Spannendverhaaltje.nl

Wil je ook in het cafe werken?

-
16-08-2010
Wil je ook werken in het café? Gisteren zag ik het in de krant staan: veel geld verdienen in één dag . Ik was al langer op zoek naar werk, want ik wilde deze zomer nog met mijn vriendinnen naar Spanje. Ik had al verschillende baantjes gehad maar het was of het werk of werkgever waarmee ik niet kon opschieten. Deze advertentie was voor mij ideaal want mocht ik het niet leuk vinden dan hoefde ik slechts één dag met tegenzin te werken.
Ik scheurde het artikel uit de krant en melde me via de telefoon aan. Morgen had ik gelukkig vrij dus daar hoefde ik geen rekening mee te houden. Een vriendelijk man beantwoorde de telefoon. 'Goede middag, wat kan ik voor U doen?" Ik zei dat ik graag meer informatie wilde hebben over de baan. Het scheen dat het een baan in een café was. Ik wilde altijd wel in een café werken dus het leek me wel leuk. De vriendelijke man vroeg toen ineens als ik mezelf kon beschrijven. Ik vertelde dat ik nu nog 18 jaar was en toen ik het over mijn hobby's wilde gaan hebben, vroeg de man of ik blond haar had. Ik schrok van de vraag want ik was van Afrikaanse afkomst.
Toen ik dat zei hoorde ik de man wat zachtjes in zichzelf mompelen. Ik zou om 7 uur in mijn studentenflat worden opgehaald. Het laatste wat de man zei, was dat ik iets leuks aan moest trekken. Om 7 uur stond ik voor het raam te wachtten. Ik had een strakke legging aan om mijn forse maar stevige kont te camoufleren. Dat was het enigste lichaamsdeel waar ik me voor schaamde alhoewel mijn stevige kont veel mannen lokte. Met mijn blauwe ogen, witte tanden, lang zwart haar en grote maar stevige borsten was ik meer tevreden.
Mijn grote tepels kon je door mijn geel truitje goed zien, maar daar gaf ik niks om. Om half 8 stopte er een auto voor me. Er kwam een forse man uit die met grote stappen naar de voordeur liep. Ik deed de deur open en begroette hem vriendelijk. De man zei echter niks en liep weet met grote stappen terug. In de auto zaten nog meer mannen, die me allemaal vreemd aankeken. Ik moest achterin zitten tussen 2 mannen in. Deze mannen legden allebei een hand op mijn knie wat me onzeker maakte. Gelukkig waren we er naar een halfuurtje al. We stapten uit en ik zag tot mijn verbazing dat we in de middle of nowhere waren.
Ik kreeg een blinddoek om. Dit was de druppel die de emmer bij me deed vollopen en ik zei dat het voor mij niet meer hoefde. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want de forse man pakte me stevig van achter bij de armen vast en tilde me met gemak een paar centimeter van de grond op. De andere 2 mannen lachten er om. Na een kwartiertje zo gelopen te hebben, zette hij me weer op de grond neer Ik besloot me toen maar rustig te houden. Na een halfuurtje gelopen te hebben, werd mijn blinddoek verwijderd. Ik zag een hout gebouwtje met een bordje 'het café'. Binnen in het gebouw zaten nog een paar mannen. Het was me al vrij snel duidelijk dat ik de enigste 'gekleurde' was.
In een hoek zat een goed geklede man. Hij had een baard, zwart haar en ik schatte hem op ongeveer 30 jaar. "Meneer, ons speeltje is gearriveerd" zei de forse man tegen hem. De man stond op en begon me voor alles uit te schelden. Ik snapte er niks van en vroeg daarom waarom ze niet normaal tegen me konden doen. "Omdat je een hoer bent!". Ik ontkende dit en voelde ineens iemand stevig in mijn borsten knijpen. Hij bleef knijpen zolang ik ontkende dat ik een hoer was. Ik kon de pijn niet uitstaan en zei op een gegeven moment dat ik een hoer was.
