Spannendverhaaltje.nl

Wilde seks met schoonzus

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door anoniem meer verhalen van anoniem Het geluid van de deurbel klonk hard vanuit de gang. Ik schrok omdat de stilte in huis abrupt verbroken werd. Het was rond een uur of één en ik had net een snelle lunch naar binnen gewerkt waarna ik even in gedachten was verzonken. Er was niemand die ik op dit moment verwachtte dus ik besloot eerst te kijken op de display van de intercom wie had aangebeld. Ik stond op en langzaam liep ik naar de donkere gang terwijl de bel nog een keer klonk. Snel keek ik wie het was terwijl ik meteen maar op de knop drukte om de buitendeur van het appartementgebouw te openen voor mijn gast. Op het moment dat ik de deur opende bewoog mijn gast zich langs de camera en verscheen ze op het zwart-witte display. Ik schrok: het was de zus van mijn vriendin. Ik had mijn 'schoonzus' al tijden niet meer gezien en we hadden een nogal aparte geschiedenis. Ze was een paar maanden ouder dan ik en vanaf het moment dat ik haar had leren kennen was ik altijd gefascineerd door haar geweest. Echt goed contact hadden we nooit gehad, maar er was een tijd geweest dat ik een bepaalde klik met haar voelde. Een tijdje terug had ik de moed weten te verzamelen om haar heel omslachtig over mijn al jaren bestaande gevoelens te vertellen, maar echt veel had dat niet opgeleverd. Stilletjes had ik gehoopt van haar te horen dat ze mij ook leuk vond, zonder dat dit tot iets hoefde te leiden. Maar ze had me slechts bedankt voor mijn eerlijkheid en verder niets over mij losgelaten, behalve dan dat ze verrast was dat ik haar leuk vond omdat ik haar nooit dat idee had gegeven. Ik denk dat ze niets had losgelaten uit bescherming voor haar zus en haar en mijn relatie denk ik. Mijn gevoelens waren gebleven, maar ik was haar langzaamaan uit het oog verloren doordat haar relatie stuk liep en ze verhuisde. Inmiddels had ze een nieuwe relatie, maar erg stabiel was die niet, had ik het vermoeden. Ik was nooit verliefd op haar geweest, maar er waren momenten geweest waarop niet veel had hoeven te gebeuren om daarin verandering te brengen. Achteraf gezien was het dan ook prettig dat ze een nogal wisselend karakter had waardoor ik soms ook negatieve gedachten over haar door haar afstandelijke en norse gedrag. Daarmee is mij de teleurstelling van een ongetwijfeld zinloze verliefdheid gespaard gebleven en nog belangrijker heb ik mijn eigen relatie nooit op het spel hoeven zetten.
Nu ze aanbelde en naar binnen liep schoten er allerlei gedachten door mijn hoofd. Ik vroeg me vooral af waarom ze zo graag langs wilde komen. Ik kon me namelijk niet voorstellen dat ze behoefte had om eens gezellig met mij koffie te drinken, en als ze haar zus wilde zien dan had ze eerst wel even gebeld. Had ze dat gedaan, dan had ze geweten dat haar zus niet thuis was.
Ik had geen tijd om langer na te denken want het was maar een paar meter lopen van de buitendeur naar de voordeur van mijn appartement, dus mijn schoonzus kon ieder moment voor mijn neus staan. Vol spanning drukte ik de deurklink omlaag en trok ik de voordeur naar me toe. De zware deur zwiepte open en ik hoorde mijn schoonzus die mijn kant op kwam lopen. De hakken van haar schoenen tikten ritmisch op de tegels van de gang. Nog voor ik mijn hoofd door de deurpost kon steken stond ze voor me. Ik stond meteen in vuur en vlam en wist me geen raad met de situatie. Terwijl mijn schoonzus mij vriendelijk begroette en naar me lachte, nam ik haar prachtige verschijning in me op. Ik keek in haar mooie grote blauwgroene ogen die me zelfverzekerd aankeken. Haar normaal gesproken lichtblonde haar had ze donkerbruin geverfd en krulde half lang over haar smalle hoofd terwijl het naar achteren toe in een kort staartje was gebonden. Haar zuinige mond lachte vriendelijk naar me. Ze droeg een donderblauwe spijkerbroek die nauw op haar smalle kontje aansloot en strak over haar bovenbenen naar beneden liep en iets wijder werd waardoor haar smalle benen niet zo opvielen. Om haar broek droeg ze een brede zwarte leren riem en haar bovenlijf had ze gehuld in een strakke zwarte coltrui die perfect om haar slanke figuurtje paste. Daaroverheen droeg ze een donkerblauw kort spijkerjasje. Terwijl ik haar een hand gaf en haar binnenliet zag ik de lage hakken van de zwarte laarzen die ze droeg.
