Spannendverhaaltje.nl

Wintersport met 6

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Joost meer verhalen van Joost Wintersport
Na een lange reis kwamen we aan bij ons appartement voor een lekker weekje skiën in Val Thorens. Bart en Marjan en Carolien en Frank hadden zich al gemeld bij de receptie. Wij (Ingrid en Joost) meldden ons ook en gezamenlijk gingen we met de lift naar boven. Het was appartement was kleiner dan we hadden gedacht. Vooral de hal was een verrassing: in het halletje stond een stapelbed, bij de deur naar badkamer en toilet. De woonkamer had twee onderschuifbedden, en op de mezzanine stond een 2 persoonsbed. Het was duidelijk dat we moesten loten wie het stapelbed zou hebben: een week vooruitzicht met seks in een stapelbed sprak niemand aan…Bart en Marjan verloren de toss. Marjan riep vervolgens dat ze wel verwachtte dat een van de andere stellen bereid was om tijdelijk te verkassen als de geile nood zo hoog was opgelopen dat een goed bed noodzakelijk was. We lachten allemaal, maar het leidde wel tot een broeierige sfeer met veel toespelingen op seks toen we die avond gezellig aan de wijn gingen.
De tweede nacht, na een lekkere dag skiën werden we wakker door gekreun en gehijg vanuit de kamer. Carolien en Frank waren overduidelijk aan het neuken. Aan de geluiden te horen was het allemaal erg lekker. Carolien kreunde erg luid, en werd overduidelijk hard gepakt. Het geluid van een klotsend kutje was goed te horen. Na een poosje stopte dat en kwamen de geluiden van een luid kreunende Frank naar boven. De sabbelgeluiden duidden er op dat Frank lekker gepijpt werd. Na een poosje kwam een grom, die het teken was dat Frank klaar gekomen was. Het klotsende geluid kwam terug; Carolien werd kennelijk opnieuw in haar poes gepakt.
Ingrid en ik werden geil van deze voorstelling. Ik voelde Ingrids hand over mijn pik gaan. Ze fluisterde in mijn oor: ‘ik wil dat je me net zo lekker pakt als Frank kennelijk bij Carolien doet’.
Ik voelde aan haar gladde poes en liet een paar vingers naar binnen glijden. Ze kreunde, luider dan normaal. Kennelijk wilde ze aan Carolien en Frank laten horen dat hun voorbeeld gevolgd werd. Ze krulde om mijn vingers en fluisterde dat ze er klaar voor was. Ik begon mijn vingers steeds sneller langs haar g-spot te halen. Ze kreunde eerst zachtjes en toen wat luider. Daarop stopten de geluiden van beneden even, maar gingen dan nog beter hoorbaar door. Ingrid had gelijk: een goed voorbeeld doet volgen! Ik besloot er goed werk van te maken en vingerde Ingrid hardhandig. Ze kreunde, hijgde en steunde en kwam met een langgerekte roep klaar. Tegelijkertijd hoorde ik van beneden een schreeuw van Carolien die haar hoogtepunt bereikte. Ingrid kwam overeind, pakte mijn pik en stak hem in maar mond. Er was niet veel nodig om me klaar te maken. Met een ingehouden brul spoot ik mijn lading sperma over Ingrids gezicht. Wow dat was geil….
