Spannendverhaaltje.nl

Wat wilde ik graag

-
21-10-2010
Mijn naam is Tiny en getrouwd met Wim. Samen zijn wij net over de zestig. Het leven voor ons is heerlijk gaan regelmatig uit en moeten veelvuldig oppassen op onze kleinkinderen.


Ons sexleven mag er volgens mij nog best zijn,regelmatig gaan wij lekker geil samen naar bed en proberen dan uit, wat wij vroeger op jongere leeftijd niet wisten. Nu zie je en lees je over alles en dat proberen wij dan op onze manier in de praktijk te brengen.


Toch wil ik in mijn gedachten nog wel eens iets anders, lekker uitgaan met een lekkere jonge vent en dan eens ervaren, wat ik bij Wim evt. zal missen. Dit komt o.a. door het lezen van boeken en bladen, daar gebeuren vaak dingen, die ik zelf ook wel eens zou willen beleven.


Ondanks mijn leeftijd, zie ik er nog goed uit( dank zij Wim )haar iets te grijs, maar even bij laten verven en ik zie er dan ook veel jonger uit. Kleding en lingerie voor mij zeer belangrijk. Korte zwarte rokjes, met bijpassende nylons en Bh 80 B en het liefst met een string, die daarbij past. Het is ook zo, dat wij ons zelf alles kunnen permitteren, dus ik besteed veel aan mijn outfitt en uiterlijk.


Ik was in de stad om het een en ander te kopen. Na uren geshopt te hebben, nam ik in een kroeg een drankje om wat bij te komen.

Naast mij aan een tafel zat een jongeman ik denk van net dertig. Ik zag, dat hij mij observeerde en even later bracht de ober nog een drankje wat ik aangeboden kreeg van mijn buurman. Ik keek naar hem om hem te bedanken en toen stond hij op en kwam aan mijn tafeltje zitten.


Het was echt een aantrekkelijke vent om te zien, lang en slank en een mooie bos krullen. We praten wat en toen liet hij blijken, dat ik er voor hem aantrekkelijk uitzag, want hij viel op oudere vrouwen, die waren niet zo leeg en konden uitkomen voor hun eigen mening. Het streelde mij en ik sloeg mijn slanke benen over elkaar naar hem toe en toen legde hij zijn hand erop en ik voelde, dat mij wel wat deed. Zijn hand ging langzaam over mijn benen en het vocht voelde ik naar buiten komen en mijn tepels ( zeer forse ) voelde ik groter worden en zij staken recht vooruit door mijn blouse.


Ik ging schrijslings voor hem zitten, mijn benen iets uit elkaar en hij begreep direct, wat daarmee bedoeld werd. Zijn hand ging steeds verder naar boven en streelde mijn dijen, met de andere hand ging hij langs mijn kuiten. Ik wist echt niet wat mij overkwam en elkaar nauwelijks kennende liet ik een vreemde man zijn gang gaan. Misschien was dat het wel, wat ik in mijn dromen wel eens had gedacht, dat dat mij eens zou overkomen.

Zijn handen gingen steeds verder naar boven en belanden in mijn kruis, aan zijn gezicht kon ik zien, dat hij niet verwacht had daar een string aan te treffen. Hij duwde deze iets opzij en zijn vingers beroerden mijn kut. Hij moet ontzettend nat zijn geweest, want al snel verdween een vinger naar binnen en roerde in mijn gaatje heen en weer. Onderwijl begon hij mij te kussen en hij zoog mij helemaal leeg, zijn en mijn tong strengelden om elkaar heen, terwijl zijn handen maar bezig bleven met mijn kutje en de andere verdween onder mijn blouse en masseerde mijn tieten.


Niet hier wil ik klaar komen zei ik hem, ga met me mee naar huis, mijn man Wim is op reis, dus ik ben alleen. Ik vertelde hem waar ik woonde en spraken af, dat hij na anderhalf uur bij mij zou zijn.

Ik scheurde met mijn Fiat Panda naar huis, want voordat hij zou komen wilde ik mij douchen en alles in gereedheid maken voor zijn komst. Onderweg vroeg ik mij wel af, waar ik aan begonnen was, een vreemde snuiter uitnodigen, maar dat was toch de wens van mij geweest om dat eens te ervaren.

