Spannendverhaaltje.nl

Vuurwerk

-
21-08-2010
Dit is een waar gebeurd verhaal. De naam van de persoon in dit verhaal is veranderd. Ruim een jaar had ik een relatie met haar. Ze heet Kim. Ze was toen 18 jaar. Ze had lang bruin haar en een heel lekker zongebruind figuurtje, mooie borsten en een super strak kontje. Ze was een lieve meid en bovendien zo trouw als een hond. Dat vind ik belangrijk want ik ben wat jaloers aangelegd. Vanaf de eerste keer dat we sex hadden, de eerste avond, was het meteen vuurwerk. Op de een of andere manier klikte het gewoon heel goed. De sex begon 'normaal' maar werd steeds kinkier. Ik had echt het gevoel dat ik mijn gelijke had gevonden. We praten ook veel over wat we nou graag zouden willen en wat ons lekker leek. Ik vind het altijd erg geil als een vrouw lekker hoerig gekleed is en kocht dus wat geile setjes voor haar met mooie plak kousen of panty’s met een open kruisje. Als ze die droeg werd ze altijd zo geil en gaf ze zich helemaal aan me over. Ik bond haar er dan lekker bij vast en neukte haar helemaal suf. Na een tijdje zaten we eens in een sexblad te kijken en zei ze me dat ze weleens zo'n lekkere dildo in haar wilde. Het moest er volgens haar wel een zijn die op een echte lul leek, geen paarse ofzo. Dus ik naar de winkel. Een paar dagen later lagen we allebei flink geil op bed en ik haalde de dildo tevoorschijn.
Ze werd al nat bij het zien van dat dikke ding en het koste mij dan ook geen enkele moeite om die staaf er eens lekker in haar kale spleetje te steken. Ze kreunde heerlijk en kwam als nooit te voren. In de tussen tijd had ik mezelf lekker afgetrokken met mijn eikel in haar mond. Ik vroeg haar of ze het lekker vond om een zo'n lekkere lul in haar mond te hebben en een in haar kut. Ze kon niet antwoorden maar door haar gekreun wist ik genoeg. Net nadat ze klaar kwam spoot ik mijn zaad in haar mond. Wat zag ze er geil uit zo zeg. Een lekker hoerig pakje, een dikke dildo in haar kaal geschoren kutje en een halfslappe dikke met sperma besmeurde lul in haar mond. Zo lag ze daar, geblinddoekt met haar handen boven haar hoofd vastgebonden aan het bed. Sletje… Zo ook die ene avond. De avond waarop ik ontdekte wat voor een geile hoer ze eigenlijk was. We waren gaan stappen in de stad waar we wonen en rond het sluitingsuur gingen we terug naar mijn huis. Zoals altijd gingen er wat vrienden en vriendinnen mee om nog een afzakkertje te nemen. Ook thuis vloeide de alcohol weer rijkelijk en ik begon me zorgen te maken of mijn pik nog wel zin zou hebben vannacht. Langzaam maar zeker druppelde de gasten de deur uit. Een vriend van me die wat verder weg woont, vroeg me of hij op de bank mocht slapen. Ik vond het wel goed. Hij was al vaker blijven slapen en had toen Kim's gekreun al gehoord dus ik maakte er geen probleem van.
Kim en ik gingen naar bed. Kim was dronken en viel direct in slaap. Ik was ook behoorlijk bezopen en mijn lul had nergens meer zin in. Ik viel als een blok in slaap. Opeens werd ik wakker en in hoorde muziek. De muziek kwam uit de woonkamer. Ik dacht dat er weer wat vrienden terug gekomen waren dus bestede er geen aandacht aan. Ik keek naast me en zag dat Kim weg was. Ik besloot maar even naar beneden te gaan om de muziek wat zachter te zetten want anders begonnen de buren misschien wel te zeiken. Ik liep de trap af en zag dat de deur naar de woonkamer op een kier stond. Godverdomme, wat stond die muziek hard, en dat om vijf uur 's morgens. Ik wilde net de woonkamer in lopen toen ik het zag. Kim zat met haar knieën op de bank en met haar ellebogen op de rugleuning van de bank. De bank staat met de rugleuning net een meter van de deur naar boven af. Ze keek me recht in mijn ogen. Ik zag dat ze boter geil was, haar ogen glazig en half dicht geknepen. Bloedgeil keek ze me aan. Haar lippen vuurrood gestift en glanzend nat. Haar blonde haren hingen vochtig van het zweet voor haar gezicht Ze droeg het rood zwarte korset zonder cups en het bijbehorende jarretelgordeltje. Hieronder die geile glimmende zwarte kousen van haar en haar zwarte stiletto’s.
