Spannendverhaaltje.nl

Weekend op pad met Dick en Stef.

-
21-08-2010
Hoewel we hadden afgesproken om regelmatig contact te houden waren er inmiddels bijna 4 maanden om voordat Stef en ik een goede reden hadden om een weekeinde naar Dick toe te gaan. Dick is degene die Stef en mij heeft ingewijd in de mannenliefde, deze ervaring heb ik beschreven in mijn verhaal Ďeindelijk echte mannenseks ontdekt. Omdat de wintersport periode in Oostenrijk weer in beeld kwam zouden Stef en ik een weekeinde het skiŽn alvast oefenen in de overdekte skipiste in Landgraaf. Dit als voorbereiding op onze gezamenlijke vakantie waarvoor waar Anja, Ik en de kinderen samen met Stef en Rachel een huis gehuurd hebben. Stef en ik zagen naar het weekeinde uit omdat we na een lange periode van slechts sporadische korte contacten eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar te hebben. Dick zou in hetzelfde hotel als wij verblijven zodat we vanaf vrijdag avond met elkaar zouden optrekken.
De laatste dagen van de week had ik een ongedurig gevoel, Na 3 maanden zou ik eindelijk weer eens ontspannen en lang met mannen kunnen vrijen. Niet meer even stiekum pijpen en trekken maar lekker lang naakt en geil met elkaar genieten zonder bang te zijn betrapt te worden. Van Stef begreep ik dat hij het zelfde gevoel had en ook uitzag naar het weekeinde met mij en Dick.
Eindelijk was het vrijdag, Stef en ik hadden beide al vrij en zaten daarom om 11:00 smorgens al in de auto op weg naar Heerlen waar wij een hotel geboekt hadden. Na een voorspoedige reis arriveerde we even na 2 uur bij het hotel en zochten we onze kamer op. Eenmaal in de kamer lieten we onze tassen vallen om daarna met elkaar te gaan tongen. Terwijl wij elkaar strak tegen elkaar aan stonden pakten we elkaars billen om onze onderlijven nog strakker tegen elkaar te drukken. Hoewel de lust door mijn lijf giert maak ik me los en zeg dat we Dick moeten bellen dat we al gearriveerd zijn. Direct als de telefoon overgaat neemt Dick op en hij zegt dat hij ook al gearriveerd is. Na kort overleg besluiten we eerst wat te gaan drinken aan de bar. Als we beneden komen vangt Dick ons op en geeft ons beide drie zoenen waarvan een op onze mond. Samen drinken we een biertje en overleggen wat te doen. Omdat we wel zin zullen hebben om wat te drinken besluiten we een supermarkt en slijterij in de buurt op te zoeken om drank en andere snaaierijen in te slaan voor op onze kamer. Al tijdens het winkelen jutten we elkaar op met stoute opmerkingen en plagerige aanrakingen. We gedragen ons bijna als een paar verliefde tieners.
Terug in het Hotel lopen we gedrieŽn naar onze kamer om voor het eerst dit week einde te gaan seksen. In de kamer trekken wij elkaar de kleren van het lijf en al snel zijn we alle drie geheel naakt. We hebben ons alle drie goed op het weekeinde voorbereid wat we zijn alle drie goed geschoren en staan daar dus met 3 geile gladde harde pikken bij elkaar. Ik heb zin om ze te pijen en ga op mijn knieŽn zitten. Stef en Dick komen voor me staan en tongen lekker met elkaar als ik hun pikken verwen. Af en neem ik hun pik en mijn mond om daarna de gladde eikels tegen elkaar te wrijven en gezamenlijk te likken om vervolgens lekker van onderaf langs de ballen naar boven te likken. Terwijl ik geniet van de 2 pikken zo valk voor mijn gezicht zoek ik met beide handen een kontje op om met een vinger een anus te beroeren. Nog voor ik een vinger naar binnen druk komt Stef al klaar en spuit zijn geil in mijn nek en over mijn borstkas. Het kriebelt als geile vocht het naar beneden druipt langs mijn lijf. Stef maakt zich los van ons en Dick en ik gaan op het bed liggen, even tongen we elkaar en draaien dan in standje 69.
