Spannendverhaaltje.nl

Zehlia verleidt de meester -1-

-
18-12-2015
Zehlia verleidt de meester -1-

Ik zal beginnen met een introductie. Ik heb ook de verhalen hoofddoekjes in de les geschreven. Dit is geen vervolg, maar een ander avontuur wat ik met 1 meid heb meegemaakt. Ik ben een man, op dit moment 28 jaar oud. Mocht je meer willen vragen ben ik te benaderen op fimf@live.nl zowel op skype als op de mail. Suggesties, kritiek of gewoon geile praat mag natuurlijk ook. Kom niet vragen om foto’s als je zelf niets te bieden heb. Dit verhaal gaat over Zehlia. Een turkse meid, 17 jaar en in 4 vmbo een leerling van mij. Veel plezier !

Je kent het misschien wel. Je werkt ergens, en er loopt iemand rond die jou meteen opvalt. Om wat voor reden dan ook. Nou ik had dat dus ook. Misschien wel heel fout als docent zijnde, maar ik hou van fout. Dat had je vast al door. Deze meid viel op door haar borsten. Je hebt groot, heel groot, maar deze meid. Ach ach ach.. nou goed ik keek mijn ogen dus uit. Ze liep vaak genoeg voorbij maar zij zat nooit in de een van de klassen waar ik les in gaf.
Toen bij de examens had ik eindelijk contact met haar. Nou ja contact, zij deed examen en ik was een van de surveillanten. Ze had moeite met haar examen biologie. Ik heb de ballen verstand van biologie maar het ging nu om het berekenen van een celdeling. Ik keek even mee en zonder dat ik het wist gleden mij ogen zo af naar haar topje. Damn wat was dat groot, en wat een inkijk. Nee ze had niks sletterigs aan, maar ze moest iets voorover wat mij een goede kijk op haar twee vriendinnen gaf. Ik mag natuurlijk niks zeggen bij een examen, maar gehypnotiseerd door deze twee mooie exemplaren fluisterde ik heel zachtjes wat getallen in haar oor.

De tijd is om, ze lacht lief naar me, geeft me een hand en bedankt me lief. Verder hoor ik niks meer, tot de dag van de uitslag. Gezakt, en herexamen zou niks meer kunnen uitrichten. Huilend zit ze in de hal op de 2e verdieping, de verdieping van mijn lokaal. Ik had geen les dus ging even met haar praten. Ze vertelde het verhaal en ik legde mijn hand op haar schouder. Ze pakte me beet en snikte nog wat harder. ‘Ik wil niet meester, ik wil niet nog een jaar’. Ik pakte haar beet en zij drukte mij tegen haar lichaam aan. Damn daar waren ze weer hoor, die borsten. Ze duwt ze tegen me aan en ach, het voelt heerlijk.
We staan op, ik zeg dat ze lekker naar huis moet gaan en vakantie moet gaan houden. We lopen naar de trap, ze knuffelt me meer en houdt mijn hand beet. Bedankt meester zegt ze nog en loopt weg.

Op de avond van de diploma uitreiking is Zehlia er weer. Het is geen leuke avond voor haar. Haar klasgenoten zijn gelukkig, maar zij zelf is verdrietig. Ik sta niet in de zaal, maar er net buiten drinken klaar te zetten. Zehlia loopt naar me toe en pakt me meteen beet. We lopen een stukje verder en praten wat. Ze heeft een jurk aan waar haar borsten bijna uitvallen. Ik kijk mijn ogen uit maar ik kan het niet teveel op laten vallen. Ze gaat even naar de wc en ik sta aan een andere tafel weer drinken in te schenken. Als ze terug is lacht ze weer. ‘Zal ik even helpen meester?’ Ze loopt achter me langs en drukt haar borsten tegen mij aan. Dat voelt lekker. Vast niet bewust maar goed.