Het bleek dat iedereen het zinnetje had gehoord want ineens werden mijn handen achter op de rug vastgemaakt. "Je wilde geld verdienen dus doe er dan wat voor, zo niet dan volgen er straffen". Ik moest voor de zittende baas gaan staan. Hij stak zijn armen uit en duwde een hand in mijn strakke legging. Alleen mijn ex-vriend was ooit zo ver gegaan, maar dat was toen ook meteen de reden geweest waarom ik het uitgemaakt had. Als reactie deed ik een stapje naar achteren waardoor ik tegen de forse man aanliep. Hij kneep weer stevig met 2 handen in mijn borsten en dit keer langer dan eerst. Ik kwam niet meer bij van de pijn en zeker niet toen hij aan mijn tepels begon te trekken.
De baas zei dat het voor even genoeg was en zei dat ik weer een stapje naar voren moest. Ik gehoorzaamde en eventjes later voelde ik weer een hand op mijn gevoelige plaats. Ik voelde dat een paar vingers naar binnen gingen, maar deze kwamen weer snel naar buiten toen ze het vliesje voelde. "ZE IS NOG MAAGD!" schreeuwde de baas. Ik was nog maagd dankzij mijn geloof. Ineens werd mijn legging en slip naar onder getrokken. Er kwam een bos schaamhaar te voorschijn waar de baas ook niet tevreden over was. Er werd een schaar gehaald en het schaamhaar werd voor het grootste gedeelte weggehaald. Ik kon niks doen want de forse man hield me stevig vast terwijl de zittende baas naar mijn borsten keek. Ineens voelde ik wat spul tussen mijn benen wat achteraf bleek om de kleine haartjes weg te halen.
Ter controle gleed de baas met de hand erover wat een gek gevoel in mijn buik gaf. "Je bent pas een mooi zwart hoertje van me als je niet meer maagd bent". De baas maakte de gulp open en ik moest zijn geslachtsdeel er uit halen. Omdat mijn handen nog op de rug waren vastgebonden ging ik op mijn knieën voor hem zitten. Ik boog me voorover om zijn lul met mijn mond eruit te halen. Het was blijkbaar niet ver genoeg, want iemand duwde me bij de kont. Net op het moment dat de lul van de baas uit zijn broek te voorschijn komt, voel ik een voorwerp in mijn darmkanaal.
Ik wilde opstaan, maar als reactie werd het voorwerp steeds verder in mijn darmkanaal geduwd. Snel pakte ik weer de lul van de baas in mijn mond om zo een teken te geven dat ze het voorwerp niet verder in mijn kont moesten stoppen. "STOP", zei de baas. Ik moest weer voor de baas gaan staan. "Nu moeten we ons hoertje eindelijk volwassen maken". "Draai je om en ga met gespreide benen boven mij staan". De baas deed zijn benen bij elkaar en ik ging met gespreide benen erboven staan. Hij deed zijn benen wat uit elkaar zodat hij mijn benen raakte. Ik moest me laten zakken wat de baas aanmoedigde door het voorwerp in mijn kont te bewegen. Ik zakte langzaam omlaag totdat ik plotseling de lul van de baas tegen mijn kut voelde drukken. Het was een stevige paal van minstens 20 cm. Het zweet kwam op mijn voorhoofd en ik moest me verder laten zakken.
De lul floepte er ineens in toen de baas mijn grote schaamlippen met zijn vingers ver uit elkaar haalde. Ik werd zo langzaam aan zijn lul vastgepind. Toen ik zijn lul tegen mijn vliesje aanvoelde, stopte ik. Volgens de baas schoot het niet zo op met mij want hij pakte me op een gegeven moment stevig bij de zij vast en duwde met zijn benen mijn benen er onderuit zodat ik geen steun meer had en meer druk zette op zijn lul. De lul werd meteen daarna als een raket in mijn kut geschoten. Tegelijkertijd voelde ik ook het voorwerp in mijn kont wat door de klap nog verder in mijn darmkanaal schoot.
Dit alles gaf een brandend gevoel in mijn kut en ik voelde hoe zijn lul tegen mijn baarmoeder aandrukte. Als een klein kind zat ik nu op de schoot van de baas en ik kon niks doen. Toen ik net bijgekomen was, werd op verzoek van de baas mijn truitje verwijderd. Dit gebeurde professional met een schaar. Ook mijn B&H werd verwijderd waardoor mijn borsten schuddend te voorschijn kwamen. 5 Mannen zaten te fluiten en maakte gebaren naar mij. Oké ik was geen hoer maar ik voelde me nu wel zo. De forse man nam een tepel in zijn mond en sabbelde er aan. Ik voelde hoe ze gevoeliger werden en stijver werden.
