Spannendverhaaltje.nl

Vrijgezel

-
21-08-2010
Dit beleefde ik een tijdje later na mijn eerste avontuur met een oudere vrouw. Natuurlijk is het fijn om vrij en ongebonden door het leven te gaan. Maar soms wil je wel eens wat vastigheid. Soms hoor je of zie je vrienden om je heen dat hun het gezellig hebben.Met kinderen en dergelijke.Niet dat die altijd even leuk zijn…. Mijn aard is waarschijnlijk iets luchtiger en maak maar wat er van te maken valt. En eerlijk is eerlijk: ook ik heb wel eens sombere gedachten, maar die duren nooit lang. Meestal wordt mijn gedachten weer getrokken door een seksuele prikkeling van een paar stevige benen of forse tieten, die mij schenen uit te dagen mijn charmes uit te proberen.Wat ik dan meestal ook doe. Zo zou ik tot in de lengte van dagen kunnen doorgaan met van de ene sappige kut in de andere te duiken, als daar niet het feestje van de fam. van Oege was geweest was geweest. Oege was een vriend van mij. Eigenlijk kennen we elkaar al vanaf de geboorte, die in een en hetzelfde jaar plaats vindt.Hij houdt ervan om veel gasten om zich heen te verzamelen. Meestal werden verjaardagen en andere feestjes bij Oege dan ook bezocht door een rijk gezelschap. Het was niet meer o vroeg toen ik daar arriveerde. De kamer zat al behoorlijk vol. Na een verplicht handje geven en in sommige gevallen me voorstellend aan nieuwe gezichten, kon ik met moeite een vrije plaats vinden. De plaats waar ik kwam te zitten, beviel me echter uitzonderlijk. Ik zat naast een vrouw die ik nog nooit eerder had gezien. Ze was me wel meteen opgevallen door haar verzorgde uiterlijk. Eenvoudig, haast niet zichtbaar opgemaakt en de totale aankleding van haar kleding scheen met veel smaak te zijn uitgezocht.
Bij de kennismaking had ik haar diep in de ogen gekeken en zag daar vrolijke pret oogjes branden. “echt een vrouw om een avond mee door te brengen,” dacht ik. Er was echter nog iets dat het gezamenlijk doorbrengen van een avond – en zo mogelijk nog iets meer- zo aantrekkelijk maakte. Haar figuur. Een figuur om te zoenen, stevig in het vlees, rustend op een paar benen, waar je zo je lichaam tussen zou willen wringen en daarboven….Een paar borsten om na aal inspanningen heerlijk zacht op uit te rusten.Kortom, zo constateerde ik, een vrouw die een beetje extra inspanning best waard was. Nu ik haar van dichtbij nog eens nauwkeurig bekeek, vond ik echter een nadeel, maar zette die dadelijk weer overboord. Bij nadere beschouwing bleek ze niet meer zo jong te zijn, als bij de eerste blik deed vermoeden.”ongeveer 45,”schatte ik met een ervaren oog. 45, dat wou zeggen dat ze bijna 20 jaar ouder zou zijn als ik.Maar ze was er in ieder geval in geslaagd haar lichaam al die tijd in perfecte conditie te houden. Menige aanzienlijk jongere vrouw zou haar vormen met groeiende jaloezie bekijken. Ik trok me daar niks van aan, temeer daar de vrouw, die zich had voorgesteld als Tiny, een uiterst boeiende gesprekspartner bleek te zijn. Die regelmatig met een aanstekelijke lach op een grappige opmerking van mijn kant reageerde.Ze had zowaar dezelfde hobby’s als ik: motorrijden, filmbezoek, en af en toe dom op de bank voor de tv hangen, zodat de avond haast te kort was om alles wat ze op haar hart had te bepraten. De avond was werkelijk om gevlogen, maar zo langzamerhand was de kamer al heel wat leger geworden.