Enigszins stamelend had ik mijn schoonzus binnengelaten waarna ik snel de deur had dichtgedaan en haar wilde vragen wat ze kwam doen. Voordat ik iets kon uitbrengen vroeg ze of haar zus er niet was. Ik antwoordde dat ze er inderdaad niet was en waarom ze niet even gebeld had als ze haar zus zo graag wilde zien. Ze legde uit dat ze toevallig in de buurt was voor een boodschap en even wilde bijpraten. Om haar niet meteen weer te laten vertrekken probeerde ik haar zover te krijgen haar jas uit te doen. Ik vond het prettig om haar weer eens te zien en wilde proberen om iets van een gesprek met haar aan te knopen. Bovendien zag ze er aantrekkelijk uit en wilde ik ook daar nog wel even van genieten. Ik zei daarom dat ze het met mij moest doen en dan maar met mij moest bijpraten omdat haar zus voorlopig niet thuiskwam. Ik bood haar een kop koffie aan en vroeg of ik haar jas mocht aannemen. Ze leek te aarzelen maar hapte toe en deed haar jas uit die ik aannam. Terwijl ik haar jas ophing in de hal liep mijn schoonzus naar de woonkamer. Gelukkig had ik het licht in de hal ondertussen aangedaan zodat ik het prachtige lijf van mijn schoonzus van me weg kon zien lopen. Snel ging ik achter haar aan om koffie te maken.
Tijdens het koffie maken raakten we verrassend gemakkelijk aan de praat. En terwijl we keuvelden over allerlei simpele dingen merkte ik dat mijn schoonzus zich op haar gemak voelde. In haar ogen zag ik een lichte twinkeling en ze keek me steeds weer langdurig aan. We namen plaats aan de grote eettafel om koffie te drinken en zaten naast elkaar terwijl ik iets opzij en naar haar toe schoof. Aan tafel praatten we over hoe het met haar ging in haar nieuwe situatie, nadat ik de moed had verzameld om ernaar te vragen. Ze praatte vrijuit over haar situatie en hoe moeilijk het was geweest en hoe onzeker het nu nog was, ook wat betreft haar nieuwe relatie. Uit het niets begon ze enigszins plagend over de bekentenis die ik tegenover haar had gedaan, alweer ruim een jaar geleden. Ze zei dat ik nog had geprobeerd haar hart te veroveren en vroeg met een duidelijke ondertoon of ik niet teleurgesteld was dat ze niet voor mij had gekozen na het stuklopen van haar relatie. Wel lachten erom en ik reageerde dat ik ook wel had ingezien dat ik niet haar type was en zij waarschijnlijk niet mijn type, maar dat mijn gevoelens voor haar altijd waren gebleven. Ik gaf aan dat ik schrok van haar directe vraag maar dat ik blij was dat we erover konden praten. Ze glimlachte en zei dat ze het echt heel aardig van me had gevonden, achteraf gezien. Want op het moment zelf had ze het moeilijk gevonden hoe ze ermee moest omgaan. Maar ze had het fijn gevonden te weten dat er iemand was die haar wel zag zitten. Als teken van haar gevoel wreef ze kort met haar rechterhand over mijn linkerhand die op de tafel rustte en lachte ze naar me. Ik waardeerde dat en pakte haar hand vast en vertelde dat ik het echt gemeend had maar mijn excuses wilde maken als ik haar in een moeilijke situatie had gebracht. Dat was niet zo, zei mijn schoonzus, terwijl ze ter bevestiging zacht in mijn hand kneep.
Ondertussen was de koffie op nadat we een minuut of tien hadden zitten praten. Er viel een korte stilte die ik snel doorbrak met de opmerking dat ik nooit had gedacht ooit nog eens een liefdevolle aai van mijn schoonzus te krijgen. Wederom moesten we zachtjes lachen. Ik zei dat ze er mocht zijn, als persoon maar ook vanwege haar mooie verschijning. Ze was een van de aantrekkelijkste vrouwen die ik kende, biechtte ik op. Ook al wist ik dat er veel mooiere vrouwen waren dan zij. Het was echter haar combinatie van gezichtsuitdrukking, ogen, mond en prachtig figuur waardoor ik mij enorm tot haar aangetrokken voelde. Mijn schoonzus begon te blozen na mijn compliment en voelde zich zichtbaar gevleid en wist zich even geen houding te geven. Ze vertelde dat ik er ook mocht wezen en dat ze echt wel eens aan mij had gedacht in al die jaren. Ze was best een beetje jaloers op haar zus dat die zo'n aardige en knappe vriend had. In een vlaag van opwinding die zich van mij meester maakte riep ik dat we knap stom waren geweest dat we daarmee dan nog nooit iets hadden gedaan. Mijn schoonzus vroeg wat ik bedoelde en ik legde uit dat we misschien dan maar eens moesten toegeven aan onze gedachten omdat we er anders misschien ooit spijt van zouden krijgen.