Hetzelfde deed hij bij de andere tepel. Toen hij dat ook gedaan had, moest ik van de baas omhoog komen en ik voelde de lul uit mijn kut schuiven. Als de baas het ver zat vond, deed hij zijn benen weer uit elkaar waardoor ik weer naar onder zakte en zijn lul weer naar binnenschoof. Het gaf een fijn gevoel (en hoe ik het ook probeerde te verkomen) werd ik nat. De baas merkte dit en zei dat ik er klaar voor was. Daarvoor had hij nog met 1 stevige ruk het voorwerp uit mijn kont gehaald. Ik werd plat op tafel gelegd en besproeid met glijmiddel. Met 12 handen betastten ze mij overal en spreidden het spul overal: van mijn tenen tot aan mijn nek. Ik werd omgedraaid waar ze hetzelfde deden. Ik hoorde verschillende opmerkingen over mijn kont.
Er werd een stoel gehaald waar ik op moest gaan zitten. Er zat een dikke stalen pin in het midden van de stoel die richting mijn kontgat werd geduwd. Ik wilde me verzetten maar ik kon niks doen. Een paar handen hielden mijn benen vast, een paar mijn borsten, een paar mijn haar, kortom overal werd ik vastgehouden. De stalen staaf voelde koud aan en werd millimeter voor millimeter in mijn kont geschoven. De pijn was onverdraagzaam en ik gilde dat ik alles voor ze zou doen. "Jouw beurt komt nog wel, hoertje!"
Toen de stalen staaf helemaal in mijn darmkanaal was verdwenen werden mijn benen ver uit elkaar getrokken zodat ik de stalen staaf goed in mijn kont voelde. Mijn gespreide benen werden aan de stoel vastgemaakt zodat ik niet op kon staan. Er werd een dildo in mijn kut gestopt die tegelijkertijd met de ingebrachte stalen staaf begon te trillen. Ik voelde mijn hele lichaam trillen en langzaam droop het geil uit mijn kut. In 15 minuten was ik 4 keer klaargekomen zonder dat ik er wat aan kon doen. Ik voelde het geil langs mijn benen druipen. De mannen keken geil toe en sommigen maakten zelfs foto's!
Terwijl ik door de dildo zat te trillen, tilden 2 man de stoel op. Een andere man verwijderde eenvoudig de stoelpoten. Toen hij dat gedaan had, werd de 'stoel' weer op de grond neergezet. Een oudere man deed zijn gulp open en haalde zijn lul te voorschijn. "Laat je mondje maar eens werken, hoertje!" Hij pakte ruw m'n hoofd vast en trok deze richting zijn lul. Zijn lul had een vreemde geur, maar ik moest hem wel in mijn mond nemen. Hard dreunde hij zijn lul in mijn mond en haalde hem er daarna weer uit. Dit ging een paar keer zo terwijl de dildo in mijn kut en de staaf in mijn kont ook zijn werk deden. Ik kwam voor de zoveelste keer klaar. De man kreeg het ook moeilijk.
"Doe je mond ver open en trek je kop naar achteren, je mag pas slikken als ik het zeg!" Hij had het laatste woordje nog niet gezegd of de eerste lading spoot al mijn keel in. Mijn hele mond werd volgespoten met sperma wat een smerig gevoel gaf. Toen hij uiteindelijk was uitgespoten, mocht ik het nog niet doorslikken. Al weer kwam ik door de dildo klaar maar ik probeerde mijn mond dicht te houden. De man, die me net had volgespoten, zei dat ik mijn mond een beetje open moest maken zodat zijn lul er weer in kon. Hij begon met zijn lul in mijn mond te roeren en gaf op een gegeven moment het commando dat ik mocht doorslikken. Ik slikte alles gul door.
Daarna werden mijn handen losgemaakt en werd ik uit mijn positie bevrijd. De stalen staaf had goed zijn werk gedaan, want mijn kontgat stond halfopen. Alweer werd er een voorwerp in mijn kontgat gestoken. Eindelijk kon ik zien wat het voorwerp was: een soort piramide met een spitse bovenkant. Dit keer deed dit inbrengen minder pijn. Ook de dildo had goed zijn werk gedaan, want ik voelde tijdens het lopen naar de tafel het geil uit mijn kut langs mijn benen stromen. Ik moest weer op mijn rug op tafel gaan liggen. 2 Mannen testten het eerder opgebrachte glijmiddel uit door mij te laten schuiven over de tafel. Een man trok aan mijn armen terwijl de andere man aan mijn voeten trok. Zo werd ik heen en weer geschoven terwijl mijn borsten heen en weer schudden.
