Spannendverhaaltje.nl

Weerzien Met Birgit

-
21-10-2010
Enige maanden geleden ben ik, Wilbert, voor het eerst in al mijn huwelijksjaren vreemd gegaan met Oostenrijkse vriendin Birgit. Hoe Birgit en ik genoten hebben van onze stoeipasrtij heb ik al ieerder beschreven. Wat heb ik in de voorbije maanden nog vaak terug moeten denken aan deze intense belevenis, de toppen van het genot. Het zal niet vreemd klinkjen, als ik beken dat ik mezelf daarbij diverse malen heb afgetrokken, bij de gedachte aan deze heerlijke meid.

Halverwege september zijn Nettie en ik weer eens voor een weekje vakantie naar Saalbach geweest en daarbij bezochten we natuurlijk ook Birgit, die ons de tweede avond had uitgenodigd voor een etentje en gezellig samenzijn. Hoe gezellig zou dit samenzijn gaan worden....dat hadden wij zelf nooit verwacht. Zeker mijn vrouw Nettie niet, die overigens nog steeds niets weet van mijn vreemdgaan met Birgit, eerder dit jaar.

Het was bij Birgit heel gezellig en er werd een stevig glas wijn gedronken. Naar mate de wijn zijn werk ging doen, werd het gesprek ook steeds losser en op een bepaald moment vroeg Nettie aan Birgit hoe ze nu sexueel het gemis van haar man Heinz (die had ze dus een half jaar eerder verlaten) verwerkte. 'Je zult dat toch op een of ander wijze missen, Birgit, of niet?'vroeg mijn vrouw. Birgit maakte daarop een lade uit de fraaie antieke kast open en haalde daar een goudkleurige vibrator uit. 'Dit is nu mijn nieuwe vriend, Nettie en geloof me, het geeft een ongelooflijk heerlijk gevoel, hij bezorgt me menig orgasme hoor', antwoordde onze oostenrijkse vriendin. Birgit zette de vibrator op trilfunktie en gaf hem aan mijn Nettie en zei: 'Voel zelf eens, dat voelt toch heerlijk of niet?'Schuchter nam Nettie de vibrator aan en moest erkennen dat het best wel een apart gevoel geeft. Ook gaf ze toe nog nooit zo'n vibrator te hebben gebruikt. En na wat heen en weer gepraat vroeg Birgit heel lief: 'Waarom probeer je het niet een keer.......zal ik je er mee helpen?'

Eerst wilde Nettie er niet van weten: 'Dat kan toch niet, zo met elkaar....ik zou me er voor schamen'. Maar in haar stem hoorden we toch de twijfels, er zat bij Nettie toch wel degelijk wat verlangen naar deze nieuwe ervaring. Ook Birgit bemerkte dat en voelde de mogelijkheden.

'Als we ons dan eens allemaal uitkleden, Nettie, dan hoef niemand zich te schamen en het blijft onder ons, echt waar hoor'. Heen en weer geworpen tussen verlangen en schaamte, stemde Nettie hier uiteindelijk toch mee in.

En uiteindelijk spreidden we ons gedrieŽn op het grote bed van Birgit. 'Ik zal je eerst voorzichtig inleiden, lieverd', sprak Birgit tegen Nettie. De lieftallige Birgit begon over de venusheuvel van mijn Nettie te wrijven om vervolgens heel voorzichtig de benen van Nettie iets te spreiden. Het liet Nettie niet helemaal onberoerd, zeker niet toen Birgit met haar vinger over de kutlippen van Nettie wreef. Nettie begon lichtjes te kreunen van genot. Birgit zocht nu de tepel van Nettie en nam die tussen haar lippen en dat deed mijn Nettie kronkelen van genot, haar kreunen werd luider en iets later zochten de lippen van Birgit de mond van Nettie, die niet goed raad wist met de situatie, ze had het nog nooit met een vrouw gedaan en vertwijfeld keek ze mij aan. Ik pakte met mijn handen de twee hoofden van Birgit en Nettie vast en legde zo de lippen van beide vrouwtjes tegen elkaar aan, ten teken dat ik het een goede zaak vond.

