Spannendverhaaltje.nl

Zakelijke middag en avond

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Kreeft meer verhalen van Kreeft Voor mijn werk ben ik met regelmaat op pad om onze klanten te bezoeken welke zich in alle provincies en uithoeken van het land bevinden. Zo ook deze donderdag ben ik al vroeg op pad om naar het zuidelijkste puntje van Limburg af te reizen. Ik wordt er om 10:00 verwacht voor een meeting die 2 uur duurt en dan de lunch, middag en avond om met directie wat zaken te bespreken op een wat relaxtere manier. Na de lunch gaan we golfen, eind van de middag borrelen en chique dineren. Daarna na een hotel in om de volgende dag vroeg aan het weekend te beginnen. "Wat heb ik toch een zware baan" denk ik bij mezelf en glimlach. Alhoewel, de directeur is niet echt een vrolijk persoon. Ik hoop dat het toch nog gezellig wordt.
De meeting duurt uiteraard weer langer dan afgesproken en na 2,5 uur ben ik blij dat het afgerond wordt. Ondertussen heb ik een stevige trek gekregen en met de driekoppige directie ga ik eten. Fred, de directeur is, zoals ik al zei, niet de vrolijkste. Een man van rond de 50 die zijn zaakjes al jaren voor elkaar heeft. Hij hoeft eigenlijk niet meer te werken, hij is als binnen zoals dat wordt gezegd. Naast mij zit Harry, de oprationeel directeur. Een wat jongere man van rond de 38, vlot, direct en in voor een grapje. Tegenover mij zit de enige vrouw in het gezelschap. Een leuke dame van ik schat 40, financieel directrice, lang blond haar, blauwe ogen, lieve glimlach, maar afstandelijk. Ze mag er wezen met haar lange benen, die goed uikomen onder haar zwarte rokje, slank middeltje en een lekker kontje. Dat zag ik toen ik net achter haar liep. Helaas heeft ze weinig charme door haar afstandelijkheid. Ze is zeer ambitieus en gaat echt voor haar carriere. Mirjan heet ze. Zoals ze eruit ziet val ik wel op haar, maar hoe ze zich gedraagt en haar kleed verre van. Ik ben meer van het type vlot, lange leven de lol, doen wat je wilt doen en ... o ja ... ik heb ook nog mijn werk voor de inkomsten. Waarschijnlijk net als mijn buurman. Met hem lach ik ook het meest.
Tegen drie uur arriveren we op de golf baan. Het is een heerlijke lentedag en het is erg druk. We slaan ons balletje zoals altijd, echter vindt ik het erg saai worden met dit gezelschap. Ik probeer een wat dieper gesprek in te gaan met Mirjam. Echter zonder enig succes. Ze heeft woorden genoeg om overal om heen te draaien. "Goeie minister" denk ik bij mezelf en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik hou helemaal niet van dat droge gedoe en vind dat lachen de primaire levensbehoefte is. Mirjam kijkt me een beetje vragent aan en begrijpt niet waarom in glimlach. "Binnenpretje" zeg ik. "Mag ik met je mee lachen" vraagt ze. Warempel, krijgt ze nu ineens interesse voor mijn gedachten? Zonder dat de andere twee het horen zeg ik "Ik vind het nogal een saaie middag. Liever zou ik op een terrasje zitten met een pilsje in de hand". "Waarom ook niet, laten we lekker op het terras gaan zitten" zegt ze wonderbaarlijk. Ik haak er gelijk op in zeg tegen de andere twee "Jullie gaan voor ons verder? Wij haken af. We zien jullie zo wel weer" De twee heren stemmen ermee in en wij lopen terug naar het terras.
