Spannendverhaaltje.nl

"Werken" - Deel 1

-
21-08-2010
“Je bent te laat”, zegt Robert. “Dat gaat je een kratje kosten, maat. Kom op, vlug in de keet, we hebben de koffie al gedronken en gaan nu bespreken”. Zo begon mijn maandagochtend. Mijn naam is Simon, ben 19 jaar en ik ben een knecht bij een boerderij. Ja, je las het goed, een knecht. Ik dacht ook dat het een uitgestorven beroep was, totdat ik gevraagd werd voor een boerderij te komen werken. Elke ochtend beginnen we om 6 uur met de dingen die er die dag gedaan moeten worden. Koeien melken, materiaal repareren en vele andere taken. Maar niet deze maandagochtend. Deze maandagochtend was ik er pas om 0630. En bij te laat komen zit er maar 1 ding op; een kratje bier kopen.
“Ok, Arjen, jij gaat met bus, het elektrische hek moet daar opnieuw worden opgespannen. Oja, vergeet niet het schokapparaat goed te aarden, we weten allemaal nog goed wat er gebeurt toen het apparaat niet werd geaard!” zei Sam. Sam is de baas, en vertelt ons elke ochtend wat iedereen moet gaan doen. “Ehm, Simon, pak jij de John Deere (een tractor) maar en koppel er de logs aanhanger maar aan. Rijd dan naar de weg, daar liggen flink wat gekapte bomen. Even strippen met de kettingzaag en gooi ze dan maar op de wagen. Ronkend en zwarte rook uitspugend startte de trekker. Brrr, eerst maar eens de verwarming aanzetten. Het is hartje winter, en het vriest goed hard. Ondertussen koppelde ik de aanhanger aan de trekker, en reed daarna stapvoets naar de materiaal container. De baas van de materiaalcontainer, ook wel bekend als kabelgast, is Willem. Willem zie je nooit zonder shaggie in zn mondhoek, vloekt als een dokwerker en heeft de radio altijd op zn hardst aanstaan, in verband met zn gehoorprobleem. Zo ook deze ochtend. “Mogge, Willem. Hoe is het nou met je.” “ Klote. Ik wilde vannacht moeder de vrouw weer eens goed van binnen witten, maar moeder de vrouw moest daar niks van weten.” “Haha, ja die avonden heb je wel eens,” zeg ik “Heb jij een kettingzaag voor me? Doe maar 1 met een kort blad, ik hoef alleen maar zijtakken te zagen.”
Zo, nu ik alles heb, de cabine lekker warm van binne is kan ik gaan. Lekker de radio aan. Het is een goed stuk rijden met de trekker, maar uiteindelijk ben ik op de plaats waar ik wezen moet. Nou, lekker is dat. Flink wat gekapte bomen blijken een heel veld vol met op elkaar gegooide bomen te zijn. Maarja, ik kan er niet onderuit, aan de bak dus maar. Ik hijs me in mn zaagoverall, zet mn zaaghelm op, check de olie van de motorzaag, doe er nog een scheutje peut bij en begin. Pff, das geen kattenzeik. Het is inmiddels al 10 uur, dus tijd voor mn eerste bakje koffie. Ik neem altijd een thermoskan koffie mee. Dus ik ga lekker in mn trekker zitten, luister een beetje naar de radio en drink mn koffie op. Opeens zie ik een meisje aankomen lopen, over de weg langs mijn veld. Als ze langs mn trekker loopt, zwaait ze aardig, en ik zwaai terug. Maar ik moet nu toch weer vlug aan het werk, anders komt het nooit af.
