Spannendverhaaltje.nl

Witte kerst

-
16-08-2010
Ik liep op het pleintje bij ons achter. Het pleintje waaraan alle tuintje grensden die eromheen lagen was verlaten. Het was de dag voor kerstmis en stiekum was ik blij. Het had geneeuwd en mijn voeten maakten mooie afdrukken in de verse sneeuw. Het was het begin van de kerstvakantie en ik had lekker twee weken vrij voor mezelf. Geen school geen huiswerk helemaal niks. Ik rilde een beetje want het was best koud buiten en ik was nou niet beslist gekleed op kou. Mijn rokje was kort en mijn laarsen gelukkig hoog zodat ik geen natte voeten zou krijgen. Mijn jas hing los over mijn schouders en het winterse briesje voelde ik door de stof van mijn truitje heen. Ik bleef even stil staan in de mooie witte wereld om me heen en was in gedachte al binnen bij de kachel met een warme kop thee. Vanachter werd er iets met een harde knal tegen mijn hoofd gegooid. Ik draaide me om maar zag niemand. Sneeuw zat in mijn haar en de bal die was gegooid maakte straaltje langs mijn nek naar beneden. Ik rilde en keek nog eens goed wie me dat geflikt had. Ik schudde de restanten sneeuw uit mijn haar en wilde snel naar binnen gaan. Toen zag ik wie het me geflikt had. De buurman van twee huizen verder stond gniffelend om een hoekje te gluren.
Zo kun je wel mij een beetje van achteren aanvallen. Ik schreeuwde hard en ook een beetje boos. De buurman kwam tevoorschijn en had een grote grijns op zijn gezicht. Ja hoor dat durf ik meisje hahaha. Ik werd een beetje bozer toen hij me eigenlijk een beetje stond uit te lachen. Ik stond met mijn handen in mijn zij met een houding van wat moet je nou op hem te wachten. Toen vlakbij was zei hij serieus moet jij eens opletten wat ik nog meer durf. Inpepertijd schreeuwde hij pakte met twee handen tegelijk een berg sneeuw. Geschrokken draaide ik me om en wilde zo hard als ik kon wegrennen. Mijn gladde zolen de sneeuw alles bij elkaar ik gleed uit en viel voorover languit in de sneeuw.. Goed zo ga maar alvast liggen riep mijn buurman en er werd een lading sneeuw in mijn haren gewreven. Ik draaide me om en kwam nu op mijn rug terecht. Ik probeerde hem af te weren maar hij was te sterk en zijn hand vol met sneeuw verdween onder mijn truitje en mijn blote buik werd ingesmeerd. Ik werd nu echt kwaad en sprong overeind. Ik hing aan zijn nek om hem op de grond te krijgen. Hij lachtte alleen maar harder en smeerde sneeuw over me heen waar hij kon. Ik merkte niet eens meteen waar allemaal maar toen het zelfs tussen mijn benen koud werd schrok ik wel.Nou is het wel mooi geweest schreeuwde ik. Buurman liet me los en ik stond te rillen. Ik zag aan mijn buurman dat hij het toch wel zielig voor me vond en bood me een warme kop chocalde melk aan. Ik wilde dit goedmakertje wel accepteren en liep met hem mee. Bij hem binnen deed ik mijn jas uit en merkte dat mijn kleren behoorlijk nat waren geworden. Toen de buurman even later met twee warme choco de kamer in kwam schrok hij er een beetje van. Kind je bent helemaal nat. Weet je wat we drogen het even over de kachel en dan mag je mijn badjas wel even aan.Eigenlijk was hij toch wel aardig en voorzichtig trok ik de plakkerige kleding uit. Ik voelde over mijn slipje die zelfs nat was. Je bent echt geen plekje vergeten buurman weet je dat je hier niet eens aan mag komen.
Zal ik jou eens sneeuw over je piemel wrijven zei ik plotseling stoer. Dat durg je niet klonk het vastberaden. Oh nee? Nee zei hij weer. Wedden van wel gilde ik, hij maakte ondertussen zijn broeklos en ging in zijn onderbroek voor me staan. OK zei ik staan blijven ik liep in mijn ondergoed naar de achterdeur en pakte een hand koud sneeuw. Voorzichtig liep ik de kamer weer in. Ik bedacht nog even hou ik het ging doen en eenmaal voor mijn buurman trok ik zijn onderbroek van voren om laag en op zijn blote piemel wreef ik met mijn hand vol sneeuw. Ik bleef net zo lang wrijven tot alle sneeuw water was geworden en tot mijn verbazing groeide zijn piemel groter en groter. Patries ik denk dat we te ver gaan zijn hij een beetje kreunend. ik klemde mijn vingers om dat grote apparaat heen van hem, jij bent begonnen hoor. Hij tilde me opeens op en liep met me naar de bank. Hij ging zitten met mij op schoot. Zijn vingers gleden over de natte stof van mijn beha en drukte op mijn tepels die inmiddels lekker hard waren. Ik maakte zelf mijn beha los en voelde even later zijn lippen en tong mijn tepels verwennen. Het voelde lekker en zijn warme mond op mijn koude borsten gaven een tintelend gevoel.Ik zat inmiddels met mijn kruisje tegen zijn harde loppende piemel aan en dacht eraan hoe het zou zij om die in me te voelen. Ik wil je tussen je benen proeven sprak hij zachtje. Hij duwde me naast hem en knielde voor de bank. Hij begroef zijn hoofd tussen mijn dijen en gaf me een zalig gevoel toel zijn tong met me speelde. Hij likte me daar kuste me en zoog zelf af en toe zachtjes. Hij keek omhoog en vroeg of ik iets lekkers wilde. Ik had geen idee wat hij bedoelde. Hij stond op en liep naar de keuken.
Hij kwam terug met een slagroombus in zijn handen. Ik moest recht op de bank gaan zitten en ook een beetje naar voren . Met de spuitbus spoot hij zijn piemel in met slagroom en kwam toen met zijn slagroom piemel vlak voor mijn mond staan. Alsjeblieft zei hij zag, eerst likte ik wat aan de slagroom die erg lekker smaakte. Ik hapte alle slagroom weg en uiteindelijk stopte ik zijn piemel in mijn mond en zoog de slagroom smaak eraf. Wat doe je dit lekker kermde hij en ik kreunde een beetje terug maar bleef doorgaan. Ik haalde zijn piemel uit mijn mond en bekeek hem goed. Liefje ik kom bijna klaar zuchtte mijn buurman. Ik wist wat ik moest doen en zoog mijn buurman naar zijn hoogtepunt. Ik schrok even toen de warme sperma mijn mond binnenspoot maar slikte het gauw weg. Ik zoog en likte maar door en zijn piemel bleef maar hard. Wil je me neuken vroeg ik lief en hij knikte. Op de bank kwam hij boven op me liggen en ik sloeg mijn benen om hem heen.
Hij stootte diep in me en neukte me heerlijk zodat ik er zelfs klaar van kwam. Met de jongens waar ik het al meegedaan had was dat nog nooit gelukt. Ik gilde een beetje en zette mijn nagels in zijn rug. Hij bleef maar doorgaan en het gevorel was zo lekker. Eindelijk kwam hij zelf klaar en spoot weer in me. Onze choco was inmiddels koud geworden maar dat vonden we niet erg. Na heerlijk met hem te hebben gedouched trok ik mijn inmiddels droge kleren weer aan en ging naar huis.
Aantal keer gelezen:
477
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)