We ploffen neer op de nog twee vrije stoelen en draaien onze gezichten naar de zon. Uiteraard begint ze natuurlijk weer over werk, waar ik dus echt niet op zat te wachten. Ik probeer steeds het gesprek onopvallend om te buigen naar een wat gezelliger gesprek. Het lijkt wel of ze het niet door heeft, want ze babbelt gewoon door over haar werk. Damn, wordt dit nou net zo saai? Ik probeer het wel op een direktere manier. "Jeetje, wanneer heb jij voor het laatst sex gehad!?" merk ik op. Op het moment dat ik dat zeg schiet er van alles door mijn hoofd. Door deze vraag raak ik deze klant misschien wel kwijt, mijn baas zal een boos telefoontje krijgen over ongewenste intimidatie, misschien krijg ik wel een klap in mijn gezicht van Mirjam. "Dat is lang geleden" zegt ze heel onverwacht. Ik kijk haar aan en het lijkt of ik in een klap al het ijs heb gebroken. De Mirjam van daarnet is veranderd in een openere variant. Ze glimlacht naar me zoals ze nog niet eerder heeft gedaan. Ik heb altijd mijn woordje klaar, maar nu sta ik echt met een mond zonder tanden. Ik weet niet wat ik nu moet zeggen. Ze doorbreekt de stilte van 5 seconden wat voor mij wel 5 minuten was. "Ik ben blij dat jij zo vrolijk in het leven staat" zegt ze. "Ik vind het zo'n saai en duf kantoor, maar als je carriere wilt maken moet je toch verder" vervolgt ze. "Het is maar net je er van maakt" haak ik in. Het gesprek dat volgt is ineens een stuk prettiger en losser dan voorheen. Eindelijk krijgen we een interessanter gesprek. Niet meer over werk, niet meer saai, maar over de allerdaagse dingen die Mirjam en ik meemaken in de prive sfeer. Ik kom tot ontdekking dat ze tijdens haar studie een wildebras was en dat ze gegroeid is tot een, wat ik noem, saaie kantoortrut. Ze moet lachen om mijn uitspraak. "Je hebt gelijk, ik ben ook een saai trut" zegt ze. "Ik heb het gevoel dat ik de afgelopen jaren wat gemist heb. Ik ben nog maar 30 en ik wil nog zoveel doen" zegt ze. '30!' denk ik bij mezelf 'dan heb je jezelf aardig toegetakeld'. "Dan heb je snel carriere gemaakt" antwoord ik. "Dan ben ik net zo oud als jij" vervolg ik.
De heren komen terug en het wordt tijd we ons te verplaatsen naar het resteurant ergens in Maastricht. Ik heb geen flauw idee waar ik moet zijn, dus ik rijd achter de stoet aan. Als ik achter Mirjam sta voor een verkeerslicht merk ik op dat ze me aankijkt via haar achteruitkijkspiegel. Als het licht op groen gaat blijft ze staan. De auto achter ons claxoneert ongeduldig en Mirjam schrikt 'wakker'. We vervolgen onze weg. Bij het restaurant aangekomen worden we begeleid naar onze tafel. Een voor mij veel te chique restaurant. Tijdens het eten heb ik regelmatig oogcontact met Mirjam. Hoewel ik me niet echt tot haar aangetrokken voel lijkt het wel of zij mij het liefst nu zou willen bespringen. Ik neem aan dat de twee heren dat ook opmerken. Echter, ze laten niks blijken. Het wordt toch nog een gezellig avond met Mirjam en Harry. Misschien zit Fred er wel voor spek en bonen bij. Dat zou trouwens wel smaken. Het eten hier is goed, maar je krijgt niet echt veel. Fred excuseert zich om naar het toilet te gaan. Dat geeft mij de gelegenheid om de opmerking "Gaan we staks naar de Mac" te maken. We rekenen af, althas Fred de man met het grote geld, en stappen het restaurant uit. Het is kwart voor 10. Ik geeft Fred en Harry een hand en bedank hun voor de 'gezellige' dag en de zaken. Mirjam doet net alsof ze nog een dringende zakelijk vraag heeft. De heren lopen weg. "Gaan we de stad nog in" vraagt ze aan mij. "Natuurlijk, maar eerst even mij spullen bij het hotel droppen en inchecken, anders ben ik straks te laat". "Dan ga ik even naar huis om wat anders aan te trekken, ik kom straks wel naar het hotel". "Okido" en we gaan onze eigen weg.
