Spannendverhaaltje.nl

Zeg nooit nooit

-
16-08-2010
Hoewel ik altijd van mezelff vond dat ik een overtuigde heterosexueel was, moet ik toegeven dat het gezegde "zeg nooit, nooit" géén loos gezegde is. Na twee langdurige relaties was ik weer eens vrijgezel. Zoals het een vrijgezel betaamt, ging ik nooit slapen voor ik de sterren had gezien of de zon had zien opkomen, wat met de weersomstandigheden in België al een moeilijke zaak is. Zo ook die bewuste vrijdagnacht. Ik ging weer eens "naar 't stad" zoals een antwerpenaar zijn stadscentrum placht te noemen. In ons berucht standscentrum bezocht ik verschillende kroegen en dergelijke. Meestal besloot ik mijn nachten in een karaokebar, zoals ook nu weer. Het was daar dat ik haar zag staan. Ze had ravenzwart lang, natuurlijk krullend haar. Droeg een Zwart mantelpakje met een mooie witte bloes, die op een elegante wijze haar boezem weergaf en een kleine inkijk toestond, voor zover je goort genoeg was want deze dame was een meter vijfenzeventig en dan droeg ze nog mooie, sensuele naaldhakken.
Het rokje kwam een stukje boven de knie uit en had aan weerszijden een kleine split, die echter het rokje niet tegenhielde een stukje omhoog te krijpen, zodra zij een been zijdelings verplaatste. Haar ranke benen waren gehuld in zwarte nylons, met een naad achteraan die wel leken aangelecht met een winkelhaak, gezien ze perfect recht liepen. Ze was in een geanimeerd gesprek verwikkeld met één van de kelners die ik gelukkig goed kende. Ik bleef haar op een afstand bewonderen en zag soms haar gezicht wanneer ze glimlachte en haar mooie, volle roodgekleurde lippen zich sensueel rond het rietje van haar cocktail plaatsen waarbij het puntje van haar tong steeds eerst het rietje leek te strelen alvorens de lippen zich hevig zuigend sloten. Langzaam begaf ik mij steeds meer in haar richting. De kelner merkte mij plots op en begroette mij joviaal en vroeg me wat ik wou drinken. Zoals steeds bestelde ik een whiskey-cola en omdat ik nu toch al naast de bevallige klassedame stond, draaide ik me plots naar haar en vroeg haar beleefd of haar mondje nog eens gestreeld wou worden door een cocktail.
Eerst bekeek ze me eensgrondig en toen, met een stralende glimlach op haar gezichtje, zei ze dat ze de "orgasme" cocktail altijd al eens wou proeven. De kelner knipoogde veelbelovend naar mij en ging weg om de bestelling te halen. Bij de formele voorstelling kwam ik te weten dat ze Elisabeth heette, maar liever met Lisa werd aangesproken. Ik vertelde haar dat ik Sean heette en natuurlijk kwam de obligate vraag of mijn moeder soms een fan van Sean Connery was geweest, wat ik zoals altijd bevestigend moest beantwoorden. We raakten aan de praat over allerlei zaken en steeds weer genoot ik ervan haar te observeren. Hoe haar boezem bewoog door haar ademhaling, hoe elegant ze steeds haar benen bewoog en verplaatste, hoe heerlijk haar lippen zich sloten rond het rietje van haar drankje en hoe mooi haar ogen flikkerden. Nadat ik haar handen eens had bekeken wist ik zeker dat ze niet gebonden was. Hoewelze mooi gebruind was had ze ook geen witte randen aan haar ringvingers, hoewel er wel ringen en randen waren aan de andere vingers. Na een paar drankjes vroeg ze me plots of ik met de wagen was.
Aangezien ik op slechts 5 minuten wandelen woonde was dat echter niet het geval, maar indien nodig wou ik haar wel een taxi bezorgen. Toen ze echter hoordde dat ik zo dichtbij woonde nam ze me plots in een omhelzing en zei ze dat we dan gewoon naar mijn appartement konden gaan. Gelukkig ben ik niet zo'n sloddervos en kwam er éénmaal per week een rijpere dame mijn woning poetsen (Die had echter ook al andere dingen met mij gedaan, maar daarover misschien later meer) dus zei ik dat dit géén probleem was. Gehaast betaalde ik bij de kelner onze rekening en arm in arm vetrokken we. Tijdens deze korte wandeling plaatse ze haar arm achter mijn rug en deed ik bij haar hetzelfde. Maar langzaam liet ik ijn hand zakken naar haar verukkelijke kontje dat stevig aanvoelde. Bij het strelen van dat kontje merkte ik dat ze slechts een string droeg. Met een plotse ruk kwam er ook meer leven in mijn broek toen ik merkte dat de kousen die ze droeg géén panty waren maar gewone kousen die op hun plaats werden gehouden door een jartelle-gordeltje. Dit zijn nu eenmaal dingen waar ik ontzettend geil van wordt.
