Spannendverhaaltje.nl

Zeeuwse vakantie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Koos Languit lag Bas te genieten in het bad, heerlijk was het om je s'ochtends niet te hoeven haasten om naar school te gaan maar de tijd volledig aan jezelf te hebben. Ineens hoorde hij de deur van de badkamer open gaan, hij opende zijn ogen en zag dat het Frank de vriend van zijn zus Inge was, hij stond er met alleen een zwart Calvin Klein slipje aan, klaar om zich te gaan douchen. "O sorry, ik wist niet dat jij hier nog was", zei Frank en wilde weer weg gaan. "Je mag je rustig gaan douchen hoor", zei Frank. "Of bij me in bad", dacht hij in zichzelf er achter aan. Sinds een half jaar had zijn zus verkering met de achttienjarige Frank, Bas wist zich nog goed de dag te herrinneren dat Frank voor de eerste keer de kamer binnenkwam, lang slank, bruin achterover gekamt haar met lange lokken die vaak voor zijn ogen vielen, vriendelijke bruine ogen en een stralende lach. Vanaf het eerste moment was hij verliefd geweest op Frank, en die verliefdheid was alleen maar erger geworden toen hij hem beter had leren kennen, iedere keer als hij Frank had gezien, ze bleken van dezelfde muziek te houden en ook tennisten ze allebei.Vaak ging hij snel naar zijn kamer en trok zich af met het beeld van Frank op zijn netvlies, fantaserend dat Frank van hem was en niet van zijn zus. "Oke, we wilden vandaag op fiets naar de stormvloedkering, en dat is een eindje fietsen", zei Frank en draaide de kraan aan en deed toen zijn slipje uit. Bas keek voor de eerste keer naar de naakte vriend van zijn zus, een flinke bos bruin schaamhaar, met daartussen een lange stevige pik en een paar forse ballen eronder hangend. Bas voelde zijn pik in een snel tempo stijf worden en keek opgewonden naar Frank zijn witte slanke billen toen hij onder de douch stapte.
Bas voelde met zijn hand aan zijn harde pik en streelde voorzichtig over zijn eikel, die brandde van opwinding. Door de mat glazen deur zag hij het naakte lichaam van Frank, langzaam begon hij zich af te trekkken kijkend naar de contouren van Frank zijn lijf, hij ging op zijn knieen zitten zodat zijn pik boven water kwam, hij sloeg zijn hand om zijn pik en bewoog hem zacht heen en weer, hij voelde een opwinding in hem komen wat hij nog nooit gevoeld had, helemaal in trance ging hij staan trillend over zijn hele lijf kijkend naar het naakte lijf achter het glas, opeens spoot met een schok zijn zaad uit zijn pik twee meter verder op tegen het glas van de douchecel , op dat moment hoorde hij dat Frank de douche uitdraaide, en kwam hij weer tot zichzelf. Snel ging hij weer zitten zodat zijn stijve pik niet meer te zien was. Frank stapte nat uit de douchecel en begon zich af te drogen. Gebiologeerd keek Bas naar het mooie natte lijf wat Frank nu zorgvuldig afdroogde, "Wat ga jij vandaag doen", vroeg Frank terwijl hij zijn slipje aantrok. Bas antwoordde dat hij dat nog niet wist. "Waarom ga je niet met ons mee", vroeg Frank. "Nee, gaan jullie maar samen, Inge vindt toch al dat ik teveel met je optrek", zei Bas grijnzend. "Ach dat valt toch wel mee, die paar keer dat we samen naar muziek luisteren of gaan tennissen", zei Frank lachend. "Zij vindt van niet geloof ik", zei Bas. Frank lachte even en keek hem net even iets langer aan als nodig was, ten minste zo voelde Bas dat, hin voelde dat zijn hoofd een kleur kreeg. "Nou tot vanavond dan", zei Frank en verdween Bas verward achterlatend. Was het verbeelding of keek Frank echt wat langer naar hem, en zocht hij naar zijn kruis onder het met schuim bedekte water. Het water begon kouder te worden en Bas besloot zich aan te gaan kleden, steeds stelde hij zich hierbij de vraag was het echt of was het verbeelding dat Frank zo naar hem keek, toen hij aan zijn haar toe was en dit met gel in het gewenste model bracht keek hij in de spiegel, hij zag er toch goed uit, slank, niet te groot bijna zwart haar met de nodige gel erin wat met een middenscheiding in model was gekamt.