Ook Nettie liet nu haar voorbehoud varen, volop genietend van haar nieuwe ervaring. De tongen van Birgit en Nettie vonden elkaar in een hoog ritme. Onderwijl zat Birgit met haar vingers mijn Nettie te bevredigen. Wat een gezicht, ongelooflijk, mijn lul stond ongekend stijf overeind, wetend dat deze avond nog zo jong was.'Ik ga je nu laten genieten van mijn vibrator, lieverd"zei Birgit tegen Nettie en voorzichtig schoof ze dit hulpmiddel bij Nettie naar binnen, die nu als een bezetene lag te kronkelen. Ik kuste nu mijn vrouwtje en onze tongen lieten elkaar niet meer los. Ondertussen voelde ik Birgit haar tong langs mijn ballen en stijve lul lekken, om vervolgens die lul in haar mond te nemen. Dat gevoel alsmede het genot van mijn eigen vrouw, het leek wel of ik in het paradijs was.

Na een poosje vroeg ik Nettie of ze het goed vond dat ik Birgit zou gaan neuken. Terwijl mijn Nettie nu zelf de lippen van Birgit zochten, kreunde ze dat - wat het haar betrof - alles mocht, onderwijl waren de tongen van Birgit en Nettie weer aan elkaar geklonken. Terwijl Birgit intussen met de vibrator Nettie naar ongekend geluk bracht.

Birgit tilde haar kontje iets op en dat gaf me de gelegenheid om mijn ongekend stijve lat in haar wijdgeopende kutje te steken en haar in een hoog ritme te neuken. Ik neukte nu deze fraaie jonge vrouw, met die heerlijke kont en lekkere brede heupen, terwijl die zelf mijn eigen vrouw naar een orgasme was aan het leiden. Haast tegelijkertijd kwamen we alle drie tot ons orgasme.

Innig lagen we daarna tegen elkaar aan, nog wat bij te komen en na een poosje dook Birgit naar mijn jongeheer en begon me heerlijk te pijpen. Mijn hemeltje, mijn geluk kon niet meer op. Dat bemerkte blijkbaar ook mijn Nettie, die mij een stevige tongzoen gaf. Even later dook ook het hoofd van Nettie naar mijn lul en beurtelings verdween mijn lul in de mond van Nettie en dan weer van Birgit. Na een poosje liet Birgit mijn lul over aan Nettie en nam ze een andere houding aan, om zo mijn Nettie lekker te beffen. Het tongetje van Birgit vond de kletsnatte kut van Nettie en likte haar liefdesgrot zo intens dat ook Nettie het niet meer had. Ze kronkelde, kreunde en pijpte mijn lul zo intens, ongelooflijk. Mijn lat verdween tot aan mijn buik in haar mond.

Natuurlijk houd je dan een orgasme niet meer tegen en met een ongekende hevigheid kwam ik klaar en spoot mijn Nettie helemaal vol, terwijl ook Nettie weer een orgasme beleefde.

Daarna beleefde ik iets van mijn Nettie, wat ik nooit verwacht had. Nettie die nog nooit iets met een vrouw had gehad en aan het begin van de avond nog zo aarzelend had gereageerd op de avances van Birgt, diezelfde Nettie zocht nu het kutje van Birgit en begon haar nu heerlijk te beffen. De tong van Nettie gleed langs de kutlipjes van Birgit en met haar lippen zoog Nettie op de kitelaar van Birgit, die intussen weer mijn lul in haar mond had genomen en haar mond bracht mijn lul weer helemaal tot leven. Niet lang daarna bereikte we weer een climax, heerlijke orgasmes, wat een feest, wat een zaligheid.

Na een lekkere verkoelende douche werd nog een glaasje wijn gedronken en uiteraard afgesproken dat we andere daags weer van elkaar zouden genieten en geloof me dat genieten hebben we die korte vakantie zeker gedaan. Op de terugreis verzekerde Nettie me dat deze ervaring ons huwelijksleven zeker nieuw leven had ingeblazen en dat er wat haar betreft, zeker nog wel het een en ander te ontdekken viel.
Aantal keer gelezen:
959
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)