Direct daarna stond ik lichtelijk in paniek op. Waarom had ik dit gezegd? Wat moest ze wel niet denken? Ik vroeg snel of mijn schoonzus nog koffie wilde en pakte de kopjes van tafel om ermee naar de keuken te lopen en de situatie uit de weg te gaan. Mijn schoonzus zei niets en keek me slechts na terwijl ik wegliep. Nadat ik de kopjes op het aanrecht had neergezet zei ze lachend dat ze nog wel wat koffie lustte. Ze keek me vriendelijk aan en leek me duidelijk te willen maken dat ik niet bang hoefde te zijn dat ik haar zojuist onheus had bejegend. Ze vroeg of ze een sigaret mocht opsteken in huis. Ik antwoordde dat ik dat liever niet had maar dat ze natuurlijk wel even mocht roken op het balkon. Ik greep de sleutels uit mijn broekzak en liep naar haar toe om haar de sleutel van de balkondeur te geven. Ze stond op en liep naar buiten terwijl ik naar haar strakke kontje en haar opwindende lijf keek. Bij de balkondeur keek ze om voordat ze naar buiten stapte en ik tegen haar zei: “Ik kom eraan.”
Snel maakte ik nieuwe koffie voor ons beiden waarna ik met de twee kopjes in mijn hand richting de balkondeur liep. Door het raam heen zag ik mijn schoonzus staan die een diepe trek nam aan haar sigaret en de rook achteloos uitblies waarbij ze haar geile mond strak trok. Ze zag me aankomen en opende de deur voor mij.
- “Heej”, begroette ze mij.
- “Zo, nog maar een bakkie koffie gemaakt. Lekkere sigaret?” antwoordde ik neutraal maar vol opwinding in mijn lijf.
Ze pakte haar kopje aan en ik ging naast haar staan terwijl we voor ons uit keken.
- “Dat was niet zo heel erg handig wat ik net zei volgens mij”, probeerde ik de dreigende stilte te voorkomen.
Mijn schoonzus was snel in haar reactie:
- “Misschien niet nee, haha, maar ik kan er de lol wel van inzien hoor. Of lol…. Ik… uh…. Ik snap het wel dat je het zegt volgens mij. Je bedoelt het niet verkeerd. En misschien heb je ook wel gewoon gelijk.”
- “Hoezo?”
- “Nou, uh… gewoon, je bent eerlijk tegen me en als je al zolang blijkbaar bepaalde gevoelens voor mij hebt dan kan ik me wel voorstellen dat je bang bent dat je spijt krijgt als je nooit geprobeerd hebt om… uh… om mij dat duidelijk te maken.”
- “Dus ik mag het blijven proberen?“ lachte ik terwijl ik een slok van mijn koffie nam.
- “Ik weet niet of dat verstandig is... Ik weet ook niet hoe ver je zou willen gaan daarin. Ik denk dat hoe we er nu over praten al behoorlijk ver is.”
- “Dat denk ik ook ja en had ik echt nooit durven denken. Ik vind het echt fijn dat je zo open bent hierover en dat je me daarin vertrouwt.”
- “Als je nou een of andere vreemde vogel was geweest was het wat anders. Maar ik had dit niet van jou verwacht en vind het ook moedig. Het heeft geen zin om je dan te kwetsen of te negeren… Daar… uh… daar had en heb ik ook helemaal geen behoefte aan bij jou.”
- “Dank je…. Dus je vond het fijn om te horen?”
- “Het was leuk ja dat er iemand achter me aan zat…. En het was verrassend dat jij dat was.”
- “Verrassend of teleurstellend? “
- “Nee, niet teleurstellend…. Waarom denk je dat?”
- “Ach… ik weet het niet. Ik ben gewoon onzeker en wil te graag horen hoe fijn je het wel niet vond dat ik erachter zat. Terwijl je net nog zei dat …. uh….. nou ja, dat je mij ook best wel …”
- “Ik dacht dat ik best duidelijk was net of niet?”
- “Uh…. ja. Nou ja, wat bedoelde je met dat je wel eens aan me gedacht had?”
- “Wat denk je zelf?….”
- “Oh ok…. Zoiets als: je dacht wel eens aan mij op momenten met jezelf….”
- “Haha, ja zo zou je het kunnen noemen. Maar ook op minder spannende momenten hoor. Zoals jij ook wel aan mij zult hebben gedacht, toch?”
- “Uh….. jazeker. Ik heb vaak aan je gedacht. Heel vaak. Kreeg je soms niet uit m’n kop. En ja, ik heb ook wel eens…. nou eigenlijk best vaak aan jou gedacht als ik…. Nou ja, je weet wel…..”
- “Haha, oh… Nou dat beschouw ik maar als een compliment dan.”
- “Dat is het zeker ja.”
- “Haha als ik dat ooit had geweten zeg….”
- “Dan?...”
- “Nou dan weet ik niet wat ik had gedaan. Je hebt het in ieder geval goed verborgen weten te houden voor me.”
