Spannendverhaaltje.nl

Weerzien aan zee

-
16-08-2010
't Is weer weekend. Een paar dagen welverdiende rust na een week werken en vooral vroeg opstaan. Ze geven mooi weer voor het weekend èn ik ga naar zee. Ik kan haast niet wachten tot morgen, want dan zie ik ze weer, Katrientje, het meisje dat mijn hart en hoofd op hol brengt. Na een kort stapje in de wereld met enkele vrienden ga ik redelijk vroeg naar huis. Ik wil immers fris, monter en uitgeslapen aankomen in Middelkerke. In het station hoor ik dat de trein 5 minuutjes vertraging heeft. "Dat begint al goed," denk ik, maar het valt allemaal nog mee. De reis zelf duurt mij echter wel veel te lang, er lijkt maar geen einde aan te komen. En eenmaal in Oostende moet ik dan nog de tram tot Middelkerke nemen. Maar het deert mij allemaal niet, het vooruitzicht om bij Katrientje te zijn is daarvoor veel te mooi. Eindelijk ben ik er... nog even het appartement zoeken en dan... aanbellen.
Ik hoor haar stem door de luidspreker galmen en mijn hart schakelt een versnelling hoger. De lift gaat traag, veel te traag, maar wanneer ik uitstap staat ze daar. Met de liefste en verleidelijkste lach verwelkomt ze mij... ik smelt onmiddellijk. Katrien laat me binnen, neemt mijn jas en rugzak aan en hangt deze weg. Samen lopen we door naar de living en ik zet me in de zetel terwijl Katrientje voor wat drankjes zorgt. Ik merk dat ze alleen thuis is. Ze komt naast me zitten en heel even weet ik niet wat zeggen. Ik besluit dan maar te vertellen over de reis die veel te lang duurde. We kruipen steeds dichter tegen mekaar aan en ik kus haar op haar wang. We kijken even naar mekaar en brengen onze lippen bij mekaar. Onze tongen worden losser en het lijkt wel of ze de lambada dansen, zo hevig en vurig kussen we mekaar, minutenlang. Wat hebben we mekaar gemist. Tijdens het kussen verkennen onze handen mekaars lichaam.
De mijne stoppen bij haar borsten. Met elke hand kneed ik zachtjes een borst door haar t-shirt en bh heen. Ik merk dat ze ervan geniet... Katrientje heeft ondertussen een hand onder mijn t-shirt gekregen en streelt daarmee over mijn rug, kriebels en rillingen van genot trekken door mijn hele lichaam. Het wordt warmer en de ademhaling wordt zwaarder terwijl ik haar borsten masseer en met haar tepeltjes speel en zijn met ondertussen 2 handen mijn rug streelt. Ik voel haar handen van boven naar onder en van links naar rechts gaan, wat een genot. Plots stopt ze even en laat haar handen zakken. Ik kijk eens vragend naar haar maar voel dan dat ze m'n t-shirt uit wil trekken. Gewillig laat ik haar begaan. We slaan onze armen rond mekaar en weer kussen we passioneel. Onze tongen doen de passioneelste dans die ik ken. Voorzichtig buig ik voorover waardoor Katrien achterover valt, tot ze op de zetel ligt, met mij er bovenop.
Daar ligt ze dan, mijn liefste schat. Ik kruip over haar en bijt zachtjes in haar hals. Ik voel ze bewegen onder mij, maar ik ga verder. Met mijn tong verken ik elk plekje in haar hals, haar schouders tot waar haar t-shirt het toelaat. Met het puntje van mijn tong schrijf ik haar naam in haar hals. Dan weer eens bijt ik zachtjes, dan lik ik haar helemaal af of knabbel eens aan haar oorlelletje. Ik merk aan haar bewegingen dat ze geniet. Haar ogen zijn gesloten en haar mond hangt een beetje open, een geschikt moment om met mijn tong over je lippen te gaan en in haar mond op zoek te gaan naar haar tong. Lang duurt de zoektocht niet en al snel liggen we weer te tongen. Tijdens het kussen probeer ik voorzichtig uit de zetel te geraken, 't is niet eenvoudig dit te doen zonder het kussen af te breken, maar het lukt. Eens uit de zetel zet ik me op de grond naast haar. Ik streel Katriens mooie gezichtje met m'n ene hand en sluip onder haar t-shirt met de andere.