Het hotel ligt midden in de stad en is weer een goed hotel zoals Karin, de secretaresse van mijn baas, dat altijd zo goed kan uitzoeken. Mijn koffer wordt naar mijn kamer gebracht. Als ik de kamer binnenloop bedankt ik Karin in mijn gedachten voor deze luxe ambiance. Ik pak een douche en moet lachen om de twee Mirjams die ik vandaag heb ontmoet. Geweldig wat zo'n opmerking tot gevolg heeft, hoewel ik mijn baan op het spel heb gezet. Ik trek een spijkerbroek aan, t-shirtje, gel in mijn haar, schoenen aan en sluit de deur achter me. Ik loop naar de lobby. Mirjam is er nog niet. Ik pak een krant en ga ik iin van de grote fauteuils zitten. Af en toe kijk over mijn krant naar de ingang van het hotel en naar de receptie. Nog steeds geen Mirjam. Na een half uur begin ik enigsinds ongeduldig te worden. 11 uur geweest en nog steeds geen Mirjam. Ik kijk weer naar ingang als ik daar een beweging opmerk uit mijn ooghoeken. Er komt een jonge vrouw binnen en bekijk haar van beneden naar boven. Vlotte schoenen, strakke spijkerbroek, strak zwart shirtje zonder mouwen, mooie stevige tieten trouwens, lief gezichtje, lange blonde haren die ze nonchalant opzij gooit met haar hoofd. He, krijg nou wat, dat is Mirjam. Wow, dit is een hele andere vrouw dan in haar mantelpakje van vandaag. Ik sta op, leg mijn krant weg en loop naar haar toe. "Hi" zeg ik. We kijken elkaar aan voor een paar seconden. "Ik ben sprakeloos" zeg ik. "Je ziet er goed uit" en ik zie haar wangetjes ligt rood kleuren. "Speciaal voor jou gedaan" zegt ze.
We stappen naar buiten en lopen de binnenstad in. Zij kent de stad dus ik volg. Haar parfum ruikt heerlijk en haar haar danst in de ligte bries die door de straten waait. We gaan een kroeg in waar het al aardig druk is. Goede muziek, leuke sfeer en lekker Limburgs bier. Als ik haar aankijk begint me steeds meer op te vallen dat ze een knap gezicht heeft. Mooie blauwe ogen, lieve mond en ze is leuk opgemaakt. We praten over echt van alles, behalve over, thank god, werk. Het wordt drukker aan de bar en Marjam komt steeds dichter bij me staan. Door een duw in haar rug, doordat iemand zichzelf tussen de mensen door naar de bar drukt, komt ze tegen mij aan staan. Ik voel haar been tegen de mijne, haar buik tegen mij zij aangedrukt en haar borsten tegen mijn arm. Ik kijk haar aan. Zo dicht hebben we nog niet tegen elkaar aangestaan. Zonder enig besef wat er om ons heen gebeurt komen onze lippen dichter bij elkaar en staan we tegen de bar aan te zoenen. Iemand tikt me op mijn schouder waardoor onze kus stopt. "Ik wil even een pilsje bestellen, mag ik er even bij?" zegt de persoon naast me. Ik kijk Mirjam weer aan en we schieten in de lach. We lopen de kroeg uit, hand in hand. Op straat drukt ze zich tegen mij aan. Midden op de weg zijn we weer verwikkeld in een hete tongzoen. Alles om ons heen vervaagd, al het besef van tijd is weg. In de verte merk ik dat fietsers ons rakelings passeren. Dan opeens klinkt een zware stem "Goedenavond" achter mij. Verschrikt kijken we op. Meneer de agent, opzoek naar iets onwillekeurigs om commentaar op te leveren, verzoekt ons op de stoep te gaan staan. "Laten we maar naar jouw hotel gaan" stelt ze voor "Daar worden we niet lastig gevallen".