- “Tsja, als ik had geweten hoe jij over mij dacht dan kan ik me wel wat stille uurtjes op het bedrijf herinneren die ik samen met jou had willen doorbrengen haha…..”
Mijn schoonzus moest ook hartelijk lachen. Samen met haar ex-man had ze een manegebedrijf gehad waar ik ook kwam. Op veel zondagen was het er rustig geweest als haar ex-man weg was en zij alleen thuis was. Ik had vaak gefantaseerd over seks met haar op die momenten. Nu bleek dus dat het zomaar zover had kunnen komen, als we allebei geweten hadden van onze stoute gedachten.
We namen allebei een laatste slok koffie en mijn schoonzus stak nog een sigaret op die ze in snel tempo oprookte terwijl we nog wat grappen maakten over de ontstane situatie. Ik observeerde haar mooie figuur en kon een enorme erectie al lang niet meer verhinderen. Bij iedere beweging die ik maakte voelde ik mijn voorhuid over mijn vochtig geworden eikel trekken en ging er een siddering van genot door mijn kruis. Mijn schoonzus streek met haar hand door haar haren en blies de laatste rook van haar sigaret uit waarna ze de voorover bukte om de peuk uit te drukken op de grond. Toen ze weer overeind kwam ging ik voor haar staan en vroeg ik haar op zachte toon of ze mee naar binnen ging. Ze knikte en liep achter mij aan waarna ze deur van het balkon achter zich dicht trok.
Ik nodigde mijn schoonzus uit om op de bank te gaan zitten. Ontspannen en zelfverzekerd nam ze plaats op de grote zwarte bank die ik al meerdere malen voor andere doeleinden had gebruikt. De drang om dit nu ook met mijn schoonzus te doen werd groter en groter en ik had nog geen enkel teken ontvangen dat zij dit wilde voorkomen. Ik plofte rechts naast haar neer en voelde opnieuw mijn loeiharde kruis tegen mijn broek aanduwen. Hoe moest ik dit aanpakken? Er was in die drie kwartier tot nu toe al zoveel meer gebeurd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Moest ik wel verder gaan? Ik besloot niet te aarzelen omdat ik vooral nooit spijt wilde krijgen dat ik het op dit uitgelezen moment niet had geprobeerd. Ik schoof dichter tegen mijn schoonzus aan en draaide enigszins naar haar toe terwijl ik mijn linkerarm achter haar op de rugleuning van de bank legde. Ik vroeg of ze nog wat wilde drinken en streek tegelijkertijd met mijn linkerhand zachtjes door haar haren die glansden in het middaglicht dat de kamer binnenscheen. Mijn rechterhand legde ik op haar rechterbovenbeen waarbij ik een uitnodigende beweging maakte om mijn hand vast te pakken. Terwijl ze naar me keek en haar hoofd iets voorover boog om te genieten van mijn gekrioel in haar haren, herhaalde ik mijn vraag en pakte ze mijn hand vast. Voorzichtig trok ik haar iets naar me toe zodat ze haar hoofd in mijn schouder en borst kon leggen en ik door kon gaan met mijn voorspel voor iets opwindends. Mijn schoonzus gaf geen antwoord meer op mijn vraag of ze iets wilde drinken maar liet zich gewillig tegen mij aan drukken. Ik boog mijn hoofd naar haar linkeroor en fluisterde dat ik haar graag wilde kussen. Ik liet haar rechterhand los en wreef over haar bovenbeen terwijl ik mijn hand naar de binnenkant van haar been bewoog waardoor ze haar benen onbewust of juist bewust een stukje uit elkaar deed en ik vrij toegang kreeg tot haar kruis. Mijn schoonzus richtte haar hoofd iets op en bewoog haar lippen naar die van mij.
- “Oh dit wordt heel ingewikkeld….” fluisterde ze nog tegen me. Het was een subtiele verwijzing naar wat ze eerder had gezegd als reactie op de onthulling van mijn naam als haar stille minnaar.
Maar zonder verdere aarzeling raakten onze lippen elkaar en openden onze monden zich waarna we voor de eerste keer na al die jaren met elkaar kusten als verliefden en elkaars tongen voelden en proefden. Minuten lang genoten we langzaam kussend van elkaar en lieten we merken wat we voor elkaar voelden. Ze kon heerlijk kussen en raakte op de juiste momenten met haar tong mijn tong aan. Ondertussen had ik mijn rechterhand in haar warme kruis gelegd en wreef ik met mijn vingers over haar broek. Terwijl we elkaar bleven kussen opende mijn schoonzus haar benen verder om mijn hand meer ruimte te geven. Nadat ze haar ogen een tijdlang gesloten had gehouden sinds onze eerste kus, opende ze nu haar ogen en keek ik recht in haar prachtige grote kijkers die me betoverden tijdens onze volgende erotische tongzoen die nog langer leek te duren dan de vorige. Ik drukte hard met mijn vingers tegen haar kruis aan waardoor mijn schoonzus meer en meer werd afgeleid en uiteindelijk haar hoofd van mij afwendde en naar links draaide om met gesloten ogen te genieten van mijn aanraking. Ik duwde mijn hand verder naar beneden in de richting van haar vagina en mijn schoonzus kreunde zacht en voor de eerste keer.
