Spannendverhaaltje.nl

Wel spannend

-
21-08-2010
Ik zit in mijn auto en zou nu eigenlijk naar mijn werk moeten rijden, maar de richting die ik nu oprij is toch echt de andere kant op. Waarom rij ik dan die kant op? Omdat ik me iets heb voorgenomen om te doen vandaag. Ik weet dat jij alleen thuis bent deze ochtend, en nu waarschijnlijk nog in jou bed ligt want je hebt nachtdienst gehad. Dus vandaar dat ik vandaag een kans zie en jou richting oprij.
Jij weet niet dat ik er aan kom en ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe jij zal reageren als ik dadelijk bij jou aanbel. Zullen we dan vandaag eindelijk die seksuele spanning tussen ons die er al zo lang is, eindelijk gebruiken?
Mijn gedachtes slaan een beetje ophol terwijl ik in de file sta en langzaam maar zeker dichterbij jou kom. Eindelijk ben ik dan bij jou huis aangekomen, ik parkeer de auto en zet de motor uit. Even twijfel ik nog of dit wel een goed idee is, maar dan stap ik toch uit en loop naar de voordeur. Ik bel aan en wacht of ik iets hoor. Eindelijk na wat voor mij wel een uur lijkt te duren gaat de voordeur open. Ik zie jou staan in jou ochtendjas en jij kijkt mij verbaasd aan. Ik zeg hoi, ik was in de buurt en ik denk ik kom ff een bakkie doen. Jij kijkt mij aan en ik zie in jou ogen dat je niet gelooft dat ik zomaar in de buurt ben. Je zegt leuk kom binnen dan zet ik een bakkie thee voor ons en je laat me binnen.
Als we binnen in de hal staan dan geef ik je een zoen op je wang en een vlugge zoen op je mond. Je kijkt me een beetje verbaasd aan maar ik zie je al snel glimlachen en ik lach terug. Zo, zeg jij, dus jij was in de buurt?? Ja idd zeg ik en toen dacht ik van dan kan ik net zo goed even een bakkie thee komen drinken bij jou hè. Ja als je toch in de buurt bent waarom niet hè, maar ik was net van plan om in bad te gaan eigenlijk zeg jij. Zo doe je goed dan, sorry dat ik jou stoorde dan. Geeft niks hoor ik zocht toch nog iemand die mijn rug wilde wassen zeg jij en je glimlacht terwijl je dat zegt. Nou laat die thee maar zitten zeg ik snel en laten we in bad duiken voor jij je bedenkt antwoord ik. Voordat ik t weet heb jij mijn hand al gepakt en loop jij voor mij uit de trap op richting badkamer. Op de overloop aangekomen draai jij je om en laat jij je badjas op de grondvallen. Ik kijk bewonderend naar jou naakte lichaam en pak jou in mijn armen en begin jou hartstochtelijk te zoenen. We staan nu tegen elkaar aan en jij voelt mijn lul door mijn broek heen tegen jou aan drukken. Terwijl we aan t zoenen zijn trek jij mijn T-shirt uit en ik voel overal waar ik maar bij kan.
Ik pak jou heerlijke billen vast en knijp er zachtjes in en ook gaat er 1 hand naar jou kutje en ik voel dat die al heerlijk nat is. Ik leid jou naar de slaapkamer toe en ik leg jou op bed neer. Snel trek ik de rest van mijn kleren uit en kom naast jou liggen. We beginnen weer te zoenen en onze handen dwalen over elkaars lichamen heen. Ik kus je in je nek en ga steeds lager. Als ik bij je tepels kom bijt ik er zachtjes in, eerst de een en dan de andere. Ik blijf steeds lager gaan met kussen tot ik bij jou lekkere natte kutje kom. Hij glimt al van geiligheid en ik zie hoe groot jou klitje is. Ik duw jou lippen uit elkaar met mijn vingers en lik er heerlijk langs met mijn tong, ik proef hoe heerlijk geil jij smaakt. Dan kom ik met mijn tong bij jou klitje en neem hem in mijn mond en begin er zachtjes op te sabbelen, en terwijl ik op jou klitje sabbel stop ik 2 vingers in jou kutje en neuk je met mijn vingers. Ik bijt soms zachtjes op je klitje en de andere keer lik ik hem heel zachtjes of juist heel hard. Ik blijf jou likken tot jij heerlijk klaarkomt op mijn tong. En op het moment dat jij komt stop ik met likken en stop ik mijn lul in jou kutje en begin jou heerlijk hard en diep te neuken. T is zo geil om jou te neuken dat mijn orgasme ook niet lang op zich laat wachten en ik jou geile kutje vol spuit met mijn zaad.
Eventjes blijven we zo liggen, terwijl mijn lul in jou volgespoten kutje zit. Dan zeg jij tegen mij, kom mee t badwater begint koud te worden. Ik rol van jou af en hand in hand lopen we naar de badkamer om samen heerlijk in bad te gaan. Wat er daarna gebeurt allemaal is weer een heel nieuw verhaal.
Aantal keer gelezen:
839
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)