Ik zaag alsof het mij een lieve lust is, en ben tegen twaalven helemaal klaar met het strippen van alle bomen.Tijd voor een boterham. Ik banjer weer vrolijk naar mn trekker, alwaar ik erachter kom dat ik door het te laat komen vanochtend ik helemaal vergeten ben boterhammen te maken. Nou, mooi is dat. Terwijl ik op het voorwiel van mn trekker leun, bel ik Sam. “Met Sam.” “Ha Sem, met Simon. Ik ben mn eten vergeten, kan jij me mischien wat komen brengen?” vraag ik brutaal. “Wat denk jezelf, dikke lamlul! Dus jij zegt me dat ik doordat jij te dom bent om je boterham te smeren, ik alles uit mn handen moet laten vallen, om boterhammen te smeren en dan dat godganse stuk te rijden, helemaal alleen voor jou?! Dat dacht ik niet!” Tuut...Tuut...Tuut.. Nou, dat is duidelijk zeg ik tegen mijzelf. “Wat is duidelijk?”
Ik schrik op door de vraag, en ontdek dat het meisje van daarnet zachtjes aan is komen lopen. “Ow sorry, ik hoorde je niet aan komen. Ik belde mijn baas of hij me wat te eten kon brengen, en die maakte duidelijk dat ik dat kon vergeten.” Zeg ik lachend. “Je kan anders wel bij mij komen eten? Ik woon in een boerderij een end verderop.” “Dat zou ik heel aardig van je vinden”, zeg ik mij verbazend over haar gastvrijheid.“Ik trek even mijn zaagoverall uit, en leg mn zaag even in de trekker, kan je even wachten?”. “Tuurlijk, ik wacht wel even”, zegt ze glimlachend. Ik loop een stuk het veld in om mn zaag te halen, en kan haar op de terugweg goed bekijken. Ik schat haar op een jaar of 19/20, met een ruime C cup/kleine D cup. Rood haar, niet van dat kunstmatig geverfde maar echt rood haar. Blauwe ogen, en ze draagt een skinny spijkerbroek met daarboven een Hoodie. Na alles in de trekker te hebben gelegd, loop ik met haar mee richting de boerderij.
“Ik heet Emma, jij?” “Ik heet Simon. Bedankt dat ik even bij je mag eten. Is het je gewoonte om wildvreemde mensen uit te nodigen voor de lunch?” vraag ik lachend. “Nee hoor, “ glimlacht ze “mijn vader kent Sam, jouw baas denk ik, en heeft hem gevraagd om de bomen van dit veld te halen. Hij had mij gevraagd jou koffie aan te bieden, en daar is nu dus ook een lunch bij gekomen.” Rustig verder pratend lopen we door, totdat we de boerderij bereiken. “Haalllooo, ik ben thuis!” schreeuwt Emma als we in de keuken staan. “Het aanrecht staat vol met afwas, dus ze hebben al gegeten. Vind je het erg als ik gezellig met je mee eet?” “Absoluut niet.” zeg ik. Emma trekt de hoodie over haar hoofd, en nu valt mij haar goede lichaam eigenlijk pas op. Ik wuif de seksuele gedachte die ik dan krijg maar weg, want het zou een belediging zijn om haar gastvrijheid te misbruiken door opdringherig te gaan zitten doen. “Ik maak pasta, vind je dat lekker?” vraagt Emma. “Mijn favoriete eten”, zeg ik glimlachend.
Al sinds ik begon met Emma te praten, ben ik blijven glimlachen. We praten gezellig, en lachen veel. “Zo, kom maar hier met je bord, dan schep ik op en kunnen we gaan eten. Wat wil je erbij drinken? Een biertje?” Ondanks dat het pas middag is, neem ik toch een biertje, en Emma doet gezellig mee. Naarmate de tijd verstrijkt en de pasta op gaat, worden we steeds losser tegen over elkaar. En uiteindelijk, zoals altijd bij jonge mensen met te veel hormonen, komt het gesprek op seks. “Ben jij eigenlijk nog maagd?” vraagt Emma, direct blozend om haar directe vraag. “Hangt ervan af” zag ik “wat versta jij onder maagd?”. “Nou ehm, je weet toch wel, ehm...” stottert Emma. “Ik ben wel eens afgetrokken, en ik heb 1 keer mijn hand in de broek van een meisje gedaan. Maar meer niet” zeg ik in alle eerlijkheid. “En jij?” “Ik ben nog een volledige maagd, maar ik speel wel vaak met mezelf” zegt Emma die nu veel losser is.