Zeker tien minuten ging ik door met het opwarmen van mijn schoonzus op weg naar meer spannends door afwisselend snel en langzaam in haar steeds warmer wordende kruis te wrijven. Met half geopende mond hing ze achterover in de bank met gesloten ogen te zuchten en te kreunen. Ik had haar natuurlijk nog nooit zo gezien en had me nooit kunnen voorstellen hoe zij van seksuele opwinding kon genieten. Nu in het echt zag het er allemaal vertrouwd uit, maar toch was het erg bijzonder om mijn schoonzus zo volledig te zien opgaan in dit erotische spel met mij. Ik genoot van haar gekreun en van de contouren van haar sensuele smalle mond waarin ik in gedachten mijn stijf geworden pik diep zag verdwijnen, een al lang bestaande wens van mij. Ik keek naar haar benen en stelde me voor hoe die haar natte kut lieten zien als ze haar benen wijd uit elkaar deed voor mij terwijl ze voor me lag. Haar welgevormde bovenlijf was nog steeds gehuld in die mooie zwarte strakke coltrui, maar ik kon niet wachten om haar naakt te zien en haar zeer kleine aa-cup te betasten en te kussen terwijl ze haar geile zilveren ketting zoals altijd consequent om haar prachtige smalle lange hals droeg en diep op haar borst liet hangen. Tien minuten lang genoot ik van dit tafereel en kon ik me beheersen, maar vervolgens wilde ik zelf ook weer genieten en ik besloot om mijn schoonzus naar me toe te laten draaien zodat ik haar weer kon kussen. We zeiden niets maar kusten slechts vol passie en erotiek. Ik wilde uren doorgaan en genieten van mijn mond tegen die van haar terwijl ik diep in haar overdonderende ogen keek. Ik haalde mijn warm geworden rechterhand uit haar kruis en streek ermee over haar smalle gezicht terwijl we sprakeloos naar elkaar keken en lachten. Opnieuw raakten onze lippen elkaar en opnieuw konden we niet van elkaar afblijven. Ik legde mijn rechterhand zacht op haar linkerborst en voelde hoe de vulling van haar bh voor een bobbeltje in haar coltrui zorgde. Door de bh heen voelde ik haar stijf geworden tepel en voorzichtig drukte ik haar daarna iets van me weg. We stopten met zoenen nadat ze haar tong uit mijn mond had gehaald.
- “Ga je mee naar de slaapkamer?” vroeg ik aan mijn schoonzus.
- “Ja” was haar korte maar duidelijke antwoord en ze stond meteen op.
Met haar hand in mijn hand leidde ik haar de weg naar de tweede slaapkamer in huis. Het leek mij niet zo verstandig om seks te gaan hebben in het bed van haar zus en mijn vriendin. We namen plaats op de rand van het eenpersoons bed, zij met haar rug tegen mij aan, stevig tegen mijn kloppende lid aan. Met beide handen pakte ik van achteren de borsten van mijn schoonzus vast terwijl ik in haar nek kuste. Ik masseerde de kleine tieten met trage draaiende bewegingen en ik zei dat ik niet kon wachten om haar naakt te zien.
- “Je bent zo onweerstaanbaar aantrekkelijk, ik kan niet langer van je afblijven” maakte ik mijn gevoel duidelijk.
- “Al die jaren heb ik zo naar je verlangd…. Zo mooi ben je, zo lekker….” ging ik door.
- “Oh ja…. Kom maar op dan,” was het veelzeggende antwoord.
