Spannendverhaaltje.nl

Wat meisjes niet doen voor een voldoende

-
16-08-2010
Het was laat in de middag en de lessen waren al een tijdje geleden afgelopen. In het lokaal was ik mijn tas in het pakken, doordat ik proefwerken had zitten nakijken was ik de tijd helemaal vergeten. Wat proefwerkvellen vielen op de grond en ik bukte me om ze op te rapen. Toen ik weer overeind kwam zag ik dat ik niet meer alleen in het lokaal was. Nicole stond in de deuropening. 18 jaar, blond en met een mooi figuur. Ze had een strakke spijkerbroek aan met een wit topje waarin je haar tepeltjes zag zitten. Met haar strakke buikje ontblood stond ze naar mij te kijken.
Eerlijk gezegd had ik vaak 's avonds aan haar gedacht terwijl ik me af aan het trekken was. Maar ja als leraar mag je niks beginnen met een leerlingm, dus liet ik het erbij. Ze liep op me af en keek me met haar mooie blauwe kijkers aan. 'En meester, heb ik het proefwerk goed gemaakt?' vroeg Nicole? Ik antwoorde 'Sorry meisje, maar ik vrees dat je net wat te veel fouten hebt voor een voldoende.' Ze keek sip maar al snel stapte ze dichter bij. Ik leunde tegen het bureau en probeerde mijn stijf geworden lul wat te verbergen met een proefwerkvel, ik wilde niet dat zij zou merken dat ik wild van haar was. Maar het was al te laat. Ze keek me vragend aan terwijl ze met haar hand over mijn kruis gleed.
God, was was dat lekker, mijn lul knapte bijna uit mijn broek. 'Meester, is er echt niets dat ik kan doen om een voldoende te krijgen?' , vroeg ze terwijl ze heerlijk in mijn pik kneep. Ik kon er niet aan toegeven, maar ze was zo heerlijk en ik had al zo vaak al over haar gefantaseerd... Toen haar hand mijn rits open deed en al tastend mijn stijve pik vast greep was ik verkocht. Ik stamelde 'Eh... Nicole..., dit mag eigenlijk niet,... Oh..., wellicht kan ik je toch nog een voldoende geven denk ik...Oh...'. Er verscheen een duivels lachje om haar lippen en ze haalde mijn paal uit m'n broek. Langzaam streelde ze mijn glanzende eikel en bracht haar mond ernaar toe.
Haar tong likte mijn eikel en een siddering ging door mij heen. Met haar jonge lippen schoof ze over mijn lul en haar tong gleed over mijn paal. Ik deed mijn broek open en omlaag zodat ze met haar andere hand mijn ballen kon strelen. 'Nicole, meisje toch, dit is echt geweldig' stamelde ik en mijn hart klopte als een bezetene. Zo gepijpt te worden door dit hete, knappe blondje was meer dan ik ooit had kunnen dromen... Ik stond op het punt om in haar mondje te gaan spuiten toen ze op hield. 'Niet stoppen...', kreunde ik terwijl mijn kloppende lul fier recht op stond. Nicole gleed met haar hand over haar prachtig buikje naar beneden. 'Zou je niet lekker tussen mijn benen willen komen?, vroeg ze met een lief stemmetje.
Ik keek naar haar terwijl ze haar knoopje open maakte, haar rits naar beneden schoof en met haar vinger over haar witte ondebroekje gleed. Mijn god, dat ik wilde klaarkomen en dat alles te moeten missen? 'Oh, Nicole, doe ook je broekje uit als je blieft?'. Ze liet haar witte slipje zakken en ik zag een schitterend kaalgeschoren kutje. Met haar mooie tieten in haar topje en haar mooie strakke kontje naar mij gekeerd, moest ik al mijn beheersing gebruiken om mijn zaad niet zo in de lucht te schieten... Ze leunde over mijn bureau en streelde haar kutje. 'Wil je me als je blieft neuken, meester? Ik ben zo geil en nat...' Ik ging achter haar staan en ze greep mijn stijve, nog natte lul vast en leidde die naar haar poesje. Ik pakte haar tieten beet terwijl ik langzaam mijn lul in haar goddelijke lichaam deed zinken.
Ik begon heerlijk te pompen en beiden begonnen we te hijgen en te kreunen. Ik keek hoe mijn lul tussen haar prachtige benen verdween terwijl ik haar tieten en billen masseerde. Ik voelde haar kutspieren samentrekken en samen met haar kriebelende vingers aan mijn zak maakte die momenten tot de mooiste van mijn leven. Hier stond ik, de leraar, een van de mooiste meisjes van school te neuken en dacht even dat ik fantaseerde. Maar haar gekreun en de gladde billen die tegen mijn buik wreven, bewezen wel anders. 'Meester, zou u me in mijn lekkere kontje willen neuken?' vroeg ze en ik kon mijn geluk niet op. Deze meid had zo'n lekker kontje die bloot nog mooier waren dan in haar strakke spijkerbroek. 'Nicole, lieverd, je hoeft je geen zorgen meer te maken over je punten hoor...' zei ik terwijl ik m'n lul uit haar kutje deed glijden.
Trillend op mijn benen liet ik me door mijn knieen zakken en begon speels aan haar sterretje te likken. Met het vocht dat uit haar kutje sijpelde, maakte ik kaar kontje nat en glad. Één vinger liet ik in haar anus glijden en kreunend liet zij merken hoe lekker het was. Met een tweede vinger erbij bereide ik haar voor op mijn pik. Ik stond op en duwde mijn eikel tegen haar aarsje. 'Weet je het zeker lieverd?' vroeg ik, en hijgend zij ze dat ik haar gewoon op z'n Grieks moest nemen. Langzaam begon ik op en neer te bewegen en kon mijn ogen niet van haar mooie billen afhouden. Diep stootte ik met mijn paal in haar mooie reet en ik voelde het zaad kolken in mijn zak. 'Schatje, ik ga zo spuiten hoor!'. 'Spuit het diep in mijn strakke kontje', riep ze. Dat deed het hem.
Het werd me zwart voor de ogen toen mijn kloppende lul z'n zaad liet vloeien in haar ritmisch bewegende lichaam. Hoe lang het duurde weet ik niet maar mijn god, het had voor eeuwig mogen duren. Toen ik geen zaad meer in me had om in haar te spuiten kuste ik haar op haar mond. 'Meester, zoveel zaad heeft nog niemand in mij gespoten!' lachte ze. 'Nicole, je bent echt werelds. Je gaat echt wel over dit jaar!' steunde ik terwijl ik me weer aankleedde. 'Ik doe graag mijn best' zei ze en ze liet trok haar broek weer aan. 'Wellicht kunnen we het nog eens een keer over doen' knipoogde ze. 'Maar nu moet ik gaan, doei!' en weg was ze.
Ik bleef nog even zitten en voordat ik naar huis ging. 's Avonds ben heb ik nog heel wat keren gespoten terwijl ik aan deze schitterende neukpartij terugdacht... En Nicole? Zij slaagde later met vlag en wimpel!
Aantal keer gelezen:
807
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)