Zo gaat het gesprek nog een tijdje door, en het gesprek wordt steeds brutaler en geiler. Maar na een tijdje kan ik er toch echt niet meer onderuit, ik moet weer aan het werk. Im verontschuldig mij tegenover Emma en bedank voor het heerlijke eten. We wisselen nog nummers uit om binnenkort weer af te spreken. Als ik buiten voor de deur sta, en mn schoenen aan doe, zie ik dat Emma twijfelt over een vraag. “Is er iets. Wil je nog wat vragen?” vraag ik hoopvol. Ze doet haar mond een klein beetje open, als het ware bijna aan de vraag beginnend, maar schud dan haar hoofd. “Nee hoor” zegt ze met een verwarde glimlach.
Na afscheid genomen te hebben, loop ik net het hek van de boerderij uit, als ik Emma mijn naam hoor schreeuwen. “Simon! Siiimmmooonnn! “ Ik draai me om, en loop rustig richting Emma. “Wat is er?” “Ehm, ik heb een probleem bij de caravan stalling, kan jij mij mischien even helpen?” zegt ze mysterieus en ondeugend glimlachend. “Ja, natuurlijk. Wat is het probleem?” “Ehm, ja jeweet wel, een probleem met de dinges, ik weet de naam niet precies.” lacht ze. Nu begint het kwartje bij mij te vallen.
“Nouja, we gaan wel even kijken” zeg ik. Emma loopt voor me uit, en ik heb een goed uitzicht op haar mooie achterwerk. Bij de caravan stalling aangekomen, loopt ze snel tussen allemaal caravans door, en ik probeer haar bij te houden, maar het is een doolhof tussen die tientallen caravans. Als ik tussen 2 caravans door loop, word ik opeens opzij getrokken en gezoend. Geschrokken en verbaasd, open ik mijn ogen, die van verbazing dicht zijn gegaan, en kijk in het lieve gezicht van Emma. “Dit was liefde op het eerste gezicht voor mij. Ik ga normaal nooit zo snel, maar ik snak naar je!” Ik kus haar weer, en zeg dat ik haar ook lief vind. Ik ben allemaal een beetje overdonderd door dit alles, en besef het nog niet ten volste.
Terwijl we aan het zoenen, voel ik de hand van Emma de plasrits van mijn overall omhoog doen en zoekend mijn onderbroek in gaan. Als ze mijn pik vind, raakt ze hem voorzichtig aan. Als ze hem in haar hand heeft, gaat er een rilling door mij heen, en voel ik haar adem stokken. Mijn pik is inmiddels door haar aanraking hard geworden, en ik bevrijd hem uit mijn overall. Ik leg mijn hand over de hand van Emma heen, en ga langzaam op en neer. Emma neemt het tempo vanzelf over, en gaat langzaam verder. Ondertussen zoenen wij nog steeds verder.
Na een tijdje stop ik met zoenen, en duw Emma zachtjes omlaag. Emma zit op haar knieen, en begrijpt de boodschap en pakt mijn pik met haar hand vast, en doet hem langzaam in haar mond. O mijn God, wat een hemels gevoel! Ik weet niet of Emma het goed doet, maar het voelt in ieder geval wel goed. Emma heeft nu ook de slag te pakken en likt, sabbelt, en trekt alsof het haar een lieve lust is.Na een paar minuten (maar zeker niet lang!) waarschuw ik Emma dat ik ga komen. Emma gaat vrolijk verder met pijpen, terwijl ik het gevoel krijg alsof ik ga exploderen. Opeens spuit de eerste straal recht en vol in Emma’s mond, die alles in haar mond neemt, maar wel uitspuugt. Er is redelijk wat sperma over haar kin gedropen, enze veegt het af aan haar mouw, en kijkt nu beschaamd.
