Spannendverhaaltje.nl

Wraak of lust

-
21-10-2010
Meteen na ons huwelijk hadden we de afspraak gemaakt dat we niet vreemd zouden gaan en daarbij had hij ook plechtig beloofd dit niet te zullen doen. Nu na nog maar twee jaar had ik gegronde redenen om daar aan te twijfelen. Ondanks dat hij stapelgek op me was en we een verschrikkelijk goed seksleven hadden verdacht ik hem er van om met een leuke buurvrouw van een straat verder te rommelen. Ik merkte dat doordat ik de laatste tijd toch wel erg weinig sperma van hem kreeg te verwerken als ik zijn lekkere paal weer eens pijpte. Ik was gek op pijpen en zeker de paal van Bert die ruim de 20 centimeter haalde had ik erg graag in mijn mond. Ik probeerde hem daarbij altijd zo diep mogelijk in mijn keeltje te laten glijden om zo heerlijk gevuld te zijn met zijn kloppende mooi beaderde lul. Het genot dat Bert daarvan had was op zijn gezicht duidelijk zichtbaar. Nu was het altijd zo dat ik aardig wat geil in mond gespoten kreeg, iets waar ik altijd erg van geniet want ik ben gek op geil maar de laatste tijd was het veel minder wat ik te verwerken kreeg. Toen ik hem daar op attendeerde zei hij me met een rood hoofd dat dit kwam omdat hij tussendoor zichzelf nog wel eens aftrok. Nou is het nergens voor nodig om daar een rood hoofd voor te krijgen want wie doet het nou niet zelf wel eens en zeker bij ons was jezelf vingeren en aftrekken heel gewoon. Daar kwam dat rode hoofd dus niet door…
Waar het wel door kwam hoorde ik een paar dagen later van een buurvrouw, ze vroeg me of Bert een klusje aan het doen was bij Julia. Wie Julia was wist ik op dat moment nog niet maar dat was dus een vrouw die een straatje verder woonde. Die had met haar 21 jaar haar zinnen dus duidelijk gezet op de 20 centimeter van mijn Bert vermoedde ik want klussen deed hij er niet voor zover ik wist.
Ik besloot om, als ik onze Yorkshire terrier uit liet voortaan wat vaker door haar straat te lopen want ik werd toch wel erg nieuwsgierig naar die Julia. Doordat het gewone rijtjeshuizen waren kon ik er goed binnen kijken maar ik zag er eigenlijk nooit wat. Tot op een zaterdag, toen stond er zowaar een vrouw in de voortuin die de ramen aan het zemen was. Het was een leuke meid om te zien, een slank figuurtje, net als ik zelf en daarop een knap koppie met lang blond haar wat bijna haar hele rug bedekte. Gekleed in een topje waarin een paar grote borsten zaten waarvan ik over de echtheid twijfelde en met daaronder een kort rokje kwam er steeds een heel stuk van haar buikje bloot en bleven maar net haar billen bedekt als ze zich moest uitrekken om de bovenkant van de ramen ook te kunnen zemen.
Bij het passeren zei ik haar gedag en omdat ze daar vriendelijk op in ging begon ik een praatje met haar. We hadden het over het huishouden en dat soort dingen. Daarbij vertelde ze me dat ze doordat ze werkte zulke klusjes bijna altijd in het weekend moest doen en daar eigenlijk een hekel aan had. Toen ik haar zei dat ze dan haar man toch kon laten helpen vertrouwde ze me toe dat die heel weinig thuis was door zijn werk als internationaal chauffeur en als hij eens thuis was liever aan zijn auto poetste dan aan het huis.
