Spannendverhaaltje.nl

werkbezoek

-
19-10-2010
Dit verhaal is geschreven door Rob meer verhalen van Rob Na mijn stageperiode mocht ik blijven en accepteerde een functie in de binnendienst. Weer enkele jaren verder mocht ik zo af en toe ruiken aan de buitendienst en als dit wederzijds beviel kon ik de overstap maken. Vrij op pad naar je klanten leek me wel wat. Ik ging enkele keren met een collega mee op zijn ronde. Een zeer ervaren iemand en kwam dus in contact met de klanten die ik eerst alleen nog maar kende via de facturen etc.
Zo kwamen we ook bij Helen, jaar of 33 en een spontane, gedreven vrouw. We maakten kennis met elkaar en ze vertelde o.a. dat ze de zaak over had genomen sinds het overlijden van haar man en dit bedrijf nu met een bedrijfsleider runde. Ze had het niet makkelijk en ik kreeg al snel veel respect voor haar. Mijn collega vertelde me dan ook dat hij regelmatig langs ging om het een en ander te begeleiden.
Vakantieperiode kwam er aan en ik mocht de buitendienst overnemen. Yes!! mijn grote kans en ging op pad. De derde week ging ik, net zoals de eerdere 2 weken, weer langs Helen. We hadden elkaar beter leren kennen en ze wist ook van mijn achtergrond in het zwembadgebeuren. Toen ik er bijna was ging mijn telefoon en toevallig was Helen aan de lijn, ze had een probleem met het zwembad in de achtertuin. Ben bijna bij je en dan gaan we even kijken, vertelde ik haar. Geen 5 minuten later reed ik haar erf op en liep haar tegemoed.
Helen stond aan de zijkant van de tuin te wachten. ze stond in haar bikini en ik had haar nog niet op deze manier bekeken, ze was niet de knapste maar had wel wat. Mooie volle borsten en een slip die toch wel het een en ander lieten zien. "Zo ken ik je niet" zei ik op een amicale manier en ze keek naar haar lichaam, blooste een beetje en vertelde me dat ze er veel aan deed om "het een beetje in model" te houden. Lukt aardig toch? vroeg ik en we liepen terwijl naar het zwembad. "Charmeur" was haar reactie en we moesten allebei lachen. "Ik had je moeder kunnen zijn" melde ze me en we gingen rekenen. Ik [23 jr] en zij [42 jr], had idd gekunt.
Het was mooi weer en ik had even de installatie nagelopen en het een en ander aangedraaid, niks bijzonders. Had wel aardig warm gekregen en we gingen even zitten langs het zwembad met een drankje. "Wil je ook een duik nemen?, anders ben ik zo alleen en is het zo ongezellig" vroeg Helen. Geen zwembroek, melde ik en ik moest maar even meelopen naar boven voor een zwembroek van haar overleden man. Nog geen 5 min laten had ik een zwembroek en kwam beneden. Helen kwam net via het trappetje uit het water. Op dat moment dook ik erin en........ broekje te ruim en mijn zwembroek schoot uit!!!
SHIT!!, kwam boven water en draaide me om om te kijken waar deze was gebleven. Helen lachte zich een breuk en bukte voorover om de zwembroek te pakken. Haar borsten kwamen daardoor mooi naar voren en daar ze het wat fris vond kwamen haar tepels mooi naar voren en prikte in het stof. "Zoek je deze?" vroeg ze en zei gelijk daar achter, "kom hem maar halen". Ze glimlachte, ging zitten en legde de zwembroek op de tafel.
Wat nu te doen???? Veel gedachten spookten door mijn hoofd. "Kom, je kan toch wel tegen een grapje?". Ik liet het me niet gek maken en stapte het zwembad uit in mijn blote tokus. Op dat moment stond Helen op en maakte haar topje los en hing deze over de stoel. Twee mooie borsten kwamen te voorschijn en ik kon mijn blik er niet vanaf houden. Ze glimlachte en deed daarop haar broekje ook uit. Ik had het even niet meer en wist niets te zeggen en waar moest ik kijken?????
"Zo, al die plakkerige kleding, kom we gaan zwemmen" en ze pakte mijn hand en tok me het zwembad in.