Ondanks het schuiven voelde ik de piramide niet meer zo goed wat alleen maar kon betekenen dat mijn forse billen deze hadden ingeslikt. De forse man oftewel de chauffeur die me opgehaald had, zag het schouwspel en zei dat het tijd werd voor een piercing. Een man kwam met een zwarte doos met allemaal ringen erin. De forse man ging met zijn knieën gespreid op mijn buik zitten met het gezicht naar mij toe. Door dat extra gewicht voelde ik de piramide in mijn achterste, wat nog verder in mijn darmkanaal schoof. Met zijn handen deed hij mijn haar goed, lachte even gemeen naar me en pakte daarna mijn grote borsten vast.
Deze schoven meteen weer uit zijn handen door het glijmiddel. "Ons vrouwtje is wel rijp voor een grote ring" zegt hij tegen de man met de zwarte doos in zijn handen. Ik deed mijn ogen ver open toen ik zag wat voor dikke ring er uit kwam. De ring had dezelfde dikte als een potlood en de diameter was iets groter dan een rijksdaalder. Mijn handen en benen werden weer stevig vastgepakt. "Schreeuw maar lekker, daar kick ik op!" De forse man pakte een dikke naald en stak deze professioneel door de tepel heen terwijl een andere man mijn tepel omhoog trok.
Meteen daarna werd de piercing ingebracht en werd er een zalfje of zoiets op gedaan om het bloeden te stoppen. Dezelfde handelingen gebeurden bij mijn andere borst. Na ongeveer een kwartier had ik 2 dikke en grote gouden piercings aan mijn borsten hangen. Om er voor te zorgen dat deze er niet uitscheurde moest ik nog even op de tafel blijven liggen. Nu was het de beurt aan de forse man om zijn lul te voorschijn te halen. "We zullen eens testen als de piercings vast zat zitten".
In elk hand pakte hij een piercing vast en hield deze stevig vast. Hij boog zich voorover zodat zijn lul tussen mijn borsten kwam en begon met mijn borsten langs zijn lul te wrijven. Met de hand trok hij steeds aan de piercing om zo zijn penis te bevredigen. Mijn tepels deden enorm pijn en het bleek dat de piercings nooit los konden. Onder dit schouwspel maakte alweer een man allemaal foto's en ik dacht dat hij al zeker 4 rolletjes van mij had geknipt. 20 Minuten werden mijn borsten niet met rust gelaten, waardoor ze overgevoelig werden. Toen kwam de 'chauffeur' klaar en spoot een warme spermastraal tegen mijn gezicht aan. De man veegde het sperma van zijn lul aan mijn borsten af en klom van de tafel. Eindelijk had ik rust dacht ik.
Er werd me echter geen rust gegund, want vanavond zou ik nog een keer moeten optreden… Mijn lippen werden knalrood gemaakt, mijn wenkbrauwen werden breder gemaakt, mijn hele gezicht werd schoongemaakt van het sperma en kreeg bovendien een poedertje, mijn haar werd -door de mannen- in 2 paardenvlecht gevlochten, ik kreeg gouden oorbellen in, ik kreeg een brede halsband om mijn nek en tussen mijn benen werd met watervaste stift 'fuck me' geschreven. Ook mijn borsten werden schoongemaakt en mijn piercings werden goed gehangen. Toen moest ik van de tafel af en moest ik mijn benen wijd doen.
Ik voelde de zware piercings aan mijn tepels trekken wat een vreemd gevoel gaf. Met een warm washandje werd mijn kut grof schoongemaakt en de piramide werd met behulp van een touwtje uit mijn kont getrokken. Nu stond helemaal mijn kontgat open wat ik pas merkte toen iemand 2 vingers in mijn stevige kont stak zonder dat ik er wat van voelde. Ik moest mijn armen omhoog doen en er werd een heel parfumflesje over me heen gegooid. Het was een zoet hoerig luchtje. Tot mijn verbazing mocht ik kleren aantrekken, maar deze kleren waren niet zomaar kleren....