Eindelijk liet ook Tiny merken, dat ze het zo zoetjes aan tijd vond haar eigen woning op te zoeken. Het bleek dat ze aan de andere kant van de stad woonde, maar aangemoedigd door het mooie zomerweer het hele eind was komen lopen. “Wel, dan breng ik je even netjes thuis,”stelde ik voor, want eigenlijk had ik nog geen zin om haar prettige gezelschap te missen. Ik was in ieder geval van plan om een nieuw afspraakje te maken voor een nieuw gesprekje.Tiny stelde mijn voorstel erg op prijs en maakte er dankbaar gebruik van. “graag,”lachte ze met een dankbare glimlach, die mij haast deed kuchen van plotselinge verlegenheid. Hoewel ik langzaam reed, stonden we voor ik er eigenlijk erg in had al bij haar voor de deur. Met de handen aan het stuur rustend bleef ik vooruit kijken. Tiny keek hem van opzij aan en glimlachte tevreden. Ze voelde gewoon waaraan ik zat te denken. Ook zij had de hele avond een saamhorigheidsgevoel gemerkt en ook zij had het leeftijdverschil als niet ter zake doende van zich afgeschoven.Nu gaf ze mij antwoord voor ik m’n vraag had kunnen stellen. “Kom nog even mee naar binnen een afzakkertje nemen,”zei ze met haar opwindend vrouwelijke stem. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen.Ik trok de sleutels eruit en opende de deur. Haar woning bleek precies zo smaakvol ingericht te zijn, als ik me dat aan de hand van haar verschijning had voorgesteld. Een 2 en 3-zitsbank haaks tegen over elkaar geplaatst, een wollen kleed op de grond. Aan de wand hingen een groot aantal etsen. “Dus nog een gezamenlijke interesse,”merkte ik op bij het zien van de fraaie collectie. Terwijl we naast elkaar op de brede bank achter een heerlijk glaasjestomatensap…zaten praatten we verder over etsen, die van een aparte bekoring bleken te zijn. Ik was er echter niet helemaal meer met mijn gedacht bij.Ik zat aan andere dingen te denken. Er ging een vreemds prikkelende invloed uit van mijn gezelschap.
Op het feestje had ik er eigenlijk niet zo opgemerkt, maar nu ze met z’n tweeën op de bank zaten, kwam het in dubbele mate op me af. Een soort elektrische spanning leek er in de kamer te hangen, een spanning die mij opwond. Tegen mijn linkerdij voelde ik een lichte tegendruk van haar been. Ik rook de geur van haar opwindende parfum en toen ik in haar ogen keek, sloeg de vonk van de nu nog meer geladen spanning over. Ik wist dat zij net zo gegrepen was door het vreemde gevoel dat over ons heen was gekomen, als hij zelf. Nu was er geen tijd meer om na te denken, geen ogenblik van aarzeling en me afvragen. Ik stak m’n linker arm uit, legde die om haar schouder en trok haar tegen me aan.Gewillig liet ze me begaan en bood me haar mond, die ik dadelijk kuste. Ze kuste, zoals ik diep in mijn hart had verwacht: innig en met felle hartstocht die mijn bloed sneller deed stromen. Er was nu geen weg meer terug mogelijk. Ik wist, dat nu het eeuwenoude spel tot het einde zou worden uitgespeeld. Mijn rechterhand pakte in een vinnige greep een van haar stevige borsten vast en kneep gruizig in het weelderige vlees. Tiny kreunde en ze sloot haar ogen onder die tedere, maar toch eisende aanraking. Haar eigen hand rustte nu op mijn broek, op een plaats waar zich duidelijk een bobbel vertoonde. Haar ademhaling ging hijgend en hortend, terwijl ze zacht kneep ik mijn opschokkende lul. Ik rekte mijn arm wat verder uit, pakte met mijn linkerhand haar borst vast en liet de rechter naar lagere regionen, waar een nog onbekend terrein lag te verkennen, Door de stof van haar grijze rok heen, streek ik over haar kruis. Maar dat bleek al voldoende voor Tiny, om haar te laten schokken en draaien van onverwacht genot. Lange tijd zaten we zo dicht tegen elkaar aangedrukt, elkaars opwindende plaatsen te strelen.Plotseling maakte Tiny zich echter uit zijn omarming los en kwam overeind. En bleef voor mij staan en stak haar handen uit. “Kom,”fluisterde ze slechts en het klonk als een zucht Gehoorzaam pakte ik haar handen vast en trok me aan haar op tot ik tegenover haar stond. Tiny draaide een halve slag om, pakte mijn arm en nam me mee naar haar slaapkamer.
