Spannendverhaaltje.nl

Zo jong en toch al zo heet

-
16-08-2010
Ik ben een jongen van 29 jaar. Hoe het komt weet ik niet, maar op de een of andere manier voel ik me vaak aangetrokken tot jonge meisjes. Geen kinderen ofzo, maar meisjes vanaf een jaar of 18. Zo oud is Sabine ook. Sabine is een meisje dat bij een groep hoort die vaak op het pleintje achter ons huis zit. Zodoende kom ik haar vaak genoeg tegen of zie ik haar daar zitten. Ze heeft donker haar, tot over haar schouders en ze is niet erg groot, ik denk 1.63 ongeveer. En ze heeft een heel mooi gezichtje.
Ondank dat ze nog vrij jong is, kan ze je aan kijken alsof ze precies weet hoe ze eruit zag. Maar dat wind mij juist weer erg op. Ik had al langer een gevoel dat ze me leuk vond, iedere keer als ik langs liep of reed merkte ik dat er spanning was tussen ons. Dat voel je gewoon als je elkaar aan kijkt. Sinds vorige week vrijdag weet ik het zeker. Het leek een vrij rustig avondje te worden, ik had gewerkt en was moe. Mijn ouders waren een avondje weg en mijn vriendin was bij haar ouders. Ik had lekker een fimpje gehuurd en was van plan om op tijd naar bed te gaan.
De groep zat ook weer op straat achter ons huis. Op een gegeven moment werd er gebeld. Het was Sabine die vroeg ik haar vriendin met de auto naar huis wilde bregen omdat ze door haar enkel gegaan was en niet meer kon lopen. Ik had er behoorlijk weinig zin in. Maar goed, je laat niet zo iemand staan natuurlijk. Dus ik heb haar naar huis gebracht. Sabine reed mee. Toen we haar vriendin weg gebracht hadden vroeg ze of ik haar weer op het pleintje af wilde zetten. En ja, wat zag ze er lekker uit. De reden we terug. Onderweg merkte ik dat ik behoorlijk opgewonden van haar werd.
Voor een meisje van haar leeftijd heeft ze al leuke borstjes. Ze had een strak wit shirtje aan en een spijkerbroek met zwarte laarzen eronder. Ik kon het niet laten om af en toe even naar haar te kijken. En dat moet ze gemerkt hebben, want opeens legde ze haar hand op mijn knie. "Ik wil ook wel met je mee naar huis" zei ze. Daar kon ik geen nee tegen zeggen. Vijf minuten later zaten we in de kamer. Ik zei dat ze er voor haar leeftijd een mooi lichaam had. "Zou je het ook zonder kleren willen zien" vroeg ze toen. Ik zei ja er daarop gingen we naar boven. Op mijn kamer drukte ze zich tegen me aan en zoende me op mijn mond.
Een beetje knullig ging dat, maar ja, ik stond ook wel met een meisje van 18 te zoenen!! Ik deed haar shirtje uit en zag dat ze een leuke donder blauwe bh aan had. Ze keek me heel onschuldig aan. En gleed met haar hand over haar platte buikje, naar haar broek. Ze maakte haar riem los en de knopen van haar spijkerbroek. Toen draaide ze zich om en bukte om haar laarzen uit te doen. Wat een lekker kontje!! Daar zat echt nog niets te veel aan!! Door de manier waarop ze bezig was vroeg ik haar of ze dat wel vaker gedaan had. "Nee" zei ze, "ik heb het wel eens op tv gezien, ik heb nog helemaal geen ervaring." Ik lachte, hoe kon dat ook, een meisje van 18. Toen keek ze me weer aan en zei: "Ik wil graag dat je me leert om sex te hebben." Weer moest ik lachen. "Natuurlijk, ik leer je dat" zei ik. Ze trok haar spijkerbroek uit. Een slipje in dezelfde kleur als haar bh kwam tevoorschijn.
Tot mijn verbazing was het een string. "Ja" zei ze, "daar houden jongens toch van." Ik kon niets anders doen dan daarmee instemmen. Ze drukte zich weer tegen me aan en we zoenden. Ik ging met mijn hand over haar billen. Hmm, wat een heerlijk kontje. Toen maakte ik haar bh los. Ja, ze had lekkere borstjes. Nog niet zo groot, maar wel lekker. En kleine rode tepeltjes. Ik gleed met mijn handen over haar borsten. Haar tepeltjes werden had tussen mijn vingers. Ze maakte zich van me los en ging uitdagend op mijn bed liggen. Wat zag ze er mooi uit zo!! Ze vroeg of ik me ook wilde uitkleden en een miuut laten had ik ook niets meer aan. Ik zoende haar op haar mond en ging naar haar borsten toe. Toen ging ze rechtop zitten en zei ze dat ik op mijn rug moest gaan liggen.
Ze ging op mijn buik zitten en nam mijn paal in haar mond. Rillingen van genot gingen door me heen. Heerlijk was dat. Op een gegeven moment stopte ze en ze vroeg me of ze het goed deed. Ik zei dat het heerlijk was. Ik legde haar nu weer op haar rug en pakte haar been. Langzaam likt ik vanaf haar enkel naar haar dij. Daar bleef ik een tijd. Ze had haar slipje nog aan. Langzaam schoof ik het slipje naar beneden en een klein bosje donker krulhaar werd zitbaar. Ik deed haar slipje helemaal uit nu en zag dat er aan de binnenkant al een nat plekje zat. Ze lachte. "Ik ben nog nooit klaargekomen" zei ze, "wil je me laten klaarkomen?" Ik gleed met mijn hand door het bosje haar. Toen verder naar onder. Ik zag dat ze haar ogen sloot.
Langzaam gleed ik over haar roze lipjes. Ze werd behoorlijk nat. Ik zocht haar clitje op en begon er mee te spelen. Een licht gekreun was het gevolg. Toen bedacht ik me dat ik waarschijnlijk maar een keer zo'n kans met zo'n jong meisje kreeg en wilde ik haar proeven. Ik likte haar klitje en ging met een vinger bij haar naar binnen. Ze kreunde harder en harder. "Ja, ja, ik kom..." begon ze, sneller, ik kom... Hmmm, ja..." Toen voelde ik dat ze verkrampte en ze klaar kwam. Toen ze weer bijkwam lachte ze. Ik lachte terug. "Ja, je mag me neuken." zei ze. Die opmerking had ik niet verwacht. Maar ja, ik wilde dat. "Ik zal voorzichtig doen." zei ik. Langzaam kwam ik in haar. Ze had absoluut het lekkerste kutje dat ik ken, wat was ze heerlijk nauw van binnen.
Niet lang daarna kwam ik heerlijk in haar klaar. Tot mijn verbazing zei ze: "Nog een keer? Ik vond het lekker en wil het op z'n hondjes doen." Ze ging op handen knien zitten en ik keek naar haar heerlijke kontje. Weer niet veel laten spoot ik voor de tweede keer haar nauwe kutje vol en zij was nu weer zo opgewonden dat ze zichzelf heerlijk voor mijn ogen nog een keer begon te vingeren. "Vind je niet erg he?" vroeg ze. Natuurlijk vond ik dat niet erg, het is zo opwindend om te kijken hoe een meisjes zichzelf vingerd. Na een paar minuten kwam Sabine voor de tweede keer schokkend klaar. Ze kleede zich snel aan en zij dat we dit zeker nog een keer gingen doen. Ik wacht af...
Aantal keer gelezen:
1015
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)