Als eerste kwam iemand met een lang touwtje aanlopen. Het touw werd onder mijn benen door getrokken en vervolgens boven aan mijn brede halsband vastgemaakt. Het touw werd stevig aan getrokken totdat er een spanning stond op het touw die tussen mijn billen,tussen mijn grote schaamlippen en tussen mijn borsten liep. Heel eventjes werd het touw uit mijn kut getrokken, zodat iemand 2 grote ballen er in kon duwen. De eerste bal ging er gemakkelijk in, maar bij de tweede bal moesten er wat handen te pas komen om de bal er in te krijgen.
Daarna werd het touw weer tussen mijn schaamlippen gedaan wat als resultaat gaf dat de ballen in mijn kut werden geduwd en er nooit meer uitkonden. Daarna moest ik een wit rokje aandoen die amper over mijn billen kwam. Als laatste kreeg ik een wit naveltruitje dat vele malen te klein was. Met moeite kreeg ik het over mijn hoofd heen (iemand hield netjes mijn paardenvlechten omhoog en de halsketting werd even afgedaan), laat staan over mijn boezem. Wreed werden mijn borsten ingeduwd en het truitje er overheen getrokken.
Het uiteindelijke resultaat was dat het te kleine naveltruitje voor iets meer dan de helft mijn borsten beschermde, de grote piercings helemaal in mijn borsten werden gedrukt wat van buitenaf goed in mijn truitje te zien was en ondanks de rok de onderkant van mijn stevige kont nog zichtbaar was. Het touw, dat misschien diende als een soort string, kon men zowel boven bij mijn nek als onder tussen mijn benen zien wat een vreemd gezicht was. Om te testen als alles goed zat, moest ik springen; mijn rokje waaide steeds omhoog.
Mijn borsten bewogen echter niet mee, zo stevig waren ze ingepakt. De mannen vonden het resultaat voldoende en gaven mij een paar instructies voor vanavond. "Vanavond komen er een paar vrienden van ons, die jij allemaal moet vermaken. Als er iemand binnenkomt, loop je naar de persoon toe, leg je je armen om de nek van de persoon en hef je 1 been omhoog. Als je dat gedaan hebt, fluister je bij de andere in het oor dat je wilt neuken. Je blijft staan totdat iemand zegt dat je mag gaan. Begrepen?" Ik kon geen woorden uit mijn mond krijgen. Doordat ik geen antwoord gaf, moest ik me voorover buigen en werd mijn rok van achteren omhoog getrokken.
Mijn kont werd lang met een zweep bewerkt wat een branderig en voor pijnlijk gevoel opleverde. Als 2e straf werd het touw strakker gespannen en moest ik op de knieën voor de baas gaan zitten en zijn grote lul pijpen. Ik moest alleen maar mijn mond half open te houden zodat de baas zijn grote lul er ver in kon schuiven en weer uit. Na deze wrede behandeling nam ik me voor om voortaan maar netjes te gehoorzamen. Het duurde ongeveer een half uur totdat de 'vrienden' kwamen. Steeds liep ik naar de persoon toe, deed mijn armen om zijn nek, deed mijn rechterbeen omhoog en zei ik "ik wil je neuken". De reactie van de 'vrienden'was verschillend. Enkele reacties waren dat ze: me vol op de mond kuste, mijn grote billen vast pakten en er in kneden, mijn -inmiddels nat geworden- kutje stevig met een hand bewerkte en mijn rokje omhoog trokken.
In de meeste gevallen grepen ze onder mijn truitje naar mijn stevige borsten. Dit konden ze goed doen doordat het truitje niet mijn hele borsten beschermde. Ook werd er wel eens aan het touw getrokken. Tot mijn verbazing zag ik ook een zwarte man met een witte vrouw binnenkomen. Ik keek nog eens goed naar de man en ik dacht bij mezelf dat ik hem kende. Ineens wist ik het en deed een hand voor mijn mond: Het was mijn EX! Ik liep naar hem toe, deed snel mijn been omhoog en zei zachtjes "ik wil je neuken". Voordat hij ook maar iets kon doen, liep ik naar de vrouw. Ik legde de arm om haar nek, deed mijn been omhoog en zei weer het zinnetje.
