan, zowel met haar tennistalent als haar verblindende schoonheid. Ze droeg tijdens de trainingen en wedstrijden altijd korte rokjes en korte shirtjes, zodat haar lange benen en haar grote cup-C goed uitkwamen. Soms deed ze een string onder haar rokje aan wat weer voor opschudding zorgde op de baan. Tijd voor een vriendje had ze alleen niet en dat was voor Stephanie wel een nadeel. Ze wilde graag alles ontdekken. Haar trainer was een man van 42 Eric. Een vriendelijke man al 20 jaar getrouwd en vader van 2 kinderen. Stephanie kon het erg goed met hem vinden. Na de zware woensdagmiddagtraining was Stephanie de rest van de middag vrij en kon ze dus lekker iets voor haar zelf doen. Ze liep de kleedkamer in waar verder helemaal niemand was. Het was een grote kleedkamer voorzien met allerlei luxe: een ligbad, een eigen kastje, blank hout van binnen echt heel luxe. Toen Stephanie zich wilde gaan uitkleden ging de deur open en kwam Eric binnen lopen. ‘He Stephanie had ik al gezegd dat we volgende week een toernooi in Frankrijk hebben? In Parijs, hartstikke gaaf’.
Stephanie ging rustig door met uitkleden. ‘wanneer gaan we daar heen?’ Ze trok haar shirtje uit en stond op haar mooie bh, die heel strak om haar grote borsten zaten. ‘Woensdag pas, maar dan hebben we ook 2 dagen om de stad te zien’. Ze trok haar rokje uit. Ze stond nu nog slechts op haar bh en haar tanga bij haar trainer. ‘He, kun je daar zo niet mee verder gaan als ik weg ben?’ Zei Eric. ‘Hoezo, vind je mij niet mooi of zo? Ik heb je vaak zat naar mij zien kijkenen hoe vaak ben je niet stiekem met je hand langs m’n borsten op gegaan?’ Eric wist dat ze daar vreselijk gelijk in hand. Stephanie liep naar de deur en draaide het slot om. ‘Zullen we even een cooling down houden?’ Ze pakte Eric vast en Eric legde zijn handen op haar blote rug. Hier had hij altijd van gedroomd, om zijn mooie pupil eens even lekker te gaan verwennen. Zachtjes streelde hij haar rug. Stephanie kuste hem. Haar tong drong bij hem binnen. Zachtjes streelde Stephanie over het lichaam van haar trainer. Ze daalde met haar handen af naar zijn broek en voelde.
Een harde paal in zijn broek liet merken dat hij er erg van genoot. Stephanie ging op haar knieën zitten en streelde de harde bobbel in zijn broek. Ze schoof zijn trainingsbroek omlaag en Eric stapte eruit. Stephanie streelde over zijn onderbroek. Met een ruk trok ze de onderbroek naar benenden en zag ze voor het eerst een volwassen lul kaarsrecht vooruit staan. Wat een joekel. ‘Jij hebt echt een grote, hier had ik veel eerder gebruik van moeten maken’. Met haar linkerhand streelde ze zijn ballen en met rechterhand de stijve lul. Eric trok zijn shirt uit en stond nu naakt bij Stephanie in de kleedkamer. Stephanie trok hem zachtjes af. De volle 22cm gingen door haar hand. De grote glimmende eikel werd steeds natter. Stephanie pakte zijn grote staaf vast en bracht hem naar haar mond. Ze opende haar mond en nam de lul rustig in haar mond. Op haar 18e zat Stephanie haar trainer te pijpen.
Terwijl haar mond snel op en neer ging streelde Eric door haar lange blonde haren. Ze likte aan de eikel, ze zoog op de lul in haar mond, ze kneedde zijn ballen alsof ze al jaren niets anders was gewend. Stephanie nam de lul uit haar mond en stond op. Eric keek naar haar enorme borsten, waar hij vaak bij trainingen langs had gevoeld en naar had staan kijken. Hij maakte de bh open en liet de bandjes van de bh van haar schouders zakken. Voorzichtig, alsof het uiterst kostbaar was, nam hij de cups van haar borsten af. Twee grote ronde borsten stonden recht vooruit. Hoe vaak had hij zich niet afgetrokken toen hij aan deze dingen dacht en nu…eindelijk! Hij pakte met zijn handen de grote meisjesborsten vast. Hij streelde ze zachtjes. Rustig kneedde hij in de grote tienertieten. Hij pakte haar tepels vast en kneep er rustig in. Hij draaide rondjes met zijn vingers zodat haar tepels nog harder werden. Stephanie kreunde zachtjes.
