Spannendverhaaltje.nl

Webcam 1

-
25-10-2010
Al jaren zeurt mijn dochter om een webcam. Iedereen heeft er een, zegt ze keer op keer. Nou denk ik persoonlijk dat dat nogal meevalt, maar feit is wel dat je er mee doodgegooid wordt in de electronica-winkels. Voor haar 16e verjaardag had ik haar een nieuwe laptop gegeven. Ze was er reuze blij mee en kon nu lekker op haar eigen kamer op internet surfen en chatten en MSN-en met haar klasgenoten en vrienden en vrieninnen. Nou ja, vrienden: ze was dan wel 16 en al aardig ontwikkeld maar nog helemaal niet bezig met iets dat ook maar in de verte verband zou kunnen houden met de bloemetjes en de bijtjes.

Op een donderdagavond vertrok ze na het eten weer naar boven. Normaal komt ze op een ond dan nog wel een paar keer naar beneden om iets te snoepen of te drinken te halen, maar het was inmiddels 22.00uur en ze had zich nog steeds niet beneden laten zien. Ik besloot om dan maar zelf even iets naar boven te brengen en pakte een glas fris en een bakje chips uit de keuken. Terwijl ik de trap opliep, spitst ik mijn oren. Ze was erg gemotiveerd om haar huiswerk goed te doen en meermaals was ze tijdens het maken van haar huiswerk in slaap gevallen. Toen ik de deur van haar kamer opende, keek ze verschrikt op en sloeg het scherm van haar laptop geschrokken dicht. Haar kamer was donker, slechts verlicht door het licht wat van de overloop kwam en (zojuist nog) het licht van het laptopscherm. Ondanks dat het donker was in haar kamer meende ik te zien dat ze bloosde. Ik vroeg haar wat ze aan het doen was en ze zei dat ze alleen maar een beetje zat te computeren. Ik zei haar dat ik dacht dat ze misschien in slaap was gevallen omdat ik haar de hele avond nog niet had gezien. Ze zei dat ze eerst huiswerk had zitten maken en daarna haar laptop had opgestart om nog wat met haar vriendinnen te chatten en te internetten. Ik gaf haar het glas fris en de chips en ze omhelsde me om me te bedanken. Haar lichaam had zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld tot een streling voor het oog: een strakke buik, borsten cup C en een lief gezicht met een mooie, onschuldige blik en lach omringd door goudblond haar. Kortom; ze was een plaatje (maar dat zal iedere vader wel van zijn dochter zeggen). Haar borsten deinden een beetje toen ze zich oprichtte van haar bed om mij te omhelsen. In het schijnsel van het licht meende ik haar tepels duidelijk uit te zie steken maar door de slechte verlichting was ik er niet zeker van. Ik ging even naast haar op bed zitten en knipte het bedlampje aan. Ze kneep haar ogen dicht van het felle licht en vroeg me het licht weer uit te doen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om even te kijken of ik dat nou echt goed had gezien. Ja hoor, haar tepels stonden nog een beetje vooruit. Ik streelde haar door haar haren en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Nog een half uurtje en dan ga je slapen, oke? Zei ik haar. Ze zei dat dat goed was en opende haar laptop weer. Ik stond op en sloot haar kamerdeur achter me en liep weer naar beneden. Mijn vrouw vroeg of ze sliep maar ik zei haar dat ze weer aan haar laptop zat. Mijn vrouw merkte op dat ze bang was dat ze er verslaafd aan zou raken maar zolang haar schoolwerk er niet onder te lijden had, zagen we beiden geen aanleiding om maatregelen te nemen.