Ik kwam zo gaande het gesprek al aardig wat te weten over haar en kon daardoor op maken dat als Bert met haar zou neuken dat toch in de avond moest zijn omdat ze er overdag bijna nooit was. Nou werd het me ook duidelijk waarom hij de laatste tijd ’s avonds zo vaak naar de sportschool ging. Volgens mij bedoelde hij met dat sporten dus gewoon neuken met een ander! Ik besloot hem eens wat meer in de gaten te gaan houden, zonder dat ik wat vertelde over mijn ontmoeting met Julia.
Twee dagen later onder het eten vertelde hij me dat hij weer even naar de sportschool zou gaan. Ik zei dat het goed was en vroeg hem nog even met wie hij zou gaan. Hij ging die avond alleen want dan kon hij na het sporten meteen naar huis zonder nog wat te moeten drinken, hij zou het niet te laat maken beloofde hij me.

Rond half acht trok hij, na me een vluchtige kus te hebben gegeven de deur achter zich dicht. Omdat het buiten al donker was gaf mij dat mooi de gelegenheid om eens te gaan kijken wat hij met dat sporten nu precies bedoelde. Na een kwartiertje deed ik een donkere jas aan en lijnde Yorky aan om hem uit te gaan laten. In werkelijkheid ging het me natuurlijk om het huis van Julia eens te gaan bekijken en wat daar zou kunnen gebeuren.
Bij het huis aangekomen zag ik in de huiskamer, waar ik ongestoord door het ontbreken van dichte lamellen of gordijnen naar binnen kon kijken niemand. Achter de voordeur die voor een groot deel van glas was zag ik wel wat bewegen, er gebeurde daar in de hal duidelijk wat maar door het ondoorzichtige glas kon ik niet zien door wie of wat er precies gebeurde. Dat werd pas duidelijker voor me toen ik Julia de kamer in zag komen. Ze had een bloesje aan die bijna helemaal open geknoopt was waardoor haar sexy beha waar haar borsten boven uitbolden duidelijk te zien was. Van haar broek zaten de knopen ook al niet meer zoals gebruikelijk, die bleef op haar heupen hangen doordat de rits nog niet helemaal naar beneden was, anders had die waarschijnlijk onder het lopen tot aan haar enkels gezakt. Ze kwam naar het raam lopen en trok in een vloeiende beweging de lamellen dicht. Op het laatste moment dat het voor mij mogelijk was om binnen te kijken zag ik een man de kamer inkomen. Julia was net iets te snel met de lamellen om mij nog een blik te gunnen op wie het was.
Nu ik niets meer kon zien moest ik wat anders gaan verzinnen. Ik besloot om te lopen en het aan de achterkant te gaan proberen. Gelukkig viel ik niet op met mijn donkere jas en ook Yorky gedroeg zich keurig, er kwam geen blaf uit zijn bek.
Via de achterkant kwam ik in een smal doorgangetje waarvan mensen die daar woonde gebruik maakten om met hun fiets bij hun schuur te komen. Bij het huis van Julia was een houten schutting van ongeveer 2 meter hoor met een deur er in. Met mijn 1 meter 62 kon ik er niet over heen kijken en ik hoopte dan ook maar dat de deur niet op slot zou zijn. Zo zacht mogelijk drukte ik de knop naar beneden en constateerde tot mijn grote geluk dat de deur open kon. Zo zachtjes mogelijk opende ik hem een stukje totdat ik er tussen door kon om hem achter mij weer dicht te doen. Ik stond er zo goed als onzichtbaar in een hoekje van de tuin langs het schuurtje. Zo kon ik de hele kamer door kijken en wat ik zag loog er niet om! Ik zag Julia naakt in een stoel onderuit zitten met haar benen hoog in de lucht. Tussen die benen zag ik een hoofd driftig heen en weer gaan, aan de haardracht dacht ik meteen Bert al te herkennen maat twijfelde toch nog even.