Dze vrouw gedroeg zich zoals een vrouw zich moet gedragen, namelijk als vrouw. Niet zo'n slobbertrui en een knellende broek, néén, één en al vrouw in haar gedragingen en uiterlijk. Aangekomen op mijn appartement, begaven we ons naar de slaapkamer. Eénmaal hier begonnen we teder te zoenen. Maar dat ging snel over in passionele tongzoenen waar we elkaar langzamerhand begonnen uit te kleden. Toen we daar zo stonden, zij in haar hakjes, slipje, gordeltje en BH en ik in mijn onderbroek begaven we ons naar het bed. Op het bed, begonnen we elkaar te strelen, waarbij ik veel aandacht schonk aan haar benen alvorens naar haar BH-sluiting te zoeken, want deze bleek zich vooraan te bevinden. Maar die wisten we ook zonder problemen te openen. Teder begon ik haar borsten te strelen en te kussen. Hoewel ze ouder was als ik, ik was toen 32, voelden ze heel stevig aan en hingen ze niet. Haar tepels reageerden heel alert op mijn liefkozingen en bleven maar groeien, alsof ze steeds meer aandacht vroegen en kregen naarmate ze stijver werden. Toen ik echter met een hand lanzamerhand naar onder afzakte nam zij steeds mijn hand weg van haar slipje.
Plots duwde ze me van haar af en zei dat zij mij eerst een zalig wou verwennen. Dat laat ik me natuurlijk géén twee keer zeggen en gedwee gingik languit liggen, terwijl zij zich tussen mijn benen plaatste. Langzaam hing ze met haar hoofd omlaag en begonnen haar lange haren mijn dijen te strelen. Haar tong bewoog zich dodelijk lanzaam lans mijn liezen, terwijl haar hand mijn ballen zachtjes streelde. Toen begon ze mijn reeds stijve lul te likken, ze liet géén spatje droog tot ze plots mijn lul vastnam en hem tergend langzaam langs haar lippen binen nam en begon aan de meest zalige pijpbeurt die ik ooit heb gehad. Ze wisselde steeds het tempo, snel, traag, snel, traag maar steeds oog ze alsof haar leven ervan af hing. Toen ik haar verwittigde dat ik ging komen, sloeg ze haar haren naar achteren en bij het zien van haar ogen, bij het vale licht van een klein lampje op het nachtkastje, die me doordringend aankeken, kwam ik klaar als een vulkaan die uitbarstte. De hele tijd bleef ze me aankijken, terwijl ik zag dat ze alles probeerde door te slikken, maar er toch wat zaad langs haar mondhoeken naar buiten sijpelde.
Na deze lading bleef ze echter doorzuigen, zodat mijn lul geen kans kreeg om te verslappen. Eenmaal hij terug in vol ornaat stond kwam ze recht en likte met haar tong alle spermarestjes van haar lippen af en bekeek me met een heerlijke glimlach. Ze kwam naar me toe gekropen en we begonnen heerlijk te tongen, terwijl ik weer begon met haar heerlijke lichaam te strelen. Nadat ik haar bortsen heerlijk had veerwend, begaven mijn handen zich naar haar slipje. Toen ik echter haar slipje vooraan betaste merkte ik een bobbel op en plotsklap ging ze achteruit zitten en zag ik een paar tranen over haar gezicht rollen. Ze smeekte me haar niet te slaan beleef die vraag herhalen terwijl ze van het bed afging in de richting van haar kleren. Ik vreog haar waar ze heenging en wat ze van plan was en waarom ik haar dan zou moeten slaan. Toen ze haar kleren had opgepikt en voor haar bortsen hield zei ze dat ze een transexuele was die nog niet volledig was geopereerd. Ze had bang dat ik haar in elkaar zou meppen eens ik dat zou weten en ze wou liever weggaan alvorens ze weer eens een pak slaag kreeg.
Verbaasd en met ogen vol ongeloof zei ik haar dat ik haar hiervoor nooit zou slaan en dat ze absoluut niet moest vertrekken. Ik gaf toe dat ik verbaasd was en wel verschoten was van die bobbel in haar broek, maar dat ik ook geïntrigeerd was door haar en haar eigenlijk ook wou bedanken voor de meest fantastische pijpbeurt die me ooit te beurt was gevallen. Blijkbaar stelde dit haar gerust want ze stond aliets minder gespannen voor me. Ik kwam op haar af en nam haar kleren uit haar handen. We stonden nog wat van elkaar en bij het zien van dat fantastische lichaam kwam mijn lul, die was gekrompen na de plotse ontdekking van de bobbel, weer tot leven. Ze had dit gezien en daar verscheen een voorzichtige glimlach om die lippen. Ik nam haar hand en begleidde haar naar het bed. Alvorens we op het bed gingen liggen trok ik haar tanga uit en vond een niet zo grote lul tussen haar benen, volledig kaalgeschoren. Ik begon haar te kussen en liet mijn handen over haar lichaam gaan. Langzaam betaste ik haar lul en begon deze te strelen. Toen deze een beetje harder werd begon ik trage aftrekbewegingen te maken met mijn hand, tot haar lul een fiere erectie vertoonde van zo'n 12 cm. Ik nam haar hoofd in mijn handen en terwijl ik haar gezicht met kleine, tedere kussen bedekte zei ik dat ik wel eens wou proberen haar te pijpen, maar ik niet zo'n goed gevoel had bij een eventuele anale penetratie bij mezelf.
