Spannendverhaaltje.nl

Wat een heerlijke neukpartij

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Willem meer verhalen van Willem De vakantie zit er weer op, wat betekent dat mijn studentenhuis in Nijmegen weer volloopt. Met vijftien huisgenoten wordt het dan stilaan weer een dolle boel. Mijn naam is Willem en ik ben 23 jaar oud. Ik woon zelf op de vierde verdieping en heb twee buren, beiden leuke gezellige dames. Nou heb ik geen illusies wat hen betreft, daar ze beiden al een lange relatie met hun vriend hebben en ook ik al weer twee jaar verbonden ben met een heel lief meisje, wat niet wil zeggen dat ik er nooit aan denk. Nu ben ik al een tijdje bezig met mijn scriptie, wat betekent lange dagen achter de computer, veel vrije tijd en dus weinig te doen. Om het daarom een beetje dragelijk te houden zet ik dan mijn muziek wat harder, de ramen lekker open en om het een beetje te laten door tochten en in de hoop dat huisgenoten even langskomen laat ik ook de deur open staan. Helaas betekent een einde aan de vakanties ook weer het begin van het studiejaar voor velen, waardoor het s avonds vaak te gezellig is, maar er overdag weer wat minder te beleven is hier. Behalve dan mijn buurvrouwen. Mijn linker buurvrouw, blond en 24 jaar, is altijd in voor een gezellig praatje, terwijl mijn rechter buurvrouw, ook blond en 28 jaar, juist meer van het zeuren is. Ze vind of mijn muziek te hard, of vind dat ik te hard met de deuren sla, of dat ik te veel herrie maak bij het seksen met mijn vriendin. Dat zeuren doet ze alleen op een andere manier dan dat ik zou doen. Zo stormt ze gewoon binnen als mijn muziek te hard staat, vraagt of het wat zachter kan en blijft dan staan praten, over dat het niet zo erg is. Wat mij de laatste tijd al opviel is dat ze dat altijd doet als haar vriend niet thuis is. (welke een verdieping lager woont) s nachts klopt ze nog wel op de deur als mijn vriendin te veel geluid maakt, maar haar hoofdje gaat vervolgens om de deur heen, waar ze altijd net iets te lang blijft hangen, vervolgens excuseert ze zich weer. Toch kan ik er niet boos om worden, ik kan er zelfs wel om lachen. Iedereen is nu eenmaal wie ze is.
Gisteren echter sloeg ik per ongeluk mijn deur iets te hard dicht, terwijl zij net langs liep om naar beneden te gaan. Zij schrok zich uiteraard weer een hoedje en kwam even klagen. Nu excuseerde ik mij, daar het inderdaad een harde klap was. Uiteindelijk konden we er gelukkig allebei om lachen, maar viel mij tevens op dat haar tepels behoorlijk hard waren geworden. Dit kan natuurlijk van schrik komen, toch inspireerde mij dit. Ik kon mijn ogen er vervolgens niet vanaf houden. Haar spijkerjackje stond wat open, terwijl haar shirtje strak om dr borsten zat. Ik werd er behoorlijk geil van, wat een behoorlijke stijve lul tot gevolg had. Door de geilheid probeerde ik het onderwerp steeds meer te benvloeden naar de geile kant. Ik vond haar hier eigelijk helemaal geen type voor, sterker nog ik vroeg mij wel eens af wat voor en of zij wel een seksleven had, ik had haar immers nog nooit gehoor. Juist dat vond ik interessant, misschien was ze wel een tijger in bed. Tot mijn verbazing ging ze hierin mee. Ik confronteerde haar vervolgens met haar invallen op mijn kamer, waarop ze luchtig antwoordde dat ze zich er gewoon aan stoorde, op dat moment, maar er verder niks persoonlijks mee bedoelde. Op dat moment zag ik haar kijken naar mijn bobbel in mn broek. Ik werd behoorlijk rood, wat tot gevolg had dat mijn lul alleen maar stijver werd. Ze begon me nu een beetje lachend aan te kijken en te vragen wat die bobbel te betekenen had en of ik dat bij elke vrouw kreeg met wie ik stond te praten. Ik wist niet meer wat te doen en besloot me te excuseren en naar mijn kamer te gaan. Ik schaamde me diep, maar kon haar vervolgens niet meer uit mijn hoofd krijgen. Ze was misschien wat forser, maar die prangende tepels in dr cup C BH, deden me naar meer verlangen. Ik wou nu gewoon weten hoe ze er naakt uit zou zien.