Ik maakte Yorky aan een regenpijp van het schuurtje vast zodat ik zelf wat verder naar het raam durfde te lopen. Op twee meter van het raam kon ik het goed zien en wist ik het zeker, het was Bert die Julia aan het likken was, met zijn tong die mij toebehoorde en alleen bestemd was voor mijn gaatjes lag hij Julia daar te verwennen alsof het heel gewoon was tussen buurtjes! Mijn eigen trouwe Bert waar ik een afspraak mee had om niet vreemd te gaan lag hier te sporten bij de buurvrouw!
Zijn tong en mond gingen als een razende tekeer op de kut van Julia die zelf haar grote borsten en tepels aan het kneden was alsof het ballonnen waren. Ondertussen probeerde Bert zijn broek naar beneden te doen om zijn grote paal wat ruimte te geven. Dat lukte hem pas nadat hij Julia haar eerste orgasme bezorgd had waarbij ze Bert zijn gezicht bijna tot in haar kut duwde. Toen pas kon hij haar even met rust laten om zich uit te kleden.
Vreemd genoeg en ondanks dat het goed fout was wat Bert aan het doen was wond het mij toch op. Ik had, op af en toe een seksfilm na, nog nooit iemand anders zien vrijen en waarschijnlijk was dat de reden dat ik er erg geil van werd. Ondanks dat het Bert was die daar bezig was voelde ik mijn tepels verstijven en mijn kutje nat worden. Ik begon die laatste over mijn broek wat op te wrijven maar het gevoel wat ik daardoor kreeg was te minimaal en daarom liet ik mijn hand mijn broek in glijden om me daar ongegeneerd te gaan staan vingeren. Ik voelde mijn kut die nat was zoals hij tijden niet meer geweest was, onvoorstelbaar hoe het mij opwond om mijn man bezig te zien. Ik bedacht dat ik kwaad en boos hoorde te zijn, ik hoorde een steen door te raam te gooien of wat dan ook maar in plaats daarvan stond ik me er aan op te geilen als een voyeur…
Door Bert zo naakt voor een andere vrouw te zien staan met zijn pik stijf wijzend in de richting van Julia haar mondje maakte boosheid steeds meer plaats voor geilheid in mijn lichaam.
Met haar beide voeten weer op de grond kwam ze wat voorover om zijn lul in haar te laten verdwijnen. Net als ik zelf graag doe begon ze hem te pijpen met diepe lange halen. Steeds weer liet ze hem tot de aanzet van zijn eikel uit haar gulzige mond glijden om hem daarna weer tot in haar keel te laten glijden waarbij ik haar wangen naar binnen zag gaan door het zuigen wat ze deed. Bert, met zijn handen op haar hoofd genoot er van en dacht echt niet meer aan zijn vrouw en aan wat hij die beloofd had. Hij had wel wat anders aan zijn hoofd of beter gezegd aan zijn lul op dat moment dan aan mij te denken.
Bert kennende wist ik precies wanneer hij zou komen en toen hij zijn lul hard en ruw haar mond in begon te neuken wist ik dat het bijna zover was. Nog vier keer stootte hij hard tot achter in haar keel om hem daarna uit haar nog steeds zuigende mond te halen en al zijn geil op haar grote tieten te spuiten. In lange golven spoot hij die grote ballen onder waar Julia het zelf over begon uit te smeren. Glimmend van zijn geil kneedden en wreef ze haar tieten en harde tepels nog harder. Met haar vrije hand ging ze direct weer aan de gang met de pik van Bert. Trekkend probeerde ze hem weer zover te krijgen dat hij weer stijf werd. Nadat ze het aftrekken door haar mond over liet nemen zag ik dat ze haar hand onder zijn ballen door liet gaan om zijn kontje te stimuleren. Hij is aan zijn kontgaatje heel gevoelig en geniet daar van elke aanraking en zelfs dat wist Julia dus al. Daar maakte ik uit op dat wat ze hadden al een tijdje aan de gang zou zijn. Dit vroeg om een reactie van mij uiteraard en op het moment dat Julia haar vinger uit Bert zijn kontje haalde en op haar rug op de vloer ging liggen om hem in haat kut toe te laten wist ik wat mij te doen zou staan de komende tijd!