De volgende dag vertrok mijn dochter al vroeg naar school. Mijn vrouw zou bij een vriendin koffie gaan drinken en ik had lekker een vrije dag genomen om allerlei klusjes in en om het huis te doen. Ik kwam uit bed, douchte me en ging me aankleden. Toen ik langs de kamer van mijn dochter liep viel mijn blik op haar stoel. Deze lag zoals vanouds weer vol met kleding en ik stapte haar kamer binnen om het een beetje op te ruimen. Haar BH-tje lag over de leuning van haar stoel en ik kon de neiging eraan te ruiken niet onderdrukken. Ik rook haar lichaamsgeur en beeldde me in hoe de hele dag twee prachtige borstjes hierin hingen te bungelen. Op een klein briefje op haar bureau zag ik sexcetera staan. Ik wist dat dit een programma was dat later op avond werd uitgezonden en dat het waarschijnlijk wel iets te doen zou hebben met wat deed titel deed vermoeden. Zoals ik al schreef wist ik niet beter dan dat ze er helemaal nog niet mee bezig was. Ik was dus ook een beetje geschokt door wat ik las. Op haar bed lag haar laptop en ik werd nieuwsgierig welke sites ze zoal bezocht. Ik vind dat je je als ouder moet bekommeren om alle gevaarlijke dingen die op internet rondgaan en dat je je kind daartegen moet beschermen. Ik opende haar geschiedenis en zag in eerste instantie geen spannende zaken langskomen: TMF web, MTV, google, nieuws en meer van dat soort triviale zaken. Ik opende haar favorieten om te kijken of ze daar misschien dubieuze zaken in had staan. Op het eerste oog niets bijzonders CU2, Sugababes en dergelijke. Allemaal sites waar kinderen uit haar klas hun profiel op hadden gezet. Nieuwsgierig of zij ook een dergelijk profiel had, ging ik surfen op deze sites. Na een 5tal minuutjes zoeken, kwam ik haar tegen. Ze had een nickname gekozen die op haar lijf geschreven was: butterfly. Ik vond deze naam goed bij haar passen omdat ze altijd als een vlinder door het leven fladderde. Ik keek op haar page en zag dat ze enkele foto's van zichzelf had geplaatst die er niet om logen! Gehuld in niets meer dan wat lingerie keek ze geil de camera in. Ik stelde me voor hoe ze geil naar mij zou kijken en met me zou willen vrijen. Ik schrok van deze gedachte en sloot de computer snel af. Het voelde net of ik haar dagboek zat te lezen; iets wat in mijn beleving niet mocht. Aan de andere kant was dit het World Wide Web en iedereen kon haar zien. Ook wel een gekke gedachte dat iedereen kon zien wat voor geweldig lichaam mijn dochter had"..

Toen ze uit school kwam, dronken we eerst even wat en begon ze alweer over een webcam. Ik moest meteen denken aan de foto's op haar sugababes-pagina en stelde me voor dat er met die webcam weleens rare dingen konden gebeuren. Ik begon een verhandeling over de gevaren van het internet, de gekken die zich voordoen als tieners maar erop uit zijn om meisjes in een val te lokken en ga zo maar door. Ze luisterde gelaten en vroeg aan het eind van mijn verhandeling of ze er nou wel een mocht of niet. Een beetje verbaasd over zoveel eigenwijsheid zei ik haar dt het mocht. Het was eruit voordat ik het wist. Ze dook bovenop me en zoende me op mijn mond. Dank je wel pap, dat was het enige dat er nog aan ontbrak. Ik ben ook zo blij met die laptop he, zei ze enthousiast. Ik keek naar beneden en keek zo haar T-shirt in. Haar borsten hingen als rijpe appeltjes naar benden en ik zou er een moord voor doen ze eens lekker vast te houden.

Die avond gingen we naar de stad om op de koopavond voor haar een webcam te kopen. Toen we een half uurtje later thuiskwamen, hielp ik haar het ding te installeren. Ze belde direct een vriendinnetje en ze zaten direct gezellig te cammen. Haar vriendin had haar webcam ook pas een week dus gingen ze samen uitproberen wat je er zoal mee kon doen. Zie je wel, dacht ik nog: niets om je zorgen over te maken. De volgende weken gingen stilletjes voorbij maar mijn vrouw en ik merkten wel dat onze dochter zich meer en meer afzonderde op haar kamer. Als ik weer eens naar boven kwam, zat ze vaak met een verhit gezicht achter haar webcam. Ik zocht er niets achter totdat ik op zakenreis moest.