De volgende ochtend aan het ontbijt was er een wat hitsige sfeer toen we tegenover Carolien en Frank zaten en Carolien met een knipoog aan Ingrid vroeg of ze een lekkere nacht had gehad. Bart en Marjan kregen al snel in de gaten dat ons gebrek aan privacy geleid had tot een geile situatie. Die geile sfeer was meteen ’s avonds in het appartement weer terug. We gingen niet voor niets vroeg naar bed, en de voorstelling in de woonkamer begon opnieuw. Ingrid had zich net lekker laten likken door me, en wilde meer toen ik voelde dat ik naar de wc moest. Carolien en Frank waren ook lekker met elkaar bezig, de kreuntjes en hijgende geluiden waren duidelijk te horen. Ik ging de trap af en liep naar de hal, met daarin het stapelbed waar Bart en Marjan sliepen. Een halfstijve pik vooruit wurmde ik me langs het bed de hal in. Ik voelde een hand die langs mijn billen streek. Ik besloot te stoppen om te kijken wat er volgde. De hand ging over mijn heupen naar voren en streelde mijn pik, die meteen vol overeind was gaan staan. Ik draaide me om voelde een mond om mijn lul. Ik kreunde bij iedere lik die over mijn eikel ging. Ik voelde aan het bed dat Bart kennelijk uit het bovenste bed stapte. Hij liep langs me en ik voelde zijn stijve pik over mijn billen gaan. Hij bleef even achter me staan, en wreef met zijn lul over mijn benen. Ik was verrast over de enorme lengte. Ik voelde twee handen voorzichtig mijn eikel ontbloten. Marjan liet daarop haar tong over de rand van eikel cirkelen. Ik kreunde van genot, en stootte mijn pik in de mond van Marjan. Bart liep vervolgens door. Ik hoorde aan het kraken van de trap naar de Mezzanine dat hij kennelijk naar Ingrid onderweg was. De gedachte aan die enorme paal die zo dadelijk Ingrid zou verwennen was zeer opwindend.
Toen Marjan na een heerlijke lik en pijpbeurt een vinger tussen mijn billen liet verdwijnen spoot ik met een grom haar mond vol. Een grote lading zaad verdween tussen haar warme lippen. Ik kon nog net op mijn benen blijven staan, zo heftig was mijn orgasme. Op het moment dat ik me omdraaide om weer naar boven te gaan, ging de deur weer zachtjes open en kwam Bart weer binnen. Zin paal was nog steeds half stijf. Zijn natte pik wreef over mijn buik in het langslopen. Hij rook naar geil. Ik klom de trap weer op en kroop in bed. Daar lag Ingrid nog bij te komen van de strakke beurt door Bart. Ik voelde aan haar kutje. Dat was kleverig en doornat van het sperma. Ze vertelde dat ze op me had liggen wachten en dacht dat ik bij haar in bed kroop. Toen ze van achteren een pik haar kutje in voelde glijden dacht ze nog een split second dat ik het was. De dikte en lengte voelden echter zo anders dat het al snel duidelijk werd dat iemand anders haar nam. Ze bekende dat ze geen seconde had geaarzeld en vol vuur was doorgegaan. Door flink haar heupen heen en weer te bewegen had het niet lang geduurd tot Bart met een enorme kreun haar helemaal volspoot. Hoewel de pik fantastisch was geweest, was ze nog niet klaar gekomen. Ze smeekte om haar met mijn vingers klaar te maken en steunde luid toen ze al heel snel haar hoogtepunt bereikte. Simultaan deden Carolien en Frank hetzelfde. Uitgeput vielen we in slaap.
De volgende ochtend was er opnieuw een wat lacherige sfeer bij het ontbijt. Tijdens de lunch waren Frank en ik wat eerder bij het berg restaurant. Frank vroeg of alles naar wens was geweest. Ik vertelde hem hoe ik halfstijf naar de wc was gegaan en me lekker had laten verwennen door Marjan vanuit het onderste bed. Dat leek hem ook wel wat, dus ik raadde hem mijn tactiek aan.
We konden ’s avonds bijna niet wachten om naar bed te gaan. Om 21.00 was het licht uit, iedereen was vol verwachting over wat komen zou. Het duurde niet lang of ik merkte dat Marjan een dildo had gepakt en lag te masturberen. Ik streelde haar lekkere borsten lekker en luisterde met een half oor naar wat Frank van plan was. Ook Carolien lag weer te hijgen. Midden in het spel hoorde ik Frank wat mompelen en ging hij naar de wc. Even later ging de deur open en hoorde ik iemand onder de dekens schuiven bij Carolien. Dat het lekker was wat daarna gebeurde sprak voor zich. Het hijgen en steunen werd steeds luider tot ze nu schaamteloos met een schreeuw klaarkwam. Ingrid was ondertussen opgestaan en stond staand met de vibrator bij de balustrade. Ze had een nachtlampje aangedaan en stak duidelijk zichtbaar af tegen het licht, goed zichtbaar vanaf beneden. Ik zag de vochtige dildo in en uit haar kutje glijden en genoot van het super geile uitzicht. Ik streelde mijn keiharde pik en masturbeerde in haar tempo mee. Het duurde niet lang of het tempo waarin de dildo haar kut binnen gleed versnelde. Gelukkig hield ze zich goed vast toen ze hard klaarkwam. Ze kroop weer in bed en fluisterde in mijn oor dat ze het zeer opwindend had gevonden om zo zichtbaar te masturberen, en dat het een heel geil gezicht was geweest om twee vrouwen samen bezig te zien in het schemerlicht dat van boven kwam.
