Spannendverhaaltje.nl

Wat e-mail kan veroorzaken

-
21-10-2010
Enige tijd geleden had ik een nieuwe collega gekregen. Maurice was onze nieuwe afdelingscoördinator en had een tijdelijke plaats recht tegenover me ingenomen. Eerst was ik niet zo kapot van een collega in m’n kantoor maar na enkele dagen was ik er aan gewend geraakt en vond ik zijn gezelschap wel aangenaam. Maurice bleek namelijk een man met humor te zijn en daarnaast, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens een knappe verschijning.
Hoewel hij recht tegenover me zat en me dingen eenvoudig kon zeggen bleek Maurice de eigenschap te hebben nagenoeg alles via de e-mail te doen en zo ontving ik dan ook regelmatig zijn instructies op mijn beeldscherm. Een beetje vreemd, maar ook dat wende en terwijl ik in eerste instantie hem gewoon beantwoorde, begon ik later ook terug te schrijven.
Het was op een dinsdag en de ochtend was al wat gevorderd toen het belletje van mijn postvak-in klingelde om me ervoor te waarschuwen dat ik een mailtje had ontvangen. Ik opende het mailtje waarvan ik zag dat die van Maurice kwam.
‘Leuke kleren heb je aan. Staat je goed.’
Ik was met stomheid geslagen want dit had ik dus helemaal niet van hem verwacht. Ik dacht even na wat ik zou doen maar besloot zoals altijd maar gewoon te antwoorden.
‘Dank je! Je ziet er zelf ook goed uit!’
Het duurde niet lang of de volgende mail kwam binnen.
‘Doel je nu op mij of op mijn kleren?’
Ik kreeg een rode kop toen ik merkte dat ik mezelf niet zo had uitgedrukt als ik had bedoeld.
‘Je hoeft niet te blozen hoor!’
Met mijn vingers op het toetsenbord verzon ik mijn antwoord.
‘Nou ja zeg, ik krijg het er warm van!’
‘Van mij?’
‘Ach je weet wel wat ik bedoel!’
‘Ik denk inderdaad wel dat ik weet wat je bedoelt. Ik krijg het namelijk ook wel warm van jou. Heb je nog nooit in zo’n kort rokje gezien!’
Het was de hele week al mooi weer en dus had ik die dag inderdaad voor een voor mij uitzonderlijk kort en strak zwart rokje gekozen met daarop een witte blouse. Zonder al te veel na te denken tikte ik terug.
‘Krijg je het nu warm van mij of van mijn rokje?’
‘Tja, wat denk je zelf?’
‘Ik weet niet?’
‘Zo’n rokje is alleen leuk en sexy als er ook een sexy dame in zit!’
‘En jij vindt mij sexy?’‘Nogal!’
‘Vertel’
‘Wat?’
‘Nou, wat vind je dan zo sexy aan mij?’
‘Waar zal ik beginnen?’
‘Maakt niet uit.’
‘Nou, je bent grappig en aardig.’
‘En?’
‘Je hebt een lekkere kont en …’
Ik had inmiddels wel lol gekregen in ons mail verkeer en zag er niks anders in als leuke onderbrekingen tijdens het werk en een beetje dollen. Dus bleef ik gewoon terug antwoorden.
‘En wat nog meer?’
‘En een paar heerlijke borsten!’
‘Hoe weet je dat? Je hebt ze toch nog nooit gezien?’
‘Helaas niet maar ik kan toch een behoorlijk stuk van je decolleté zien!’
‘Ach dat kan ook door een push-up gevormd zijn..’
‘Nee hoor, dat geloof ik niet. Dat zijn meestal van die gladde beha’s en ik zie het kant van je roze beha een beetje door de blouse schijnen.’
‘Oh. Oké, 1-0 voor jou!’
‘Heb je een bijpassend roze slipje aan?’
‘Ja hé zeg!’
‘Ik denk het wel. Ik denk wel dat jij zo’n vrouw bent die zorgvuldig d’r lingerie kiest en niet met een witte slip en zwarte beha gaat lopen.’
Ik begon het inmiddels toch wel behoorlijk warm te krijgen en opgewonden te raken.
‘Je hebt een goede mensenkennis.’
‘Roze kanten slipje dus! Heupslip of stringetje?’