Ze glimlachte breed en nam ook mijn hoofd in haar handen en verzekerde me dat een pijpbeurt heerlijk was en dat ze zelf nog nooit iemand anaal had geneukt, maar wel graag werd geneukt op deze manier. Gerustgesteld begonnen we weer te zoenen en duwde ik haar zachtje sop het bed. Toen ze eenmaal neerlag nam ik haar linkerbeen en begon dit te strelen en te likken. Daarna deed ik hetzelfde met haar rechterbeen.. Daarna ging ik om mijn kniëen voor het bed zitten en legde haar bene over mijn schouder. Ietwat bedeesd nam ik haar lulletje vast en hield deze voor mijn mond. Teder en zacht begon ik haar eikeltje te likken en zonder er verder bij na te denken nam ik haar lul volledig in mijn mond. Net zoals vrouwen zeggen dat alleen een andere vrouw weet hoe ze goed moet beffen, bleek ik ook zonder enige ervaring op de juiste manier te pijpen. Het gekreun van lisa bleek dit te bevestigen. Haar lul werd ontzettend hard en haar eikel pulseerde op de maat van mijn pijpbeweging. Terwijl ik haar pijpte, begon ik met m'n eigen lul te spelen en deze werd bij de minste aanraking onmiddellijk hard.
Blijkbaar wond dit gedoe mij ontzettend op, want ik had hem nog nooit zo stijf en hard geweten. Opeens waarschuwde lisa me, maar ik vond dat ik het haar schuldig was om haar sperma in mijn mond te nemen. Ze kwam hevig schreeuwend klaar en na een vijftal gulpen, begon haar lul snel te verslappen, terwijl ik er verder op bleef zuigen. Nadat ik haar eikel nog een paar liefdevolle kussen had gegeven, kroop ik langzaam op het bed, bovenop haar en liet haar trots het sperma in mijn mond zien. Ze huilde van geluk en verklaarde haar liefde toen ik het sperma ostentatief inslikte en haar daarna befon te tongen. Langzaam schoof ze vanonder me weg en nam haar handtasje. Ze bleek condooms mee te hebben en scheurde de verpakking voorzichtig open. Ze nam mijn lul vast en hoe ze het deed weet ik niet, maar al pijpend werd het condoom over mijn lul geplaatst. Ze stopte met pijpen en terwijl ze bleef masseren met haar linkerhand, nam ze met haar rechter een glijmiddel uit haar handtas. Ze liet mijn lul los en streek een beetje glijmiddel op de condoom en een kwakje streek ze tussen haar billen. Ze ging op z'n hondjes zitten en begon met een vinger haar kontgaatje te strelen, waarna haar vinger er langzaam in schoof.
Ze trok haar vinger terug en nam mijn lul in haar hand. Ze trok me naar haar kontje en leidde mijn eikel tot tegen haar hontgaatje. Langzaam bewoog ik naar voor, terwijl zij haar kontje naar achteren bracht. Na de eerste weerstand van har sluitspier op mijn eikel, schoof ik er zeer lekker in. Nadat mijn lul er volledig inzat, boog ik me over haar rug en begon langzaam aan te bewegen met mijn lul, terwijl ik haar borsten begon te kneden. Na een tijdje dreef ik het tempo op en verplaatste een hand naar haar lul en begon deze af te trekken. Dit hield ik niet lang vol en ik kwam luid kreunend klaar. We bleven in een tedere omhelzing op het bed liggen en vielen samen in slaap. Dit is nu al een paar jaar geleden. Maar er is een happy end hoor, Zij verkocht haar appartementje, betaalde hiermee haar laatse operaties en we leven zeer gelukkig samen. Alleen al op bedrijfsfeestjes, merk ik hou mijn onwetende collega's rond haar zwermen als bijen rond een mooie bloem. Ik heb na haar operatie nooit nog een andere lul dan de mijne vast genomen en zal dat waarschijnlijk ook niet meer doen, maar zoals je ziet, zeg nooit, nooit.
Aantal keer gelezen:
1021
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)