Spannendverhaaltje.nl

Weer naakt zwemmen

-
21-08-2010
Vakantie 2002. Met mijn ouders naar zeeland. We hadden een huisje gehuurd vlak achter de duinen en op het strand hadden we zo’n keetje waar je spullen zoals ligstoelen en een strandtent in kon opbergen. Op een dag waren mijn ouders met z’n tweetjes een tour door zeeland aan het maken en ik zat in mijn ligstoel voor ons keetje een beetje te relaxen. Het was mooi weer maar het was nog vroeg en er waren nog niet zoveel badgasten. Ik besloot een wandeling te maken om te kijken wat er vandaag allemaal voor lekkers op het strand rondliep.
Na een poosje rondgewandeld te hebben wilde ik teruggaan toen me iets vreemds opviel aan de waterrand. Er lag iets lichtblauws op het zand en ik liep wat dichterbij om te bekijken wat het was. Toen ik het opraapte bleek het tot mijn grote verbazing een bikinislipje te zijn! Ik keek rond maar zag natuurlijk niemand in een blote kut rondlopen. Ik draaide me om en keek naar de zee. Er waren maar een paar mensen aan het zwemmen en de enige die een beetje in mijn buurt was was een meisje dat wat verder in de zee zwom. Ik riep haar en zwaaide met het slipje. Het meisje keek naar me en begon toen te gebaren dat ik naar haar moest komen. Ik sprong in het water en zwom naar haar toe. Is deze van jou? vroeg ik. Ze knikte en toen zag ik pas dat ze huilde. "Wat is er gebeurd?" vroeg ik, terwijl ze zich weer in haar bikini worstelde. "Hoe kan het dat je je slipje bent verloren?" Ze zei dat weer door een paar ‘lollige’ vriendinnen van haar bezeikt was en ze wees naar een groepje op het strand dat zat te lachen en te wijzen naar ons. "Nou das lullig", zei ik. Dat vond ze ook...
Ik bekeek haar eens wat beter en zag dat ze ongeveer even oud als mij was, een jaar of achttien. En ze zag er helemaal niet slecht uit. Ze had lange, donkere haren en felle groene ogen. Ze leek me niet iemand die zich snel iets liet opnaaien en ik vroeg me dan ook af waarom ze zich zo liet bezeiken door die vriendinnen van haar. Ik vroeg of ze al lang in het water zat en ze zei dat ze er best al een poos in zat, want ze durfde natuurlijk niet in haar naakte kutje over het strand te gaan rennen. Ik pakte haar arm vast en voelde dat die erg koud was. Ik nam haar mee het water uit en gaf haar een handdoek in onze keet. Ze droogde zich af en ik keek toe. Ze zag er inderdaad helemaal niet slecht uit. Een welgevormd lichaam met flinke tieten en een lekker kontje.
Ze zag dat ik keek en lachte naar me. "Ik vind het aardig van je dat je me hebt geholpen", zei ze. "Wat had ik anders moeten doen, jou daar naakt in het water laten verkleumen ofzo?" antwoordde ik daarop. Ze lachte weer en ik keek haar diep in haar mooie felle ogen. We lagen naast elkaar op een matje in de keet. En toen gebeurde het. Opeens, we pakten elkaar zomaar op de bek. Een lange tongzoen. Na een tijdje kapte ze en zei "die heb je wel verdiend!" Ik vroeg haar of ze het al een beetje warmer had gekregen maar ze lag nog steeds te rillen.
Ik zei dat ze nog wel een opwarmertje kon gebruiken en begon haar nek te zoenen. Ik ging langzaam naar beneden. Toen ik bij haar borsten kwam, maakte ze uit zichzelf al haar bikinibandje los. Ik wist dat ze er zin in had. Toen haar tieten naakt waren begon ik die eens flink te verwennen. Ik likte over haar tepels en zoog er een beetje aan. Ze vond het prettig. Ze begon sneller adem te halen en af en toe kreunde ze een beetje. Toen ik wel genoeg vond met haar borsten ging ik weer een beetje lager. Ik likte de zachte strakke huid van haar buik. Ik kwam bij haar slipje aan. "Zullen we hem maar weer uitdoen?" vroeg ik. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en wrong zich snel uit haar bikinibroekje.