‘Tja, jij bent hier degene met de mensenkennis.’
‘Heupslip.’
‘Dat valt me nu van je tegen!’
‘Stringetje!? Echt waar? Daar geloof ik niks van.’
‘Toch wel! Kijk maar.’
En zonder er verder bij na te denken zette ik mijn benen onder mijn bureau uit elkaar! Maurice zijn blik bleef tussen mijn benen rusten terwijl hij iets intikte.
‘Wauw, il xie eem mooi skipje maar od dat mu een dring is?’
‘Wat???’
‘Sorry, ik probeerde blind te typen terwijl ik naar iets moois staarde. Ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat ik ’n mooi slipje zag maar niet kon zien of het een stringetje is!’
Inmiddels kriebelde het zo erg in mijn buik en was ik zo opgewonden dat ik opstond van mijn stoel en de twee ordners die op mijn bureau lagen oppakte. Ik draaide me om en liep naar de kast achter mijn bureau. Maurice keek me verwonderd aan. Bij de kast aangekomen draaide ik me met m’n billen naar hem toe, schoof mijn rokje wat naar boven en bukte me toen met gestrekte benen om de mappen op het onderste schap te zetten. Hoewel ik zeker wist dat hij mijn kont nu zou kunnen zien, schoof ik toch nog heel even mijn rokje een stukje over mijn billen om het daarna meteen te fatsoeneren. Ik draaide me om en zei: “Nou, ik ga even pauzeren. Doei!” Een verbaasde Maurice achterlatend.Toen ik na drie kwartier terug kwam van m’n pauze zat Maurice nog steeds op z’n plaats. Ik zei goedendag en ging achter mijn bureau zitten. Ik had, hoe verassend, mail.
‘Draak! Nu kon ik niet naar de kantine! :-)’
Ik tikte meteen terug.
‘Hoezo niet?’
‘Ik zit nog steeds klem onder mijn bureau na die blik op je heerlijke kont!’
Ik moest lachen.
‘Dus je bent opgewonden geraakt van mij?’
‘Opgewonden? Da’s nogal zacht uitgedrukt. Ik zit hier met een knoert van een erectie!’
‘Oei!’
‘En jij? Heb jij een nat slipje gekregen?’
Even schrok ik van zijn directheid maar ik vond dit spelletje te leuk om er nu een eind aan te maken.
‘Nee, ik kan het aardig droog houden!’
‘Dat geloof ik niet! Doe je slipje dan eens uit en geef het aan mij, dan kan ik het controleren.’
‘Jij bent gek!’
‘Doe niet zo flauw! Je wilt toch niet zeggen dat je dat niet durft?’
Ik wilde net een antwoord typen toen ons afdelingshoofd binnen kwam. “Zeg Maurice, wij hadden een kwartier geleden al een vergadering gepland staan.” Hij kreeg een rood hoofd en verontschuldigde zich dat hij er niet aan gedacht had. Meteen stond hij op en ik moest inwendig lachen toen ik de bobbel in zijn broek zag.Terwijl Maurice ging vergaderen las ik de laatste mails van hem door en gleed met m’n hand onder m’n rokje. Hij had gelijk. Ik had inderdaad een nat slipje! En niet zo’n beetje ook…
Ik bedacht me dat we als twee getrouwde mensen best wel in overtreding waren om elkaar zo op te hitsen, maar aan de andere kant was het toch wel heel erg leuk en spannend. Ik had dan ook geen zin er mee te stoppen. Zonder over de mogelijke consequenties na te denken tikte ik een volgende e-mail.
‘Kijk eens in je la.’
Toen stond ik op, trok mijn stringetje uit en legde dat in de bovenste bureaula van Maurice! Daarna ging ik weer aan het werk. Dat wil zeggen: voor zo ver ik me kon concentreren!.
Het was al drie uur toen Maurice weer terug kwam.
Vanuit mijn ooghoek hield ik hem in de gaten. Meteen nadat hij was gaan zitten dook hij achter z’n beeldscherm en vrijwel meteen opende hij zijn la. Mijn slipje kwam boven het bureau en hij hield het voor zich. Ik keek hem lachend aan en hij begon te typen.
‘Sexy en spannend! En ik moet nu zeker geloven dat je in je blootje onder dat rokje zit?’