Een meter van elkaar af, dus zonder elkaar aan te raken, stonden we in de slaapkamer. Een twee persoonsbed, zoals ik in een flits opmerkte. We keken elkaar aan en lazen in elkaars ogen het brandende verlangen dat ons scheen te verteren. Terwijl ze mij diep in de ogen bleef kijken en haar glimlach langzaam veranderde in een haast droevige verleidelijke, begon Tiny de knoopjes van haar lichtgrijze bloes los te maken.Tergend langzaam ging het en toen alle knoopjes los waren, pauzeerde ze even om de spanning bij mij nog ondragelijker te maken. Ik kreeg een idee, dat zijn strak gespannen lul door zijn broek heen zou boren. Maar ik deed niks. Dood stil bleef ik staan en keek toe hoe Tiny nu traag haar blouse uittrok. Ze droeg een forse maat bh, die haar ongetwijfeld aantrekkelijke borsten nog steeds verborgen hield. Haar handen daalden af naar haar rok en haakten nog steeds langzaam de sluiting los.Een moment liet ze de rok nog vast en liet hem daarna zachtjes op de grond zakken. Stukje voor stukje kwamen haar weelderige dijen en stevige benen te voorschijn. Nu droeg ze slechts nog een slipje en bh. Ik slikte moeizaam iets weg toen ik zag dat ze haar handen achter haar rug bracht en de sluiting van haar bh losmaakte. Inwendig schold ik op mezelf. Wat markeerde mij toch? Ik had wel eerder een vrouw naakt gezien. Waarom raakte hij juist nu zo opgewonden alsof ik voor het eerst een vrouw naakt zag. Veel tijd om er over na te denken had ik overigens niet, want de bh stond op het punt geheel verwijderd te worden. Even zag ik een glimp van een paar heerlijke borsten, die deinend uit de krappe behuizing tevoorschijn wipten. Even maar, want toen hield Tiny haar handen er voor om mij nog wat langer in spanning te houden.
Ze draaide zich om. Ik keek tegen haar blote rug aan en het strak om haar billen gespannen slipje, dat nu over haar brede heupen naar beneden werd gewerkt. Ademloos keek ik toe.Langzaam draaide Tiny zich weer om en keek met vochtig glinsterende ogen mij aan. Een arm hield ze voor haar forse tieten gehouden, de andere arm hing slap naar beneden, maar zo dat haar hand nog juist haar intiemste plekje verborgen hield. Nog steeds zwegen we alle twee en ik stond roerloos haar aan te staren, toen ze als met slowmotion bewegingen haar handen eindelijk verwijderde en hem het volle gezicht op haar verleidelijke bekoorlijkheden gunde. Het was precies zoals ik had verwacht en gehoopt: de borsten waren groot, zeer groot, maar maakten een prima onderhouden indruk. Met geweld moest ik me bedwingen ze niet vast te pakken, te strelen en te kneden.Haar dijen, waren forser en trilden zacht. Het harige dons ertussen kwam mij voor als een hemels oord van zalige beloften.Geruime tijd bleef ik zo staan, starend naar haar lichaam, dat mijn hart nog sneller deed kloppen en mijn bloed in een enerverend tempo door mijn aderen deed jagen. Toen wist ik dat elk langer uitstel om haar zinneprikkelende vormen beet te pakken en te strelen mij stapelgek zou maken. Als bijkomend uit een verre trance, begon ik nu mezelf uit te kleden. Eerst langzaam, maar toen opgezweept door een onhoudbaar verlangen, sneller en sneller, tot de laatste kledingstukken met een wild gebaar op de grond werden gesmeten. Naakt stonden we tegenover elkaar en glimlachten beide in zoete verwachting van wat nog zou komen. Ik deed een stap naar voren en nam haar in mijn armen. Trillend trok ik haar tegen me aan en voelde de harde tepels tegen mijn borst drukken. Hijgend hapte ik naar haar nek en kuste haar daar, haar ondertussen stevig tegen me aandrukkende, zodat ik de malse warmte van haar lichaam overal kon voelen.