“Dat was het lekkerste gevoel ooit,” zeg ik. “Nu ben jij aan de beurt” zeg ik geil. “Ow, maar dat hoeft niet hoor, ik vond dit ook al hartstikke fijn,” zegt Emma verlegen en stotterend. Het is ook een hele ervaring om iemand voor de eerste keer te pijpen tussen allemaal caravans! “Nee, nee, voor wat hoort wat” zeg ik glimlachend. Ik til Emma op, en leg haar op een kist die voorop een camper ligt. “Ontspan je maar” zeg ik ervaren, terwijl ik net zo onervaren ben als Emma wat seks betreft. Ik heb erg veel moeite met de knopenrits van haar broek, maar uiteindelijk lukt het me. Niet echt een coole jongens actie, zo lopen stuntelen met het openmaken van de broek, maar niemand was flitsend de eerste keer. Emma ligt ondertussen nog steeds op de kist, en ik trek haar broek op haar enkels. Ze heeft een groene string aan, die ik nu ook naar haar enkels trek.
“Dit ziet er helemaal niet uit zoals in de pornofilms”, was mijn eerste gedachte. Emma had een naar mijn idee ontzettend mooie kut, netje geschoren (wat mij verbaasde) en mooi roze. Ik wrijf onwennig rond met mijn vingers over haar kut, totdat Emma mijn hand pakt, en voor doet wat zij lekker vind. Langzaam wrijf ik over haar kut, en steek mijn tong uit en lik haar clit. Er gaat een trilling door Emma’s lichaam, dus ik ga door. Na een tijdje ga ik iets verder naar beneden, lik het goed vochtig, en steek dan langzaam een vinger naar binnen. De vingers vinden vanzelf hun weg, en Emma kreunt zachtjes. Zo ga ik een tijdje door, haar clit likkend en langzaam mijn vinger in en uit haar kut te doen, als ik besluit nog een tweede vinger naar binnen te doen. Emma kreunt nu steeds luider, en begint dan opeens hevig te schokken. Ik lik door, en na een tijdje stoppen de schokken kom Emma langzaam omhoog.
We zoenen nog een beetje en friemelen nog een beetje, en dan stel ik de vraag. “Wil je verder gaan?” vraag ik. Ze zoent me en zegt: “Met jou, altijd.” Ik til Emma van de kist af, en ze gaat nu voorover gebogen over de kist staan, doggystyle manier. Ik lik nog even aan haar kut, en zet dan mijn pik voor de ingang. Langzaam druk ik naar binnen, en voel het langzamer wijder worden. Emma kreunt zachtjes, en ik ben nu halverwege met mijn pik naar binnen. Voorzichtig trek ik hem terug, en duw hem langzaam weer naar binnen. Ik besluit wat verder te gaan, en druk heel voorzichtig mijn pik naar binnen. Nu gaat het Emma wat te snel, en ze houdt mij tegen. “Langzamer en niet zo diep, anders doet het pijn” zegt ze. Langzaam stoot ik door, en na een tijdje voel ik het o zo bekende gevoel opkomen. Ik stoot nog steeds langzaam Emma in haar kut, en trek hem net op tijd terug, om op haar kont klaar te komen.“Aaahhh” kreun ik, en Emma geniet net zo hard mee. Dan draait ze zich om, en zoenen we nog even verder, totdat ik me ervan bewust wordt, dat we wel halfnaakt op een caravan stalling staan, en we ons vlug fatsoeneren. “Het was fantastisch”, zeg ik. “Ik vond het heerlijk, en de volgende keer wil ik dat je me helemaal penetreert”, zegt Emma. “Volgende keer?” zeg ik mysterieus. Ze kijkt me lachend aan: “Morgenavond, 9 uur.” En ze knipoogt geil.
Aantal keer gelezen:
2256
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)