‘Twee vrouwen?’ vroeg ik verrast? Dan had Frank een wel heel bijzondere verrassing gekregen….Het duurde lang voordat de deur weer open en dicht ging en Frank kennelijk weer in bed kroop.
Na een zeer kort ontbijt haastten we ons de volgende dag naar de ski lift. Ik schoot Frank aan op weg naar de ski lift en vroeg wat er gebeurd was. Hij was inderdaad in de veronderstelling geweest dat Marjan hem zou pijpen. Het bleek dat Marjan en Bart echter geruild hadden, omdat Marjan het zo had willen spelen dat ze gebeft zou worden op de rand van het bovenste stapelbed. Een geile fantasie die ze graag had willen uitvoeren. Daarmee was zijn stijve paal echter op ooghoogte van Bart gekomen en niet van Marjan. Hij had het ontdekt toen hij zijn handen naar beneden had laten gaan, in de verwachting de borsten van Marjan te strelen. Het was nogal een verrassing geweest toen hij borsthaar voelde en zich met een schok realiseerde wie zijn pik zo heerlijk pijpte. Het was echter zo lekker dat hij geen seconde twijfelde. Hij was vrij snel klaar gekomen en had Bart over zijn hele gezicht gespoten. Bart was daarna opgestaan en achter hem komen staan, een kloppende pik tussen zijn billen. Hij voelde wat kouds tussen billen glijden en wist instinctief dat het glijmiddel was, zo zei hij. Hij was benieuwd geweest of het vervolg net zo lekker was geweest als de pijpbeurt. Bart liet eerst een, toen twee vingers in zijn kont glijden. Het was duidelijk dat die enorme knots zou volgen. Frank had zich daarop voorover laten zakken en voelde de hete pik van Bart langzaam naar binnen schuiven. Na een paar halen was Bart klaargekomen, een kokend hete lading zaad naar binnen spuitend in Frank zijn strakke kontje. Het was een hele bijzondere ervaring geweest. Zo waren Carolien en Frank allebeide ingewijd in sex met het zelfde geslacht.
Nadat we ’s avonds uit eten waren geweest kropen we allemaal snel in bed. Opeen ging het licht aan in de woonkamer en kwamen Bart en Marjan binnen. Marjan riep ons naar beneden en nodigde iedereen uit aan tafel. Het bleek dat we geen van allen de moeite hadden genomen een pyjama of iets dergelijks aan te doen. Bart legde een tweetal dobbelstenen op tafel. De ene dobbelsteen had een vrouwen of mannen symbool op de zijden staan. De andere had plaatjes van sex standjes. Het was duidelijk dat de tijd voor subtiele geilheid voorbij was….Hij schoof de dobbelstenen aan me door en legde de regels uit. Je gooide eerst de sexe dobbelsteen en koos een persoon uit; daarna de standjes, het was uiteraard de bedoeling om beide te combineren. Een eierwekker stuurde de tijd.
Ik slikte toen ik me realiseerde dat ik het spits moest afbijten. Ik gooide de eerste dobbelsteen. Het vrouwelijk symbool. Dat scheelde. Ik koos Marjan uit, met de opmerking daarbij dat ik vond dat ik wel iets terug mocht doen na haar fantastische pijpbeurt een paar dagen daarvoor. Het standje dat ik vervolgens gooide was de 69 positie. Ik vroeg haar om op het bed van Carolien en Frank te gaan liggen en boog me over haar kutje. Ik spreidde haar gladde kutlippen en liet mijn tong langzaam over haar klit cirkelen. Ondertussen voelde ik dat ze mijn lul langzaam stijf likte. Traag verwenden we elkaar met de mond. Opeens ging jammer genoeg de kookwekker. De volgende ronde kondigde zich aan.
Hoe het die week verder ging, lees je in het tweede deel van dit verhaal.
Aantal keer gelezen:
1059
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)