Eindelijk liet ik me greep verslappen en duwde har naar het bed, waar ze zich op liet vallen. Onmiddellijk dook ik haar achterna en kroop over haar heen. Mijn mond zocht als vanzelf een van haar grote tieten, die mijn hand omklemd had. Smakkend zoog mijn mond zich vast op de verharde tepel. Mijn andere hand kroop prikkelend over haar dijen omhoog in de richting van het intrigerende plekje op de plaats waar haar dijen samenkomen. Een moment aarzelde mijn hand bij de donkere driehoek. Toen kropen m’n vinger verder omhoog en trokken zich samen over de gezwollen kutlippen.Terwijl mijn mond floepend op de harde tepel zoog, stak ik een vinger tussen haar kutlippen door naar binnen.Even had ik moeite de kittelaar te vinden, maar al spoedig streelde ik het opgewonden knopje. Het was duidelijk dat Tiny opgehitst werd door deze aanraking. Ze leek niet meer stil te kunnen liggen en draaide en kronkelde met haar lichaam onder ham, iets wat mij een nog opwindender sensatie verschafte. Wild soppend joeg ik mijn vinger door de zeik natte kut.Tiny kreunde als een bezetene. Graaiend pakte ze mijn lul. Ze nam hem stevig in haar handen en masseerden mij in een dolmakend tempo.Ons opgezweepte lichamen schudde en doorwoelden het bed, dat haast kraakte onder het woeste geweld dat de diepste hartstochten naar boven bracht. Plotseling hield ik het niet meer. Ik draaide me half om en kroop op mij geilmakende Tiny. Ik drukte mijn hete lichaam tussen haar stevige dijen, kromde mijn rug en stootte in een ferme stoot mijn hele lul in haar kokende kut. Terwijl Tiny haar benen optrok en om me heensloeg, daverde mijn keiharde lul als een op holgeslagen stoomhamer door haar heilige hof.
Daar waarin ik zo weldadig werd ontvangen.Het was een dierlijke paring, zoals ik haar neukte. Ze draaide en kronkelde haar kut tegen har zalige indringer op en omvatte hem met het zachte vlees van haar kutlippen. Steeds wilder werden mijn pompende bewegingen door de zoete pruim die mij een genot verschafte, zoals ik bijna nog nooit eerder meende te hebben beleefd.Tiny had haar ogen gesloten, haar mond stond half open, stotend blies ze haar adem uit. Het was bij deze intense doorleving natuurlijk absoluut onmogelijk om me in te houden. Met woeste halen ploegde mijn lul door de malse kut en toen Tiny in een hartstochtelijk gebaar haar armen om mij heen sloeg en me tegen haar aandrukte, kon ik het niet langer houden.Een laatste totale penetratie en ze begon luid te gillen en kneep met haar kutspieren bijna mijn lul eraf. Dat was voor mij ook de druppel en schokkend spoot ik mijn zaad naar buiten, waar het gretig werd opgezogen door de hongerige kut. Nog een paar ferme nastoten en viel uit geblust op haar. Ze lag nu doodstil onder me, ademhappend naar lucht.Ik glimlachte bij de herinnering aan deze seks belevenis, die een bijna 20 jaar oudere vrouw mij had gegeven.Ik glimlachte nog toen ik vroeg in de ochtend mijn eigen huis binnen stapte. Hoewel met tegenzin was ik toch maar naar huis gegaan om nog een paar uurtjes te slapen. Dicht tegen het lichaam van Tiny zou er waarschijnlijk niks van slapen komen. De volgende dag belde Oege op om hem te bedanken voor de gezellige avond. Het gesprek kwam automatisch uit op Tiny.Oege had hun wel gezien.Ook dat ze samen vertrokken.Oege vroeg of hij wel lekker was om met een vrouw van 48 te neuken. Hij moest een weten….. En weten dat ik de volgende dag nog even bij haar langs ben geweest voor een nieuw afzakkertje.
Aantal keer gelezen:
871
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)