Spannendverhaaltje.nl

Weekend op pad met Dick en Stef 2

-
21-08-2010
Toen ik wakker werd had ik slecht een klein moment nodig om me te realiseren waar ik was. Het was al licht in de kamer omdat we waren vergeten de gordijnen te sluiten, ik keek naast me en zag dat Stef nog sliep. Ik voelde me gelukkig en stapte uit bed om een goed naar buiten te kijken. Toen ik de omgeving bekeek realiseerde ik me dat hoewel we op de 2e etage verbleven er toch enige inkijk was in onze kamer. Nu zag ik niemand en deed daarom geen moeite om mezelf aan te kleden. Terwijl ik geniet van het mooie uitzicht wordt Stef wakker. Hij komt stilletjes uit bed en komt achterme staan. Dan slaat hij zijn armen om me heen druk zijn lijf tegen mijn rug en zoent me in mijn nek. Zo staan we even heerlijk samen naar buiten te kijken, Als ik wat met mijn billen knijp voel ik de pik van Stef reageren. Stef streelt over mijn buik en laat zijn hand zakken om ook mijn pik stijf te maken. Opeens worden we in ons geil ontspannen spel gestoord als er op de deur geklop wordt, dat moet Dick zijn dus ik neem niet de moeite om wat aan te trekken. Op het moment dat ik de deur open doe en er geen weg meer terug is flits het door mij hoofd dat het ook de schoonmaakster zou kunnen zijn. Gelukkig is het inderdaad Dick die klaar is voor een sportieve dag en een goed ontbijt. Stef en ik kleden ons ook aan en we lopen samen naar beneden.
Het is een heerlijk buffet en we eten dan ook meer dan eigenlijk de bedoeling was. Daarna nog even tanden poetsen en hup de auto in naar de skihal. Bij de skihal aangekomen huren we skiís en een pas voor een halve dag zodat we tot 3uur smiddags kunnen blijven skiŽn. N een heerlijke dag skiŽn zitten weer in de auto op weg naar het hotel als Dick voorstelt lekker heet te worden in de sauna. Stef zegt dat hij misschien wel wil opwarmen in de sauna maar niet heet wil worden om problemen met ander hotelgasten te voorkomen, ik ben het helemaal met Stef eens. Dick begint te lachen en zegt dat we hem eert moeten laten uitpraten. Hij verteld dat hij een leuke gaysauna weet vlak bij beek, en waar zoals in veel andere gaysaunaís het geen probleem is als de bezoekers seks hebben met elkaar. Hierop besluiten we om ons even om te kleden in het hotel om daarna door te rijden naar de door Dick voorgestelde sauna. In beek aangekomen weten we geen sauna te vinden en besluiten we uiteindelijk maar navraag te doen bij een tankstation. De dame achter de kassa lacht me vriendelijk maar veel betekend toe als ik de weg vraag naar sauna Beek. Als ze klaar is met de uitleg verteld ze nog dat het een homosauna is, ik knik instemmend om duidelijk te maken dat ik dat al wist. Als ik weg loop wenst ze me nog veel plezier toe. We komen aan bij een mooie boerderij met een redelijk parkeer terrein. Er staan nog een 6 tal autoís waaruit wij opmaken dat het niet erg druk zal zijn.
Als we binnenkomen wordt er gevraagd of we al vaker een bezoek aan de sauna hebben gebracht. Omdat dit niet het geval is krijgen we na het omkleden een rondleiding. Het was een mooie ruime sauna en zo op de middag waren er niet echt veel bezoekers. Het zwembad buiten was afgedekt en zou pas in het voorjaar wee opengaan. Buiten de sauna om was er ook een relaxruimte een massage ruimte en de mogelijkheid om een video te kijken. Kortom het zag er goed uit. Voor dat we naar de sauna gingen dronken we eerst nog wat aan de bar, hierna liepen we naar beneden namen een douche en stapte de echt grote sauna ruime in.
Ik ging op de bovenste bank voor het raam liggen zodat ik naar buiten kon kijken.
Dick en Stef gingen zitten op de bank onder me. Tegen over ons zat een man met hoog opgetrokken benen om zijn maatje alle ruimte te geven zijn kontje te likken. Verder was de sauna cabine leeg. De inspanning van het skiŽn en de heerlijk warme sauna zorgde ervoor dat ik echt in slaap viel, ik werd wakker doordat iemand mijn been streelde. Ik trok mijn been op zodat ik ook onder mijn been door gestreeld kon worden en mijn ballen onderlangs bereikbaar waren.
Ik bleef volledig passief en voelde hoe de hand steeds verder ging met strelen, mijn pik kwam met kleine schokjes omhoog. Pas toen ik een mond op mijn pik voelde opende ik mijn ogen. Dick zat naast me en Stef stond voorover aan mijn pik sabbelen. Ik stekte mijn arm en streelde Stef zijn schouders. Dick ging op zijn knieŽn zitten en kwam met zijn nog slappe pik naast mijn gezicht. Ik liet Stef los, draaide mijn hoofd opzijn en hapte toe. Bij elke lik die ik gaf werd de pik van Dick harder. Al snel had hij een volledig harde paal. Terwijl we zo bezig waren zag ik vanuit mij ooghoek dat er meer mannen in de sauna waren. 2 mannen stonden elkaar al kijkende af te trekken. Ik vond het wel geil om zo te seksen terwijl we bekeken werden en ging met nog grotere overgave verder met pijpen. Na enkele minuten duwde Dick mijn hoofd weg en zei dat hij nog niet klaar wilde komen, ik voelde zijn voorbeeld en liet ook Stef stoppen met pijpen. De 2 mannen verdwenen hierop uit de sauna waarna deze op ons drieŽn na leeg was. Ook wij stapten op en troffen de mannen onder de douche. Nu ik ze goed zag vond ik ze niet zo aantrekkelijk meer. Wij gingen weer naar boven om wat te drinken en te lezen. Omdat we zicht hadden op de Ďhooizolderí raakte al snel weer opgewonden.