Julia leidde de pik van Bert haar geopende kut in en terwijl ze begonnen te neuken bedacht ik alvast een plan hoe ik wraak kon nemen. Het moest een speciaal iets worden, niet gewoon zomaar even neuken met een ander. Nee, ik zou er wat moois van gaan maken en Bert die zou daar van mee mogen genieten, daar was ik van overtuigd.
Nadat ze zeker een half uur in verschillende standjes hadden geneukt zag ik aan de reactie van Julia dat ze terwijl ze in doggystyle genomen werd weer klaar kwam. Met in iedere hand een van haar grote tieten gaf Bert haar neukend haar tweede orgasme, zelf kwam hij direct volgend op haar ook nogmaals klaar. Ik zou niet veel meer krijgen die avond vreesde ik.
Nadat ik zag dat het snel voorbij zou zijn spoedde ik me snel naar huis. Een kwartiertje later hoorde ik Bert binnen komen. Hij zei me gedag en op mijn vraag hoe het was geweest zei hij me dat hij lekker gesport had maar dat het erg vermoeiend was geweest. Hij wilde het maar niet te laat maken die avond…

Ik probeerde te ontdekken of er structuur zat in de bezoekjes die Bert aan Julia bracht en kwam daarbij tot de conclusie dat het meest op maandag en donderdag was dat hij ging “sporten”. Die avonden hadden waarschijnlijk te maken met de afwezigheid van de man van Julia vermoedde ik. De avonden wetend kon ik mijn plan trekken om wraak te gaan nemen op zijn vreemd gaan.
Wij wonen dicht bij het centrum van een stad in het westen van het land en daar zijn een paar seksshops gevestigd waarbij er een is waar ook een cinema is. Nieuwsgierig als dat ik ben heb ik op internet wel eens gezocht op de naam van die cinema en zo wist ik wat ik daar kon verwachten. Er waren wat hokjes waar je een film kon kijken op een soort monitor maar ook was er een zaaltje en een darkroom. Nou was ik altijd al nieuwsgierig wat er daarbinnen zich af zou spelen maar als vrouw zijnde loop je er niet zo snel naar binnen. Daarbij kwam ook nog eens dat Bert en ik de afspraak hadden niet vreemd te gaan en daarom zocht ik het dan ook niet op. Tot de dag dat ik Bert en Julia bezig had gezien want daardoor was er nog al wat veranderd natuurlijk. Nu was het mijn beurt om wat pret te gaan maken.

Ik ging er op een middag eerst zo eens naar toe om te kijken wat er precies gebeurde. In de seksshop verdiepte ik me in de aangeboden lingerie en boekjes daarbij nauwlettend de ingang van de cinema goed in de gaten houdend. In de tijd dat ik me in de seksshop op hield waren het eerst wat oudere mannen die daar naar binnen gingen en dat was nu niet echt mijn doelgroep. Wat later zag ik gelukkig ook wat jongere mannen en zelfs jongens achter de deur van het zaaltje verdwijnen. Ik werd er steeds wat vreemd aan gekeken, men was volgens mij niet echt gewend aan een vrouw in een seksshop en zeker niet aan een die er nog goed uit zag ook en nog jong was, met mijn 22 jaar en mijn nog strakke figuurtje was ik aan de reacties te zien een welkome verschijning daar. Na genoeg gezien te hebben kocht ik een leuk lingeriesetje en ging huiswaarts.

De maandag die volgde op mijn bezoek zei Bert me onder het eten dat hij weer even naar de sportschool zou gaan. Ik zei hem dat het goed was maar dat ik toch wel graag had dat hij zich niet teveel zou vermoeien. Dit omdat we al een paar dagen zo goed als geen seks hadden gehad en ik ondertussen wel weer toe was aan een goede verwenbeurt. Desnoods alleen met zijn mond voegde ik er aan toe.