‘Hoe zou het dan anders zijn?’
‘Nou, dit zal wel een reserveslipje zijn dat je bij je had..’
‘Dan was ‘tie waarschijnlijk niet zo nat geworden!’
Hij keek aandachtig naar het stukje textiel in zijn handen en bracht het toen naar zijn neus en rook eraan!
‘Geile meid! Je hebt werkelijk je broekje uitgetrokken!’
‘En het was geen heupslip hè?’
‘Ik denk dat je toch wel een reserveslipje bij je had en die nu aan hebt.’
‘Probeer je me nu over te halen je nogmaals een blik onder mijn rokje te gunnen.’
‘Yep.’
‘Ik weet niet of dat verstandig is. Volgens mij heb je nu al een erectie en dan kom je weer niet onder je bureau uit en kom je te laat voor je volgende vergadering.’
‘Ik heb geen vergaderingen meer, dus kan rustig blijven zitten.’
‘Oké. Maar ik heb wel twee voorwaarden…’
‘Zeg maar. Ik doe alles voor een blik op je ongetwijfeld lekkere poesje!’
‘Als eerste wil ik je mensenkennis testen. Je moet vertellen hoe mijn poesje eruit ziet. Raad je het goed dan komt mijn tweede voorwaarde.’
‘Je bent erg op lichamelijke verzorging gesteld en daarom heb je je poesje ook goed verzorgd.’
‘Te algemeen…’
‘Oké dan, ik wilde je niet in verlegenheid brengen, maar vooruit: je hebt een kaal kutje!’
Toen ik dat las kreeg ik het bijna te kwaad en werd gewoonweg geil!
‘Eerste antwoord is goed. Nu mijn voorwaarde: ik wil daarna zien hoe opgewonden je van mij bent geworden!’
‘Oké. Geen probleem.’
Ik schoof mijn rokje omhoog en ging wat onderuit zitten. En terwijl Maurice met een rood hoofd van opwinding mijn verrichtingen volgde, deed ik mijn benen uit elkaar en gunde hem een blik op mijn kale doosje!
‘En nu ik!!’
Hij liet zich wat onderuit zakken op zijn stoel en ik zag zijn handen friemelen aan zijn broek. Ook ik had waarschijnlijk een knalrood hoofd van opwinding! Maurice trok zijn handen weg en plots zag ik zijn dikke stijve lid en ballen die uit zijn broek kwamen. En ik tikte mijn gevoelens.
‘Lekker!’
Op dat moment ging de deur open en kwam ons afdelingshoofd weer binnen. “Ik weet niet wat jullie hebben, maar jij bent ook al te laat voor je overleg Marieke.” Ik keek in mijn agenda en gaf de schuld aan mijn computer omdat die geen alarm had gegeven. Snel stond ik op en trok in dezelfde beweging mijn rokje gauw naar beneden en recht. Ik keek even naar Maurice die onder zijn bureau was geschoven om zijn piemel, die nog steeds rechtop uit zijn broek stak, te verbergen. Snel liep ik naar mijn baas en trok hem mee naar buiten om te voorkomen dat hij in de gaten kreeg wat er aan de hand was in ons kantoor!Het was vier uur toen ik terug kwam op mijn kantoor en met mijn hoofd om de hoek van de deur vroeg ik of Maurice zin in koffie had. Even later stond ik naast zijn bureau en zette een kop koffie voor hem neer. “Dank je”, zei hij en liet een hand langs mijn benen glijden. Toen hij merkte dat ik het niet onprettig vond gleed hij langzaam omhoog en verdween onder mijn rokje. Ik zette mijn benen uit elkaar en meteen daarna voelde ik zijn vingers over mijn kutje strelen. Ik kreunde even goedkeurend maar draaide me vlug weg en ging weer achter mijn bureau zitten.
‘Lekker!’
‘De koffie?’
‘Ook, maar ik bedoelde eigenlijk jouw kutje!’
Ik dronk m’n koffie op en er verscheen weer een mailtje.
‘Ik heb zin in meer!’
Pats! Daar was die hevige kriebel in mijn buik weer terug!
‘In meer koffie? :-)’
‘Nee flauwerd. Ik heb zin in JOU!’