Later op de avond wordt het wat rustiger. De plechtigheden zijn geweest en de leerlingen zoeken elkaar op en gaan wat anders doen dan in dat suffe gebouw rondhangen. Ik ben ondertussen naar boven gegaan om daar mijn lokaal op te ruimen. Zehlia is mij gevolgd. ‘Hey meester!’ roept ze. ‘U ziet er echt heel goed uit in een pak’. ‘Dank je!’ zeg ik blozend. ‘Jij ziet er echt heel goed uit in die jurk’. Ze lacht en zegt ‘Vindt u dat echt ?’ ‘Ja dat vind ik echt, als je wat ouder was zou ik zo verliefd worden’ zeg ik lachend.
Ze komt naar mij toe en knuffelt me weer. ‘U bent echt lief meester, bedankt voor alles.’ Ze geeft mij een kus op me wang, en nog een. ‘Ik vind u ook erg mooi meester, ik ben blij dat u hier bent. Gaat u mij volgend jaar les geven ?’ Ik kijk haar aan, ik voel dat ik rood word en wil haar antwoord geven. Maar voor ik het door heb zoent ze mij op de mond. Even ga ik er in mee, maar het duurt nog geen drie seconden. Nee Zehlia!! Niet doen, wat als iemand me ziet ?
Ik loop mijn lokaal uit naar de heren wc. Even afkoelen denk ik. Ik draai de kraan open en voor ik het door heb staat ze er weer. Ze pakt mij bij mijn arm, trekt me achter het muurtje en zoent me weer. Nu wordt het intenser. We tongen langzaam, mijn handen vinden haar billen. We stoppen even, ik kijk haar aan en mijn hand glijdt over haar wang. ‘Dit mag niet’ zeg ik nog. Meteen zoent ze mij weer. Ik ben enorm opgewonden. In mijn broek groeit mijn pik al behoorlijk. In mijn pak is dat lastig te verbergen. Mijn heupen drukken tegen die van haar, zij staat tegen de muur en mijn handen gaan over haar heupen. Via haar zij kom ik op haar buik. Er komt geen reactie en ik laat mijn handen omhoog gaan.

Ik raak haar borsten, ik begin te masseren. We gaan heviger zoenen en de geilheid neemt het over. Het zachtjes masseren wordt stevig beetpakken. Ze hijgt, kreunt soms zachtjes. Ik stop even met zoenen en kijk haar in haar ogen aan. Ik weet niet zo goed o f het verliefdheid of geilheid is wat ik zie, maar ze wilt meer. Ze zoent mij weer en ik heb mijn handen in haar jurkje gedaan. Ik probeer haar borsten er uit te halen en na wat moeite lukt dat. De BH zit in de weg en het is allemaal wat lastig, maar who cares, ik wil deze meid. Ik kus haar wang, haar nek en ga steeds lager.
Ik kom bij haar borsten.. ik kus ze, steeds meer richting haar tepels die ik maar net uit de BH kreeg. Ik kus de ene borst, dan weer de andere borst. Ik wil deze meid hier laten bukken, haar nemen en haar opvullen met alles wat er in mijn ballen zit. Maar dan wordt de pret bruut verstoord. Ik hoor geluiden. Mensen praten op de gang. Ik schrik, want als wij samen gezien worden is het einde carrière. Ik duw haar een wc hokje in, zeg haar dat ze hem op slot moet doen en dat ik haar kom halen als het veilig is.

Yo, jou moesten we hebben man, waar ben je nou joh. Waarom ben je zo rood gast ? De collega’s die me aan het zoeken waren hebben al snel opgemerkt dat ik er wat anders uit zie. Ik had het bloedheet in die gymzaal, moest echt ff frisse lucht hebben. Ze lachen me een beetje uit en nemen mij mee naar beneden. Pas na een uur kan ik weer naar de wc, maar Zehlia is al weg. En dan is het ook nog eens de laatste dag van het jaar. Ik heb 1 vooruitzicht, ik zie haar volgend jaar weer. Maar zou ze mij dan nog willen ?
Aantal keer gelezen:
1462
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)