De vrouw legde bij mij de armen om mijn nek en ik voelde haar stijve borsten tegen mijn borsten aan komen. "Ik wil dat je me beft" schreeuwt ze hard. Het werd stil in het café. Schijnbaar was ze een goede bekende hier, want de baas kwam haar persoonlijk groeten. Toen hij dat gedaan had, zei hij dat ik haar moest gehoorzamen want anders volgde er straffen. Mijn blik dwaalde even van haar af, maar ik keek haar weer snel aan toen ik mijn ex zag. Zij had alleen maar een knalrode lange jurk aan en ze droeg lange leren laarzen. Haar gezicht was zwaar opgemaakt, maar dat was niet lelijk. "Hoef ik de andere vrienden dan niet te ontvangen". "Nee" was het antwoord. Er werd een opklapbaar bed gehaald.
Het bed werd echter alleen uitgeklapt en verder geen matras ofzo opgedaan. Ik moest op de rand van het bed gaan zitten en daarna achterover leunen. De 'vrienden' gingen om het bed heen staan. De vrouw ging op het bed staan, zodat de opening van de jurk precies over mijn hoofd viel. Ik zag haar 'kale' kut en draaide mijn gezicht de andere kant op. Ik werd aan het bed vastgemaakt, terwijl zij zich liet zakken met de jurk over mijn gezicht heen. Zo kwam ik als het ware in de hol van de leeuw. Toen ik haar kut met de tong kon raken ging ze op me liggen. Ik voelde haar benen op mijn piercings bewegen, die gemeen in mijn borsten wreven.
Doordat ze op mij lag voelde ik goed het ijzer van het bed. Zij drukte haar kut tegen mijn mond aan en ik begon haar te beffen. "Zorg ervoor dat je haar 3x laat klaarkomen" hoorde ik de baas zeggen. Ik begon snel te likken wat al snel resultaat op leverde. Ze kwam de eerste keer schreeuwend klaar en ik hoorde de vrienden klappen. Jammer genoeg kon ik ze niet zien, vanwege de rok die over mijn hoofd was getrokken. Ineens hoorde ik een rits opengaan en hoorde iemand op het bed stappen. De man trok de rok van de vrouw omhoog zodat haar kont zichtbaar werd. Ik zag hoe hij zijn lul met zijn hand stijf maakte en wreed in de kont van de vrouw duwde. Het gevolg hiervan was dat haar kut stevig tegen mijn mond drukte wat het beffen niet makkelijker maakte. Ook werd soms mijn neus door haar lichaam ingedrukt wat ademproblemen opleverde. Als reactie beet ik haar in één van haar schaamlippen en alweer kwam ze kreunend klaar.
De 3e keer dat ze schokkend klaarkwam was een paar minuten later. Ze liep weg en liet haar geil op mijn gezicht achter. Er werd een trechter gehaald en ik moest mijn mond opendoen. Een vriend kwam met een afwasbak, die half met sperma was gevuld. Waarschijnlijk hadden een paar vrienden zich zonder mij vermaakt…. Toen de man met de wasbak dichterbij kwam, zag ik de bui al hangen; maar ik kon niks doen. Ik kon zelfs niet praten doordat de trechter in mijn mond zat. Het sperma werd in de trechter gegoten. Iemand hield mijn neus dicht zodat ik wel moest slikken. Ik slikte de spermaklodders met grote slokken door.
Ik kreeg het benauwd en zeker toen ik zag dat er weer een vriend met een afwasbak aankwam. Ook deze afwasbak zat vol met sperma. Een vriend goot het langzaam in de trechter, terwijl nog steeds mijn neus werd dichtgeknepen. Als een pasgeboren baby, die dorst had, zoog ik braaf het sperma uit de trechter. Pas als ik deze kleine hoeveelheden sperma naar binnen had gewerkt, kon ik naar adem happen. Om de zoveel tijd kreeg ik ademproblemen wat voor een buitenstaander vreemd uitzag: druppels over mijn hoofd, gekke geluiden bij het slikken en een maag die steeds ineen kroop. Uiteraard vonden de vrienden het schitterend.