‘Ik ook in jou maar… ik ben getrouwd en moet nu naar huis. Doei!!’
Ik zette vlug m’n PC uit, greep mijn tasje en liep naar de deur. Een verbouwereerde en vooral geile Maurice achterlatend.
“M’n slipje krijg ik morgen wel terug hè?” Ik trok de deur dicht en ging naar huis.

De volgende dag zag ik Maurice nauwelijks. Ik had ’s ochtends meteen een vergadering en daarna was hij van zijn plaats. Ik vond alleen een berichtje van hem in mijn e-mail.
‘Ik heb een onrustige nacht achter de rug. Heb waarschijnlijk een tennisarm nu :-) Ik mis je!’
Ik moest lachen en overdacht hoe de relatie tussen ons in één dag tijd veranderd was. Ik nam een vel papier uit mijn schrijfblok en schreef een boodschap voor hem.
Net voor twaalf uur kwam hij binnengestapt en keek me aan. Ik was haastig aan het opruimen omdat het woensdag was en ik om twaalf uur de kinderen uit school moest halen. “Hoi Maurice en doei Maurice”, zei ik en liep naar de deur. Hij keek me warrig aan. “Ja, het is woensdag en dan ben ik vrij ’s middags, weet je wel.” Ik duwde hem het briefje in de hand en liep toen vlug weg. ‘Kom mijn slipje vanmiddag om exact half drie bij me brengen. Kom achterom. Tot straks’ en daaronder had ik m’n adres gezet. Nu maar afwachten of hij zou durven.Nadat ik de kinderen had weggebracht naar hun speeladressen sprong ik onder de douche. Ik dacht na over wat er zou kunnen gaan gebeuren, dat het eigenlijk niet goed zou zijn, maar god wat was het spannend en wat was ik geil! Ik maakte met een nieuw scheermesje mijn kutje extra glad en spoot wat parfum over mijn lichaam. Toen trok ik een rood half doorschijnend klein stringetje aan met bijpassende beha en ging naar beneden. De rolgordijnen waren allemaal naar beneden om de zon buiten te houden en ze zorgden er tevens voor dat niemand in of achter ons huis kon kijken. Ik trok een paar hoge hakken aan en ging toen zo schaars gekleed in de hangmat liggen zonnen. Iedere vijf minuten keek ik op mijn horloge en toen het eindelijk twee minuten voor half drie was, liep ik naar de tuinpoort en draaide de sleutel om. Snel liep ik weer naar de hangmat en ging quasi ontspannen liggen. Om exact half drie hoorde ik de poort open gaan en ik hoopte, gezien mijn verleidelijke outfit, dat het Maurice was en niet iemand anders!
“Hoi schoonheid! Ik kom iets terug brengen.” Ik opende mijn ogen en zag Maurice staan met het roze slipje. “Ik zie dat je er nog meer hebt”, zei hij en keek naar het rode niemendalletje dat ik aan had. “Dat wel, maar ik ben toch blij dat je gekomen bent…. Om ‘m terug te brengen hè.” Ik zette mijn benen aan weerskanten van de hangmat neer om op te staan. Op die manier spande mijn slipje lekker om mijn lichaam en werd de aanzet van mijn schaamlippen zichtbaar in het broekje. In Maurice z’n broek begon meteen iets te groeien. Terwijl ik opstond zei ik: “Trek ook je kleren uit, dan kun je wat zonnen.” Ik liep naar de poort en sloot hem af. Toen ik terug kwam stond Maurice al in zijn boxer. “Iets te drinken?” Hij knikte. “Doe maar wat fris.” Ik liep naar binnen en trok vlug mijn slipje uit en deed m’n beha af. Meteen liep ik terug naar de deur en ging met enkel mijn hoge hakken aan in de deuropening staan. “Kun je me even helpen?” Maurice draaide zich om en keek met grote ogen naar me. Hij stond op uit de stoel en liep op me af. Ik bleef staan en keek hem aan. Hij legde z’n handen op mijn heupen en zei: “God wat ben je lekker!” Ik antwoordde: “We hebben twee uur de tijd, die moeten we niet verknoeien!” Hij duwde me in de deuropening tegen de kozijnpost aan en we begonnen wild te