Nog voordat ik mezelf zou gaan aftrekken op die gedachten, liep ik nu naar haar kamer toe. Ze liet me binnen en ze excuseerde zich (uiteraard) voor haar opmerking, er van uitgaande dat ik daar genoegen mee nam. Maar ik wou juist reageren op haar opmerking en vertelde dat ik zo hard werd door haar harde tepels. Daar had zij dan weer geen antwoord op, waarop ik doorstootte naar de vraag waar ze toen aan dacht. Ze had hier op nieuw geen antwoord op, terwijl haar tepels weer hard begonnen te worden. Ik vroeg haar of ze wel eens vreemd was gegaan of er wel eens over had gedroomd. Ze antwoordde de eerste met een duidelijk nee en de twee na wat geaarzel met ja, natuurlijk. Ik vroeg haar of ze geil werd van mijn bobbel, die zij pareerde met of ik haar op dit moment geil vond. Ik vertelde haar dat ik nu wou weten hoe haar borsten er zonder kleren uitzagen en wou voelen hoe nat haar slipje van dit gesprek werd. Dat mocht ik zien, maar eerst wou ze dan mijn harde lul voelen. Er gebeurde nu iets, wat ik nog niet eens durfde te dromen. Haar ogen keken mij zo geil aan, waarna haar handen mijn broek losmaakte en ze in mijn oren fluisterde, dat ze maar hoopte dat haar vriend vertraging had... het gevolg was dat ik alleen mijn onderbroek nog aan had. Ze plaagde me, door met haar hand over de stof te gaan, waarna ik alleen nog maar meer verlangde naar haar mond. Ze ontdeed zich nu van mijn onderbroek, maar voordat ze mijn lul in haar mond nam, kwam ze nog een keer naar mijn oor: Dit blijft wel onder ons he? Ik ga je nu namelijk heerlijk pijpen, als je beloofd dat je mij dan vervolgens ook een heerlijke bef beurt geeft, die heb ik namelijk al heel lang niet meer gehad. Uiteraard, zei ik.
Godverdomme, wat pijpte zij lekker, ze likte, ze zoog, ze beet en nam hem in zijn geheel in dr mond, iets wat mijn vriendin nooit deed. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde: Zon heerlijke pijpbeurt verdient een vergoeding, waarna ik haar shirt en BH uittrok en daar twee heerlijke net niet hangende borsten zag met keiharde tepels. Dit was mijn droom, een oudere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen. Nu wou ik zien wat voor slip ze aan had. Ik trok haar broek uit en likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte slip. Een simpele witte slip, die heel mooi om haar billen zat en haar schaamstreek mooi bedekte. Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar slipje te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beveel me bijna haar slipje uit t trekken. Tot mijn verbazing had ze ipv. een bos haar, een prachtig streepje. Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en krioelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen in de lakens vastzaten. Nadat mijn tong haar clitje te pakken, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar. Ik heb zelden zon opwindend orgasme gezien bij een vrouw, heerlijk gewoon.
Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen. Ze zocht daarom in dr laatje naar een condoom, terwijl haar telefoon over ging, over met de pret dacht ik en ja hoor het was haar vriend. Hij was aangekomen op het station en was over 10 minuten thuis. (wel lief dat ie in ieder geval even belde) ze hield het kort en hing zo snel mogelijk weer op. Ik verwachte een kleed-je-aan-ga-weg, maar haar ogen begonnen te gloeien en vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen haar raam aan. Ik wist weer niet wat ik hoorde, maar deed het condoom om en pakte haar op en zette haar tegen het raam aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen. Haar vriend Joris kon nu elk moment binnenkomen, wat mij alleen maar gek maakte, terwijl zij weer steeds heftiger begon te hijgen. Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ever was, zonder dat er een woord van gelogen was.ik neukte haar nog een paar keer hard, waarna ik het niet meer had en het condoom vol schoot. Bezweet en betraand keek ze me aan, deed het condoom af, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment riep Joris dat hij thuis was, ik schrok me een hoedje en rende zo vlug als ik kon naar mijn kamer, waar ik de hele avond nog nagenoot. Ze liet me nog weten dat ze het werkelijk waar heerlijk vond en nog vaak aan deze middag dacht als ze met Joris seks had. Een sekspartij is er nooit meer van gekomen, maar het is nu een paar keer gebeurt dat we met elkaar msnen, waarbij het er soms erg geil aan toe gaat en we van elkaar weten dat we beiden naakt aan het masturberen zijn, hmmm.
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)