Sommige vrienden moedigden me zelfs aan om door te slikken. Maar ondanks deze 'support' bleef het slikken van de kleine hoeveelheden sperma een zware taak. Daarom was ik ook blij toen de afwasbak bijna leeg was. Met een lepel werden de laatste resten eruit gehaald. De trechter werd uit mijn mond gehaald en ik kon eindelijk weer diep ademhalen. Hierna werden nog een paar lepels vol met sperma in mijn mond geduwd, maar dit viel in het niets met de trechter. Ik likte het sperma van de lepels af en ik begon bij mezelf af te vragen hoeveel sperma ik wel niet in een korte tijd (+/- 15 minuten) had verwerkt. Bij deze gedachte moest ik steeds erger naar de wc. Ik besloot hiervan niks te zeggen om eventuele treiterijen te voorkomen.
Ook moet een normaal mens weten dat je als je 2 afwasbakken vol met sperma naar binnen werkt, je naar de wc moet. Met behulp van de tong begon ik mijn mond te reinigen. Dit was een heel proces, want overal zat sperma. De vrienden keken me geil aan en de baas was trots op me: "Je bent de eerste slavin van dit café, die zoveel sperma in zo'n korte tijd kan verwerken! Ik zei toch dat je een hoer was!" Ik werd los gemaakt en klaargemaakt voor de volgende opdracht. Mijn truitje werd met een schaar verwijderd en het rokje werd over mijn hoofd uitgetrokken. Nu stond ik daar weer in mijn nakie, met nog steeds het strakke touw, dat gespannen was tussen mijn nek, billen, schaamlippen, borsten en weer nek.
Ik keek verlegen naar onder en zag dat mijn kutje de 2 dikke ballen helemaal had ingeslikt. Dit was een goede reden voor de vrienden om het touw nog strakker te trekken. Mijn schaamlippen hadden het zwaar te verduren. Ze hadden niet meer de originele kleur en waren gevoelloos. De baas ging verder: "Dadelijk mag je naar buiten. Buiten ga je gezamenlijk met een vriend een tripje maken. Dat er slechts 1 vriend meegaat wil niet zeggen dat je meer ontsnappingsmogelijkheden hebt, want ten eerste ben je naakt en zul je door de kou niet ver komen. Mocht je dan toch de stad bereiken, dan wordt het lastig om in je blootje uit te leggen wat je wilt!" De vrienden begonnen te lachen. "Ten tweede weet je de weg niet. Zonder een kompas kom je nooit ver in een bos. Mocht je hoe dan ook een poging wagen om te ontsnappen, dan zullen er maatregelen volgen. Snap je dat?" Ik wist totaal niet wat er nu weer van me (lees: lichaam) werd verwacht, maar ik knikte met mijn hoofd ja.
Er werd een mandje gehaald waarin alle namen van de vrienden lagen. De kaartjes werden geschud en het mandje werd op een tafel neergezet. Ik moest voor de tafel gaan staan en een kaartje met de mond pakken. Steeds als ik verder naar voren bukte, werd het touw steeds strakker gespannen. Vooral tussen mijn billen en schaamlippen was de pijn onverdraagzaam. De baas vond het te lang duren en duwde mij naar onder. De touwen werden nog strakker gespannen. Snel pakte ik met mijn tanden een kaartje eruit en ik ging weer rechtop staan. De baas las het kaartje en wees naar de 'gelukkige'. Deze vriend was een metertje of 2, fors gebouwd, lang zwart haar, grote wenkbrauwen, bruine ogen en 2 oorbellen. Ik werd nu echt niet meer geil van de gedachte wat we allemaal wel niet samen konden gaan doen… Hij kwam met grote stappen naar me toe. Gemeen trok hij aan mijn piercings. "Kom hoertje, je mag weer gaan optreden!". Hij pakte me stevig bij de arm beet en nam me in de brandweergreep.
Daar hing ik dan als een weerloos meisje in de armen van een man, die alles met me kon doen wat hij wilde. Samen gingen we naar buiten. Bij elke stap die hij liep, sloeg hij vol met de platte hand op mijn billen. Buiten was het koud en het was daarom niet vreemd dat ik kippenvel kreeg. Op mijn kont na (die door de klappen roodgloeiend was), had ik het overal koud. Ik weet niet als het door de kou kwam, maar het gespannen touw voelde ik niet meer. In de verte zag ik een paard staan, waar we langzaam naar toe liepen. Het zwarte beest was vastgebonden aan een boom.