Ik had mijn handoek van me af gegooid zodat een ieder mijn uitnodigend stijve pik kon zien. Het duurde dan ook niet heel lang voordat Stef met ook een stijve pik opstond en vroeg of we mee gingen naar boven. Al op de trap pakte ik Dick zijn billen en probeerde al lopende een vinger in zijn kont te drukken. Boven aangekomen zagen we de twee mannen die we al eerder gezien hadden, ze lagen elkaar in standje 69 te pijpen. Dick ging bij de balustrade staan om naar beden te kunnen kijken, hij drukte zijn kont naar achter en zei dat hij nu eerst wat harders dan een vinger in zijn kont wilde. Ik gaf direct gehoor aan zijn verzoek en maakte zijn kont glad met wat spuug, haalde mijn pik een paar keer langs zijn bilspleet. Toen dick daarop reageerde door nog meer voorover te buigen richtte ik op zijn uitnodigende sterretje. Dick wist zich goed te ontspannen want ik kwam soepel naar binnen. Stef kwam hierop achter mijn staan en probeerde mij te penetreren. Omdat ik niet goed kon ontspannen lukte dit niet echt. De 2 pijpende mannen hadden hun aandacht nu op ons gericht en toen ze zagen dat het niet lukte toverde een van een glijmiddel tevoorschijn. Hij bracht het zelf aan rond en in mijn anus waarbij hij 2 vingers gebruikte. Hierna maakte hij de Pik van Stef glad.
Stef kwam nu opnieuw achter me staan en nu lukt het wel om bij me binnen te komen. Het was echt geil om als sandwich klem te zitten. Wel was het moeilijk om echt te neuken. De 2 mannen bleven nu bij ons staan, ze fluisterde was in Stef zijn oor en hij knikte. Hierop namen ze plaats achter Stef en even later waren wij met zín vijven aan elkaar gekoppeld. Hoewel ik het idee erg geil vond was het niet praktisch omdat er van echt neuken geen sprake meer was. We stonden zo nog even te wiebelen en verbraken toe de verbinding om samen op het matras plaats te nemen. Daar zat Stef al op zijn kieen terwijl hij een van de 2 mannen aan het pijpen was, ik nam plaats achter hem en duwde mijn pik zijn kont in. Dick en de 2e man kwamen ieder aan een kan van Stef staan en begonnen elkaar te tongen terwijl hun stijve pikken voor mij stonden. Terwijl ik Stef langzaam neukte lukte het mij om ze een voor een te pijpen. Het duurde niet lang voordat ik als eerste klaar kwam en mijn geile zaad diep in de darmen van Stef spoot. Vlak daarna kreeg Stef een 2e lading in zijn gezicht en als laatste trokken Dick en de 2e man zich af waarbij ze hun zaad ook over Stef heen spoten. Hierna gingen we aan de bar wat drinken. Omdat Stef zich beklaagde dat hij als enige nog niet klaar gekomen was werd hij aan de bar klaar gepijpt door de man die hij het gepijpt had.
Na deze geile sessie hebben we nog met zín 5en gedoucht en daarna afscheid genomen van elkaar. Dick ik en Stef zijn daarna uit eten gegaan. Tijdens het eten hebben we nog fijn nagepraat of de geile seks in de sauna. Het was onvermijdelijk dat we weer opgewonden raakte en dus zijn we na het eten snel naar het hotel terug gegaan voor een laatste sekssessie. Onderweg verdween en regelmatig een hand in een broek en snakten onze pikken naar de vrijheid. Als we eindelijk in kamer zijn staan we als snel alle 3 met een broek op onze enkels te tongen en te trekken. Even later zijn wij voor de zoveelste keer aan het geilen en afwisselen pijpen, trekken en neuken wij elkaar waarbij er ook veel getongt en gestreeld wordt. Ons seksfeestje duurt wel aanzienlijk langer dan op vrijdag avond omdat wij alle 3 al zoveel keer klaargekomen zijn dat we steeds meer tijd nodig hebben om te spuiten. Na 2 uur seksen waarbij Dick en Stef me langdurig geneukt hebben vallen we vermoeid in slaap. Als ik de volgende morgen wakker word en naar de Wc moet is mijn ontlasting vermengd met geil. Mijn kont voelt rauw aan en ik heb voor het eerst dit weekeind geen behoefte aan seks. Ik heb al gedoucht en ben al aangekleed als Dick en Stef wakker worden. Ook zij gaan douchen en kleden zich aan waarna we samen gaan genieten van het ontbijt buffet. Na ontbijt ruimen wij onze kamer op en ook Dick gaat zijn tas uit zijn vrijwel ongebruikte kamer halen. Hierna nemen we afscheid, we beloven elkaar snel op zoek te gaan naar een nieuwe mogelijkheid om samen een seksweekeind te beleven.
Aantal keer gelezen:
1050
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)