Spannendverhaaltje.nl

Werken kan leuk zijn... of toch niet

-
16-08-2010
Het was weer een gewone werkdag voor mij bij een supermarkt. Het was een zaterdag in de winten, vanwege de grote hoeveel heid klanten in de winkel hadden wij een grote container buiten staan die elke avond op slot werd gedaan. maar ik loop nu vooruit op het verhaal. Zaterdag middag de tweede vulploeg arriveerde. Het grootste gedeelte van deze vulploeg waren meisjes, waaronder ook suzanne. Suzanne was 19 jaar en was verschrikkelijk knap. Ik vond haar altijd wel leuk, maar ik had er nooit iets van gezegt. Ik was zelf 18 jaar, niet klein geschapen, redelijk zelfverzekerd en sexueel redelijk actief, maar ik vond haar gewoon zo leuk dat ik het nooit durfde te zeggen. Ze kwam binnen en had een wit strak bloesje aan (bij haar stond alles altijd strak) waardoor je haar tepels heel duidelijk kon zien.
Ik zei nog even hoi maar ze ging gelijk naar achter om een bloes aan te trekken. Godzijdank dacht ik toen ze naar buiten kwam. Ze had geen bloes aan. Ze waren op zei ze. jammer zei ik godzijdank dacht ik. De dag ging zoals gewoonlijk ik praatte altijd wel een beetje met haar over ditjes en datjes. Ze ging weer naar het magazijn het was nu rond half drie. Na een klein half uur was ze nog steeds niet terug. Dus ik ging haar natuurlijk wel even zoeken toen ik in het magazijn aankwam, zat ze gehurkt iets te zoeken. Het bleek dat ze haar oorbel was kwijtgeraakt. ze vroeg of ik haar kon helpen zoeken. Tja zo verdiende ik ook geld dus wat maakt het uit he. ik ging gehurkt naast haar zitten en begon ook te zoeken. Ik keek naar links en had vol uitzigt op haar mooie grote borsten en tepels die duidelijk afgedrukt waren in haar t-shirtje. Ze merkte dit duidelijk en keek naar mij. Ik keek snel weer nonchalant weg maar ze had het al wel gemerkt ik wist het gewoon.
Vreemd genoeg werd ik wel opgewonden van dit schouwspel en moest even het nodige recht zetten. Ze merkte dit gelukkig niet. Ik vroeg haar wanneer ze hem het laatste aanhad. Ze zei toen ik het magazijn in ging had ik hem nog ik ben ook nog op de plank (hier stonden chips op en toiletpapier op ongeveer 2 meter hoogt hing deze plank) geweest en in de grote container. Dan kijken we eerst wel op de plank zei ik. en pakte alvast de ladder. Toen ze de trap opklom kon ik in een keer recht onder haar t-shirtje kijken en zag tot mijn verbazig dat ze geen bh aan had. Dit schouwspel bracht mijn geilheid zeer snel op hoogte en de rest ook. Ik ging achter haar aan de plank op. Ik was boven en zag haar al zoekenik zocht mee maar ik vond niks. Wel kon ik haar mooie borsten nog eens een paar keer goed bekijken. Tien minuten later gingen we maar weer van de plank af.
Dan moeten we maar naar de grote container. We gingen samen in de grote container zoeken. Tet was er erg donker maar ik had gelukkig een aansteker bij. Deze grote container was 4 meter breed en zon 15 meter lang dus er was flink wat ruimte om door te zoeken. We begonnen te zoeken achter een paar dozen. totdat de container in een keer werd dichgemaakt. We riepen nog, maar het was al te laat dicht is dicht bij zon ding en hij was ook nog vrijwel geluidsdicht. Gelukkig is hij niet luchtdicht zei ik tegen haar. Ze zei een beetje stilletjes ja. Ik snapte al wel dat ze doodsbenauwd was in dat ding, dat is ook niet zo gek wie weet wanneer hij weer opengaat. Ik ging naast haar zitten en sprak haar een beetje moed in. Ik wist toch wel dat die container altijd om 6 uur nog werd gecontroleert, maar dat wouw ik haar niet zeggen. Iets hield mij tegen. Ik vroeg of ze erg bang was. Ze zei dat het wel ging.
Ik ging achter haar zitten en begon beetje met haar praten, terwijl ik haar schouders ging maseren. Ze werd al wat rustiger. Ik merkte dat ze van de masage genoot. Na een aantal minuten vroeg ze of ik ook haar rug kon maseren. Ik had toch niks beters te doen. ik zei wel dat ze moest gaan staan en ze gehoorzaamde. Ik ging rustig haar rug maseren, maar ik kon er niet goed bij daar haar t-shirt ging het niet zo makkelijk. Ze had dit al door en vroeg of ze het uit moest doen. Ik stond paf. Ik denk dat ik iets heb uitgestammeld van, ja doe maar waarom niet is leuk ja. Ze ondeed haar zelf van haar t-shirt en gooide het weg. voor een paar seconde zag ik haar volle en mooie strakke borsten. Ik maseerde rustig haar rug. In werkelijkheid was ik hondsgeil maar zoiets zeg je natuurlijk niet. Ik dacht nu neem ik het over nu ga ik het doen. Ik begon haar rustig over haar rug te maseren, terwijl ik rustig langs de zijkant van haar lichaam kneep.