Direct legde ik mijn linkerhand in haar kruis en begon ik haar weer te wrijven op de plek die haar al zo opgewonden had gemaakt. Mijn schoonzus liet het opnieuw gebeuren en ik wist dat ik nu niet meer moest stoppen. Ik draaide haar gezicht naar me toe en gaf haar een kus waarna ik met beide handen de riem van haar broek opende. Ook dit liet ze gebeuren zodat ik meteen daarna één voor één de knopen van haar mooie spijkerbroek losmaakte. Het geluid van elke losschietende knoop was opwindend omdat we allebei wisten dat de volgende stap steeds dichterbij kwam. Ik sloeg de opening van haar broek naar beide kanten opzij en bekeek het zwarte onderbroekje dat nu bloot lag. Ik ging een eindje terug op bed zitten en trok haar tegen me aan waarna ik mijn linkerhand langzaam onder haar zwarte slipje bewoog. Ik voelde het schaamhaar van mijn schoonzus en ging op zoek naar haar natte spleetje dat niet te missen was. Vrijwel direct zakte mijn middelvinger diep weg tussen de warme en zachte schaamlippen van mijn schoonzus. Ik bewoog mijn vinger tot op de week geworden opening van haar vagina heen en weer en masseerde haar clitoris met de bal van mijn hand. Mijn schoonzus begon weer te zuchten en te kreunen. Opnieuw nam ik de tijd en een paar minuten lang liet ik haar genieten. Steeds verder bracht ik mijn vinger voor haar vagina-opening en uiteindelijk duwde ik het topje van mijn vinger in haar warme en smachtende kutje. Mijn schoonzus liet een ongecontroleerde kreun los bij de eerste penetratie en bewoog haar heupen in mijn kruis. Wederom bracht ik mijn vinger in haar kut, nu dieper dan de eerste keer. En ondertussen duwde ik harder op haar clitoris wat haar deed zuchten van genot. Vingerend leek ik haar naar een hoogtepunt toe te werken dat ik haar van harte gunde. Ik versnelde mijn tempo en keek hoe mijn schoonzus haar hoofd achterover gooide en haar handen naast zich neer zette zodat ze haar onderlijf kon oprichten en ik haar nog dieper kon penetreren met mijn vinger. Ze keek me aan en hijgde me toe dat ik door moest gaan en haar moest bevredigen.
- “Ooohhhh…. Ohhh ja kom maar, pak me, ga door, ga door, pak me diep en hard, sneller, sneller, ja, jaahh,…” riep ze tegen me.
En nog voor ze kon zeggen dat ze klaar kwam kreunde ze vijf keer lang en diep. Ze kreeg haar orgasme, hangend tegen mij aan met mijn middelvinger diep in haar drijfnatte kut.
Mijn schoonzus viel tegen me aan en ik ving haar op in mijn armen. Ik kuste haar en fluisterde dat ik haar mooi vond. Ze zei niets terug en lag slechts te hijgen van alle opwinding terwijl ik mijn vinger droog likte en proefde hoe heerlijk ze was. Een kleine minuut later was mijn schoonzus weer enigszins op adem en besefte ze wat haar overkomen was.
- “Dat was echt waanzinnig lekker…. Pffff…..”
- “Graag gedaan,” zei ik. “Je bent het waard en ik had dit niet willen missen. Mijn god wat ben je opwindend en lekker.”
- “Haha nou dank je wel…. Poeh…. Maar we zijn nog lang niet klaar….” zei ze.
Ze stond op en ging voor me staan met haar broek nog geopend waarna ik ook opstond. We kusten elkaar weer innig terwijl ze rustig over mij kruis wreef dat nu op ontploffen stond. Het was een waanzinnig gevoel om haar prachtige vingers over mijn harde pik te voelen aaien. Hoe moest dat wel niet voelen als ik mijn broek uit had? Ik trok mijn shirt uit en deed de knopen van mijn broek open. Met naakt bovenlijf stond ik nu voor haar en ze aaide over mijn borst. Haar linkerhand duwde ze krachtig op mijn kruis en ik kon een harde kreun niet bedwingen. Ik bewoog mijn armen achter haar lijf en trok haar coltrui langzaam omhoog. Ik zei haar dat ik haar naakte wilde zien en trok de trui nu ook aan de voorkant omhoog. Haar mooie strakke buik viel bloot en trok mijn aandacht. Ik merkte niet dat ze ondertussen haar trui verder omhoog had gedaan en inmiddels over haar hoofd uittrok. Voor me stond een prachtige half naakte vrouw met slank figuur in een strakke half geopende spijkerbroek. Ze droeg een kleine zwarte bh. Haar halsketting hing uitdagend diep op haar borst en leidde mijn ogen naar haar kleine borsten. Ik maakt het bandje van haar bh op haar rug los en schoof de schouderbandjes opzij waardoor haar tieten bloot vielen. Mijn schoonzus deed haar bh af terwijl ik haar keiharde tepels betastte en kuste. Haar borsten waren super klein maar ze waren vreselijk opwindend. In de vorm van twee kleine peren zag ik ze voor me terwijl ik me verbaasde over hoe klein maar mooi ze waren. Ik wilde haar neuken. Nu en hard.