Zo snel als we kunnen lopen haasten we ons naar het hotel alsof we achterna worden gezeten door een stel wilde honden. We stappen het hotel binnen rechtstreeks naar de liften. Het duurt even voordat er eindelijk eentje opengaat. Snel stappen we naar binnen en drukken op het knopje 6e verdieping om zo snel mogelijk de deuren te laten sluiten voordat die 'wacht'-roepende man ook onze lift in kan stappen. De deuren gaan gelukkig op tijd dicht. Voordat de lift ook maar enige aanstalte geeft om ons naar boven te brengen zijn we alweer verstrengeld in een opwinnende tongzoen. Mijn handen glijden over haar rug naar haar billen toe, haar handen wrijven ongecontroleerd over mijn rug. Ik duw haar tegen de wand van de lift aan waarbij mijn handen ongewild klem komen te zitten tussen haar billen en de wand. Ik wurm mijn rechter hand los en ga opzoek naar haar borsten. Ze voelen heerlijk stevig en mijn aanrakingen laat Mirjam licht kreunen. Ik trek de voorkant van haar shirtje uit haar broek en laat mijn hand over haar buik glijden. Haar gekreun wordt iets luider. "PING" de liftdeuren gaan open, van schrik laten we elkaar los als twee oudere dames de liften in stappen. Ik kijk snel op het bedieningspaneel en zie een '6' staan. "Kom, we zijn er" zeg ik en trek Mirjam aan haar hand mee. De dames kijken ons verbaasd en geergerd aan alsof we een misdaad hebben begaan. Snel lopen we door naar mijn kamer.
Ik haal het kaartje voor deur uit mijn zak en open snel de deur. Voordat we binnen zijn en de deur weer dicht is hangen we alweer om elkaars nek. Ik til haar op en ze slaat haar benen om me heen. Al zoenend strompel ik in het donker naar het bed. Met mijn benen zoek ik de rand van het bed en eenmaal gevonden buig ik voorover en laat Mirjam op haar rug vallen. We stoppen even met deze intense zoen. Door het schamele licht wat door het raam naar binnenkomt van de lantaarns buiten kan van haar gezicht aflezen dat ze bloedgeil is. Met haar handen gaat ze opzoek naar mijn riem en broeksluiting. Ik help haar maar even want het lukt niet helemaal. Mijn t-shirt wordt over mijn hoofd getrokken. Ik maak mijn schoen los en schop ze de kamer door. Ze trekt in een keer mijn broek naar beneden en zit nu met haar gezicht vlak voor mijn bobbel in mijn slip. Deze trekt ze wat behendiger naar beneden en haar handen omklemmen direct mijn geslachtsdeel. Met langzame zachte trekbewegingen masseert ze hem. Het voorvocht druipt eruit waardoor het masseren gevoeliger wordt. Ik sluit mijn ogen om er nog intenser van te genieten. Met de langzame bewegingen die ze maakt voel ik me bijna door mijn knieen zakken. Ik voel haar handen loskomen van mijn inmiddels keiharde paal en pakken mijn billen vast. Op datzelfde moment voel ik haar lippen mijn eikel omsluiten. Haar hoofd gaat op en neer en ik heb het gevoel dat ik op lucht sta. Ik voel niks meer om me heen, behalve haar mond om mijn paal. Af en toe stopt ze met zuigen om haar tong langs de stam te laten glijden. Haar rechterhand komt weer naar voren om haar heerlijk pijpbeurt te ondersteunen. Steeds dieper neemt ze mijn joekel in haar mond. "Als je zo doorgaat" kreun ik "spuit ik je straks helemaal onder". Zonder enige kick gaat ze door alsof ze me niet gehoord heeft. Met beide handen grijp ik haar hoofd vast en ga met mijn vingers door haar haren. Ik begin steeds heftiger te schokken en te kreunen en kan amper meer op mijn benen staan. "Ik ga zo komen" mompel ik. Ze gaat gewoon door. Ik voel mijn lichaam verstijven, mijn zaad opborrelen en met luide kreet kom ik klaar in haar mond. Ze zuigt en trekt nog even door en ik hoor haar mijn zaad inslikken. Ik sta te trillen op mijn benen en weet mijn god niet meer wat boven of onder is, of ik lig of sta, of ik nog bij bewustzijn ben of droom. Ze stopt wat mij de gelegenheid geeft om me op mijn zij op het bed te laten vallen. "Mmm, wat smaak je lekker" kreunt ze. Ik moet even bijkomen van deze hemelse verwennerij.