Hoe heerlijk voelde deze mannenhanden om haar meisjesborsten. Eric ging op zijn knieën zitten met zijn gezicht vlakbij haar tanga. Hij rook haar geil. Met zijn grote handen deed hij de tanga omlaag. Een mooi gladgeschoren kutje kwam tevoorschijn. ‘Scheer je hem altijd kaal?’’ Ja dat vind ik mooi’ antwoordde Stephanie zachtjes. Zijn handen gleden over het kale kutje. Stephanie deed haar benen iets uit elkaar. Vaak had ze zichzelf daar gevoeld, maar nog nooit was het zo heerlijk als deze grote handen nu. Zijn wijsvinger gleed door het drijfnatte spleetje heen. Stephanie kreunde ‘ooohh ga door erin, erin!. Eric haalde zijn vinger door haar natte gleufje heen. Met zijn andere vinger hield hij de mooie lipjes opzij, waarna hij met zijn wijsvinger diep in Stephanies kut verdween. Zijn vinger voelde het warme vlees van binnen, het gladde natte vlees aan de binnenkant. Haar nauwe kutje werd voor het eerst echt opgerekt. Snel stootte Eric er een tweede vinger bij.
Het vocht liep langs zijn vingers naar zijn hand. Het droop er gewoon uit. Wat had dit meisje een enorme behoefte aan sex. ‘Ik wil het met je doen!’ Zei Stephanie. ‘Kom neuk me zo goed als je kan, zoals je dat bij je vrouw doet. Neuk me! Eric pakte zijn grote dikke lul vast. Stephanie ging op haar knieën zitten. Ze bukte voorover. Haar grote meisjesborsten hingen als rijpe vruchten aan haar lichaam die per se geplukt moesten worden. Eric keek naar haar kutje en haar kontje. Allebei mooi rond en erg strak. Stephanie was nog maagd, maar dat zou niet lang meer duren. Eric zette zijn lul voor het meisjeskutje. Met een zachte stoot duwde hij zijn eikel naar binnen. Stephanie was zo nat dat het weinig moeite kostte om het natte strakke kutje op te rekken. De volle 22cm zaten ineens in het meisjeslichaam. Stephanie kreunde het uit. Wat een zalig gevoel, zo’n lul in je. Ze kreunde en gilde het uit. De grote lul schoof strak en mooi langs haar lippen op. Zijn lul werd steeds dikker en dikker.
Nog steeds schoof de lul in het heerlijke kleine kutje. Ik kan niet…ik kan niet meer. riep Stephanie waarna een harde schreeuw volgde. Stephanie kwam klaar door de lul in haar kutje. Eric trok terug. ‘Kom maar dan gaan we in bad verder’. Met een zwengelende lul liep Eric richting het bad, waarna ook Stephanie met haar grote deinende meisjesborsten in bad ging zitten. Haar borsten dreven precies op het water. Zijn grote handen sloten zich direct om haar borsten. Hij kuste haar tepels en beet er zachtjes op. De strakke roze meisjestepels stonden hard vooruit. De handen van Stephanie gingen naar de grote lul van Eric. Met zachte bewegingen trok ze hem af. De handen van Eric kneedde haar borsten nu stevig en Stephanie kreunde van genot. Stephanie draaide zich om en zat nu met haar gezicht naar Eric. Haar jonge lichaam kwam half boven het water uit, zodat Eric een mooi uitzicht had op haar rond borsten.
Zijn lul was nu niet meer te stuiten. Stephanie draaide wat met haar onderlichaam en liet de lul vakkundig in haar kut glijden. Met een gilletje gaf Stephanie aan dat ze er van genoot. Rustig ging het lichaam op en neer. De lul floepte in en uit haar lichaam. Nu wist ze pas hoe lekker neuken was. Eric stond op en liet Stephanie op haar knieën in het bad zitten. Ze pakte de grote lul vast en begon er rustig aan te zuigen. De lul was een stuk dikker dan daarnet en ze had ooit wel eens gelezen dat een man dat altijd had voordat hij ging komen. Ze pijpte zachtjes en volleert door. Ineens pakte Eric haar bij haar haren vast en begon hard te kreunen. Harde stralen sperma schoten bij Stephanie in haar mond. Ze genoot. Een heerlijke zoete smaak kwam in haar mond en dat bleef maar krachtig doorspuiten. Toen ze de laatste druppel uit zijn lul had gezogen en ze haar mond afveegde, plofte Eric in het bad neer. Zo lagen ze samen nog een tijdje bij elkaar, Eric’ armen stevig om de tieten van Stephanie heen.