Ze had echt nog een fris, strak kutje, dat ook nog eens mooi geschoren was tot een streepje. Ik hield het niet langer en stortte me op haar poesje. Ik begon haar te beffen, steeds dieper in haar smalle kutje, terwijl ze zelf met haar handen haar borsten masseerde. Ze genoot er echt van. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam met veel geluid en schokken klaar. Ik voelde al haar spieren samentrekken en ze gilde het uit van genot. Toen ze een beetje uitgehijgd was zei ze "en nu is het jouw beurt!" Ze trok vliegensvlug mijn zwembroek omlaag en begon me overal waar ze maar bij kon te likken. Ik voelde hoe ze met haar warme natte tong steeds verder in de buurt van mijn lul kwam, die inmiddels door haar was omgetoverd tot een harde paal. Ze begon eerst mijn ballen te kietelen en daarna nam ze mijn lul in haar mond. Ze begon er krachtig op te zuigen en het leek wel of ze al mijn sperma er in een keer uit wilde zuigen. Ook draaide ze met haar tong rondjes om mijn eikel, wat een enorm lekker gevoel gaf. Ik wist dat het bij mij ook niet lang zou duren of ik zou spetterend klaarkomen. Ze begon nu heftig met haar hoofd op en neer te bewegen om mijn lul en voordat ik het wist stond ik op het punt klaar te komen. Eerst voelde ik alle spiertjes in mijn lichaam samentrekken, alsof er duizenden kleine naaldjes in me geprikt werden, waarna mijn sperma met harde schokken haar mondje in gepompt werd. Nog nooit was ik zo intens klaargekomen. Het werd me bijna zwart voor mijn ogen, zo lekker was het, ik zweer het je. Ik zag allemaal sterretjes en het duurde nog een tijdje voordat ik weer een beetje bij bewustzijn was. Ze had mijn sperma doorgeslikt en wat naast haar mondje terecht was gekomen zat ze nu over haar borsten uit te wrijven. Een geile aanblik was dat. We keken elkaar aan en begonnen weer te zoenen, nu nog langer dan de vorige keer. We lagen nog een tijdje na te puffen en toen trok ze haar bikini weer aan. Ze vroeg of ik met haar meeging in het water en ik volgde haar voorbeeld. We renden naar het water en sprongen er in. We zwommen een tijdje rond, elkaar soppend meer van zo’n geintjes.
Tijdens het soppen pakte ik haar tieten vast en toen ze weer boven water kwam keek ze me weer lachend aan. Ik zag opnieuw die schittering in haar ogen en we begonnen elkaar te strelen. Ik streelde opnieuw haar tepels die door het koude water behoorlijk hard waren geworden, en door de aanrakingen werden ze nog stijver. Daarna streelde ik langzaam haar benen en kwam steeds dichter bij haar kutje. Ze genoor er zichtbaar van en ondertussen was ze mijn kontje aan het masseren, waarna ze in mij zwembroek op ontdekkingstocht ging.
Ik volgede haar voorbeeld en deed haar slipje een beetje omlaag en aaide haar poesje. Toen ik merkte dat ze weer helemaal geil was begon ik haar te vingeren. Ondanks dat ik zelf al klaar was gekomen had ik weer een stijve gekregen en zij begon die de masseren.
Ondertussen begon ik haar te vingeren. Haar strakke lipjes waren al stijver geworden en ze begon een beetje te kreunen. Ik masseerde teder haar klitje en ze ontspande zich helemaal. Maar op een gegeven moment voelde ik dat haar kutje zich om mijn vinger, die ik in haar liefdesgrotje had laten glijden, spande. Ze begon harder te kreunen en ze begon weer klaar te komen. Gelukkig gilde ze nu niet zo erg als de eerste keer, want anders zouden de andere badgasten ons raar hebben aangekeken. Maar ik voelde wel dat ze weer helemaal schokte en ze zakte zelfs door haar benen van genot. Zo kon ik mijn vinger nog dieper in haar kutje steken en met mijn andere hand masseerde ik haar sterretje heel intensief, totdat ze helemaal was klaargekomen.
Zo stonden we nog een tijdje tegen elkaar en na een langer, heerlijke zoen wist ik het zeker: dit werd een vakantie om nooit te vergeten...
Aantal keer gelezen:
754
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)