Ze draait me op mijn rug en komt bovenop me zitten. Mijn ogen zijn nu gewent aan het donker en ik kan haar goed zien. Ik trek haar shirt over haar hoofd en zie dat ze een sexy doorschijnende zwarte bh aan heeft. Ik open de sluiting van haar broek. Ik duw haar van mij af op haar zij en trek haar broek uit. Een bijpassende zwart string komt tevoorschijn. Ik kijk goedkeurend naar haar lichaam. Zeer atletisch, strak buikje, mooi gevormde heupen en lange benen. Ze draait zich op haar buik alsof ze wil zeggen 'de achterkant is ook mooi hoor'. En dat klopt, wat een heerlijk strak kontje! Ik kom op handen en knieen boven haar hangen en kus haar net boven haar kontje. Al kussend op haar rug ga ik steeds verder naar boven. Totdat ik een lange zoen in haar nek geeft. Ze draait zich om. Ik doe hetzelfde maar dan naar beneden. Ik kus haar tussen haar borsten zonder ze echt aan te raken. Haar buikje voelt heerlijk zacht aan, ga over haar liezen naar haar benen toe zonder haar gevoelige plekje te raken. Ik trek haar string uit en zie dat ze helemaal geschoren is. Ik beweeg mijn hoofd richting haar kruis en laat mijn tong haar zeiknatte poesje likken en ga opzoek naar haar klitje. Ze pakt mijn hoofd beet en begint te kronkelen en te kreunen. Ze trekt haar benen op waardoor ik meer ruimte heb om haar te verwennen. Mijn tong gaat omhoog en omlaag en stop het puntje van mijn tong in haar kutje. Ik ga weer terug naar haar klitje en stop een vinger in haar natte holletje. Ze kermt het uit als ze schokkend klaar komt. Ik ga door en stop twee vingers in haar grotje terwijl ik haar door blijf likken. Ze proeft heerlijk en het geeft een goed gevoel dat een vrouw door jouw aanrakingen zo klaarkomt. Met mijn andere hand zoek ik boven me naar haar borsten. Ik trek haar bh omhoog en kneed haar linkerborst zachtjes. Mijn duim heeft haar klitje gevonden en vinger haar nogmaals naar een hoogtepunt. Ze trekt me omhoog. "Ik wil je in me voelen" hijgt ze. Ik kom op haar liggen en laat mijn handen achter haar rug glijden om de sluiting van heer bh los te maken. Ze gooit het aan de kant. Ik druk mijn eikel tegen haar schaamlippen en zonder enige weerstand glijdt hij helemaal naar binnen. Mirjam trekt een holle rug en slaat haar benen om me heen. Met ritmische bewegingen begin ik haar te neuken. Haar vingertoppen en nagels voel ik in mijn rug prikken als ik het tempo opvoer. Al kreunend en hijgend krijgt ze weer een orgasme. "Ga door!" kermt ze. Ik voel mijn eigen orgamse voor een tweede keer aandringen maar wil nog niet klaarkomen. "Ga door!" kermt ze opnieuw. Als ik het tempo verminder en haar minder diep penetreer beweegt ze haar bekken zo dat zij het van mij overneemt. Dit is geweldig intens en ik kan het ook niet meer houden. Met een schorre gil voel ik mijn zaad naar buiten spuiten. Ze gilt het opnieuw uit als haar vierde orgamse haar lichaam overneemt. Hijgent omarmen we elkaar en blijven uitgeput liggen.
Ik kijk haar aan en glimlach. Ze glimlacht terug. "Wat een heerlijk avond" fluister ik in haar oor. "Zeker" zegt ze. Ik glijdt van haar af en we trekken de lakens omhoog. Ze komt tegen me aan liggen en we vallen in slaap.
Aantal keer gelezen:
741
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)