Spannendverhaaltje.nl

Vrouw van zatte tennismaat geneukt

-
21-10-2010
Mijn verhaal gebeurde vorige week vrijdag. Zoals altijd ga ik op vrijdagavond een balletje kloppen op de tennis met wat kameraden. Na 2 uur inspanning de ontspanning. Vandaag was ik Bob van dienst daar ik normaal de dag nadien er vroeg uitmoest. Enfin, de biertjes liepen bij bepaalde personen vrij goed zelfs zo goed dat ze nog amper konden recht blijven. De freddy een 50-tiger die leraar is had echt te veel op en hij was zelf met de wagen. Goed hij moet niet echt ver rijden 2 km maar toch was dit onverantwoord. We overhaalde hem om met mij mee te rijden en dan kon hij morgen zen wagen komen oppikken. Ai ai dan gaat men madam weer kwaad zijn. Zen vrouw leen is 52 en mag nog gezien worden. Is altijd vrij sexy gekleed en volgens enkele geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken. Normaal is ze er altijd bij maar vanavond had iets anders op haar agenda staan. Om 1.30u drop ik eerst men vaste compagnon af bij zen thuis zoals dat regelmatig gebeurd en dan door naar freddy zen thuis. Ze wonen een beetje achterin in een mooi huis dat hl rustig is gelezen. Net als ik de oprit opdraai komt ook leen toe. Het eerste wat ze zegt is van is't weer zover ja. Den freddy groet haar met dag schat en voor de rest gaat dieje recht naar boven zen bed. Mercikes eh dat ge hem naar brengt en komt nog maar rap eentje drinken binnen. Zij gaat naar boven om te zien of haar ventje in zen bed is geraakt en komt beneden van alles, die komt er morgen weer mooi door.

We zitten rustig wat te kletsen en drinken lekkere witte wijn. Wel lekker eigenlijk en zeker ook de kaas die er bij is. Leen heeft eigenlijk wel vrij dikke borsten en die kwamen goed uit in haar rood kleedje dat ze droog. Leen is ook iemand die altijd op hoge hakken loopt en meer paar schoenen heeft dan dat freddy pinten kan drinken althans dat zegt hij toch. Ze droeg zwarte schoenen met een riempje en der staak een hak onder van toch enkele cm hoog. Ja eigenlijk werd ik er een beetje geil van als ik ze daar zo zag staan. Ze droeg ook zwarte nylons. We zaten te praten over haar werk en over onze tennisclub en over de freddy. Tja daar hem ik de laatste weken niet veel aan hebben. Is s'avonds altijd weg en komt dan meestal nog vrij bezopen thuis. Tja zeg ik, hij kent ook zoveel mensen eh. Ok maar waarom dan altijd zoveel drinken. Ik heb er geen klote aan spreek leen harde taal over man.
't is puur bier dat eruit komt ipv van urine zegt ze nog terwijl ze terug naar de keuken loopt voor nog wat kaas te snijden. Ze komt terug met de kaas en als ze me bediend zie ik los tegen haar borsten aan. Ze merkt dit en krijgt een rode kleur op haar wangen. Ze zegt dan met een lach van dat zullen ze al wel een keer gezien hebben zekers. Ja natuurlijk zeg antwoord ik direct als vrijgezel zien zoiets ook regelmatig maar de dees zien er groter uit dan een gemiddelde. Ja en ze hangen gewoon door antwoord ze. Da heb ik niet kunnen zien geef ik haar terug. Alles, ge zijt ook nie alleman eh, komt maar is voelen.

Nu ben ik even stil en eigenlijk begint er iets te groeien in men broek. Was is't durfde nie vraagt ze op een stoute manier wanneer ze terug in de keuken loopt. Ik sta recht loopt haar achterna ga achter haar staan en men handen op haar borsten. Terwijl ik dat doe duwt ze haar kont tegen me aan en voelt ze nu men pik tegen haar kontgaatje. Ze legt haar handen op men handen en druk deze goed op haar borsten en ze begint zachtjes wat te kreunen. Dit is niet goed leen wat wat nu doen zeg ik terwijl ik men handen losmaakt maar zij houdt me tegen en zegt dat het allemaal wel ok is. Toch loop ik terug naar de living. Ben ik te oud of wat voor u hoor ik dan vanuit de keuken. Ze komt de living in en dan zie ik tot men grote verbazing dat ze haar kleed heeft uitgedaan en ze dat daar nu in zwarte lingerie en jartels. Fok sis ik tss men tanden. Ja dat is wat ik wil zegt ze terwijl ze op men komt zitten. Neuk mij want die van boven zal da vandaag niet meer doen. Haar tong glijd bij mij binnen en ik kan me dan ook niet meer houden. Men handen gaan naar haar billen en borsten. Ze maakt haar bh los en dan komen daar 2 kanjers van tieten uit. Wanneer ik men hand tss haar benen steek voel ik dat ze al behoorlijk geil is. Ik duw haar van me af, leg haar in zetel en begin haar kut te likken en te vingeren. Al vrij snel komt ze een eerste maal klaar. Ik trek men kleren uit en breng men pik naar haar mond waarmee ze direct begint te pijpen. Ik trek haar slipje uit geef haar weer een vinger beurt, haar kut is helemaal nat en ik vinger haar met 3 en 4 vingers.

Ze moet op haar tanden bijten om niet te beginnen gillen. Ik fluister in haar oor dat ik nu men volledig hand er ga induwen en doe dit ook. Fistfucking ol ol en wederom komt ze meerdere malen klaar. Ze beklimt men pik en begint me te berijden als gek. Onze tongen flitsten door elkanders mond. Ik spuit haar een eerste maal vol. We liggen daar nog wat uit te hijgen als ze plots weer aan men pik begint te rukken en deze weer direct paraat staat. Ze staat op en gaat naar de keuken. Ik volg haar met men pikt recht opstaand. Deze duw ik recht in haar kut terwijl ze nog wat kaas aan het snijden is. Ik trek men pik eruit en ga nu met men vinger tegen haar poepgat. Nee dat wil ik niet zegt ze. Dit doet pijn maar ik blijf rustig met men vinger in haar kont. n worden en twee en nu is ze niet meer te houden. Ik men vingers eruit en steek men pik erin terwijl ik haar op handen en knien zet. Het gaat er heftig aan toe en ze blijft klaar komen daar ze zichzelf ook zit te vingeren. Ik voel dat ook ik weer men hoogte punt ga bereiken trek men pik uit haar kut en spuit alles over haar. We wassen ons wat en ik vertrek na nog een spetterende tongzoen. 2 dagen late op zondag heb ik haar nogmaals alle hoeken van hun slaapkamer laten zien. Ik vrees dat dit niet de laatste keer zal geweest zijn.
Aantal keer gelezen:
853
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)