tongen. Zijn handen omvatten mijn billen en kneedde ze. Zijn kruis duwde tegen me aan en automatisch duwde ik terug. “Je maakt me gruwelijk geil”, kreunde hij en ik knikte slechts. Mijn hand gleed naar beneden en omvatte door zijn boxer heen zijn keiharde paal. “Jezus, wat is ‘ie hard!” hijgde ik en liet me, natte kussen op zijn borst achterlatend, naar beneden zakken. Toen ik op m’n hurken voor hem zat haakte ik mijn vingers achter zijn slip en trok het ding langzaam omlaag. Maurice’ lul sprong tevoorschijn en sloeg tegen zijn buik. Een fors exemplaar en ik keek er met gulzige belangstelling naar. “Hmm, lekker”, fluisterde ik en nam hem in m’n hand. Langzaam liet ik hem door mijn hand glijden en onderaan gekomen masseerde ik zijn zak. Maurice kreunde goedkeurend en dat ging over in grommen toen ik hem in mijn mond nam en mijn tong langs zijn eikel liet glijden. Beetje bij beetje gleed hij verder in mijn mond en toen hij er helemaal in zat liet ik ‘m er langzaam weer uitglijden. Toen begon ik hem wild te pijpen en aan de manier waarop hij zijn bekken heen en weer bewoog te zien, kon hij het wel waarderen! Ik bracht mijn rechterhand naar mijn kutje dat door de hurkstand waarin ik zat (én omdat ik vreselijk geil was!) helemaal open stond. Ik was zo ontzettend nat dat er twee vingers binnen waren voordat ik er erg in had. En terwijl ik er gulzig op los pijpte, vingerde ik mezelf. Het duurde niet lang of Maurice begon wilder te draaien met zijn heupen en zijn bekken maakte ongecontroleerde neukbewegingen. “Oh shit, ik ga komen”, kreunde hij. “Toe maar, laat je maar lekker gaan”, brabbelde ik met m’n mond vol! En toch nog onverwacht kwam hij plotseling klaar en voelde ik de warme stralen tegen mijn huig spuiten!“En nu even wat drinken”, zei ik terwijl ik overeind kwam. “Kom mee naar binnen.” We liepen door de bijkeuken de kamer in en door naar de keuken. Terwijl ik twee glazen frisdrank inschonk drukte Maurice zich achter tegen me aan en pakte mijn beide borsten vast. “Mijn god wat een lekkere tieten heb je toch”, fluisterde hij in mijn oor. Ik nam een slok frisdrank en meteen daarna pakte hij het glas uit m’n hand en zette het weg. Hij draaide me om en met m’n billen tegen het aanrecht begonnen we weer te zoenen waarbij zijn halfharde lul tegen mijn lekkende poesje wreef! Zijn hand gleed langs mijn lichaam naar beneden en kroop tussen ons in om zijn weg naar mijn kutje te zoeken. En toen voelde ik zijn vingers in me glijden! Mijn knieën begonnen te trillen en Maurice trok me mee en legde me over de eetkamertafel heen. Hij knielde tussen mijn benen neer en begon me heerlijk te likken! Afwisselend ging zijn tong over mijn gezwollen schaamlippen en dan weer door mijn bilnaad over mijn sterretje heen. Af en toe stak hij zijn tong tussen mijn lippen door en neukte mijn kutje ermee terwijl hij ondertussen zijn handen onder mijn billen had geschoven en deze lekker kneedde. De behandeling was zo intens dat het niet lang duurde tot ik mijn orgasme op voelde komen zetten. Het kwam vanuit het puntje van mijn tenen en ik kreunde harder en harder. “Ahh ja, toe lik me harder… ohh shit ik ben zo geil… oh Maurice ik ga komen, toe ga door… harder…ahhhh.” Het orgasme leek eindeloos te duren en was heftig en lekker. Toen ik wat was uitgeraasd en mijn schokkende heupen tot rust waren gekomen, keek Maurice me aan. “Lekker?” Ik greep hem bij zijn hoofd en duwde ‘m weer tussen mijn benen. “Ga door, ik ben nog bloedgeil!” Zijn brede tong gleed weer over mijn klitje en het tweede orgasme volgde al snel en was nog heftiger dan het eerste.