Terwijl we naar elkaar toe bogen en ik haar de zoveelste tongzoen gaf, schoof ik met mijn handen de spijkerbroek over de heupen van mijn schoonzus naar beneden. Ik greep haar stevige kleine billen met beide handen vast en masseerde ze. Af en toe trok ik haar billen aan de onderkant ver uit elkaar zodat ook haar vagina gestimuleerd werd. Ik drukte mijn schoonzus tegen me aan en voelde haar warme bovenlijf en haar hard geworden tepels terwijl ik weer haar nek kuste en likte. Ik ging zitten op het bed en trok de broek verder over de benen van mijn schoonzus omlaag en keek hoe nu haar prachtige taille bloot kwam te liggen. Onder haar zwarte slipje zat haar warme vochtige kut die ik graag wilde vullen met mijn harde piemel. Nadat ik de broek op haar enkels had geschoven deed mijn schoonzus deze verder uit. Ze boog voorover om de pijpen van haar broek vast te pakken en terwijl ze dat deed viel haar ketting los van haar borst en bungelde deze onder haar geile gezicht. Haar borsten leken wat groter nu ze voorover gebogen stond en ik genoot ervan. Toen ze haar broek had uitgedaan ging ze weer voor me staan. In optima forma stond mijn schoonzus nu voor me: bijna volledig naakt op een zwart slipje en een paar halfhoge zwarte leren laarzen na. Het was een onvoorstelbaar geil gezicht. Mijn schoonzus leek te merken hoe prachtig ik het vond, want terwijl ze naar me keek schoof ze haar slipje opzij en kreeg ik haar schaamlippen te zien. Het omliggende schaamhaar was nog nat van het vingeren van een paar minuten geleden. Ze liep dichter naar me toe en duwde krachtig tegen mijn schouders waardoor ik achterover viel op het bed. Ik lag nu op bed met mijn voeten nog op de grond en mijn schoonzus hurkte voor me. Ze wreef nog een keer over mijn stijve kruis en deed vervolgens mijn schoenen en sokken uit. Daarna pakte ze mijn broek vast en begon ze die naar beneden te trekken. Om het haar makkelijker te maken deed ik mijn heupen iets omhoog. Zonder al te veel moeite schoof ze de broek verder omlaag en trok ze de broekspijpen over mijn enkels. Ik lag nu voor haar in een strakke boxershort waarin een enorme bobbel te zien en te voelen was.
- “Wat een heerlijk lijf heb je….” fluisterde mijn schoonzus terwijl ze haar handen op mijn kruis legde en langzaam naar boven bewoog en over mijn borstkas aaide.
Met haar rechterhand trok ze mijn boxershort een stukje omlaag waardoor mijn erectie bloot viel. Ze aarzelde niet en trok met beide handen de boxershort verder omlaag waarna ze met haar rechterhand mijn piemel vastpakte. Langzaam begon ze me af te trekken. Mijn voorhuid trok ze zonder weerstand steeds verder achteruit omdat mijn eikel enorm vochtig was geworden van alle opwinding. Na een paar keer trekken schoof ze mijn voorhuid volledig achter de rand van mijn grote kloppende eikel waarna ze doorging met trekken. Ondertussen legde ze haar duim op het toompje van de voorhuid die ze begon te masseren. Ik moest kreunen van genot en wilde mijn ogen niet sluiten omdat ik vooral wilde zien hoe mijn schoonzus op het geilste moment ooit haar uiterste best deed. Terwijl ze me aftrok keek ze voortdurend naar me en toverde ze een lach op haar mooie mond. Af en toe streek ze door haar haren als die voor haar ogen vielen. Ik keek naar haar geile kop, haar prachtige bovenlijf en die mooie benen in uitdagende laarzen waartussen zich een hete kut bevond waar ik me op wilde uitleven. Mijn schoonzus verhoogde haar tempo en klemde haar hand steviger om mijn snoeiharde pik. Bij het naar boven bewegen maakte ze een draaiende beweging met haar hand waardoor ik geiler en geiler werd en mijn pik nog lekkerder voelde dan daarvoor. Ik noemde een paar keer smachtend haar naam en zei dat ik het heerlijk vond. Blijkbaar beschouwde ze dit als een aanmoediging voor meer want niet veel later boog ze over me heen en bracht ze haar mond voor mijn harde pik. Met haar tong likte ze over het toompje dat ze net nog met haar duim had gemasseerd. Ze liet haar tong vervolgens naar beneden glijden en likte daarna van onderen naar boven over mijn piemel tot ze bij het topje van mijn glanzende vochtige eikel uitkwam. Haar smalle lippen gleden over mijn eikel en langzaam bracht ze mijn piemel in haar warme mond. Mijn schoonzus begon me te pijpen en ik wist niet wat me overkwam. Ik keek hoe mijn piemel in en uit haar mond gleed en hoe ze haar hoofd op en neer bewoog terwijl haar haren voor haar gezicht vielen. Haar halsketting tikte steeds tegen mijn borst en haar tieten waren keihard geworden. Met haar hand trok ze mij nog steeds af terwijl ze die draaiende beweging maakte.