Op mijn hotelkamer aangekomen na een vlucht van 4 uur en een rit van 2 uur was ik helemaal afgebrand. Ik schopte mijn schoenen uit en liet mij op het bed vallen. Ik had een reuze interessante baan en vond het heerlijk om naar het buitenland te gaan, maar was iedere keer weer erg vermoeid van de vlucht. Ondanks dat je zelf niet hoeft te vliegen, breekt je de andere omgeving toch op. Ik had dat ook altijd als ik een dagje naar het strand ging bijvoorbeeld. De hele dag luieren en dan toch dodelijk vermoeid thuiskomen. Maar goed; ik dwaal af. Ik pakte mijn laptop uit mijn tas om mijn email te checken. Toen ik daarmee klaar was wilde ik naar huis bellen maar realiseerde me ineens dat het door het tijdverschil nu 1.00uur 's nachts was in Nederland. Ik besloot een beetje op internet te gaan kijken. Op de TV in mijn kamer was ook niet veel soeps en om voor een halfuurtje een videokanaal te kiezen, vond ik ook weer een beetje overdreven. Ik besloot nog eens te kijken of mijn dochter haar profiel op sugababes nog had veranderd. Ik klikte op haar webpage en zag dat ze nog online was. Ik besloot een spelletje met haar te spelen. Ik nodigde haar uit om te gaan chatten en al spoedig waren we gezellig aan het kletsen. Ik had me voorgesteld als een 19-jarige jongen uit Engeland en probeerde hoever ze zou gaan. Ik weet het; ik deed precies waar ik haar voor gewaarschuwd had. Mezelf uitgeven voor iemand anders om te kijken of ze zou happen. Ik vroeg haar na een halfuurtje chatten of ze een webcam had omdat ik zo benieuwd was naar hoe ze eruit zag. Ze zei dat ze die had en vroeg of ik er ook een had. Ik loog dat die van mij kapot was maar dat ik haar wel graag even wilde zien. Ze zette haar webcam aan en ik zag mijn dochter. Haar haren had ze over haar rechterschouder naar voren gehangen en ze zag er erg mooi uit. Ik moest me inhouden om mezelf niet prijs te geven als haar vader want dan was het direct voorbij! Ik vroeg haar of ze een vriendje had. Ze zei dat het net uit was met haar vriendje omdat hij vreemd was gegaan. Ik schrok hiervan want ik wist helemaal niet dat ze een vriendje had! Ze zei dat ze hem erg miste. Vooral de seks was geweldig, zei ze. Ik schrok ervan maar wilde niet uit mijn rol vallen. Ik besloot haar verder te teasen. Heb je weleens aan webcamsex gedaan, vroeg ik. Ik heb alleen een keer mijn borsten laten zien aan mijn vriendje toen hij op vakantie was, zei ze. Verder niets. Ik vroeg haar of ze haar borsten niet aan mij wilde tonen. Ze twijfelde even maar voelde zich veilig omdat ze een jongen uit Engeland toch nooit zou ontmoeten! Ze tilde haar topje op en kiepte haar borsten uit de cups van haar BH. Ik vroeg haar of ze het ook spannend vond. Ze keek recht in de camera en nam haar tepels tussen haar vingers. Ze rolde haar tepels tot ze helemaal hard waren. Ik schrok ervan hoe geil en opgewonden ik werd van mijn eigen dochter, mijn eigen vlees en bloed. Ik vroeg haar haar hele topje en BH uit te doen. Ze stond op en ontkleedde zich voor de webcam. Ze deed het traag en uitdagend, eigenlijk heel geraffineerd en geil, moet ik eerlijk zeggen. Ze stond in haar slipje vlak voor de webcam en ik zag hoe er zich een donker plekje in haar slipje aftekende. Ze ging weer zitten en streelde haar borsten. Ze vroeg me of ik ook geil was. Ik zei dat ik haar graag wilde likken en zoenen en ze ging een beetje achterover zitten. Ze plaatste haar voeten op de rand van haar bureautje en richtte de webcam op haar kruis. De vochtige plek was in omvang gegroeid dus ze was onmiskenbaar zelf ook opgewonden. Ze streelde met haar vingers zacht over haar kruisje en trok de stof van haar slipje opzij. Ik zag het prachtigste kutje dat ik ooit had gezien. Helemaal kaal, een beetje gesloten met twee kleine lipjes die er wat vochtig tussendoor staken. Ik vroeg haar zich helemaal te ontkleden en dat deed ze. Ze gooide haar slipje achter zich op bed en ging nu nog verder onderuit zitten. Met haar handen opende ze haar grotje om mij (of liever de Engelse jongeman) onbelemmerd zicht te geven op haar klitje. Ze maakte haar vingers nat en begon zichzelf te strelen. Ze pakte een dikke stift van haar buro en stak die in haar geile grotje. Ze pompte zich helemaal gek en ik kon me alleen nog maar inbeelden hoe het zou zijn als ik mijn eigen dochter toch eens zou mogen neuken. Bij deze gedachte verschoot ik bijna mijn kruit maar wist me nog net in te houden. Sneller en sneller gingen haar vingers over haar klitje totdat ze schokkend klaarkwam. Intussen had ik me ook ontdaan van mijn kleding en zat me ongegeneerd af te rukken op dit geilde beeld van mijn dochter. Ik kwam op hetzelfde ogenblik klaar als mijn dochter en bleef maar komen en komen. De handdoek van het hotel spoot ik helemaal onder en ik bedacht me dat ik die straks maar op de grond moest gooien zodat hij morgen verschoond zou worden! Mijn dochter trok na deze geile show een topje aan en zei dat ze nu moest gaan slapen omdat ze morgen weer naar school moest. Ik zei haar dat ik dat jammer vond en dat ik haar graag nog eens wilde zien. Ze vroeg me of ik morgen op dezelfde tijd misschien nog eens met haar wilde kletsen. Ze beloofde me dat ze dan een verrassing voor me zou hebben. Ik beloofde haar de volgende dag weer terug te komen en verheugde me op wat komen ging"..
Aantal keer gelezen:
585
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)