Nadat Bert de deur had dichtgetrokken haastte ik me naar de slaapkamer om mij om te kleden. Die middag had ik me al gedoucht en alles nog eens glad geschoren zodat ik fris het avontuur tegemoet ging. Ik koos voor een gemakkelijk te openen roze vestje met daaronder een kort rokje, lingerie liet ik uit, dat zou alleen maar in de weg zitten. Een paar pumps met hoge hakken eronder en ik was er klaar voor, wat Bert kon, kon ik nog veel beter!

Na binnenkomst in de seksshop voelde ik meteen alle ogen al op me gericht en voelde ik iets van vrees. Waarschijnlijk zag de man achter de toonbank dat want tijdens het kopen van een kaartje gaf hij mij de verzekering dat als er iets was ik maar een gil hoefde te geven om al te opdringerige mannen weg te krijgen. Met dat in mijn achterhoofd ging ik het zaaltje in. Ik liet me direct op de eerste stoel die ik tegenkwam neer vallen om mijn ogen even aan de duisternis te laten wennen. Toen ik wat kon zien zag ik de silhouetten van verschillende mannen. Ik telde er tien maar het was goed mogelijk dat er meer waren want ik zag er nog wel eens verdwijnen achter een deur aan de zijkant van de zaal. Ik vermoedde dat daar de darkroom zou zijn waar ik een foto van gezien had op de internetsite Dat was voor straks eerst hier maar eens kijken wat er gebeurde. Dat was niet veel en aan de bewegingen van de linker- of rechterarm van de mannen te zien werd er alleen maar flink getrokken bij het bekijken van de film, dan toch de darkroom maar eens gaan bekijken. Ik besloot me heel brutaal op te stellen om zo wat aandacht te krijgen, ik was er tenslotte niet voor niets heen gegaan. Ik trok het rokje en bloesje uit en liep naakt op mijn pumps langs het filmdoek de zaal rond op weg naar de deur naar de darkroom. Iedereen moest me gezien hebben en ook dat ik de darkroom in ging. Omdat er alleen maar mannen in de bioscoopzaal waren maakte ik er uit op dat dit in de darkroom ook wel zo zou zijn en dat het kreunen wat ik er meteen al hoorde veroorzaakt werd door mannen die met elkaar bezig waren. Waarschijnlijk was ik daar dus een welkome gast. Al snel voelde ik handen langs mijn lichaam gaan terwijl ik mij omdat ik niets zag aan de houten schotten vast hield waar een soort van labyrint van gemaakt was. Voetje voor voetje ging ik verder zonder ook maar iets te kunnen zien. De enige hulp die ik had was mijn hand die ik langs de schotten liet gaan om de kans ergens tegen aan te lopen te verkleinen. Totdat diezelfde hand in eens wat hards voelde. Heel even was er een schrikreactie maar snel herstelde ik me en voelde nog eens. Het was een stijve pik die ik vast had en die door een gat in het schot stak. Later begreep ik dat dit een glory-hole genoemd werd en gebruikt word voor anonieme seks. Op dat moment maakte ik er dankbaar gebruik van en na er wat aangetrokken te hebben liet ik me door mijn knieën zakken om hem te gaan pijpen.
Zo Bert, dat was de eerste vreemde pik die ik in me kreeg. Jij en zeker ook ikzelf verdienden het om door een ander gevuld te worden na wat jij uitgespookt had.