Achter haar zat die vriend van me haar wild te neuken. Een vreemd gevoel bekroop me. Het liefst zou ik die vriend van me van haar af willen schoppen maar van de nadere kant vond ik het wel heel geil om die slet van mij nu eens door een andere vent geneukt te zien worden. Ik zei niets en bleef nog even kijken. Die vriend van me neukte flink door. Hij kon me niet zien door de blinddoek die slet van me voor zijn ogen had gebonden. Kim vond in deze toestand alles goed en bleef me zo ontzettend geil aan kijken. Ik voelde me geil worden en mijn lul was ineens weer op oorlog sterkte. Langzaam haalde ik mijn kloppende lul uit mijn boxershort. Ik zag dat de eikel flink glom van het voorvocht. Kim keek verlekkerd naar mijn lul en likte haar lippen. Ik liet mijn lul door mijn rechter vuist glijden. Kim werd steeds harder geneukt en haar borsten schudden heen en weer en sloegen tegen de rugleuning van de bank. Ik zag dat Kim haar nek uitrekte om mijn lul in haar mond te nemen maar ik stond net te ver weg. Smekend keek ze me aan. Ik trok me vlak voor haar geile mond af. Ik wilde die slet het plezier van een lekkere lul in haar mond en een in haar kut niet gunnen. Plotseling hield die vriend op met neuken. Ik stapte naar achter, bang dat hij me zou zien. Hij trok mijn hoer aan haar haren naar zijn lul. Ik zag hoe Kim die glimmende paal van hem in haar hand pakte. Ze streelde met haar duim over de voorkant van zijn glimmende eikel en kneedde met haar andere hand zijn kale ballen. Ze nam die geaderde lul van tussen haar glanzende rode lippen zoals ik haar dat ook zovaak met die dildo van ons had zien doen. Wat een geil gezicht was dit. Ze keek me strak aan en pijpte hem alsof haar leven er vanaf hing.
Met lang halen en dan weer korte likjes verwende ze zijn dikke eikel. Ineens duwde hij haar weer in dezelfde positie als daarvoor, met haar gezicht vlak voor mijn lul. Ik zag dat hij moeite had zijn lul in haar te stoppen maar ineens duwde hij hem door. Kim's gezicht vertrok en hierdoor wist ik dat die klootzak zijn staaf in haar nauwe kontje had gestoken. Met een van pijn vetrokken gezicht werd Kim harder en harder geneukt. Ik was zo geil geworden dat ik het niet meer hield. Kim zag me trillen en deed haar mondje wijd open. Ik voelde mijn zaad naar boven klimmen en wist dat ik een enorme lading zou gaan lossen. Haar gezicht schokte door het wilde neuken van mijn vriend.Ik richtte op haar mond maar spoot mijn warme zaad over heel haar gezicht. Slechts een paar stralen van het door haar zo geliefde warme goedje kwamen in haar mondje terecht. Kim slikte en likte maar kon niet voorkomen dat een deel op de bank viel. Kim trok de lul uit haar kont, richtte zich op en kuste die vriend van me vol op zijn mond. Ik wist wat ze deed, ze spuugde mijn zaad in zijn mond. Dit had ze bij mij ook al eens gedaan. Hierna bukte ze en wierp me een laatste geile knipoog toe. Ze sloot haar ogen, nam zijn lul diep in haar mond en liet hem zich lekker in haar mondje klaarneuken. Ik ben naar bed gegaan. De muziek ging uit. Na een tijdje kwam mijn schatje langs me liggen... Ze had haar kousen nog aan... “Ik houd alleen van jou” zei ze. En die vriend? Die hebben we nooit wat verteld. Hij heeft niets gezien of gehoord… Nouja, alleen die harde pokken muziek dan.
Aantal keer gelezen:
908
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)