Stopte op de hoogte van haar borsten en ging langzaam kneedend met mijn handen naar voren. Ze ging zachtjes kreunen en ik merkte dat ik vrij spel had. Ik knijpte met twee handen tegelijk in haar volle tieten. Heerlijk waren ze zo groot zo zacht en toch hard perfect in een woord. Ik liet 1 borst los en begon haar broek los te maken. Ik knoopte de broek los en trok hem langzaam naar beneden ze had geen slipje aangetrokken. Ze stapte uit haar broek en draaide zich om. Ik zag haar nu in volle glorie zo had een mooi geschoren kutje wat al duidelijk nat was. Ze trok mijn bloes uit en t-shirt uit. Ze gaf mij een vurige kus op mijn mond die ik terugbeantwoorde met mijn tong. Ze ging op haar knieen zitten en trok mijn broek naar beneden.
Ik stond nu naakt voor haar. Ze pakte mijn keihard geworden paal vast met twee handen en begon er aan te likken. God wat kan ze likken dacht ik. Ik kwam helemaal in een extase het was heerlijk elke keer als ik bijna kwam stopte ze en ging ze weer verder. uiteindelijk begon ze me steeds sneller te likken en haar mondje ging steeds sneller en dieper over mijn eikel en penis heen. Ik kwam bijna op mijn hoogte punt zij merkt dat en begon mij ook nog met de hand erbij af te trekken. Dit werd me te veel ik spuite als in haar mondje en gromde van genot. ze ging weer staan. Ik zei en nu is het jouw beurt om te genieten. Ik beveelde haar om te gaan liggen en haar benen te spreiden ze gehoorzaamde netjes. Ik nam met mijn gezicht plaats tussen haar benen en rook haar heerlijke geur al. Langzaam begon ik te likken aan haar klitje. Ze begon al een beetje te kreunen.
Snel voerde ik het tempo op en ze stond al vrij snel op springen haar kreunen werd steeds luider en op dit punt stak ik twee vingers in haar kut ze schreeuwde even van genot. Terwijl ik mijn vingers heel snel pompend naar binnen naar buiten bewoog begon ik haar klitje weer te likken. Ze begon harder te kreunen en te draaien met haar heupen. Ze zou bijna weer gaan komen dus ik begon haar sneller te likken en mijn vingers sneller in haar kuten te pompen. Ze begon te schreeuwen en kreunen te gelijk en kwam spuitend klaar. Ik ging weer rechtop zitten maar zei bleef nog even liggen na te genieten toen ze weer was bijgekomen zei ze tegen mij dat ik op mijn rug moest gaan liggen ik deed wat ze zei.
Ze kwam al snel op mij zitten pakte mijn alweer hard geworden penis van en zette hem tegen haar kutje aan ze schoof langzaam naar beneden wat een heerlijk gevoel was dat zoiets vergeet ik nooit meer ze begon me al langzaam aan te berijden en begon het tempo op te voeren ik was al hard op weg om naar mijn hoogtepunt te komen ik hoorde haar innerlijk genieten onze kreuningen ons gehijg en onze natte naar zweet ruikende lichamen tegen elkaar aan ik pakte haar grote borsten vast en begon rustig met mijn duim over de harde tepels te vrijven ze kreunde en ging steeds sneller op en neer oh god ja sneller harder dieper meer kom op kom op kom op jaaaaaaah. Ze kwam klaar en viel achterover. Maar daar ging het nog niet eindigen dacht ik. Ik moet ook nog en zei dat ze moet staan. ik zette haar op een van de dozen en drukte haar achterover terwijl ik al in de aanslag stond om haar te nemen ik drukte heel zachtjes mijn penis naar binnen en voelde weer die warmte ik begon haar heerlijk te nemen steeds sneller en dieper ik hoorde haar kreunen en hijgen jah ga door dieper nu nu sneller ze schreeude het uit maar het was heerlijk ik voelde dat ik op knappen stond, maar ik ging gewoon door en begon steeds sneller te gaan.
Ik voelde het in een keer in mijn maag op zetten en het schoot naar beneden recht eruit tegen haar kutwand aan door de reactie van mijn kloppende penis kwam zei ook schreeuwend klaar Ik keek op mijn horloge en zei dat er om 6 uur iemand nog kwam en het was al 5 voor zes we kleden ons snel aan en ik gaf haar nog snel een lange en intense tongzoen.
Aantal keer gelezen:
344
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)