Na even gezwommen te hebben gingen we eruit, Helen ging eerst en ik had er totaal niet op gerekend dat wanneer ze het trappetje op gaat ik zo naar haar doos kon kijken. Een mooi geschoren, natte en iets glimmende kut had ik mijn zicht. Ik ben ook niet van staal en mijn lul reageerde gelijk. Ik bleef nog even in het water terwijl ik ook op het punt stond om eruit te gaan. Helen had het zo bedacht want ze vroeg gelijk en heel direct "kom je er ook uit of kan het even niet doordat er iets in de weg zit?" en ze glimlachte en kijkend in het water. Ze deed twee stappen naar me toe en reikte haar hand naar de mijnen. Ik pakte haar hand en ze "trok" me uit het water. Ik wist en zij zag dat ik met een half stijve lid daar in die tuin stond. Ze ging zitten op haar stoel en keek opvallend naar mijn kruis. Terwijl ze dit deed spreidde ze iets haar benen waardoor ik weer zicht had op haar kutje. Haar tepels waren hard zag ik en ik voelde mijn lul langzaam weer omhoog schuiven. Īk vind het zo'n mooi gezicht zo"n lul die langzaam stijf wordt" zei ze en weer reikte ze haar handen naar me. In een soort trance pakte ik haar handen beet en ze trok me naar haar toe en al strelend ging ze met haar handen over mijn lijf naar mijn kruis. Mijn lul stond inmiddels stijf omhoog en haar handen had hem gevonden. Ze streelde hem eerst zachtjes en ging toen naar mijn ballen. Ik ging iets wijdbeens staan zodat ze er beter bij kon. Heerlijk!! Ze spuugde een keer op mijn eikel en begon deze langzaam te strelen. Mijn voorhuid gleed al snel over mijn natte eikel heen en Helen draaide rondje met haar vingers en nagels. Ze keek me even aan en ze kuste van mijn navel langzaam naar mijn lul. Enkele malen zat ze mijn eikel te pesten door er half aan te likken, dan weer half in haar mond en dan trok ze meer zachtjes af. Er kwam veel voorvocht uit mijn lul en ik kon ook geen gekreun meer onderdrukken. Ik streelde haar nek en haren en boog ook iets voorover om die mooie volle borsten te strelen. Haartepels en teplhof waren hard, keihard!! Ik streelde haar teder en ze pijpte me inmiddels voor overtuiging. Veel soppend geluid kwam vanuit mijn kruis en moest al snel aangeven dat ik dit niet zo lang ging volhouden zonder klaar te komen. Ze verminderde de snelheid en zat er nog even mee te spelen wat eeeeerrrrrgggggg lekker was. Mijn lul gleed uit haar mond en ze keek me met een geile blik aan. Rond haar mond was het helemaal nat.
Ik moest op een ligbed gaan liggen en Helen stapte met haar benen over mijn gezicht. ik had zo een heerlijke kijk op haar natte kut. Haar clt stak iets naar voren en glom in het zonlicht. Ze ging iets door haar benen en nu was het mijn beurt. Langzaam met mijn tong draaide ik rondje om haar kut, naar haar benen en liezen. Ze probeerde mee te sturen zodat ik haar kut kon gaan likken, maar ik wachte nog even. Met haar hand begon ze haar clit al te strelen en dat was mijn sein vond ik. Langzaam gleed ik met mijn tong naar haar zeiknatte kut en begon haar te likken. Ze smaakte lekker en ze bewoog mee met haar ritme dat zij lekker vond. Ik neukte haar met mijn tong terwijl Helen zich haar clit onder handen nam waardoor haar ademhaling versnelde. Al likkend stak ik voorzichting 2 vingers in haar natte kut en langzaam vingerde ik haar. Ze liet haar clit los en ze bukte voorover om mijn lul weer te pakken, eerst trok ze me af en daarna pijpte ze me weer. Weer moest op een gegeven moment aangeven dat ik bijna klaarkwam en ze stopte ze.
Ze stapte van me af en ze kwam op me liggen, Heftig tongzoenend en op diverse plekken strelend gingen we verder. Mijn handen gleden letterlijk door haar natte kut en dit vond ze heerlijk. Ze stond even op, pakte mijn lul en ging er bovenop zitten. Met een hand begeleidde ze mijn lul in haar kut. Deze was zo nat, deze gleed er makkelijk in en Helen voerde snel het tempo op. Al neukend, tongden we weer heftig terwijl onze ademhaling snle omhoog gingen. Zo snel dat van zoenen niks meer kwam. Ze keek me diep in mijn ogen aan en verhoogde haar neukbewegingen meer en meer. Ik voelde haar kutspieren aanspannen in haar warme, natte kut en ik stond op springen. "Kom, kom,kom,kom bleef ze maar zeggen en het duurde dan ook niet lang of ik kwam heftig kreunend klaar. Ze sprong letterlijk van me af en de restjes sperma verdwenen in haar mond toen ze mijn lul nog even in haar mond nam. HEERLIJK!!!!!!!!!
Met een lekkere douchebeurt nam ik afscheid en ben nog veel bij haar op bezoek geweest....
Helen, bedankt voor de heerlijke lessen!!
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)