Thuis gekomen eerst de gordeinen gesloten en toen snel onder de douche. Lekker sexy aangekleed een negliche doorzichtig met daaronder zwart ondergoed. Kaarsen aan en drankjes en hapjes klaar gemaakt.


Precies zoals afgesproken stond hij voor de deur met een mooie bos bloemen. Ook hij had zich opgefrist en je rook, dat hij zich met een lekker geurtje had ingesmeerd. Direct pakte hij mij vast en kuste mij onze tongen smolten weer ineen en hij trok mij dicht tegen zich aan. Wat ben jij een lekker wijf en hij begon mijn hele lichaam te strelen. Hij ging op zijn knieen voor mij zitten en trok mijn string uit en eerst met zijn vingers rolde hij mijn clitoris heen en weer en toen bewerkte hij haar met zijn tong en zijn vingers verdwenen in mijn kut. Ik spreidde mijn benen, zodat hij er makkelijker bij kon komen. Steeds meer vingers verdwenen naar binnen en je hoorde het gesop in mijn enorm natte kut. Met zijn tong bewerkte hij verder mijn klit, die was inmiddels zo groot geworden als een klein pikje. Even later zakte ik door mijn knieen, ik kwam klaar als nooit tevoren het vocht van mij voelde ik golven naar buiten komen, maar hij bleef maar zuigen en vingeren en ik kreeg geen kans om van mijn eerst orgasme bij te komen. De golven bleven maar doorgaan en ik bleef maar klaar komen

Hou op, want ik kan niet meer, maar hij zei ik ga door en zo was het ook, ongelooflijk, maar de stromen van orgasme bleven maar aanhouden, ontelbare malen. Ik storte door mijn knieen op de vloer en ik ging bovenop hem liggen uitgeteld.

Ik begon hem van zijn kleren te ontdoen en gaf hem een drankje en een lekker hapje.

Hij lag naakt naast mij en wat deze knul een lekkere lange pik, maar niet aslleen lang, ook dik en daar onder een zware zak met twee zware ballen. Ik schatte zijn pik zeker 23 cm en 7 cm dik en in vergelijk met die van Wim mochten deze maten er beslist zijn. Ik rolde zijn eikel tevoorschijn en ik zag, dat het vocht naar buiten liep. Ik nam zijn ballen en zak in mijn handen en nam zijn pik in mijn mond, bewoog langzaam op en neer en het duurde niet lang of hij spoot zijn sperme in mijn mond. Ook het bewerken door hem van mij had hem zo opgewonden, dat hij naar zijn zin te snel zijn eerste zaadlozing kreeg.

Nog een drankje en lekker tege elkaar geleund op de bank streelden wij elkaars lichaam en ik voelde, dat ik wel weer zin in iets zou hebben. Ook zijn pik werd alweer forser en ik voelde aan zijn ballen, dat zij wel weer zin kregen.

Ik ging op mijn knieen op de grond en hij ging achter mij zitten, stak zijn pik diep in mijn kut en met zijn vingers streelde hij mijn klit. Langzaam bewoog hij in mij heen en weer en zijn lange pik stak diep in mij. Toen maakte hij mijn anus vochtig met speeksel en kutvocht, stak een vinger diep in mijn anus, toen twee en even later verdween zijn enorm apparaat in mijn kont. Hij hield mijn billen vast en steeds dieper verdween zijn pik naar binnen. Eerst gilde ik het uit van de pijn, maar hij bleef maar heen en weer gaan en steeds dieper. Ik begon mijn klit te stelen en even later kwamen wij beiden tot weer een enorm orgasme en hij sppot weer een enorme lading sperma in mijn darmen. Ook nu weer bleef hij maar doorgaan en met forse stoten bleef hij mijn kont verder bewerken. Ik kon echt niet meer, maar hij kreeg zijn tweede anus zaadlozing.

Zaten samen op de bank lekker na te genieten van hetgeen was gebeurd en er kwam weer een tijd om afscheid van elkaar te nemen.


Dit was voor mij een enorme ervaring en wat ik altijd in mijn gedachten had gewild.
Aantal keer gelezen:
860
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)