Terwijl wij elkaar lekker afsabbelen streelt Stef met en duwt een vinger in mijn kont die hij langzaam op een neer beging te pompen. Als ik al mijn spieren voel spannen in verband met een opkomend orgasme spuit Dick zijn zaad in mijn mond. Terwijl ik het de laatste druppels uit Dick zijn pik zuig kom ik ook klaar net op het moment dat Stef zijn vinger diep naar binnen drukt. Grommend spuit ik mijn geil tegen Dick aan waarbij het bed direct bevuild wordt met mijn sperma. Omdat het weekeinde nog lang is besluiten we om even niet verder te seksen maar het zwemband en sauna van het hotel te gaan bekijken. Het goed dat we de eerste geile spanning afgeblazen hebben voordat we naar de sauna gingen want er was bij aankomst niemand en ik weet niet of ik mijn 2 lieve vrienden met rust had kunnen laten als mijn sperma nog geil borrelend in ballen tekeer was gegaan. We genoten met zín drieŽn van een eerste sauna gang. Buiten een door een plagerij even groeiende pik lieten we elkaar verder met rust. We spraken over het voorbijgegane halfjaar en hadden het gezellig. Net toen wij ons gereed maakte voor een 2e sauna ronde kwamen er 2 vrouwen binnen.
Nu konden we elkaar niet meer plagen en gedroegen we ons voorbeeldig zodat we de dames niet konden choqueren door onzedelijk gedrag. Na de sauna hebben we ons omgekleed om de stad in te gaan om wat te eten. Klaar om de stad in te gaan besloten we om toch in het hotel te eten. Het was reuze gezellig tijdens het eten en ons gesprek uit de sauna werd voortgezet, ook vertelden Stef en ik over onze ervaringen in de tussentijd. Na het eten dronken we nog een biertje aan de bar om daarna weer onze kamer op te zoeken. Op weg naar de kamer begonnen we al een beetje te klooien en voelden we al bij elkaar hoe hard we waren en pakten we elkaars billen beet. In de lift stond ik even lekker met Stef te tongen waarbij Dick in onze ballen kneep. Te snel stopte de lift en maar net op tijd op tijd zorgden wij dat we er netjes bijstonden toen de deur open ging. Zoals meestal stond er niemand, we vervolgde onze weg naar de kamer. Net als vanmiddag trekken wij elkaar de kleren van het lijf en al snel zijn we alle drie weer geheel naakt.
We beginnen wederom als trio te tongen en Dick leid ons langzaam naar het bed. In afwisselende combinaties pijpen en trekken wij elkaar waarbij ook tepels, buiken en oren niet vergeten worden. Als ik op een gegeven moment voorover zit Om even aan de Pik van dik te sabbelen trekt Stef mijn billen uit elkaar en begint mijn anus te likken. Scheuten van genot trekken door mijn lijf, ik buig voorover en zorg voor maximale bereikbaarheid voor Stef. Dick kruipt bij mij weg en ik hoef nu alleen nog maar te genieten. Als ik onder mezelf door kijk zie ik Dick op de grond achter Stef staan met zijn pik in zijn hand. Stef stopt met likken en hij neemt het standje in waar ik inzat. Terwijl ik naar voren kruip schuift Dick zijn Pik beetje bij beetje in de kont van Stef. Ik neem plaats achter Dick en probeer bij hem binnen te dringen. Na enig gezoek en gepiel vind mijn pik zijn weg en zit Dick tussen ons gevangen. We kreunen en steunen er op los en het duurt niet lang voordat Dick opeens zijn billen spant en zijn pik terug trekt en met een diepe genotzalige kreun klaar komt. Ook ik voel nu mijn zaad komen en duw Dick naar voren. Net als ik mijn pik tot mijn ballen naar binnen druk kom ik tot een ontlading en spuit mijn geil diep in de kont van Dick.