Ik kon me de moeite niet meer opbrengen om me los te spartelen en/of te schreeuwen. Ik werd op de grond neergezet. "Ga tegen de boom staan met je benen wijd". Ik gehoorzaamde. Tot mijn verbazing kwam hij niet naar me toe, maar spande daarentegen een zadel op het paard. Na deze actie moest ik met een keukenladder het paard beklimmen. Ik mocht niet op het zadel zitten. Langzaam beklom ik de keukenladder.: "Ga omgekeerd op het paard zitten". Het duurde dan wel even, maar toen ik eenmaal met gespreide benen op het paard zat was ik blij.
De huid van het paard voelde zacht aan tussen mijn benen. Voor de verandering werd er weer een touw voor de dag gehaald. Dit keer werden mijn benen aan elkaar verbonden, zodat ik nooit van het paard kon afvallen. Uiteraard werd het touw strak gespannen, waardoor mijn spleetje diep in het vel van het paard werd gedrukt. De vriend beklom moeiteloos het paard en nam de teugels in zijn handen. Ik zag hoe hij hard aan de teugels trok. Als reactie begon het paard hard te galopperen. Onbewust werd ik door deze kracht naar de vriend gedrukt. Koude windvlagen gingen over mijn lichaam. Om mij een beetje op te warmen, besloot ik om de vriend stevig vast te pakken.
Ik drukte mijn borsten tegen het stevige lichaam. "Maak mijn gulp open, zwart sletje van me!" Zonder te kijken, greep ik met 1 hand naar zijn kruis. Met de andere hand, hield ik zijn rug nog steeds stevig vast. Het verbaasde me niks dat er een stevige bult in zijn broek zat. Ik liet me niet afschrikken door deze bult en deed gewoon mijn taak: zijn rits openen. Zijn lul schoot naar buiten. "Pak hem stevig met 1 hand vast en trek eraan!" Zonder dat ik naar de lul keek, begon ik er flink aan te trekken.
Ik voelde zijn lul groeien in mijn handen. Tot mijn verbazing voelde ik na een paar minuten al enkele schokjes in zijn lul. Hij mocht dan wel zo stevig gebouwd zijn, neuken kon hij niet. Aan het ademhalen van hem kon je ook horen, dat hij binnen de kortste keren een kwakkie ging spuiten. Hij wilde dit echter (nog) niet en trok aan de teugen. Het paard stopte. Nog steeds had ik zijn lul vast. "Spaar je krachten maar voor dadelijk, sletje! Dat zul je wel nodig hebben"
Blijkbaar was dit het teken dat ik zijn lul moest loslaten. Snel liet ik zijn pik uit mijn hand glijden. Hij stapte van het paard en bond het vast aan een boom. Ik vond het niet uit zien: een boom van een vent, waarbij zijn penis uit zijn broek stak. Zo snel dat de erectie bij hem was gekomen, zo snel hing zijn lul weer slap. Inderdaad, dat zag helemaal niet uit! Hij pakte zijn penis vast en begon gewoon tegen een boom te plassen. Dit was de eerste keer dat ik een man zag zeiken.
Nadat hij zijn laatste druppel uit zijn lul had geknepen, liep hij richting mij. Ondertussen had ik het weer koud te krijgen. Van alle kanten blies namelijk de wind tegen mijn lichaam. Om me een beetje op te warmen, begon ik te strelen over mijn borsten. Dit had ik beter niet kunnen doen, want het geilde de vriend op: "Zo slavinnetje, heb je nog steeds niet zat geneukt?" Terwijl hij dat zei, begon hij hard aan mijn benen te trekken, waardoor mijn kut diep in het vel van het paard werd gedrukt.
Het deed ontzettend veel pijn, wat mede kwam doordat de ballen (die nog steeds in mijn kut zaten) nog verder in mijn kut werden geduwd. Aan zijn lachende gezicht te zien, vond hij het leuk als een meisje pijn leed. Om zijn pret te onderdrukken, besloot ik niet te gaan schreeuwen (van de pijn). Daarentegen zei ik tegen hem: "Ik wil je neuken! Ik vervolgde "Ik wil je harde snikkel in mijn poesje voelen!" Deel 2 komt snel.
Aantal keer gelezen:
557
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)