Na een paar minuten stopte ze met pijpen en liet ze mijn pik los. Ik gaf haar een compliment dat ze lachend aanvaardde. Ik vroeg haar om op bed plaats te nemen waarna ze op de plaats van mij ging zitten, stoer met haar rug recht en haar benen wijd uit elkaar en haar voeten stevig op de vloer in haar mooie sexy laarzen. Ik ging met mijn lul voor haar staan die ze nog een keer in haar mond pakte waarna ze er even aan likte. Ik aaide over haar hoofd en vroeg haar of ze haar slipje wilde uitdoen. Ze stond even op en schoof haar slipje omlaag waarna ze weer ging zitten. Vervolgens schoof ze het slipje verder omlaag en deed ze haar benen even omhoog om het slipje over haar laarzen uit te doen. Ik keek recht in de natte spleet van mijn schoonzus die overduidelijk nog steeds heel vochtig was. Een brede maar mooi bijgewerkte strook schaamhaar werd zichtbaar, maar ik was gefixeerd op wat daaronder te zien was. Ik wilde mijn lul tussen die schaamlippen duwen totdat ze begon te krijsen van genot. Mijn schoonzus ging op de rand van het bed zitten en ging achterover liggen met haar benen wijd uit elkaar. Ik ging over haar heen hangen en stond tussen haar benen in en bracht mijn erectie voor haar natte gloeiende kut.
- “Oh ja, stop ‘m erin. Kom maar, ik wil je voelen in me. Kom maar….” verzuchtte ze.
- “Ik wil je hard neuken, dit heb ik altijd gewild, ik …..” maar nog voor ik mijn zin kon afmaken stootte ik mijn piemel diep in de kut van mijn schoonzus en kon ik slechts kreunen. Ik genoot van de penetratie en het in en uit de vagina bewegen van mijn nat geworden lul. Het was een waanzinnig gezicht om mijn lul bij mijn schoonzus naar binnen te zien gaan en het was een absolute droom die uitkwam. Mijn schoonzus kreunde ook en sloot haar ogen terwijl ze genoot. Haar benen sloeg ze om mijn middel en zo lagen we minutenlang te neuken als beesten. We draaiden onze lichamen en mijn schoonzus ging languit op bed liggen waarna ik op haar ging liggen en opnieuw penetreerde. Mijn gezicht legde ik in haar nek en we kreunden in elkaars oren. Ik ramde mijn pik in haar soppende vagina die alsmaar natter leek te worden. Mijn schoonzus had nog steeds haar laarzen aan en dat maakte mij alleen maar geiler. We wisselden van standjes en ik nam haar op zijn hondjes, ze ging op me zitten en ik nam haar terwijl ze op haar buik lag. Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op het bed liet rusten en ik achter haar ging staan. Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en masseerde ik die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan. Mijn schoonzus liet het toe en begon harder te kreunen. Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut.
Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn piemel schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken. Even later zette ik haar op het grote bureau dat in de slaapkamer stond. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof. Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden. Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want mijn schoonzus kreunde steeds onregelmatiger. Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam mijn schoonzus opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte.
Ik liet mijn schoonzus van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde piemel vast en trok ze er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer. Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in de mond van mijn schoonzus.
- “Ik wil klaarkomen, in jou, nu!” schreeuwde ik.
- “Kom maar dan, spuit maar in me” antwoordde ze terwijl ze mijn pik even uit haar mond had gehaald.
- “Nee ik wil in je kut spuiten terwijl je me aankijkt. Ik wil je nog een keer neuken.”
Ik ging op de rand van het bed zitten en mijn schoonzus ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning. Mijn schoonzus ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn. Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en mijn schoonzus sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweer en ik likte het op met mijn tong. Ze stapte van me af en ging liggen op bed waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam. Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van mijn schoonzus. Met mijn pik nog in haar vagina liet ik me op haar vallen om uit te rusten. Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen.
We gingen naast elkaar liggen en mijn sperma droop uit de kut van mijn schoonzus terwijl mijn erectie voorlopig niet weg wilde gaan. We aaiden elkaar en gaven nog een kus. Voldaan merkten we op hoe geweldig het was geweest en dat we dit nooit van elkaar gedacht hadden.
Een kwartier later hadden we ons weer aangekleed en gefatsoeneerd. We stonden tegenover elkaar en ik merkte nog eens op hoe mooi ze was. We spraken af dat dit absoluut geheim moest blijven en beloofden het er met niemand over te hebben. Mijn schoonzus nam nog snel een glas water en ging vervolgens weg. Ik liet haar naar buiten en drukte haar vlug een papiertje in haar hand waarop ik wat had geschreven. Ik liet haar beloven dat ze het pas zou lezen als ze in de auto zat. Ze lachte en stemde toe. Een laatste kus volgde en ze liep naar buiten. Ze keek niet meer om.
Een kwartier later kreeg ik een sms van mijn schoonzus: “Geen twijfel mogelijk!” was de korte tekst. Ik lachte en wist genoeg.
Op het briefje had ik geschreven: “Je hebt me waanzinnig bevredigd maar mijn verlangen naar jou is nu echt onhoudbaar. Je bent de beste. Vergeet dit a.u.b. nooit en aarzel niet als je ooit voor mij wilt kiezen.”(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar gemini74@live.nl)
Aantal keer gelezen:
356
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)