Spannendverhaaltje.nl

Waar zijn buren anders voor?

-
16-08-2010
Op een mooie zomerse dag lag ik in de tuin te zonnen. Ik was bijna 18 en wou een mooi kleurtje voor mijn verjaardagsfeest. Mijn ouders waren op visite en ik was dus alleen thuis. Op een gegeven moment dacht ik dat ik nu wel top-less kon omdat niemand mij kon zien. Ik maakte mijn topje los en mijn borsten genoten meteen van het zonlicht. Ik ging weer lekker liggen en verder genieten van de zon. Na een tijdje opende ik mijn ogen en tot mijn verbazing zag ik tussen de spijlen van de schutting twee ogen naar mij gluren.
Ik ging rechtop zitten en zag dat het mijn buurman was, hij is een man van 35 en best wel knap. Geschrokken en best wel boos vroeg ik of hij het kon zien, waarop hij ook enigzins geschrokken "ja" antwoorde. Mijn schrik sloeg al snel om in opwinding en spanning en ik vroeg hem of het uitzicht hem beviel. Ook op deze vraag antwoorde hij met ja. Voordat ik er bij nadacht vroeg ik of hij een stijve van me had gekregen en blozend antwoorde hij dat dat zo was. Ik was nu zo geil dat ik alleen nog maar kon denken aan sex met de buurman en daarom vroeg ik hem of ik hem soms even van zijn geilheid moest afhelpen.
"Hoe bedoel je?" antwoorde de buurman hierop, "Ga maar vast in je bijkeuken staan dan zal je het wel merken" was mijn antwoord daarop. Hij liep naar binnen en ik liep naar zijn tuin. In de bijkeuken aangekomen stond hij daar tegen de muur. "Wat is de bedoeling?" vroeg hij weer. Maar zonder wat te zeggen trok ik zijn korte broek en slip naar beneden en zag ik hoe zijn harde penis tevoorschijn kwam. Zonder te aarzelen zette ik mijn lippen om zijn warme paal en begon hem te pijpen, hij begon meteen te kreunen en ik merkte hoe hij genoot.
Hij kwam al redelijk snel klaar in mijn mond en bedankte mij. "Zo makkelijk kom je er niet vanaf" zei ik daarop. "Ik hoopte al dat je dat zou zeggen", zei hij vluchtig voordat hij me vol op m'n mond zoende en z'n tong in mijn mond duwde. Al zoenend liepen we richting z'n slaapkamer en vielen we op het bed. Ik voelde hoe hij mijn slipje uittrok en met zijn hand over mijn kutje wreef. Ik begon hardop te kreunen dat hij me moest neuken en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Zijn harde paal stootte in mijn natte kutje en ondertussen begon hij aan mijn tepels te zuigen en te likken.
Hij begon steeds harder en wilder te stoten en ik kwam steeds meer in de buurt van mijn orgasme en toen hij z'n natte goedje bij mij naar binnen spoot kon ik het ook niet meer houden en kwam ik gillend klaar. Na nog een tijdje op bed gezoend te hebben gingen we samen douchen. Na deze heerlijke belevenis kleedde ik me weer aan en was net op tijd thuis, zodat mijn ouders me gewoon anntroffen terwijl ik TV zat te kijken op de bank. "Wat ben je nog wit" zei mijn moeder "ben je wel buiten geweest?" "Ja hoor" antwoorde ik "maar niet zolang, ik had wel wat beters te doen!"
Aantal keer gelezen:
365
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)