Spannendverhaaltje.nl

Zo dan

-
16-08-2010
Het was op een zondagmiddag dat ik weer eens een keer naar de buurmeid liep om daar eens een praatje te gaan maken. Ik liep het huis in, maar helaas was er niemand thuis, Althans dat dacht ik. De achterdeur was wel open, dus ik besloot om gewoon naar binnen te gaan en ff te kijken of er toch niet iemand was. Ik liep naar binnen, bekeek de woonkamer en daar was niemand te vinden. ik riep onder aan de trap "of er volk was". Ik hoorde niets. Nou dan ga ik maar weer dacht ik. Maar ik hoorde wat gestommel en daar stond ze mijn buurvrouw naakt met handdoekje om haar heen aan de trap. Ze dacht dat haar zus thuis was gekomen en schrok dus een beetje dat ik daar stond. Mijn buurvrouw is nogal verlegen. Dus ze wist niet goed wat ze moest zeggen.
Ik stelde haar gerust en vertelde haar dat ik wel ff beneden zou wachten. "das goed dan kleed ik mij ff aan", "maak maar vast koffie". zo gezegd zo gedaan en nu zat ik te wachten in de kamer. een kwartier verstreek en ik vnd het allemaal wel erg lang duren. Ik riep of ze ff op kon schieten aangezien ik ook nog weg moest. Ik kreeg echter geen antwoord. Vaag, nog maar ff wachten dan. Na nog een kwartier was ze er nog niet en besloot ik nog maar eens te roepen. Weer geen response. Ik begon het allemaal wel erg vreemd te vinden en besloot de trap maar eens op te gaan om te kijken waar ze nou bleef. Ik checkte de badkamer en haar slaapkamer maar niemand te zien. Plots hoorde ik boven een harde klap.
Ik rende naar zolder en daar lag mijn buurmeid naakt op haar buik op de grond. Prachtige kousen aan naaldhakken waar je uw tegen zegt. Ik stamelde "wat ben je allemaal aan het doen", maar ze gaf geen antwoord. "doe ff normaal". Geen response. ze lag daar gewoon doodstil en gaf geen kik. Ik werd een beetje bang want dit is niet goed. Ik pakte haar bij haar hoof en draaide haar om, om haar ogen te kunnen zien. Maar wat was dat ze zat onder het bloed en zag dat ze een dikke snee in haar hoofd had. Ze was gevallen en lag daar nu buitenbewust zijn. Snel vloog ik naar beneden om een natte doek en wat water te halen. Ik begon haar hoofd af te deppen en haar lippen vochtig te maken. Geen resultaat.
Het enige resultaat was dat ik cool bleef qua ratio maar datgene wat zich bij mij in de broek afspeelde niet echt INCONTROL was. Ik was flink opgewonden geworden, want ze was een practige vrouw. Niet te dun en zeker niet te dik, Ja haar reet die was wel aan de dikke kant, maar goed daar hou ik van. prachtige heupen en heerlijk dikke titten met een paar zeer grote bruine tepels. En dan die kousen ze zag eruit als een dure Hoer ,een tikkeltje ordinair. Aangezien ik merkte dat al het water niet echt hielp en ze daar nog steeds bewusteloos lag. begon ik haar wat over haar hoofd te strijken en tegen haar aan te rijden. Ik werd steeds geiler en geiler. Ik zou haar nu kunnen neuken, maar had niet echt het lef om het te doen. Wel drukte ik mijn hand naar haar kutje en begon haar te vingeren. Plots kreeg ik een mond vol op de mijne grdrukt en begon ze me flink nat te zoenen. ze was bijgekomen en was net zo geil als ik. "Ik wilde je naar boven roepen, maar ik ben gevallen". Ja je hebt een flinke snee in je voorhoofd".
Haar hand glipte opdat moment naar mijn broek en behendig maakte ze mijn gulp open en haalde mijn paarse knots eruit. Meteen begon ze me te rukken alsof haar leven er van af hing. Ik beveelde haar om me te pijpen. "zo je wil graag het baasje zijn" IK snoerde haar de mond om haar keel eens flink dicht te knijpen en drukte daar na haar hoofd naar mijn lul. Ik zat nu voor haar op mijn knieen en neukte haar hard in haar mond. Ik kreeg het gevoel dat ik iets miste en vond dat er wat lipstick op die lippen moest. ze greep naar een tasje en smeerde daarna een felrode lipstick op haar hoerige lippen. meteen daarna nam ze mijn neukstaaf weer in haar mond en begon me weer flink te pijpen, lippen erom heen maar wel die ruk beweging maken met haar handen. AL snel kwam ik klaar en spoot het warme zaad in haar mond.
Ze slikte maar niet alles ik zag dat ze gedeelte van mijn zand uitspuwde op haar hand en dit achter door haar reet haalde. "zo en nu wil ik die stang van je in mijn kont. Maar eerst: we liepen door naar een kamer waar een heeel sex arrangment was opgezet qua atributen alles binnen handbereik. ze vroeg maar vast te binden aan haar polsen en haar enkels. ik deed dat wat ze zei en moest daarna op een knopje van een katrol drukken en daar ging ze zo de lucht in ze hing nu met haar gezicht naar onder aan het plafond. benen heerlijk wijd uit mekaar en een heerlijk dikke blonde reet in mijn visier. Ik ging achter haar staan en zette mijn lul tegen haar bruine sterretje.ik pakte haar bij haar middel en wilde haar al schommelend er zo overheen drukken.
Maar ze was nog niet glad genoeg. Ik pakte een tube glij middel en meerde met de vollehand haar anus lekker glad. ik drukte mijn lul in no time naar binnen en eigenlijk het enigste wat ik hoefde te doen was staan want ze schommelde zichzelf ons beide tot een bijna hoogtepunt, maar ze stopte. IK werd wat op gefokt en begon haar nu zelf te neuken en dat ging hard "neuk die dikke reet van me harder harder. Ik spoot haar rug onder en vreef dit lekker door naar haar grote titten. Ik maakte haar los en legde haar op de grond. Ik begon haar tussen die heerlijke titten te neuken. Zalig wat was dit lekker glad, telkens nam ze het topje van mijn eikel in me mond en als nel had ik een vinger achter in mijn kont zitten. Ik merkte dat ik dit zaig vond en al snel vroeg ze me of ze me mocht neuken met een voorbind dildo.
Ze drukte een deel van de dildo in haar kut en de rest bij mij me kont in zodoende was iedere neukstoot voor haar ook een genot. ze had mijn lul weer heerlijk in haar hand en zo stond ze zalig achter me als een vrouw die de touwtjes in handen had. Harde klappen volgde op mijn kont en ze neukte me heerlijk. ze schreeuwde dat ze dit vaker wilde doen met mij en ik kon geen nee zeggen. nadien hebben we alkaar nog heerlijk een aantal uren afliggen lebberen en meerdere orgasmes volgde we hebben afgesproken om elkaar volgende week weer te treffen.
Aantal keer gelezen:
1166
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)