Nadat hij met zijn ouders koffie had gedronken besloot hij om er met zijn mountainbike op uit te gaan voor een tochtje door de duinen om zijn hoofd weer fris te krijgen, gewoon niet meer aan Frank denken. Bas trok een sportbroekje en een shirtje aan en al snel fietste hij in een hoog tempo duin op en af, zo af en toe een stukje over het strand meepikend, al snel gutste het zweet van zijn lijf, precies wat hij wilde, zo kon hij ook niet meer aan Frank denken. In hoog tempo fietste hij bij een hoge duintop op, bij de top aangekomen dook hij naar beneden, ineens hoorde hij een schreeuw en zag iemand aan de kant springen. Bas slipte en rolde van zijn fiets af en viel in het duingras. Beduusd keek hij op en zag op een meter of twee van hem af een jongen van een jaar of vijftien liggen, hij had bruin haar wat jeugdpuistjes op zijn gezicht en hij was...... naakt. "Sorry, ik was er met mijn gedachten niet bij", stamelde Bas. "Geeft niet hoor, ik zat ook niet echt in het zicht he", grijnsde de jongen.Hij pakte snel een aantal boekjes bij elkaar en stopte ze in een plastic tas, toen wilde hij snel zijn boxershort aan doen, "Voor mij hoef je hem niet aan te doen hoor", zei Bas ondertussend kijkend naar het kruis van de jongen, zijn pik stond nog half stijf tussen het bosje nog niet volgroeid schaamhaar. "Wat voor boekjes zijn dat eigenlijk, mag ik ze ook eens zien", zei Bas. De jongen kleurde en aarzelde even. "Toe nou maar, ik heb wel gezien dat het sexboekjes zijn hoor", zei Bas lachend. De jongen haalde een paar boekjes uit de tas en gaf ze aan Bas. Bas bekeek ze en zag dat het een Chick was met allemaal naakte nogal zwaar geschapen vrouwen, hij deed alsof het hem interreseerde, maar keek met een schuin oog naar de jongen naast hem, naar zijn ondertussen slap geworden pik, Bas voelde zijn eigen pik langzaam groeien,"Ik heet trouwens Bas", zei hij terwijl hij deed alsof hij aandachtig de boekjes bekeek."Ik heet Roy", stelde de jongen zich voor. "Hier word je lekker geil van he, vind je het goed als ik me ook uikleed", zei Bas. Roy knikte en zei dat hij het prima vond en pakte een boekje en begon erin te kijken terwijl Bas zich begon uit te kleden. Bas zag de pik van Roy weer omhoog komen, zijn eigen pik was ook helemaal stijf en met moeite kreeg hij zijn wielerbroekje uit. Glimmend van het zweet stond zijn pik recht vooruit, hij ging naast Roy zitten en ze keken met zijn beiden in de sexboekjes, alhoewel Bas keek meer naar Roy. Hij legde zijn hand op Roy zijn bovenbeen en zei dat hij hier erg geil van werd, hij begon Roy zijn bovenbeen te strelen, ondertussen zogenaamd in een boekje kijkend. Tot Bas zijn verassing legde Roy zijn hand op zijn bovenbeen en begon die te strelen, ze keken elkaar even aan maar zeiden niets.
Langzaam verplaatste Bas zijn hand naar Roy zijn ballen en toen naar zijn harde pik. Hij voelde dat Roy hetzelfde bij hem deed. Met zijn hoofd ging hij naar Roy zijn kruis en nam de warme glimmende pik waar het voorvocht uitdruppelde in zijn mond en begon hem voorzichtig te bespelen. Roy ging languit liggen en genoot zacht kreunend van de tong die over zijn eikel gleed. Voorzichtig masseerde Bas de ballen van Roy en ging toen met zijn vinger naar zijn kontgaatje en gleed er met zijn vinger over heen. Roy begon steeds luider te kreunen en heftiger te bewegen. "Ik kom, ik kom jjjjjjaaaa ik kooom", kreunde hij wild heen en weer bewegend zodat Bas moeite had de wilde jongenspik in zijn mond te houden, net op het moment dat Roy zijn zaad naar buiten spoot hield kwam zijn pik buiten Bas zijn mond zodat zijn hele gezicht eronder spoot. "Zo, met een jongen is ook wel lekker he", lachte Bas. Roy knikte en Bas bewoog zijn vinger in het jongensholletje. "Lekker", vroeg Bas. Roy knikte alleen. "Zal ik er iets groters in doen", vroeg Bas. Roy knikte van ja en spreidde zijn benen. Bas knielde voor het heerlijk witte jongensholletje, masseerde het nog even met zijn vinger en gleed voorzichtig naar binnen. Hij zag dat Roy zijn gezicht wat pijnlijk vertrok maar hij zei niets. Langzaam stootte hij zijn pik steeds dieper in Roy tot hij zijn ballen tegen zijn billen voelde, hij opende zijn ogen en keek naar het leuke jongenskoppie die met gesloten ogen onder hem lag, Bas hield zijn ogen open en steeds sneller stotend en kijkend naar Roy begon zijn hele lijf te trillen, "JJaaa, oooh wat lekker, wat ben je een lekker jochie", fluisterde Bas in Roy zijn oor en kuste hem op zijn lippen. Hij voelde Roy zijn mond open gaan en zijn warme tong tegen die van hem aankomen. Heftig kusten ze elkaar, hun tongen zochten opgewonden naar elkaar en Bas voelde de nagels van Roy in zijn billen prikken. Hij hield het niet langer en met een kreet spoot hij zijn zaad in Roy zijn kontje. Even bleven ze zo liggen en toen rolde Bas van hem af, zwijgend lagen ze een tijdje zo, tot dat Roy op zijn horloge keek en zei dat hij naar huis toe moest. Bas voelde dat hij niets moest zeggen, Roy had zijn eerste sexuele ervaring met een jongen gehad en vond het lekkerder dan hij misschien wel zou willen (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar dennis11@planet.nl)
Aantal keer gelezen:
1224
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)