Nog even en dan naar parijs. Misschien is 1 hotelkamer dan wel voldoende. De volgende week toen Stephanie en Eric samen in het hotel waren besloten ze ‘s avonds nog even bij elkaar wat te drinken en de tactiek voor de wedstrijden door te nemen. Eric zat op de bank een film te kijken en Stephanie was zich aan het douchen. De training was voorbij. Toen Stephanie uit de douche kwam hapte Eric even naar adem. In een te kleine bh, waar hij mooie ronde tienerborsten prachtig uitkwamen, en een string die haar lichaam perfect afmaakte kwam Stephanie de kamer inlopen. Ze kroop bij Eric op schoot en zei zachtjes ‘vrouwen presteren beter als ze sex voor de wedstrijd hebben’. Eric had wel zin in deze tiener en dat verklaarde ook direct de enorme bult in zijn broek. Stephanie masseerde zijn penis. ‘Heb je dit wel eens vaker gedaan met meisjes? Zeg eens eerlijk?’ vroeg Stephanie. ‘Alleen met José en met jennifer’. Heb je hen ook geneukt?’ ‘Ja’ klonk het eerlijk. En hadden hun ook van die mooie tieten?
En zo’n lekker geschoren kutje? En pijpten ze ook zo goed? Eric wist niet of het verwijtend klonk of dat ze het wel geil vond. Stephanie deed haar handen op haar rug en opende de bh. Rustig haalde Eric de cups van haar borsten af. Wat had dit meisje een fantastische borsten. Met veel gevoel streelde hij de grote meisjesborsten. Haar tepels richtten zich direct op. De grote ronde roze knoppen stonden keihard vooruit en schreeuwden erom om geproefd te worden. Zachtjes nam Eric haar tepel in haar mond. Hij ging met zijn tong over haar tepel heen, hij beet er zachtjes op. Zijn handen sloten zich om de grote tienerborsten heen. Stephanie kreunde zachtjes. Eric begon de borsten steeds beter en geiler te strelen. Hij kneep er in en draaide zijn handen rond. Dat dit meisje al zulke mooie borsten had. Stephanie draaide zich om zodat haar trainer beter bij haar borsten kon. Nu pakte beide handen een borst vast en knepen ze lekker aan de grote borsten. Stephanies hand was in haar tanga gegaan en ze masseerde haar clitoris nu. Ze streelde haar kutje en gleed met een vinger in haar spleetje.
Het natte spleetje sopte en gaf aan dat Stephanie klaar was voor het betere, zwaardere werk. Ze klom van Eric af en trok haar tanga nu uit. Het mooie kale tienerkutje was weer helemaal bloot. Eric voelde eraan en liet 2 vingers heel makkelijk naar binnen glijden. Hij vingerde Stephanie een tijdje. Ineens ging Stephanie door haar knieën heen en kwam ze met eens schreeuw op de grond klaar. Haar kutje was zo nat dat haar vocht haar eigen dijen kletsnat en glimmend had gemaakt. Stephanie ging op haar knieën voor haar trainer zitten en deed rustig zijn broek naar beneden. Terwijl Eric zijn shirt uitdeed deed Stephanie zijn slip naar beneden. Daar was die enorme lul waar ze pas zo lekker door genomen was. Gretig opende ze haar mond en nam ze de hele staaf in haar mond. Rustig ging het hoofd van het meisje op en neer. Ze pijpte hem zo heerlijk dat het niet lang zou duren voordat Eric klaar zou komen. Ze pijpte rustig door. Ze likte over zijn eikel heen en zoog het sap van hem op.. Eric begon te schokken.
Nog een paar keer zuigen. Stephanie maakte nog een beweging die Eric blijkbaar teveel was. Met een enorme kracht spoot zijn sperma in het meisje. Achter in haar keel vlogen de spermaspetters helemaal. Ze likte en zoog, ze slikte en kreunde. Oh wat was dit heerlijk. Toen ze de lul uit haar mond haalde bleef deze vol stijf staan. Eric wilde meer en dat kwam Stephanie goed uit. Ze kroop met haar tienerlichaam boven op haar trainer. Ze pakte zijn stijve lul en bracht deze zachtjes naar haar kutje. Eric zag haar. Die borsten, dat lichaam, dat kutje, zo geil allemaal. En ze kreeg maar geen genoeg. Eric lag op zijn rug en Stephanie had zijn lul helemaal rechtop gezet. Met een soepele beweging liet ze haar lichaam over de lul heen zakken. Nog nooit had ze een man zo in haar macht gehad. Terwijl Stephanie haar lichaam rustig op en neer bewoog streelde de handen van haar trainer haar borsten en kneep hij zachtjes in haar tepels. De lul gleed door haar lippen heen. Stephanie kreunde. Ze voelde zich fantastisch.
Eric begon weer te zuchten en te kreunen. Stephanie voelde het warme vocht en zijn sperma langs haar benen op druipen. Hij was aan het klaarkomen, in haar nog wel. Haar hele kutje werd warm van zijn sappen. Haar benen glommen van de hoeveelheid sperma die hij het meisje gaf. Rustig ging Stephanie bij haar trainer liggen. Eric streelde haar borsten nog wat en speelde met haar tepels, maar viel snel in slaap. De wedstrijd wacht. Kijken of sex voor de wedstrijd echt helpt.
Aantal keer gelezen:
902
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)