Spannendverhaaltje.nl

Waarom niet op school?

-
16-08-2010
Hallo allemaal mijn naam is Lies. Ik ben 18jaar en zit in het 2de middelbaar. Ik ga naar school in Leuven. Tijdens de middagspeeltijden ga ik en mijn vriendin altijd bij een groep jongens staan die in het 5de middelbaar zitten. Het zijn niet echt de knapste van allemaal, of toch eentje. Jonas noemt hij. Hij is 19 heeft mooi blond haar met gel bewerkt, is redelijk groot heeft mooie blauwe ogen. Echt een knap stuk is het. Ikzelf heb zwart haar, ik vind mezelf niet knap maar ik ben ook niet lelijk. Op sexgebied had ik nog niks gedaan, ik weet niet waarom ma ik had mezelf nog niet gevingerd, ja ik had wel mezelf al is goed bekeken maar aan mijn spleetje was ik nog niet geweest. Waar ik fier over was was over mijn borsten, deze had ik al, nog niet zo een groote maar ik had er toch al en dat was bij veel van mijn vriendinnen niet zo.
Het gebeurde op een middagspeeltijd, ik stond weer in het hoekje waar normaal ook de jongens komen te staan, mijn vriendin moest nablijven voor een bijles van wiskunde dus ik stond daar alleen. Na een tijdje kwam er een groep jongens af waaronder mijn vriendin haar neef en Jonas. Jonas zette zich naast me en we begonnen te praten. Ons hoekje was vlakbij de keuken, waar momenteel niemand was, ik had de keuke nog nooit gezien, Oppeens vroeg Jonas me of we er is gingen in kijken, ik zei dat ie niet goed snik was want als je betrapt werd kreeg je strafstudie. Maar Jonas bleef aandringen en we gingen met ons tweetjes kijken. In de keuken aangekomen merkte ik een zetel op. En een tafel en een fornuis. Oppeens voelde ik dat ik vastgenomen werd, het was Jonas, hij voelde over mijn pul ging naar boven over mijn borstjes. Ik voelde dat ie mijn hals kuste.
Ik vroeg wat hier de bedoeling van was en hij zei, je moet gewoon maar genieten. Eerlijk gezegt had ik er geen bezwaar tegen, ik vond Jonas een bijzondere jongen. Hij troek mijn pul uit en ik trok zijn kleren uit, in geen tijd waren we allebij poedelnaakt. Jonas zijn lul was behoorlijk groot en dik, hij was zelf ook behoorlijk gespiert. Hij legde me in de zetel en gebood me mijn benen wijd te doen, dat deed ik. Ik voelde zijn vinger over mijn spleetje gaan, oppeens voelde ik hoe ie mijn schaamlipjes uit elkaar trok, ik voelde zijn vinger tegen mijn spleetje gaan en opeens floepte ie er in, heel langzaam begon Jonas in en uit te bewegen, ik genoot ervan, het deed geen pijn, ik liet kleine kreuntes van genot, het was we behoorlijk nauw vanbinnen dat voelde ik goed, 2 vingers zou zeker niet gaan.
Hij ging er uit en trok mijn schaamlippen weer uit elkaar, hij bewoog met zijn hoofd naar mijn spleetje en begon me te likken, diep met zijn tong ging ie in mijn spleetje. Ik kreunde het uit van genot, het was echt waar zalig, zo een gevoel had ik nog nooit meegemaakt, telkens al hij mijn clitorix aanraakte huiverde ik. Ik was ook nat geworden al, en hij zat daar met zijn tong me te likken. Ik voelde voor het eerst een orgasme opkomen, het was raar, een immense vorm van genot, het kwam van ver en je wist dat er niets tegen te doen was, ik kreunde heel luid, en weet niet precies meer wat ik geroepen heb. Oppeens begon ik te schudden en klemde zijn hoofd tussen mijn benen, ik voelde het komen en kwam lang en luidruchtig klaar. Mijn eerste orgasme was een feit. Jonas ging staan en bood zijn lul aan. Ik nam hem vast en probeerde hem zo goed of zo kwaad mogelijk af te trekken. Het ging redelijk en jonas genoot er wel van denk ik.
Hij vroeg of ik hem wou pijpen, dat deed ik, langzaam zijn lul in mijn mond, en likken en zuigen, ik bewoog met mijn tong volledig langs zijn lul, ik voelde hem spannen, hij verstijvde helemaal en ik voelde een hele klots sperma in mijn mond spuiten, dan weer een ik slikte de eerste lading in maar de 2de dar ging niet meer, ik hoeste en verslikte me en een hele klodder van zijn zaad kwam op mijn buik terecht. Hij moest even bekomen en ik voelde dan zijn hand om mijn borst komen met zijn tong kwam ie aan de andere tepel. Hij masseerde de ene borst en likte de andere.Mijn borsten begonnen te groeien en werden stijf, mijn tepels vooral. Dat had ik ook nog nooit meegemaakt. Het was lekker. Hij liet me op mijn rug liggen in de zetel en kwam op me liggen. Ik voelde zijn lul op mijn spleetje. Ik deed mijn benen wijd en hij zette zijn lul op mijn spleetje.
Hij duwde en ik voelde hem in me komen, het deed wat pijn, ma ik was zo nat dat het wel vlot ging, hij duwde tegen mijn maagdvlies, en trok terug en dan weer erin, dwars door mijn maagdvlies, ik liet een gil, hij zat helemaal in me, hij begon te pompen en te stooten, ik ook, de pijn was weg, er was alleen maar genot. ik kreunde en hij kreunde, ik voelde dat ik weer ging komen, ik begon weer te schudden en kwam klaar. Hij stootte verder en kwam ook klaar. Ik voelde zijn sperma bij me binnenkomen. Het was zo lekker. Ik likte zijn lul af en hij kuisde mijn spleetje uit. We dede onze kleren weer aan en kwamen uit de keuken. Ikzelf vond het een zalige ervaring en hoop dat we binnenkort nog is naar de keuken gaan.
Aantal keer gelezen:
284
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)