Terwijl ik mijn mond liet vullen door die lul van ruim 18 centimeter met een echt enorme omvang begonnen mijn ogen wat te wennen aan het hele donkere en dardoor zag ik dat er naast de man of jongen die ik aan het zuigen was nog twee moesten staan want er staken nog twee lullen door het schot. Ik vond dat echt te gek en een soort paradijs voor de echte seksliefhebster. Afwisselend begon ik ze alle drie te pijpen, steeds weer liet ik een andere lul tot in mijn keel glijden. Met mijn pijptechniek had ik al snel de eerste zover dat ik zijn geil mijn mond in voelde spuiten. Waarschijnlijk was hij al een tijdje niet klaar gekomen want het was niet gering wat hij in me spoot. Ik moest tussendoor slikken om alles te verwerken. Heerlijk was het voor een spermaliefhebster als dat ik ben, dat was wel wat meer dan wat Bert me gaf nu hij met Julia neukte!
De klaargekomen pik werd terug getrokken uit het gat en daardoor ging ik me bezig houden met de andere twee. Lang bleef het andere gat niet leeg want al snel stak er weer een lul door heen. Zo kon ik wel aan de gang blijven natuurlijk en straks had ik alle aanwezigen leeg gezogen en dat was nou net niet mijn bedoeling. Ik zoog de laatste twee ook nog even helemaal leeg en na dat ook geslikt te hebben probeerde ik terug te gaan naar de filmzaal. Daarbij voelde ik me overal betast. Mijn hele lichaam werd gestreeld, geaaid, gekneed en zelfs kreeg een het voor elkaar om onder het lopen een vinger in mijn kale kutje te krijgen. In de zaal liep ik naar het filmdoek wat stond op een soort podium waar ik tegen aan ging staan. Iedereen die naar de film keek moest me daar zo zien staan. Iets achterover leunend op mijn armen met licht gespreide benen daagde ik ze uit om hun pik los te laten en naar me toe te komen. De brutaalste stond meteen op en nog steeds aan zijn paal trekkend kwam hij naar me toe lopen. Het was een jongen van een jaar of 23 met een lekker stuk gereedschap. Nadat hij zijn pik losgelaten had om mij wat te strelen en te vingeren pakte ik zijn paal en trok hem tussen mijn benen. Ik liet me achterover vallen waardoor ik op precies de juiste hoogte op mijn rug op het podium kwam te liggen om geneukt te worden. Ik vroeg de jongen me eerst te gaan likken want ik wilde eerst klaarkomen en het liefst goed ook, ik had heel wat in te halen na de verwaarlozing door Bert.
Kundig had hij me al snel zover, door het geile sfeertje wat er in een sekscinema hangt en door alle blikken van geile mannen die er op mij gericht waren had hij me na een paar minuten likken en zuigen aan mijn klit al zover dat ik hard en zelfs boven het filmgeluid uit komend mijn eerste orgasme kreeg van die avond. Ik kreeg de kans niet om bij te komen want nadat hij mijn benen omhoog hield gleed zijn lul mijn kut in. Met om hem heen allemaal rukkende mannen begon hij met me te doen waar ik voor gekomen was. Hard neukend pompte hij me steeds weer vol met zijn heerlijke pik. Ik voelde dat er aan beide kanten van me iemand op het podium was geklommen want terwijl ik nog steeds lekker doorgeneukt werd zag ik links en rechts boven mijn gezicht ook een stijve pik. In alle twee mijn handen nam ik er een vast en zo was ik ineens drie man tegelijk aan het helpen. De jongen die me aan het neuken was kwam na een paar minuten pompen luid kreunend in me klaar waarbij zijn sperma duidelijk voelbaar voor me diep in me kutje gespoten werd. Hij deed een stapje naar achter na alles tot de laatste druppel geloosd te hebben en terwijl hij zijn pik weer achter zijn rits deed stapte een ander alweer naar voren om zijn plek over te nemen. Weer werd mijn kut gevuld door kloppen vlees, weer werd ik voor een paar minuten flink geneukt. Met nog steeds die twee pikken in mijn trekkende handen kreeg ik weer een lading geil in me gespoten. Dit liet ik nog drie keer gebeuren totdat ik vond dat het mooi geweest was. Ik bedankte de mannen voor hun verwennerij en liep terug naar mijn stoel met mijn rokje en blouse. Daar haalde ik een tampon, die ik altijd bij me heb voor noodgevallen uit mijn tasje en stopte die in mijn druipende kutje.