Dick en ik laten ons voldaan op het bed vallen maar Stef pikt dik niet en zegt dat hij ons nu wil neuken. We verplaatsen ons naar de 2 stoelen die in de kamer staan, Dick en ik nemen plaats op onze knieŽn en leunen om de leuning. Stef kan nu kiezen uit 2 kontjes. Hij maakt van de situatie gebruik door ons eerst uitgebreid te betasten en dan pakt hij het glijmiddel en spuit wat in mijn bilspleet. Langzaam maar met veel aandacht masseert hij mijn kontje en steekt eerst een en daarna 2 vinger naar binnen. Dan loopt hij even om de stoel heen een geeft ons kort de mogelijkheid om hem even te pijpen. Als hij volledig hard is loopt hij verder en wrijft om en om met zijn pik door onze bilspleet. Ik snak naar zijn pik maar moet helaas constateren dat hij zijn pik eerst bij Dick naar binnen duwt. Net al ik mezelf begin te strelen verwisselt hij van plaats en voel ik echte druk tegen mijn anus.
Verrassend makkelijk glijdt hij langzaam bij mij mijn kontje in totdat ik zijn ballen tegen mijn ballen voel. Daarna trek hij terug en herhaalt het spelletje. Om en om neukt hij Dick en mij even en doet duidelijk zijn best om het klaarkomen uit te stellen. Als hij voor de 6e keer bij mij binnen dringt neukt hij me steviger en gaat hij door totdat hij klaar komt. Hij begint al te spuiten voordat hij helemaal uit me is en smeert daarna de rest van zijn geil door mijn bilspleet. Terwijl ik nog op mijn knieŽn op de stoel zit kom Dick overeind en begint me schoon te likken, langzaam maar grondig likt hij mij van mijn ballen tot rug schoon en besteed veel aandacht aan mijn anus. Stef heeft zichzelf wat te drinken ingeschonken en staat met een slappe pik te kijken hoe ik door Dick behandeld wordt. Als ik helemaal schoon gelikt trekt Dick me overeind en staan we te tongen waarbij we onze pikken tegen elkaar aan rijden. Wat is dat toch lekker, fijn tongen en ondertussen onze onderlijven naar elkaar drukkend om elkaar zo goed mogelijk te voelen. Langzaam schuifelen we naar het bed waar ik me op mijn rug laat vallen.
Ik trek mijn knieŽn omhoog en zeg tegen Dick dat ik hem dit weekeinde nog niet in me gevoeld heb. Dit hoef ik dick geen twee keer te vertellen, hij kruipt tussen mijn benen, beroert mijn pik en ballen met zijn pik en zakt dan iets verder naar beneden.
Hij hoeft maar weinig druk uit te oefenen om mijn kontje in te glijden. Ik geniet als hij mijn met langzame lange halen neukt en ondertussen aan mijn pik trekt. Na een paar minuten kom ik klaar en spuit mijn geil op mijn eigen buik zodat Dick het lekker uit kan smeren. Het duurt zeker tien minuten voordat Dick iets krachtiger en met een hoger tempo begint te neuken. Op het moment dat hij klaar komt trekt hij zich terug spuit een lading geil op mijn buik en rukt zelf de laatste druppels uit zijn paal. Daarna laat hij zicht zelf voorover vallen en begint met te zoenen. Terwijl wij loom liggen bij te komen gaat Stef Douchen en komt hij even later frisgewassen terug. Omdat we wel weer dorstig zijn geworden gaan Dick en ik ook Douchen. Nadat wij elkaar grondig gewassen hebben gaan we nog even naar de hotelbar om wat te drinken.
Als het al weer bijna 1 uur is zegt Dick opeens dat hij naar zijn kamer gaat om alleen te slapen, hij wil de volgende dag fit zijn om te skiŽn en heeft nu zijn rust wel nodig.
Zo komen Stef en ik met zín tweeŽn in onze kamer. Naakt stappen we in bed maar buiten het elkaar betasten waarbij Stef even mijn pik stijf zuigt hebben we geen uitgebreide seks meer. Tevreden lig k in bed en bedenk me dat we nog een dag voor de boeg hebben om samen door te brengen.
Aantal keer gelezen:
1081
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)