Terwijl ik nog lag uit te puffen kwam Maurice overeind en kwam half over me heen hangen. We begonnen weer te tongen en ik proefde mijn eigen poesje op zijn lippen en tong. Terwijl hij zo over me heen hing liet zijn eikel natte strepen na op mijn kale venusheuvel en onderbuik. “Spijt dat je bent vreemdgegaan met je collega?” vroeg ik hem. “Nee, absoluut niet”, antwoordde hij resoluut. “Nou kom op dan. Maak het karwei af en neuk me!” Hij keek me met een glimlach aan, pakte zijn lul vast en zette de dikke kop tegen mijn glibberige lipjes aan. Toen duwde hij langzaam maar vastberaden door en voelde ik de dikke paal mijn grotje opvullen! Op de tafel liggend begon hij me te neuken. “Oh wat ben je toch lekker”, kreunde hij en aan zijn gezicht kon ik zien dat hij het meende. “Jij ook! Je vult me zo heerlijk op met die dikke paal van je.. Ohh ik word zo heet van je!” Hij neukte me lekker rustig door, maar door de ongemakkelijke houding en de harde tafel kon ik het niet langer volhouden. Ik kwam overeind, trok hem mee naar de bank en duwde hem achterover. Daarna ging ik op zijn schoot zitten en begonnen we opnieuw te kussen. Zijn harde lul lag drukte tussen mijn billen en ik greep er met mijn hand naar en manoeuvreerde hem in mijn hunkerende poes. Langzaam bewoog ik mijn heupen heen en weer terwijl Maurice mijn tepels had gevonden en er aan zoog. Pijn in mijn knieën en onderbenen zorgde ervoor dat ik na zo’n 5 minuten dit heerlijke intieme standje moest afbreken en ik stapte van hem af. Meteen kwam hij overeind en duwde me voorover. Op mijn knieën in de bank en met mijn tieten op de rugleuning nam Maurice me vanachter te pakken. De tijd van kussen en knuffelen was afgelopen; nu werd ik hard genomen! Zijn handen lagen op mijn heupen en bepaalden het tempo en zijn ballen sloegen tegen mijn billen aan. Door het wilde stoten schuurden mijn tieten over het leer van de bank en werden mijn tepels zo mogelijk nog harder! Ik bracht mijn rechterhand naar mijn klitje en begon mezelf te masturberen. Soppende, klotsende en kreunende geluiden vulden onze woonkamer. “Ik…ik ga bijna komen”, kondigde Maurice aan. “Ja toe, ga door… ik kom ook bijna.. ohh ik ga zo komen… harder… harderrrr.. spuit me vol!” riep ik. En terwijl ik mijn zoveelste orgasme beleefde kwam ook hij met een schreeuw klaar en voelde ik de hete slierten zaad in me schieten!

Na ons gedoucht te hebben dronken we in ons blootje op ons terras nog een glas frisdrank. “Lekker zeg, dat niemand je kan zien en je gewoon in je nakie kunt zitten”, zei Maurice. “Nou, ik weet niet of niemand ons kan zien hoor! De buren van hiernaast kunnen normaal vanaf hun bovenverdieping wel bij ons in de tuin kijken. Maar ik ga ervan uit dat ze nog op het werk zitten. Maar we moeten ons nu wel gaan aankleden want de kinderen kunnen ieder moment thuis komen.” Ik stond op en trok in de bijkeuken mijn kleine rode slipje aan en pakte de beha. Maurice kwam in zijn boxer op me aflopen en drukte zich achter tegen me aan. Hij omvatte mijn tieten weer en kuste me in de nek. Terwijl zijn handen langzaam naar beneden gleden en zijn vingers achter mijn slipje haakten, fluisterde hij: “Tju, ik ben nog steeds geil en krijg alweer zin in dat lekkere lichaam van je!” Zijn vingers trokken het slipje omhoog zodat het dunne textiel tussen mijn lipjes bewoog. Ik liet hem nog heel even zo met me vrijen, wurmde me toen los en zei: “Kom, niet doen. Zo wordt m’n slipje nat en ik weer geil. Rustig aan, we blijven voorlopig toch nog collega’s?” Ik gaf hem een knipoog. “Je bedoelt dat we misschien vaker…” Ik werkte hem naar de deur toe. “Wegwezen!”
Aantal keer gelezen:
762
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)