Van de rand van het rokje, over haar buik via de navel sluipt m'n hand omhoog naar haar borsten. Met een paar vingers streel ik langs haar tepel en tepelhof en merk hoe hard die worden. Wat is ze geil en wat ziet en ruikt ze geil. Zo met je hand onder een t-shirt is niet echt comfortabel en besluit haar ervan te ontdoen. Heel gewillig laat ze begaan. Ik denk even snel en handig te zijn en ineens ook haar bh los te maken maar ik krijg het slotje natuurlijk niet los. Lachend kijkt ze naar mij en toont hoe het wel moet. Haar borsten wippen enkel keren op en neer. Zie ze daar nu liggen in de zetel, met haar prachtige borsten waarop de tepels fier rechtop staan. Het is een wondermooi zicht. Meteen grijpen mijn handen naar Katriens borsten en kneden deze stevig. Afwisselend knijp ik in haar linker en rechterborst.
Daar ligt ze weer met haar ogen gesloten, rustig maar toch met een duidelijk hoorbare ademhaling, tot ik plots weer aan haar oorlelletje begin te knabbelen. Als een jong konijntje aan een wortel knabbel ik terwijl ik haar parmantige tepeltjes tussen duim en wijsvinger heen en weer rol. Ze kronkelt al een beetje. Onverstoord ga ik door met haar hals te likken, haar kin en haar wangen. Traag draai ik rondjes rond haar neus en ogen. Plots neem ik dan haar neusje in mijn mond en bijt er zachtje op met m'n lippen. Wat is dit zalig... Al knabbelend aan haar oortjes en haar borsten masserend voel ik dan plots haar hand aan m'n broek. Ze voelt de bult in m'n broek en probeert de rits los te maken maar dit bijna lukt niet met één hand ('t is ook een lastig rits). Net als ik wil helpen voel ik dat het niet meer hoeft. Ik voel haar warme hand mijn penis strelen, alleen jammer dat er nog een short tussen zit.
Zo goed en zo kwaad het gaat masseert ze mijn genotsstaaf terwijl ik m'n tong van haar oor, via haar hals naar haar borsten laat glijden. Als een baby zuig ik me vast aan haar borst en lik ik haar tepeltje, eerst traag en dan sneller. Ook zij heeft ondertussen het tempo wat opgevoerd en mijn piemel staat nu hard gespannen, het doet bijna pijn in die broek. Het moet zijn dat ze het merkt want ze zet zich plots recht, maakt mijn riem en knoop los en trekt mijn broek tot op m'n knieen. "Zo zal het beter gaan," zegt ze nog. En daar twijfel ik niet aan... Nu zit ik op mijn knieen met mijn liefdespenseel dat fier rechtop staat en kijk juist onder haar rokje. Op haar slipje zie ik precies een natte plek. Ik kruip wat dichterbij en zet mijn lippen weer aan Katriens borst. Ik sabbel wat aan haar tepel terwijl zij heerlijk met mijn penis speelt. Terwijl ik haar borsten om de beurt met mijn tong verwen streel ik met mijn handen over haar benen.
Eerst over de kuiten, dan de knie en zo naar de binnenkant van haar dijen. Ze spreidt haar benen wat zodat ik nog wat verder kan gaan. Ik kijk even naar boven en merk dat ze opnieuw de ogen gesloten heeft en geniet van mijn strelingen. Dan wrijf ik met mijn vingers langs de rand van haar slipje en druk zachtjes op haar venusheuvel. Ze kreunt, en ik ook. Ze trekt me weer wat sneller af en ik voel dat het niet zo lang meer zal duren. Het kookpunt is bijna bereikt. Snel ga ik met enkele vingers onder haar slipje en breng een paar vingers bij haar naar binnen. Traag ga ik in en uit Katriens liefdesgrotje en voel hoe haar sappen over mijn vingers lopen. Haar lichaam beweegt mee op het ritme van mijn vingers en weer trekt ze wat sneller en harder aan mijn op springen staande stam. Nu zal het echt niet lang meer duren. De geur van onze lichamen en onze liefdessappen vermengen zich en vullen de hele kamer. We kreunen nu allbei weer wat luider en dan voel ik al haar spieren samentrekken.
Ze komt zalig en schokkend klaar. Even moet ze mijn penseel loslaten. Ze opent haar ogen en kijkt me voldaan en verliefd aan. Ze bukt zich naar mij toe en kust me op de mond om dan snel mijn penis in haar mond te nemen. Ze streelt met haar tong over mijn eikel en ik merk dat het niet lang meer zal duren. Terwijl haar tong haar werk verderzet streelt ze me zachtje aan mijn ballen. Wanneer ik zeg dat ik ga klaarkomen stopt ze met likken en trek me verder af... en dan kom ook ik geweldig klaar. Ik spuit mijn zaad over haar hand en val voldaan met mijn hoofd in haar schoot. Wat was dit weer zaaaaaalig! En dan te bedenken dat de dag nog lang niet voorbij is.
Aantal keer gelezen:
866
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)