Ik was van plan om weg te gaan maar bij de deur bedacht ik me. Ik had gezien dat ik nog een tampon bij me had en daardoor vond ik dat ik ook best mijn kontje nog even kon laten vullen met heerlijk warm geil. Ik keek snel even rond in de zaal en zag een leuke jongen van ongeveer 20 jaar zitten die flink aan het trekken was. Ik liep naar hem toe en vroeg hem mijn kontje even lekker te neuken. Met wat geil uit mijn kletsnatte kutje smeerde ik mijn strakke gaatje wat in om daarna voorover leunend op een stoel te bukken voor hem zodat hij zijn eikel tegen mijn sterretje kon plaatsen, zachtjes liet hij hem mijn kontje in glijden om mij daar ook nog even lekker te neuken.
Al snel was er weer een brutaaltje die van mijn voorover gebogen positie gebruik maakte en voor mij ging staan en zijn pik voor mijn mond hield. Nou was ik die avond de beroerdste niet en daarom verwende ik die man ook nog maar even, aan twee kanten gevuld liet ik me het toetje goed smaken. De jongen die mijn kontje vulde kwam het eerste klaar. Heel hard in me stotend waarbij zijn ballen tegen mijn kutje sloegen leegde hij zijn zak in mijn achterste. Er leek geen einde te komen aan zijn orgasme, hij bleef maar grommen, kreunen en stoten in me. Half over me heen liggend met zijn lul nog in me kwam hij wat bij terwijl ik de laatste pik van die avond naar en hoogtepunt bracht. Daarbij kreeg ik ook nog aardig wat geil te verwerken wat ik niet slikte. Ik hield het nog even in mijn mond om er onderweg naar huis met mijn tong lekker mee te spelen. Ik plaatste de andere tampon in mijn kontje en ging zo tevreden op weg naar huis.
Thuis aan gekomen was Bert er nog niet en dat gaf mij de gelegenheid om me even wat op te frissen. Met de tampons nog in mijn lichaam waste ik mijn lichaam snel even, mijn onderlichaam sloeg ik daarbij over want dat zou snel goed komen wist ik. Ik trok een lange bloes aan die ik los liet en met niet meer aan ging ik naar beneden om op Bert te wachten. Dat hoefde ik niet lang te doen want ik was nog maar net de trap af toen ik hem de voordeur hoorde openen. Snel haalde ik de tampons uit mijn gaatjes en terwijl ik die in de prullenbak wierp liep ik naar hem toe om hem te begroeten. Met de smaak van sperma nog in mijn mond drukte ik mijn tong zijn mond in waar ik de sporen van zijn samen zijn met Julia vermoedde. Snel trok ik hem mee en herinnerde hem aan wat we afgesproken hadden. Ik ging onderuit op de bank zitten en drukte Bert met zijn gezicht tussen mijn benen. Met mijn benen hoog opgetrokken zei ik Bert me te likken zoals hij nog nooit gedaan had. Ik liet mijn kutspieren ontspannen waardoor er steeds maar weer sperma bleef komen wat hij weg likte. Niets vermoedend likte en zoog hij mijn kut en kont. Het idee dat hij niet alleen mijn kutnat proefde maar ook het geil van de andere mannen maakte me zo geil dat ik snel klaarkwam. Al het geil uit mijn gaatjes persend zijn mond in kreeg ik een orgasme wat ik lang niet meer gehad had bij hem. Toen ik hem erna weer tongde proefde ik duidelijk geil in zijn mond. Mannengeil waarvan hij de oorsprong niet wist.
Mijn wraak was genomen!

Ariane
xxx
Aantal keer gelezen:
811
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)